Gebruikers over webshop Redable.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenOverzichtelijke site, ruim en breed assortiment, altijd grote voorraad en snelle levering. Goed bereikbaar. Bestel hier graag ook mogelijkheid voor korting mocht je grote aantallen bestellen.
VerzendingZelfde dag verzonden, levering niet volgende dag door DHL, maar dat lag aan de storm van vrijdag.
Beste Dyna20,
Redable
AlgemeenPrima SSD voor een hele leuke prijs uitgezocht op de overzichtelijke site van deze webshop. Bestel en betaalproces werkt ook vlot.
Uitstekende webshop.
Verzending was weer als vanouds dik in orde, mooi op tijd en goed verpakt.
Beste LoutBreda,
Redable
AlgemeenVoor Redable gekozen omdat zij als enige aangaven het scherm dat ik wilde kopen gegarandeerd de volgende werkdag te kunnen leveren. Pluspunt is dat zij Dell partner zijn en 3 jaar fabrieksgarantie bieden. Weet niet of dit ook bij andere webshops t.a.v. Dell producten zou gelden, maar zij dragen het in ieder geval helder uit.
Website ziet er aantrekkelijk uit met een duidelijk eigen smoel i.p.v. de zoveelste Coolblue kloon en is verder vrij logisch en duidelijk van opzet.
Scherm was zoals beloofd de volgende werkdag binnen waardoor ik kon doen wat ik me had voorgenomen: PC afbouwen en gamen!
Al met al een fijne ervaring. Zou hier zeker weer eens bestellen
Beste Lt. Big Mack,
Redable
AlgemeenKwam voor een specifiek product terecht bij Redable vanwege dat dit bedrijf opgenomen is als officiële Cisco partner. Website ziet er verzorgd uit, order proces is duidelijk en bestelling verliep volgens verwachting. Al met al gewoon een volwassen uitstraling en geeft potentiële nieuwe klanten een goede indruk.
VerzendingVerrast in positieve zin. Op de valreep (kwam toevallig zo uit) voor 17:00 uur op een werkdag een order geplaatst. Ondanks dat ik die avond geen verzendbevestiging kreeg, kreeg ik die wel op de verwachte afleverdag vroeg in de ochtend. (Volgende werkdag levering is een bonus naar mijn inzien - het is ook geen probleem dat een product meerdere dagen onderweg is).
Tevens had ik verwacht dat het bestelde product zonder omdoos zou geleverd worden, maar het product kwam netjes aan met een extra verzenddoos. Dat had ik niet verwacht, gezien dergelijke producten doorgaans zonder omdoos verzonden worden (al dan niet rechtstreeks vanuit de distributeur).
Beste rlkz,
Redable
AlgemeenMakkelijk te navigeren website, uitgebreid assortiment aan artikelen, scherpe prijzen en genoeg keuze in betaal mogelijkheden.
VerzendingSnelle levering, goed ingepakt en duidelijk op de hoogte gehouden.
Beste sanches,
Redable
AlgemeenHad een toetsenbord besteld waar volgens de site nog 1 van beschikbaar was, blijkbaar iets misgegaan waardoor hij niet meer leverbaar was. Werd netjes opgebeld met dat ze me een refund kunnen geven en ik hem ergens anders kan bestellen. Vind ik een erg nette manier om zoiets af te handelen.
Beste jaccodouma,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te lezen dat het product niet meer op voorraad bleek, sorry!
We zijn wel blij om te lezen dat je verder tevreden bent over onze service en afhandeling.
Redable
AlgemeenGroot assortiment, prima prijzen en een makkelijke website. Precies zoals je verwacht van alle andere webshops op dit moment.
VerzendingVerzending helaas niet zoals je het verwacht. Ik heb een laptop besteld (+- €2000) en gewoon een verzend label op de doos geplakt. Geen overdoos om het product te beschermen en iedereen kan zien dat het een dure laptop is.
Beste RubenDP,
Bedankt voor je review en feedback!
We kunnen begrijpen dat je hier twijfels over hebt, maar geen zorgen. Wij hebben dit uitvoerig en grondig bestudeerd en deze producten worden vanuit de fabriek zo stevig verpakt, dat we ze goed op deze manier kunnen versturen. Dit doen we voornamelijk ook vanwege milieuoverwegingen, om zo minder verpakkingsmateriaal te verbruiken.
We zullen je verbeterpunt wel intern bespreken, om zo wellicht onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren.
Redable
AlgemeenLevertijd is goed. Prijs ok. Maar de verpakking is dusdanig slecht voor een HDD dat deze winkel een afrader is voor breekbare producten.
VerzendingHHD lag op de bodem v/d doos met bovenop een schokdempende luchtkussentjes. Uiteraard moeten kussentje rondom de HDD zitten. En vast getaped.
Beste LurkZ,
Bedankt voor je review en verbeterpunt!
We zullen je verbeterpunt intern bespreken, om zo onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren.
Redable
AlgemeenBestelling werd (ondanks herhaalde toezeggingen van het tegendeel) te laat geleverd. Het bedrijf claimt "de harddisk op de juiste plek" te hebben, maar als het erop aan komt, toont het geen enkele coulance of compassie en houdt het zich keihard aan de wettelijke termijnen. Een van de slechtste ervaringen die ik recentelijk met een webshop heb gehad (en uiteraard de laatste keer dat ik hier iets besteld heb).
VerzendingBestelling werd (ondanks herhaalde toezeggingen van het tegendeel) dagen later geleverd dan was toegezegd, waardoor een project enkele dagen stil kwam te liggen.
KlantenserviceKlantenservice stuurt vriendelijke, maar tamelijk "onbenullige" en daardoor nutteloze e-mails.
Beste Marcel Feenstra,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt.
We willen het graag voor je bekijken. Kun je het ordernummer met toelichting naar klantenservice@redable.nl mailen? Wij kijken dan graag via die weg met je mee.
Alvast bedankt voor de reactie!
Redable
AlgemeenHeeft relatief ruim aanbod & levert snel. Doen niet lastig over terugsturen, wat je verwacht van een webshop 🌈
Beste SwmmingCow,
Redable
AlgemeenKwalitatief goed en breed assortiment, met goede sortereer functies. Prettige site, heldere communicatie. Kan Redable absoluut aanbevelen.
VerzendingIk had twee USB sticks besteld. Beiden kwamen apart en ieder in een enorm grote doos. Dat dit bij beide USB stick gebeurd lijkt iets strucureels. Ik hoop dat dit verbeterd wordt. Ik kan een foto delen indien gewenst.
Beste Pietersmartijn,
Bedankt voor je review en verbeterpunt!
Goed om te lezen dat je verder tevreden bent over onze service en afhandeling.
Redable
AlgemeenBestellen ging makkelijk. Aflevering was dagje later dan verwacht. Maar door de kerstdrukte was dit mogelijk.
VerzendingAflevering ering was wat vertraagd door de kerst drukte.
KlantenserviceNetjes te woord gestaan
Beste Ivoduijkers75,
Redable
AlgemeenWas op zoek naar een aantal laptops, via prijsvergelijker uitgekomen bij Redable. Verzorgde nette webshop met heldere communicatie in de pagina's.
VerzendingLevering op tijd + extra bescherming. Wel overigens zoals verwacht: prima.
KlantenserviceSnelle reactie op verzoek via email naar klantenservice.
Beste Cruzert,
Redable
AlgemeenMijn man heeft het uitzoekwerk gedaan en ik heb het besteld. Het plaatsen van de bestelling was super makkelijk bij Rendabel, eveneens als de betaling.
Ik kreeg meteen een bevestiging en werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Mijn bestelling was op tijd binnen en ik ben er erg blij mee.
Beste Malakouti,
Redable
AlgemeenRAM modules besteld, snel verzonden, kwamen aan in beschermde verpakking (doos met vulling). Geïnstalleerd en werkt prima.
Verzending1 minpuntje is dat bij de bezorging werd aangebeld aan de voordeur van het appartement. Deed open, was niemand, bleek dat het was achtergelaten op de deurmat. Geen punt aftrek, omdat dit de bezorger was en die hebben het op dit moment gestoord druk. Bovendien zijn er op mijn verdieping maar 2 appartementen, dus kleine kans dat iemand ermee vandoor gaat.
Beste kbdfvsm,
Redable
AlgemeenNogal teleurgesteld met de verzending. Het product was verstuurt door een verzend label op de verpakking te plaatsen zonder extra doos er omheen. Daardoor zat er een grote scheur in de verpakking. Heb alles open gemaakt en moeten checken of er niks kapot was gegaan.
Gelukkig was niks kapot en is het product wat ik had besteld niet zo kwetsbaar maar ik denk dat ik het voortaan toch weer ergens anders bestel.
Verzending was wel snel maar had liever dat het ook goed verpakt was.
Zoals al gezegd, verzending was gedaan zonder een extra doos erom heen. Gelukkig was niks kapot maar iedereen ziet meteen wat je besteld hebt en de kans dat het beschadigt raakt is een stuk groter.
Beste robinc123,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te lezen dat jouw bestelling op deze wijze is verlopen.
Alvast bedankt voor de reactie!
Redable
AlgemeenOverzichtelijke webshop. Bestelling liep soepel een vlotte bevestiging per mail. Goede prijs. Gewoon zoals het hoort.
Beste Magic43,
Redable
AlgemeenTelefonisch zeer goed bereikbaar en tevens prima geholpen. Het dock wat niemand op voorraad had werd de volgende dag snel en goed verpakt geleverd.
VerzendingGoed verpakt en de volgende dag geleverd.
KlantenserviceIk werd snel te woord gestaan door iemand met kennis.
Beste Gewoon Ronald,
Redable
AlgemeenOverzichtelijke site, groot en breed assortiment, altijd ruime voorraad en snelle levering. Goed bereikbaar altijd. Bestel hier graag ook mogelijkheid voor korting mocht je grote aantallen bestellen.
VerzendingNetjes de volgende dag
Beste Dyna20,
Redable
AlgemeenGoede webshop. Snel bestelproces. Vlotte levering. Aan te bevelen.
Ik hou de shop als goed alternatief voor volgende gelegenheden.
Beste hovel3,