Gebruikers over webshop Doublepoint
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGekozen voor een nieuwe bluetooth speaker die vrijwel bij minimaal tien andere winkels werd aangeboden. Gekozen om de bestelling hier te plaatsen vanwege het vriendelijke, maar vooral het snelle contact (antwoorden etc.).
VerzendingWas een klein pakket, met een doos eromheen.
KlantenserviceOp vragen/berichten werd snel gereageerd.
AlgemeenDit is de eerste keer, dat ik toevallig in contact ben geraakt met deze webwinkel, maar ben zeer blij verrast en onder de indruk van hun werkwijze.
Sinds het eerste en tweede contact is er al een goede maar ook vooral duidelijke communicatie zowel per mail als telefonisch. Dit tezamen spreekt vertrouwen uit maar ook daadkracht uit.
Snelle reactie, goede eerlijke adviezen, maar ook na bestelling en betaling zijn ze heel meegaand in leveringswensen en andere zaken. Transport is zeer professioneel en voorzien van een extra doos, om juist de originele doos te beschermen. Samenvattend; Zeer tevreden klant
AlgemeenBestelling geplaatst voor 2 speakers die via Google als 'op voorraad' werden aangegeven. Echter bleken deze na bestelling toch niet op voorraad te zijn en heb ik dus bericht gestuurd wanneer ik de speakers dan wel kan ontvangen. Het antwoord was simpel, langer dan een maand. Wel werd mij een alternatief aangeboden maar omdat dit alternatief ruim honderd euro duurder was heb ik dat afgeslagen en aangegeven mijn bestelling te annuleren.
Na annulering kreeg ik een mail dat ik binnen veertien dagen, LET OP! geen werkdagen, mijn geld terug zou krijgen. Ondertussen een halve maand verder en nog niks ontvangen. Ook krijg ik geen reactie meer op mijn mails.
Edit: 23-08-2019
Na verdere communicatie zijn we er nu uitgekomen. Het is even anders gegaan dan het hoort maar dat kan altijd wel eens gebeuren. Al met al naar tevredenheid afgerond wat mij wel weer het vertrouwen in de zaak heeft gegeven.
Ik krijg geen tot minimaal antwoord op mijn mails. Meestal pas na twee dagen terwijl er staat dat ze binnen een werkdag antwoord geven.
Edit:23-08-2019
Bleek dat mijn mail niet correct was ontvangen. Hierdoor was er vertraging opgelopen.
AlgemeenEen goeie deal ontvangen die ik niet heb afgeslagen. Correct contact gehad waardoor ik de aankoop hier heb gedaan. Product matcht goed met de tv, advies wat ze hebben gegeven klopt.
KlantenserviceZowel per email en ook via de website fijn contact gehad. Geen lange wachttijden en vragen via de site worden binnen een paar minuten beantwoord. Over het algemeen met alle. Correctheid geholpen door Luke.
AlgemeenMijn aankoopervaring van de webwinkel was goed en naar tevredenheid uitgevoerd. De verzending had 1 dag een sorteerfout, maar de winkel nam gelijk contact op. Prijs was de laagste, gebruik gemaakt van de laagste prijsgarantie. Hier werd een toezegging gedaan op de site.
Productinformatie was goed, alleen de hoogte verschilde iets met werkelijkheid (met stofkap)
goed te volgen, 1 dag vertraagd. Dit werd via de email gecommuniceerd. Duidelijk en snel.
KlantenserviceWerd zelf gebeld door de service dienst.
AlgemeenEr was een probleem met de levering van ons product maar de klantendienst heeft dit goed aangepakt!
AlgemeenGeen producten geleverd. Geen communicatie en na drie maand eem rueund. Waardeloze webwinkel. Hier nooit bestellen.
Algemeendenken mee in mogelijkheden als je niet veel thuis bent (wisseldiensten). Pakken de telefoon op en bellen ook terug.
Tevreden over de verzending maar ook hoe het product verpakt was.
AlgemeenGekozen om mijn draadloze systeem om te zetten naar een nieuwe stereo opstelling omdat er veel tonen ontbraken. Via verschillende fora de beslissing genomen om te kiezen voor twee vloerstaande speakers van jamo uit de nieuwe lijn. Hiervoor twee verschillende offerte aanvragen ingediend bij winkels en de beste prijs gekozen. Vanwege de kleur . wit . werd het pakket binnen een paar dagen geleverd. De klank/tonen zijn zoveel stukken beter in vergelijking met de kleine speakers.
AlgemeenGoede kennis van zaken, juiste service waar het nodig is en goede prijzen. Alleen een beetje pech gehad met de levering omdat DHL mijn pakket kwijt was.
VerzendingVerzenden heeft even geduurd want DHL was het pakket kwijt. DoublePoint heeft daarna een speciale koerier ingezet om het pakket te leveren tussen 18:00 en 22:00. Pakket ontvangen
KlantenserviceMeedenkend !
AlgemeenKleine draadloze (in ear) oortelefoons besteld met een voorkeursdatum van levering. Hier is uitstekend aan gehouden. Alles verliep zoals vermeld op de website en email.
AlgemeenOp 17 mei een Klipsch R-12W subwoofer besteld. In eerste instantie vermeldde de website geen levertijd. In de loop van de dag veranderde dat naar 3 tot 5 werkdagen. Kan gebeuren, maar irritant want ik wilde de speaker dezelfde dag ophalen.
Op 3 juni belde ik want het duurde langer dan de aangekondigde levertijd. Ik krijg een medewerker aan de lijn die beweerde dat men mij eerder had willen bellen want het het artikel is uitlopend en mogelijk niet meer leverbaar. Of ik wilde wachten. Nee, dat duurde te lang. Ik kreeg direct een uitstekend voorstel voor een upgrade naar de Klipsch R-120SW van 449 euro voor 359 euro. Dit leek mij een goede deal dus ik accepteerde het voorstel. Ik betaalde dezelfde dag het verschil bij. Ik zou binnen 3 tot 5 werkdagen de speaker ontvangen.
Nu wordt het vervelend, want wederom hoorde ik niks voor langere tijd. Ik nam op 18 juni per email contact op.Ik gaf aan dat de levering in totaal te lang duurt en ik annuleerde de bestelling. Op 19 juni ontving ik een email dat men het jammer vindt van de annulering. Ik zou binnen de wettelijke 14 dagen al mijn geld terug ontvangen. En raad eens wat de status op 15 juli is? Geen geld, geen communicatie, niks.
In het verleden werkte ik voor groothandels en ik weet uit ervaring hoe belangrijk een goede communicatie met jouw klanten is. Al heb je niks te melden, meldt dat dan ook. Ik ga uiteraard niet de heren bij Doublepoint vertellen hoe je jouw zaakjes moet regelen. Maar het negeren en niet nakomen van afspraken van jouw klanten is in mijn optiek geen gezonde basis voor het uitbaten van een winkel. Ik hoop niet dat ik uiteindelijk gedwongen wordt mijn rechtsbijstand in te schakelen.
AlgemeenVia iDEAL betaald maar er zijn meer manieren mogelijk. Na plaatsing bestelling email met daarin de aankoopoverzicht
VerzendingIk had 3 speakers besteld 2 Q Aquistics 3020 en 1 centerspeaker 3090C. Nog voordat de levering binnen was een telefoontje van duoblepoint, ze hadden de verkeerde speakers opgestuurd niet de 3020 maar de 3020i. De 3020i was 1 klasse hoger ingeschaalde luidspreker.. Na kort overleg besloten de 3020i te houden, voor dezelfde prijs dan de 3020 prima....
KlantenserviceWerd na 1 dag gebeld met de vraag of alles goed beviel, en de zending goed was overgekomen. Prima
AlgemeenIk heb eerst nieuwe speakers besteld. Ik had daar nog vragen over. Die werden steeds heel snel per mail beantwoord. De speakers kwamen ook keurig binnen de aangegeven leverdatum.
Daarna heb ik nog ophang beugels besteld. Daar had ik wat extra hulp bij nodig om de juiste te bestellen. Ook daar ben ik steeds snel en deskundig geholpen.
AlgemeenOp de website stond vermeld dat het product binnen 5-8 dagen leverbaar zou zijn. Na 2 weken contact opgenomen, er werd mij verteld dat het aankomende vrijdag binnen zou komen. Die vrijdag weer niets gehoord, weer contact opgenomen en er werd toen versteld dat het volgende week vrijdag binnen zou komen. Ik heb toen mijn order geannuleerd.
KlantenserviceOp het eerste verzoek om te annuleren werd niet gereageerd, het tweede verzoek wel. Er zou binnen 14 dagen terugbetaald worden. Na 14 dagen had ik nog niets ontvangen. Ik heb weer contact opgenomen en ze hebben aangegeven het die dag over te maken. Na een week had ik nog niks en heb ik weer contact opgenomen. Ze gaven me een screenshot van hun eigen back-end waaruit bleek dat de order gecrediteerd zou zijn, maar hier heb ik niks aan. Gebeld met mijn creditcard, geld is nooit terug gestort. Herhaaldelijk contact opgenomen met de klantenservice maar ik heb tot op de dag van vandaag mijn geld nog niet terug. Ook via Thuiswinkelwaarborg kom ik niet verder. Ik heb het vermoeden dat deze shop in de financiële problemen zit, ik wil iedereen afraden hier te bestellen.
AlgemeenHad een versterker aangeschaft via de website van de winkel. Juiste keuze en veel keus op de site, maar je blijft wel de “bomen door het bos” zien. Duidelijk en handig met filters.
VerzendingOok bij het bestellen heb je de keuze tot verschillende betaal opties en verzendopties.
KlantenserviceMedewerkers namen de tijd voor je, en alle vragen worden rustig beantwoordt. Vooral was de chat erg handig.
AlgemeenContact verliep goed, korte lijnen. Pakket was zoek bij DHL maar is keurig opgepakt.
Geen vraag was te veel.
Binnen twee dagen in huis, pakket was we zoek
KlantenserviceSnel contact, telefoon en e-mail top.
AlgemeenDe afgelopen weken veel contact gehad met de klantenservice van dit bedrijf. Ik was al geruime tijd opzoek naar een nieuwe home entertainment set ter vervanging van mijn oude Panasonic zet uit de jaren ’90.
Ik had mijn blik geworpen op Klipsch speakers. Achteraf bleek dat dit uit de oude lijn was, en mij werd geadviseerd om ook te kijken naar de nieuwe lijn van dit merk. Hiervan was ik nog helemaal niet op de hoogte.
Deze set bleek achteraf nog beter te zijn dan de set die ik voor ogen had. Bij het begin was het moeilijk om toch weer te kiezen voor een andere set, maar achteraf heel erg blij mee.
Bij de bezorging mistte ik alleen de kabels om de speakers aan sluiten. Ik ging er vanuit dat dit altijd wordt meegeleverd met de speakers zelf. Dit was niet helemaal duidelijk. Daarom gelijk contact opgenomen en voor een mooie prijs werd er dezelfde dag nog een rol speakerdraad geleverd.
AlgemeenBegin juni tweede kans artikel besteld. De dag erop stond dit artikel nog steeds te koop, wat argwaan wekte. Meteen mijn order geannuleerd gehad en na enkel keren chatten is me dit bevestigd via e-mail. Ik heb rustig de wettelijke termijn van 14 dagen afgewacht voor terugbetaling. Ik heb na deze 14 dagen wéér op de chat moeten zeuren om dit inorde te krijgen. Uiteindelijk krijg ik op 1/07/2019 de kreditnota in mijn mailbox. Ik heb met visa kaart betaald, dus dat zou omiddelijk op de kaart moeten staan, zeker nadat ze me 'bevestigen' dat het is afgeschreven.
Omdat ik 48 uur later nog steeds niéts terugbetaald heb kregen, maar opnieuw verhaal halen.. na enige tijd chatten wordt ik door de eigenaar opgebeld die me opnieuw bevestigd het over te gemaakt hebben, hij ging met de 'kreditmaatschapi' bellen en stuurde mij via e-mail een 'bewijs' toe dat het oké zou moeten zijn.
De schermafdruk die ik toegestuurd kreeg bevestigd inderdaad een transactie, maar dat geeft niet aan in welke richting dit is. Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden, dat gevoel krijg ik.
Op het moment van schrijven, donderdag 4 juli 2019 12.40, staat er nog steeds niets op de kaart.
Update 10/07/2019:
Het geld is eindelijk terug gestort.
Op de chat kan je ze nog het makkelijkste bereiken en dingen klaarspelen. Maar net zoals vele andere hier al vermelde: Veel beloven, zeggen, maar niet waarmaken.
AlgemeenHulp na bestellen wordt ook geboden, in situatie als reparatie. Alles snel en correct opgelost.
VerzendingKosten werden gelukkig vergoed
KlantenserviceAltijd snel contact gehad, en actuele statussen.