Redable.nl

Gebruikers over webshop Redable.nl

Was al een tijdje op zoek naar wen GTX 1080, helaas niet kunnen vinden, maar ze hadden wel 1070s in stock. Toen ik wilde afrekenen zag ik dat ze al out of stock waren. Contact gehad met support, direct antwoord dat de huidige voorraad op was maar dat de dag erna nog een voorraad zou komen. Gokje genomen en inderdaad de dag erna in huis!

Snel en goed verzonden, had tock liever iets meer "versteviging" rondom de doos, zeker omdat het om gevoelige en dure onderdelen gaat, maar was sne en op tijd.

Goed, snel, vriendelijk te woord gestaan en direct met een antwoord komen. Super!

Beste Rakez,

Bedankt voor uw review!

Wij nemen uw feedback erg serieus en zullen dit noteren. Dit doen we om zo voor de toekomst onze service verder te kunnen verbeteren.

Wij willen u graag veel plezier toewensen met GTX 1070.

Redable

Het plaatsen van een bestelling is gemakkelijk. De website doet veel denken aan een standaard Wordpress template maar is goed ingevuld. De meeste producten lijken aan de dure kant, met name de accessoires zoals kabels, pluggen en verloopstukken.

Voordat je een product besteld kun je zien dat er aangegeven wordt dat indien je deze dag vóór vijf uur 's middags besteld je het product morgen in huis hebt. Na het bestellen krijg je echter niet direct een verzendbevestiging. Je krijgt een melding dat je pakketje klaar staat en ingepakt is en dat je de volgende dag de verzendbevestiging krijgt met Track & Trace code.

Een minpunt is dat bij betaling via bijvoorbeeld PayPal er extra kosten bijkomen, een percentage van je aankoop. Dit kan tot veel extra kosten leiden bij grotere bestellingen.

Het feit dat de track & trace code pas de dag van de levering beschikbaar is voor klanten is een absoluut pijnpunt. Ook is het belangrijk klanten te informeren over de pakketdienst die gebruikt wordt bij het versturen van producten.

Het is op de website niet inzichtelijk op welke manier en via welk bedrijf je pakket verstuurd wordt. Achteraf blijkt mijn pakket via DPD verstuurd te zijn en heb ik de verzendbevestiging nog geen twee uur voor ik het pakket daadwerkelijk ontving per e-mail toegezonden gekregen.

Mijn verzending liep een dag vertraging op. Support gaf het volgende aan:

"Spijtig genoeg is de vervoerder gisterenavond niet langs geweest om de laatste zendingen op te halen, waar ook uw bestelling tussen zat.
Doordat wij gisteren eind van de middag een nieuwe voorraad hebben ontvangen van de MSI GTX 1070 8G, viel uw bestelling in de laatste levering."
Volgens de website waren er rond de 70 op voorraad en zou mijn pakket de volgende dag in huis zijn aangezien ik netje vóór vijf uur 's middags had besteld. Helaas werd ik dus teleurgesteld met dit nieuws.

Tijdens het contact met de klantenservice kreeg ik de volgende melding:

Ik wees support erop dat volgens hun website het product op voorraad was en op de tekst "voor vijf uur besteld, morgen in huis" en kreeg de volgende reactie:
"Met de laatste verzending bedoelde ik eigenlijk alle laatste bestellingen die klaar stonden om opgehaald te worden.
Daarin vielen ook de zendingen van de MSI GTX 1070 8G."
Jammer maar helaas, soms gebeurd dit nou eenmaal. Het feit dat ik echter een persoonlijke kortingscode ter waarde van vijf euro krijg aangeboden is een lachtertje.

Beste bobdetweaker,

Bedankt voor uw review!

Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over onze service.

Dagelijks doen wij onze uiterste best om onze klanten buitengewoon tevreden te maken en onze service te waarborgen. Dit hebben we natuurlijk ook bij de uitlevering van de MSI GTX 1070 8G geprobeerd, maar dit is helaas niet voor alle orders gelukt. Dit vinden wij uiteraard erg spijtig, waarvoor onze excuses.

We hebben u een compensatie geboden, om het leed iets te verzachten. Wij nemen uw feedback erg serieus en zullen dit intern noteren. Dit doen we om zo voor de toekomst onze service verder te kunnen verbeteren.

Wij willen u graag veel plezier toewensen met MSI GTX 1070 8G.

Redable

Bestellen was geen probleem, ik kreeg een bevestiging van mijn bestelling (13:30), maar geen bevestiging van mijn betaling met Ideal.
Ik zou nog een mail krijgen als het product ingepakt was en gereed voor verzending, maar niets ontvangen.
De volgende dag was ik ongerust of de betaling wel gelukt was en toen kreeg ik een mail dat het product verzonden was en diezelfde dag heb ik het ontvangen.
Alles is dus goed verlopen, maar helemaal tevreden ben ik niet.

Ik werd niet goed op de hoogte gehouden over de betaling en verzending van de monitor, maar ik kreeg het wel op tijd.

Beste Prince666,

Bedankt voor uw review!

Spijtig genoeg ondervonden wij een storing in het systeem, waardoor u de inpakbevestiging niet heeft ontvangen. Dit had uiteraard niet mogen gebeuren, waarvoor onze excuses.

Goed om te horen dat het product de volgende dag wel in goede orde bij u is afgeleverd. Wij vinden het jammer om te lezen, dat u niet helemaal tevreden bent over onze service en hebben uw review daarom intern genoteerd. Dit doen we om zo onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Redable

Vriendelijke klantenservice, snelle levering en natuurlijk een goede prijs.

Al tijdens het oriënteren heb ik contact gezocht met de klantenservice om een specificatie te controleren. Dit nadat ik bij een andere webshop dezelfde laptop terug heb gestuurd omdat deze niet volgens specificatie werd geleverd. Helaas bleek deze laptop (in tegenstelling tot wat de website vermeldde) ook bij redable niet de gewenste specificatie te hebben. Foutje moet kunnen, maar met hulp van de klantenservice ben ik bij een goed alternatief uitgekomen.

Besteld, volgende dag in huis. Niets op aan te merken.

Op de aftersales heb ik (nog) geen aanspraak hoeven maken.

Snel en goed verpakt

Reageren snel op vragen via mail / chat / telefoon.
Zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.

Flexibel, eenvoud en buitengewoon. Dat staat op de frontpage van dit bedrijf op Tweakers. Ik ben het daar geheel mee eens en zou 'klantvriendelijk' nog daar aan willen toevoegen. Een snelle en zeer correcte communicatie waaraan veel bedrijven een voorbeeld aan zouden kunnen nemen. Ze nemen hun klanten serieus. Betaal die paar Euro's meer, je zal er geen spijt van krijgen.

Zoals toegezegd de volgende dag geleverd met DHL. Degelijk en netjes verpakt.

Mail wordt snel en adequaat beantwoord.

Scorekaart voor Redable.nl