Gebruikers over webshop Doublepoint
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWas van me bewust dat ik vaak veel tijd kan vragen aan medewerkers als ik iets koop. Vooral om de onderbouwing en product kennis van het bedrijf te kunnen achterhalen. Casus; subwoofer draadloos maken? Hoe?
Dit soort vragen werden mij goed en duidelijk beantwoord. Helaas bleek de eerste mogelijkheid niet goed uit te pakken. Daarom zonder problemen omgeruild.
AlgemeenIk had speakers gevonden die goedkoper waren dan bij double point. Snel genoeg een kortingscode gekregen. Echter werkte deze code niet goed en werd mijn order geannuleerd. Uiteindelijk andere speakers besteld. Site is verder mooi en overzichtelijk
VerzendingDe site wekt de indruk dat je binnen 24 uur je pakket ontvangt. Het duurde bij mij 4 dagen en ook nog een incompleet! Terwijl om had gebeld of ze op voorraad waren. Elke keer vriendelijk te woord gestaan en werd mij elke keer verteld dat ik ze de volgende dag zou krijgen. Ze liegen gewoon keihard in je gezicht.
KlantenserviceErg vriendelijk, maar je hebt er niks aan. Ga geen valse verwachtingen scheppen.
Update: naar aanleiding van mijn review werd er contact opgenomen en gezocht naar een oplossing. Ik ben positief verrast hoe er met feedback wordt omgegaan. Hier kunnen andere webwinkels nog van leren.
Even reageren op mijn eigen review. Doublepoint heeft meerdere malen een compensatie geboden, maar tot op heden nog niks mogen ontvangen. Na meerdere mails en telefoontjes. Helemaal klaar met dit bedrijf. Zal hier nooit meer bestellen.
AlgemeenOverall I am happy about the total experience which I did at this ship. Communication was correct and friendly. The link which gave me the infoormation about the exact location of the package worked correctly.
The price was almost the same to other shops, but I have choosen this shop because possibility to deliver it in the morning. Very handfull to show some extra products which I can use too, but I didnt buy this.
All this gave to me a happy feelling:-)
AlgemeenNieuwe geluidinstallatie gekocht, 5.1.2 systeem van onder andere het merk Q Acoustics. Via verschillende forums, door de vele reviews van dit merk, toch overgestapt. Prettig maar vooral vriendelijk contact gehad met Luuk.
Levering verliep voorspoedig en kwam gelukkig allemaal in één keer. Fijn, zodat je hier rekening mee kan houden
Algemeen8 juli 2 speakers besteld die op de site op voorraad waren. Deze bleken toch niet op voorraad. 11 en 17 juli melding gekregen dat er terug vertraging bij levering zou zijn. Op 22 juli tel gehad met voorstel om alternatief (mits opleg). Daar ben ik niet op ingegaan. 30 juli bestelling geannuleerd en geld teruggevraagd. Dit zou binnen de wettelijke termijn van 14 dagen worden teruggestort. Vandaag 30 augustus nog steeds geen geld gezien. Ondertussen weet ik dat ik niet de enige ben met deze ervaring.. Ik heb mijn aankoop deels door de goede score op tweakers gebaseerd. Wat mij opvalt is dat de ervaringen ofwel zeer positief, ofwel zeer negatief zijn. Ik denk dat dit komt door de slechte opvolging als het misloopt. Er is ook het vermoeden dat deze firma met liquiditeitsproblemen zit en hierdoor het geld niet kan worden teruggestort..
KlantenserviceMails worden niet beantwoord (herhaaldelijk). Info die je krijgt via mail is waardeloos. Concrete bedragen en data worden nooit vermeld. Aan de tel. steeds vriendelijk van toon en zeer bereidwillig. Het blijft echter bij woorden.
AlgemeenBestelling plaatsen ging eenvoudig, maar levering ho maar, 5 dagen levertijd werd verteld bij bestelling. Inmiddels na meerdere emails en belletjes nog steeds niks geleverd. Er word iedere keer verteld, het is onderweg.
Inmiddels (3/4 sept) werd gemeld dat ie onderweg is.
Bestelling plaatsen ging eenvoudig, maar levering ho maar. Nog steeds niks geleverd (inmiddels 2 weken verder - er stond 5 dagen levertijd).
AlgemeenGekozen voor een nieuwe bluetooth speaker die vrijwel bij minimaal tien andere winkels werd aangeboden. Gekozen om de bestelling hier te plaatsen vanwege het vriendelijke, maar vooral het snelle contact (antwoorden etc.).
VerzendingWas een klein pakket, met een doos eromheen.
KlantenserviceOp vragen/berichten werd snel gereageerd.
AlgemeenDit is de eerste keer, dat ik toevallig in contact ben geraakt met deze webwinkel, maar ben zeer blij verrast en onder de indruk van hun werkwijze.
Sinds het eerste en tweede contact is er al een goede maar ook vooral duidelijke communicatie zowel per mail als telefonisch. Dit tezamen spreekt vertrouwen uit maar ook daadkracht uit.
Snelle reactie, goede eerlijke adviezen, maar ook na bestelling en betaling zijn ze heel meegaand in leveringswensen en andere zaken. Transport is zeer professioneel en voorzien van een extra doos, om juist de originele doos te beschermen. Samenvattend; Zeer tevreden klant
AlgemeenBestelling geplaatst voor 2 speakers die via Google als 'op voorraad' werden aangegeven. Echter bleken deze na bestelling toch niet op voorraad te zijn en heb ik dus bericht gestuurd wanneer ik de speakers dan wel kan ontvangen. Het antwoord was simpel, langer dan een maand. Wel werd mij een alternatief aangeboden maar omdat dit alternatief ruim honderd euro duurder was heb ik dat afgeslagen en aangegeven mijn bestelling te annuleren.
Na annulering kreeg ik een mail dat ik binnen veertien dagen, LET OP! geen werkdagen, mijn geld terug zou krijgen. Ondertussen een halve maand verder en nog niks ontvangen. Ook krijg ik geen reactie meer op mijn mails.
Edit: 23-08-2019
Na verdere communicatie zijn we er nu uitgekomen. Het is even anders gegaan dan het hoort maar dat kan altijd wel eens gebeuren. Al met al naar tevredenheid afgerond wat mij wel weer het vertrouwen in de zaak heeft gegeven.
Ik krijg geen tot minimaal antwoord op mijn mails. Meestal pas na twee dagen terwijl er staat dat ze binnen een werkdag antwoord geven.
Edit:23-08-2019
Bleek dat mijn mail niet correct was ontvangen. Hierdoor was er vertraging opgelopen.
AlgemeenEen goeie deal ontvangen die ik niet heb afgeslagen. Correct contact gehad waardoor ik de aankoop hier heb gedaan. Product matcht goed met de tv, advies wat ze hebben gegeven klopt.
KlantenserviceZowel per email en ook via de website fijn contact gehad. Geen lange wachttijden en vragen via de site worden binnen een paar minuten beantwoord. Over het algemeen met alle. Correctheid geholpen door Luke.
AlgemeenMijn aankoopervaring van de webwinkel was goed en naar tevredenheid uitgevoerd. De verzending had 1 dag een sorteerfout, maar de winkel nam gelijk contact op. Prijs was de laagste, gebruik gemaakt van de laagste prijsgarantie. Hier werd een toezegging gedaan op de site.
Productinformatie was goed, alleen de hoogte verschilde iets met werkelijkheid (met stofkap)
goed te volgen, 1 dag vertraagd. Dit werd via de email gecommuniceerd. Duidelijk en snel.
KlantenserviceWerd zelf gebeld door de service dienst.
AlgemeenEr was een probleem met de levering van ons product maar de klantendienst heeft dit goed aangepakt!
AlgemeenGeen producten geleverd. Geen communicatie en na drie maand eem rueund. Waardeloze webwinkel. Hier nooit bestellen.
Algemeendenken mee in mogelijkheden als je niet veel thuis bent (wisseldiensten). Pakken de telefoon op en bellen ook terug.
Tevreden over de verzending maar ook hoe het product verpakt was.
AlgemeenGekozen om mijn draadloze systeem om te zetten naar een nieuwe stereo opstelling omdat er veel tonen ontbraken. Via verschillende fora de beslissing genomen om te kiezen voor twee vloerstaande speakers van jamo uit de nieuwe lijn. Hiervoor twee verschillende offerte aanvragen ingediend bij winkels en de beste prijs gekozen. Vanwege de kleur . wit . werd het pakket binnen een paar dagen geleverd. De klank/tonen zijn zoveel stukken beter in vergelijking met de kleine speakers.
AlgemeenGoede kennis van zaken, juiste service waar het nodig is en goede prijzen. Alleen een beetje pech gehad met de levering omdat DHL mijn pakket kwijt was.
VerzendingVerzenden heeft even geduurd want DHL was het pakket kwijt. DoublePoint heeft daarna een speciale koerier ingezet om het pakket te leveren tussen 18:00 en 22:00. Pakket ontvangen
KlantenserviceMeedenkend !
AlgemeenKleine draadloze (in ear) oortelefoons besteld met een voorkeursdatum van levering. Hier is uitstekend aan gehouden. Alles verliep zoals vermeld op de website en email.
AlgemeenOp 17 mei een Klipsch R-12W subwoofer besteld. In eerste instantie vermeldde de website geen levertijd. In de loop van de dag veranderde dat naar 3 tot 5 werkdagen. Kan gebeuren, maar irritant want ik wilde de speaker dezelfde dag ophalen.
Op 3 juni belde ik want het duurde langer dan de aangekondigde levertijd. Ik krijg een medewerker aan de lijn die beweerde dat men mij eerder had willen bellen want het het artikel is uitlopend en mogelijk niet meer leverbaar. Of ik wilde wachten. Nee, dat duurde te lang. Ik kreeg direct een uitstekend voorstel voor een upgrade naar de Klipsch R-120SW van 449 euro voor 359 euro. Dit leek mij een goede deal dus ik accepteerde het voorstel. Ik betaalde dezelfde dag het verschil bij. Ik zou binnen 3 tot 5 werkdagen de speaker ontvangen.
Nu wordt het vervelend, want wederom hoorde ik niks voor langere tijd. Ik nam op 18 juni per email contact op.Ik gaf aan dat de levering in totaal te lang duurt en ik annuleerde de bestelling. Op 19 juni ontving ik een email dat men het jammer vindt van de annulering. Ik zou binnen de wettelijke 14 dagen al mijn geld terug ontvangen. En raad eens wat de status op 15 juli is? Geen geld, geen communicatie, niks.
In het verleden werkte ik voor groothandels en ik weet uit ervaring hoe belangrijk een goede communicatie met jouw klanten is. Al heb je niks te melden, meldt dat dan ook. Ik ga uiteraard niet de heren bij Doublepoint vertellen hoe je jouw zaakjes moet regelen. Maar het negeren en niet nakomen van afspraken van jouw klanten is in mijn optiek geen gezonde basis voor het uitbaten van een winkel. Ik hoop niet dat ik uiteindelijk gedwongen wordt mijn rechtsbijstand in te schakelen.
AlgemeenVia iDEAL betaald maar er zijn meer manieren mogelijk. Na plaatsing bestelling email met daarin de aankoopoverzicht
VerzendingIk had 3 speakers besteld 2 Q Aquistics 3020 en 1 centerspeaker 3090C. Nog voordat de levering binnen was een telefoontje van duoblepoint, ze hadden de verkeerde speakers opgestuurd niet de 3020 maar de 3020i. De 3020i was 1 klasse hoger ingeschaalde luidspreker.. Na kort overleg besloten de 3020i te houden, voor dezelfde prijs dan de 3020 prima....
KlantenserviceWerd na 1 dag gebeld met de vraag of alles goed beviel, en de zending goed was overgekomen. Prima
AlgemeenIk heb eerst nieuwe speakers besteld. Ik had daar nog vragen over. Die werden steeds heel snel per mail beantwoord. De speakers kwamen ook keurig binnen de aangegeven leverdatum.
Daarna heb ik nog ophang beugels besteld. Daar had ik wat extra hulp bij nodig om de juiste te bestellen. Ook daar ben ik steeds snel en deskundig geholpen.