Amac

Gebruikers over webshop Amac

Zoals altijd snel en keurig geleverd. Zeer goede en betrouwbare webwinkel, ook in tijden dat pakketten al snel vertraagd zijn.

Apple haar producten zijn altijd goed.

Zeer snelle levering. Ga zeker vaker kopen.

@tweakers waarom zoveel woorden verplichten??? Dit stimuleert absoluut niet een review te plaatsen.

Website is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Heb gekozen mijn bestelling af te halen in de winkel in Alkmaar. Werd daar ook keurig geholpen en gezien het een cadeau betrof werd het ook mooi ingepakt.

Opgehaald in de winkel in Alkmaar, lag keurig op me te wachten.

Betrof een cadeau en werd zeer netjes en mooi ingepakt.

Goed ontvangen in de amac winkel. de keuze van de iphone11 viel na een goed advies van de verkoper

Prima service, maar matige aftersales.
Ik heb 31 januari een screenprotector voor mijn iphone 11 gekocht van €45,-!
Deze begon om onverklaarbare redenen te barsten, niet gevallen / gestoten oid.
Geen garantie, ik kon 5euro korting krijgen op een nieuwe...

Ik heb mijn draadloze Powerbeats Pro bij de lokale Apple dealer Ama in Leiden gekocht. Ik wist precies wat ik wilde hebben, dus er was niet veel nodig aan advies. Mijn man had al eerder daar precies dezelfde oortjes gekocht, dus ik kende het product.
Het is jammer dat ze bij zo'n winkel niet een "dummy" hebben zodat je verschillende kleuren even naast je oor kunt houden. Ik twijfelde of ik dezelfde kleur wilde als mijn man had. Hetzelfde had ik destijds ook met uitzoeken van de kleur bandje van de AppleWatch, daarvan liggen er alleen een paar op een tafel. Voor al dat soort producten geldt dat ze niet uit de verpakking mogen, en vaak is de verpakking ook nog zodanig dat je een kleur niet zou kunnen zien.
Dus dat vind ik jammer, maar verder zijn we goed geholpen - zoals altijd bij deze winkel - en ben ik een tevreden klant. Ben heel blij met deze oortjes!

Artikel direct meegenomen uit de winkel.

Onlangs weer een aankoop gedaan bij Amac. Geen opdringerige praatjes van het personeel en vlotte service. Het artikel was ook voorradig.
Dat is wat ik zo prettig vind aan Amac.

Sneller dan verwacht kon ik mijn bestelling ophalen. Bij Apple zou het 3 weken langer duren en je kan kostenloos annuleren in geval je elders je bestelling eerder kan krijgen.

Wachten op Apple zou het 3 weken langer duren en ik zou kostenloos kunnen annuleren in geval je elders je bestelling eerder kan krijgen.

Wederom weer een fijn bezoek aan de Amac winkel in Heerenveen. Dit keer voor een extra Apple tv en een nieuwe iMac! Ondertussen al jaren vaste klant en al mijn apparatuur voor de zaak bij Amac gekocht. Hopelijk zijn de nieuwe bureau pads ook weer snel op voorraad! Tot snel!

Fijne medewerkers en deskundig advies in de winkel. Ik bel bijna nooit met de klantenservice omdat de winkel om de hoek van de straat is. Heb daarom ook liever persoonlijk contact. Kom er erg graag als Apple liefhebber!

Aankoop gedaan in Amac The Wall Utrecht. Mooie winkel, goede service, prima begeleiding en fijne prijzen

In de nieuwe winkelcentrum bij Amac Leidschendam een Apple TV aangeschaft
Wij werden zeer goed geholpen door Chanel
Er hangt een hele goede sfeer in de winkel

Ik ben zeer deskundig door Fatima geholpen in de Amac store in Zoetermeer.
Ze nam uitgebreid de tijd voor mij en ben zeer tevreden de winkel uitgelopen.
Desondanks heb ik wel problemen met mijn aangekochte en de door Amac opgezet Belkin Screenforce Tempered Glass Curve protector t.w.v. EUR 44,95 van circa 1 maand oud. Het Tempered glass laat een beetje los. Ik verwacht dat Amac dit netjes zal gaan oplossen. Mijn advies, koop producten bij Amac, soms betaal je net iets meer, maar je krijgt er service voor terug!

Er kon niet zoveel fout gaan, ik wilde een IPad en wist welk model. Ik werd snel geholpen, betaald en dat was het dan. De beoordeling had net zo goed "goed" of "uitstekend" kunnen zijn, maar dan hadden ze wat extra moeten doen. Dus prima, maar voldoende.

Enorm langzame service in de winkel. Meedere keren meegemaakt dus niet een toevals treffer of "verkeerde" dag

Meer dan een uur in de winkel gewacht voor service terwijl er meerdere medewerkers beschikbaar zijn voor verkoop is er slechts 1 voor service. Je kunt dan gaan zitten wachten en het kost bijna 30 minuten per klant die voor je is terwijl er een aantal staan te duimen draaien in de winkel.

Apple Watch gekocht bij Amac Uden, correcte uitleg en advisering. Vriendelijk personeel, andere horlogebandjes van Apple zijn toch fors aan de prijs, ondanks Black Friday voordeel .

Aanbieding van een Philips Hue Iris, welke leuk was afgeprijsd. Beetje jammer dat er niet op de website wordt aangegeven dat het om een geretourneerd product gaat. Bij aankomst van het product toch verbaasd, product was ook niet netjes terug ingepakt na inspectie van Amac (Als dat al is gebeurd). Product zelf had geen beschadigingen, dat is de reden dat ik hem hou.

Helemaal top, zelfs een dag eerder dan aangegeven.

Fantastisch snel betalen met Apple Pay en snel verzonden. Letterlijk met 1 druk op de knop product besteld.

Zoals beloofd snel verstuurd. Wel beetje grote verpakking voor klein product.

Vriendelijk en enthousiast personeel, deskundig advies en goede service in de winkel. Webshop heeft een ruim aanbod en eerlijke prijzen.

Meerdere malen producten via website besteld en producten komen altijd netjes en op tijd aan.

Zowel een MacBook Pro (stain gate) als iPhone 7 (batterij vervanging) laten repareren via Amac. Duidelijk advies, helder over verwachtingen afspraken worden netjes nagekomen.

Mijn ervaring is licht twijfelachtig.

Levering van iPhone was erg vertraagd. Tussentijds geen update en als ik zelf belde kon men eigenlijk niets vertellen. Toen na 1,5 maand de iPhone binnen was hoorde ik op mijn voicemail of dat ik de bestelling binnen 48 uur wilde komen ophalen. Ik was hierover eigenlijk perplex: je laat mij 1,5 uur wachten, kan geen indicatie geven over beschikbaarheid en vervolgens mag ik opeens binnen 48 uur op komen dagen 'of wat'?

Daarna dubbel omdat ik in de winkel in eerste instantie naar mijn indruk niet erg professioneel of vriendelijk te woord werd gestaan. Ik had de intentie een iPhone, iPad en Apple TV te kopen en omdat men toch wat kortaf was twijfelde ik hier zachtjes over. Zo vroeg ik hoe het in zijn werk ging met data-abonnement op een iPad met 4G; ingebouwde SIM, abo via Apple, losse SIM via provider?. De reactie was "geen idee dat ligt bij de provider". Met name de toon hierbij vond ik niet prettig.

Uiteindelijk (bij enig toeval) overgenomen door een andere medewerker die, hoewel iets minder inhoudelijk, een stuk vriendelijker was.

Kundige mensen die het verschil tussen verschillende versies van apparaten precies weten uit te leggen

Hoewel ik geen specifieke wensen had (ja een iPad) gaven ze duidelijk aan wat de voor- en nadelen van de verschillende apparaten zijn. Denk even aan schermgrootte, opslag, Enz

Scorekaart voor Amac