Doublepoint

Gebruikers over webshop Doublepoint

Speakers besteld en zal binnen 1 a 2 werkdagen geleverd worden. Dit is niet gebeurd en ik werd slecht op de hoogte gehouden. Paar keer achteraan gemaild en werd iedere keer verteld einde van de week versturen we het.

Het versturen is niet gebeurd waardoor ik de order heb geannuleerd. Ik zou de terugbetaling binnen de wettelijke 14 dagen ontvangen. Zelfs dit is niet gebeurd.

Ik beveel Doublepoint absoluut niet aan.

Maken mooie beloftes maar komen niks na. En het is elke keer einde van de week word het verzonden.

Heel subtiel staat er rechts vanonder "vraag jouw korting aan"
Meestal denk je wat gaan ze nog kunnen doen voor iets wat bijna overal even duur staat geprijsd? Nog wat extra's aansmeren voor een leuke prijs?

Ik kocht dus een Dali speakerset die ik nergens goedkoper kon vinden dan 2300 Euro niet als set of losse speakers. Ik kreeg binnen enkele uren een voorstel Dat me 450 euro zou besparen.

Speakers werden verstuurd met nog een doos om de originele doos.
Meestal met producten van die omvang is het enkel de originele doos. Normaal genoeg maar toch. Niet binnen de 48 uur verstuurd, niet zo heel erg.

Snel en correct een goede deal kunnen regelen.
Elke vraag die er nog achter kwam is snel en professioneel beantwoordt.

Dit gaat over een bestelling van maart 2022.
Vandaag kreeg ik een met de hand geschreven kerstkaartje.
Gewoon een bedankje voor het vertrouwen... Daarom deze review.
Krijg er niets voor in de plek. Gewoon zomaar.

Snelle reactie van Fabian op een mail van mijn zijde m.b.t. een prijsvoorstel. Ondanks dat de Black Friday aanbiedingen me om de oren vlogen, was het prijsvoorstel van Doublepoint dusdanig scherp dat ik dezelfde middag nog een bestelling geplaatst heb. De volgende dag werden de Denon Home 250 speakers al bezorgd.

Ondanks de drukte in de laatste week van november vanwege Black Friday. Is mijn bestelling een dag later al bezorgd.

Zoals ik eerder al schreef. Een zeer snelle reactie op mijn mail.

W̶a̶t̶ ̶e̶e̶n̶ ̶w̶a̶a̶n̶z̶i̶n̶n̶i̶g̶ ̶s̶l̶e̶c̶h̶t̶e̶ ̶w̶e̶b̶s̶h̶o̶p̶ ̶m̶e̶t̶ ̶d̶i̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶n̶s̶t̶v̶e̶r̶l̶e̶n̶i̶n̶g̶.̶ ̶T̶w̶e̶e̶ ̶k̶e̶e̶r̶ ̶e̶e̶n̶ ̶b̶e̶s̶t̶e̶l̶l̶i̶n̶g̶ ̶g̶e̶p̶l̶a̶a̶t̶s̶t̶ ̶e̶n̶ ̶t̶w̶e̶e̶ ̶k̶e̶e̶r̶ ̶d̶i̶e̶p̶e̶ ̶e̶l̶l̶e̶n̶d̶e̶.̶

EDIT:

Bovenstaand is slechts een fractie van de review die er eerder stond. Door adequaat, persoonlijk, coulant en klantvriendelijk handelen van oprichter en eigenaar Maarten, moet ik mijn eerdere woorden herzien.

Na het plaatsen van de oorspronkelijke review is er vrijwel stante pede contact met mij opgenomen om nog dezelfde avond tot een oplossing te komen. Deze oplossing kwam er in de vorm van een royale tegemoetkoming, excuses, begrip, waardering voor de feedback en met de toezegging dat dit een incident is geweest.

Een houding waar menig webshop een voorbeeld aan kan nemen. Ik kan dus niet anders zeggen dat mijn klacht uiteindelijk uiterst professioneel is opgelost.

Verzending arriveerde door omstandigheden later dan beloofd. Uiteindelijk zeer professioneel opgepakt en opgelost.

Klantenservice soms wat lastig te bereiken, op het bestaande whatsapp-nummer wordt (in mijn geval) niet gereageerd. Eenmaal een medewerker te pakken wordt er wel goed meegedacht.

Doublepoint heeft een goede en overzichtelijke website waar je eenvoudig kan zoeken naar producten en ook alle specificaties snel kan terugvinden. De prijzen zijn ook (zeer) goed tegenover de concurrentie. Het aanbod is groot.

En daar komen de minpunten, je leest ze eigenlijk altijd als er iemand een mindere review schrijft over Doublepoint, ze zijn niet strict qua verzending en misleiden kopers met valse informatie op hun website. Ik heb op 22/04 een product besteld waar bijstond "BINNEN 1-2 WERKDAGEN GELEVERD". Het is al niet duidelijk wat ze daarmee bedoelen, binnen 1-2 werkdagen bij mij geleverd of bij hun? Maakt eigenlijk niet uit, het product heb ik pas ontvangen op 03/05.. Ik heb hun bijna elke dag om info gevraagd en kreeg telkens antwoorden als 'we verzenden ze binnen de 24u' of 'het product komt vandaag nog bij ons aan en afhankelijk van welk tijdstip zal dit vandaag of morgen naar u verzonden worden'. Maar dat bleek telkens niet waar te zijn, elke dag moest ik opnieuw contact opnemen. Uiteindelijk na 11 dagen toch geleverd gekregen. Dit is zo jammer, zet op je website gewoon de waarheid, zet er dan bij 'beschikbaarheid moet gecontroleerd worden bij de leverancier' ofzoiets in de aard, dit is nu gewoon pure misleiding en dan is het voor mij de laatste bestelling.

Doublepoint heeft een live chat op de website en deze volgen ze goed op en kreeg ook altijd snel antwoord op mijn vragen.

Zeer scherpe prijs (laagste prijsgarantie komen ze ook echt na), snelle bezorging en geduldige hulp via de email.

Dinsdagavond besteld, woensdagmiddag geleverd. En de verzending was ook gratis.

Via de mail snel antwoord op al mijn vragen. Laagste prijsgarantie wordt ook in de praktijk bewezen.

Belangrijkste reden om deze review te plaatsen is eigenlijk als waarschuwing.
Men geeft aan van maandag tot vrijdag open te zijn tussen 10:00 en 17:00. Tevens claimen ze voor 17:00 besteld de volgende dag binnen, tenzij op de site anders vermeld wordt.

Welnu, inmiddels heb ik twee ervaringen met een bestelling op vrijdag (beide keren rond 13:30 en beide keren de producten op voorraad volgens de site) .... deze bestellingen werden in mijn geval domweg niet meer verwerkt. Pas maandag werd er aandacht aan besteed.

Waarom ik dit toch wil melden is omdat bedrijven te makkelijk de informatie wel leuk op de website zetten maar dit regelmatig niet na (kunnen) komen. Indien je zegt ma t/m vrij te verwerken kun je het domweg niet maken op vrijdagmiddag gewoon niets meer te doen.
Wanneer je dan ook nog specifiek kunt kiezen voor de bezorging op zaterdag ......

Score voldoende, dit vooral omdat de informatie op de website uit mijn ervaringen niet accuraat is en soms domweg niet kloppend.

Voor de volledigheid: Het betreft hier het (in fases) bestellen van een QAcoustics 5.2.2 set, (5.1 set, Wallbrackets, Atmos-speakers, extra Subwoofer)

Vrijdag in het begin van de middag wordt er klaarblijkelijk niets meer gedaan. Vrijdag bestellen en zaterdag in huis is dus iets wat NIET werkt bij hun.
Ze claimen dat een bestelling meteen naar het magazijn gaat en van aldaar wordt verzonden op dezelfde dag maar dat is na 2 ervaringen in mijn geval nog niet zo geweest wanneer ik op vrijdag bestel.

Verwacht je dus nog iets voor het weekend terwijl je op vrijdag besteld, ik zou het niet doen.
Wat verwerken/verzenden betreft lijkt Doublepoint een 4-daagse werkweek te hanteren.

Bij mijn 1e bestelling bij DP, op maandag, heb ik mijn product pas op vrijdag bij een pick-up locatie kunnen halen. Dit is natuurlijk niet geheel aan DP te wijten geweest (ja ik was gewoon de hele week thuis), ook aan de verzender. Echter was toen het product niet op maandag reeds verwerkt maar pas op woensdag uitgezonden, dat lag wel bij DP.

De score is voldoende, met name omdat soms iets niet op voorraad blijkt te zijn en ze (aldus mijn ervaring) op de vrijdag niets meer verzenden.

Uiteraard zijn ze vriendelijk en aardig maar ik zie liever een klantenservice waar de problemen ook daadwerkelijk worden opgelost. Wanneer men een afspraak niet is nagekomen vind ik een sorry niet volstaan. Men zou de claims op de website moeten wijzigen daar waar men het regelmatig niet waar kan maken. Als klant reken je toch ergens op en dat mag ook wanneer het wordt vermeld.
Service zou verder moeten gaan dan een vriendelijke sorry en/of excuses.

Hiernaast had ik bij hun ook nog eens geïnformeerd naar een bracket. Na een paar mailtjes over en weer zouden ze er op terug komen ... helaas is dat nooit gebeurt.

En ja, ik heb ook echt wel een goede ervaring gehad. Daar waar ik eens iets bestelde wat op voorraad zou zijn bleek niet op voorraad te zijn. Men heeft toen echt wel hun best gedaan om toch zo snel mogelijk alsnog te kunnen leveren.

Wisselende succes dus, over het algemeen gaat mijn beeld echter wel naar een voldoende, niet meer en niet minder

Goed contact na . . . Annuleren bestelling . . . . . . .

Na mijn vorige review die vrij negatief was, heb ik i.v.m. defecte heos 3 hs2 speaker beroep moeten doen op de garanatie bij doublepoint, aangezien dit een goede en prettige ervaring was, heb ik besloten om deze review te plaatsen. De communicatie enz was stukken beter dan bijna 2 jaar geleden toen ik mijn denon heos 5.1 set heb gekocht.

Verzending netjes en keurig via DHL. Ook dit keer was de mail vanuit doublepoint beter en netter geregeld.

1 van mijn heos 3 hs2 speakers was defect. Had eerst al contact opgenomen met Denon support Nederland en die zeiden al dat de speaker defect was, toen contact opgenomen met Doublepoint, die vroegen me contact op te nemen met Denon, maar ik had al aangegeven dat ik met Denon contact had gehad, kreeg ik gelijk de formulieren opgestuurd, zodat ik mijn speaker ter reparatie kon opsturen, dit was allemaal kosteloos.

Nadat ze de speaker hadden ontvangen, kreeg ik keurig bericht dat deze ter reparatie was opgestuurd en ook een indicatie hoe lang het ongeveer kon duren.

Heb de speaker weer opgestuurd gekregen met rapport van het defect en deze werkt nu weer 100%.

Professionele helpdesk en snelle reactietijd. Levering was een probleem maar dit bleek een wereldwijd probleem door gebrek aan electronics onderdelen bij producenten. Dit werd echter niet vermeld op de site.

Direct nadat producten vrijkwamen werden ze verstuurd en binnen 24 uur ontvangen. Hoewel walnoten speakers volgens site binnen 1-2 dagen leverbaar waren bleek dit mogelijk 3 maanden te duren. Daarom maar zwarte gekozen.

Klantenservice mailde na 6weken over vertraging. Dit had wel eerder in het proces gemogen aangezien de leveringsproblemen bekend waren.

Site is helder. Bestelproces is makkelijk te doorlopen. Prima voor elkaar. Loopt zoals je van een webshop mag verwachten.

Het product uiteindelijk geannuleerd. Op de site stond levering binnen 1-2 werkdagen. 2 dagen later (dinsdag) nog niets gehoord en toen maar eens contact opgenomen. Zeiden ze dat het eind van de week (vrijdag of zaterdag) zou worden verstuurd. Dat vond ik jammer en was voor mij reden om de order te annuleren en bij Coolblue te kijken. Wat ik wel vervelend vind is dat ik nu al meer dan een week op mijn geld aan het wachten ben. Ik weet dat dit in principe binnen de wettelijke termijnen is, maar het product is niet eens verstuurd dus vind ik een lange wachttijd gezien het bedrag niet netjes.

Klantenservice is bereikbaar per app en telefoon en dat loopt goed. De annulering is direct verwerkt. Communicatie is redelijk snel.

. . . . . . . . . . . . . .. .

Prima website, goede informatie over het product (luidsprekers) en ook geen problemen bij het plaatsen van een bestelling.

Verwachte levertijd van het product 1 a 2 werkdagen en aangezien ik hier op Tweakers wat negatieve reviews las (en het net na black friday en vóór Sinterklaar was) had ik mijn twijfels of de beloofde levertijd inderdaad gehaald zou worden. Toch werd mijn bestelling van woensdagochtend netjes vrijdagavond geleverd.

In mijn ervaring waren ze goed bereikbaar (zowel telefonisch als via de website chat) en werd ik netjes nog even gebeld met de vraag of ik de betreffende avond thuis zou zijn.

Uitstekende service zowel per mail, chat en telefonisch. Woensdagavond gemaild mbt een artikel (1 van de drie te bestellen artikelen) wat elders goedkoper was. Donderdagochtend per mail een prijs ontvangen voor alle drie te bestellen artikelen. Met die prijs was ik akkoord waarna ik vervolgens per mail de kortingcode kreeg.

Artikel was goed verpakt en bezorging met DHL was er de dag na bestelling.

Hulpvaardig bij het beslissen, niet opdringerig. Handige website.Ruim aanbod, handig zijn ook de commentaren van andere eigenaars.

Na wat heen en weer gemail en gebel omdat de speakers niet op tijd geleverd werden heb ik een volledig nieuwe set gekregen en een mooie korting op mijn volgende bestelling. Frustratie die ik initieel had omdat ze maar niet verzonden werden is dus mooi opgelost.

Probleem met levertijd is netjes opgelost.

Ik was op zoek naar een specifieke speaker set die nagenoeg overal lastig leverbaar bleek te zijn. Na een spontane livechat popup op de website gaf de medewerker aan dat deze set bij Doublepoint wel leverbaar zou zijn. Uiteraard was ik sceptisch, aangezien levertijden bij de concurrenten nog steeds meer dan twee weken zou bedragen.

Echter na overtuiging van de klantenservice heb ik toch mijn bestelling gedaan. De klantenservice medewerker gaf aan zelfs gratis avondlevering te kunnen faciliteren. Hier ben ik niet op in gegaan, aangezien ik die avond niet thuis zou zijn.

Die avond heb ik een PostNL Track & Trace link ontvangen en werd het pakket inderdaad de volgende dag bezorgd.

De verzending was via PostNL met Track & Trace. Vanwege het gewicht van het pakket werd het in drie delen bezorgd. Dat was overigens prima. Er zat echter geen omdoos om de producten heen. Dat ontrust mij toch altijd enigszins, maar gelukkig waren er geen beschadigingen te ontdekken.

De livechat medewerker heeft mij goed geholpen en was eerlijk tegen mij. Dat heb ik bij andere concullega's inmiddels anders mogen ervaren (gewoon bestellen, komt wel goed). Hopelijk gaat Doublepoint hiermee door en proberen ze niet alleen maar mensen te lokken.

Levertijden bij mijn bestelling niet erg snel maar de scherpste prijzen die er zijn. Uiteindelijk alles keurig opgelost en geregeld.

Levertijden kunnen sneller maar dat kan verschillend zijn per product.

Klantenservice kan een beetje stroef verlopen maar uiteindelijk alles goed opgelost, tip bellen naar Doublepoint.

Bestelling geplaatst van een speaker via Bol.com, zou een week later aankomen, week later niks. Gemaild via Bol, zou de week erop aankomen. Week later weer niks, geen email geen track and trace nr. Gebeld alleen de bruine speaker was binnengekomen de zwarte nog niet, maar die komt volgende week. Prima het is Corona, ik wacht wel. Week later weer geen speaker, weer gebeld het zou voor volgende week vrijdag bij mij aankomen. Weer niks, geen email geen tracking code. Bol.com klantenservice aangesproken dat het nu al een maand was, zij zouden er achter gaan.
Was gebeld en het zou nu voor woensdag aankomen.
Dus 19 mei besteld via bol uiteindelijk aangekomen 24 juni.
Tip voor doublepoint misschien een betere samenwerking met bol, want volgens mij gaat dat niet helemaal goed.

PS de speaker is wel echt fantastisch (klipsch center speaker)

Speaker is uit eindelijk meer dan een maand later binnengekomen,

De heren die ik heb gesproken waren correct, en soms kan je er niks aan doen dat spullen later binnenkomen, maar als je niet eerlijk naar de klant bent dan is dat erg frustrerend voor de klant.

Goede service, goede kwaliteit, goed onderhandelen in kopen en verkopen, goede communicatie tijdens het telefoneren

De levering van het bestelde product is van goede kwaliteit, op tijd.

Klantenservice is van goede communicatie.

Vorig jaar een subwoover bij Doublepoint besteld. Prijs was veel aantrekkelijker dan concurrenten. Ondanks de lage prijs werd de bestelling dezelfde dag nog verzonden en is deze de volgende dag in goede staat ontvangen. Later nog contact gehad voor andere onderdelen en prima te woord gestaan. Toffe webshop :)

Verzending was goed verpakt en dezelfde dag nog verzonden.

contact gehad voor aanvullende bestellingen later, vriendelijk te woord gestaan.

Scorekaart voor Doublepoint