Redable.nl

Gebruikers over webshop Redable.nl

Goede link vanuit pricewatch, duidelijke website. Ook hebben ze een 'verwachtte datum weer op voorraad' als iets is uitverkocht.
Registratie prima, maar ik kan mijn profiel niet voltooien zonder zakelijke gegevens in te vullen.

Op vrijdag stoppen ze blijkbaar eerder, want ik bestelde vóór 17:00, toch werd het niet meer dezelfde dag verstuurd.

Ook is het pakket open geweest en met een heel klein beetje plakband weer dicht gemaakt. De inhoud lijkt volledig intact, maar dit is niet wat je wilt zien.

Berichtje via Whatsapp gestuurd. Ik kreeg snel en duidelijk bericht terug.

Beste Joran,

Bedankt voor je review!

Wat vervelend om te lezen dat het lijkt dat je een geopend product hebt ontvangen!
We willen het graag voor je bekijken. Kun je het ordernummer met toelichting naar klantenservice@redable.nl mailen? Wij kijken dan graag via die weg met je mee.

Alvast bedankt voor de reactie!

Redable

Overzichtelijk, ruim en breed assortiment, grote voorraad en snelle levering. Goed bereikbaar. Bestel hier graag ook mogelijkheid voor korting mocht je grote aantallen bestellen.

Netjes de volgende dag

Beste Dyna20,

Redable

goeie winkel, net verpakt en goede prijs kwaliteit verhouding. facturen enzo ook allemaal net op tijd verstuurd

net verpakt

vriendelijk

Beste glenn2808,

Redable

Prima koopervaring. Besteld vanuit backorder, netjes van elke stap op de hoogte gehouden, en direct naar mij verzonden toen het product weer op voorraad was.

Wel bijzonder dat een laptop ook bij de buren afgeleverd kan worden. Zeker gezien het feit dat het verzonden is in de originele productdoos, met alle specificaties duidelijk zichtbaar aan de buitenkant.

Beste Coburn7,

Redable

Erg goede en fijne webwinkel. Ik koop hier vaker en ben een terugkerende klant. De website is overzichtelijk, werkt goed, net als het bestelproces. Vooral het contact met de klantenservice verloopt erg fijn, snel en deskundig. Ik blijf hier graag bestellen

Levering gaat eigenlijk altijd goed en snel, product wordt netjes verpakt en de track en tracé werkt zoals gebruikelijk.

Geweldige serviceverlening! Ze denken altijd met je mee en zijn goed bereikbaar. Bellen je na als je per ongeluk een verkeerde toetsenbord layout besteld, erg prettig!

Beste Knstrht85,

Redable

Super makkelijke website met scherpe prijzen en een groot assortiment aan producten. Ik heb vaker bij Redable besteld en alles is altijd perfect verlopen.

De levering was snel, de bestelling werd op de volgende werkdag geleverd.

Beste mihai12move,

Redable

Makkelijk besteld. Factuur direct verstuurd en bestelde dezelfde dag verstuurd en de volgende dag ontvangen.

Goed verpakt en dezelfde dag verstuurd

Beste GJV63,

Redable

Lenovo muis binnen 2 jaar kapot en weinig gebruikt. Voor een zakelijk product mag dat toch eigenlijk niet. Geen garantie meer helaas.

Snel en nette service maar helaas maar korte garantie periode voor zakelijke klanten.

Beste DjCasemod,

Bedankt voor je review!

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt.

Alvast bedankt voor de reactie!

Redable

Recent tot twee keer toe een Dell monitor besteld en in beide gevallen naar verwachting (de volgende dag) geleverd.

Er zat geen omdoos om de doos van de monitor heen, wat ik alleen maar kan toejuichen vanuit een duurzaamheid perspectief. Het nadeel is wel dat een ietwat onvoorzichtige bezorger eerder een beschadigde doos levert. Dat was de eerste keer wel zo, maar monitoren zijn dermate goed verpakt, dat er geen schade aan was.

Beste Sandbox,

Redable

Overzichtelijke site, goede prijzen en prima voorraad en assortiment. Helaas had de levering nog ergens enige overtuiging nodig, maar dat is uiteindelijk ook vlot opgelost.

Één van de onderdelen van bestelling was wel op voorraad, maar werd om onbekende redenen niet direct geleverd.

Was helaas wel even contact nodig voordat de rest van de bestelling uitgeleverd werd. Hierna is dit ook snel en correct afgehandeld.

Beste joepurlings,

Redable

De beste prijs in veel artikelen, de dag erna was het al thuis en er is veel keuze.
Ik heb het ontdekt bij een prijsvergelijking. Deze winkel ga ik zeker nog vaker gebruiken.

Het was de beste prijs, het was de dag erna thuis, goede kwaliteit.

Beste kennyweijenberg,

Redable

Eerste keer hier besteld en gelijk beviel het product niet. Terugsturen ging echter vlekkeloos (wel voor eigen rekening, maar goed). Over het algemeen tevreden, zal hier vast wel terugkomen.

Snelle verzending met DHL, wat naar mijn mening beter is dan postNL.

Beste rustynut,

Redable

Ik kende dit bedrijf eigenlijk niet, maar was op zoek naar een APC stekkerdoos en de prijs was scherp plus er was ruime voorraad. Bestelproces ging soepel en was duidelijk wanneer ik het product zou ontvangen.

Product is geleverd conform afspraken.

Bij ontvangst bleek ik toch een ander model nodig te hebben. Geretourneerd en ander model besteld. Ook het retourproces verliep soepel.

Beste 2Qute,

Redable

Overzichtelijke site, ruim en breed assortiment, altijd grote voorraad en snelle levering. Goed bereikbaar. Bestel hier graag ook mogelijkheid voor korting mocht je grote aantallen bestellen.

Zelfde dag verzonden, levering niet volgende dag door DHL, maar dat lag aan de storm van vrijdag.

Beste Dyna20,

Redable

Prima SSD voor een hele leuke prijs uitgezocht op de overzichtelijke site van deze webshop. Bestel en betaalproces werkt ook vlot.

Uitstekende webshop.

Verzending was weer als vanouds dik in orde, mooi op tijd en goed verpakt.

Beste LoutBreda,

Redable

Voor Redable gekozen omdat zij als enige aangaven het scherm dat ik wilde kopen gegarandeerd de volgende werkdag te kunnen leveren. Pluspunt is dat zij Dell partner zijn en 3 jaar fabrieksgarantie bieden. Weet niet of dit ook bij andere webshops t.a.v. Dell producten zou gelden, maar zij dragen het in ieder geval helder uit.
Website ziet er aantrekkelijk uit met een duidelijk eigen smoel i.p.v. de zoveelste Coolblue kloon en is verder vrij logisch en duidelijk van opzet.

Scherm was zoals beloofd de volgende werkdag binnen waardoor ik kon doen wat ik me had voorgenomen: PC afbouwen en gamen!

Al met al een fijne ervaring. Zou hier zeker weer eens bestellen :)

Beste Lt. Big Mack,

Redable

Kwam voor een specifiek product terecht bij Redable vanwege dat dit bedrijf opgenomen is als officiële Cisco partner. Website ziet er verzorgd uit, order proces is duidelijk en bestelling verliep volgens verwachting. Al met al gewoon een volwassen uitstraling en geeft potentiële nieuwe klanten een goede indruk.

Verrast in positieve zin. Op de valreep (kwam toevallig zo uit) voor 17:00 uur op een werkdag een order geplaatst. Ondanks dat ik die avond geen verzendbevestiging kreeg, kreeg ik die wel op de verwachte afleverdag vroeg in de ochtend. (Volgende werkdag levering is een bonus naar mijn inzien - het is ook geen probleem dat een product meerdere dagen onderweg is).

Tevens had ik verwacht dat het bestelde product zonder omdoos zou geleverd worden, maar het product kwam netjes aan met een extra verzenddoos. Dat had ik niet verwacht, gezien dergelijke producten doorgaans zonder omdoos verzonden worden (al dan niet rechtstreeks vanuit de distributeur).

Beste rlkz,

Redable

Makkelijk te navigeren website, uitgebreid assortiment aan artikelen, scherpe prijzen en genoeg keuze in betaal mogelijkheden.

Snelle levering, goed ingepakt en duidelijk op de hoogte gehouden.

Beste sanches,

Redable

Had een toetsenbord besteld waar volgens de site nog 1 van beschikbaar was, blijkbaar iets misgegaan waardoor hij niet meer leverbaar was. Werd netjes opgebeld met dat ze me een refund kunnen geven en ik hem ergens anders kan bestellen. Vind ik een erg nette manier om zoiets af te handelen.

Beste jaccodouma,

Bedankt voor je review!

Wat vervelend om te lezen dat het product niet meer op voorraad bleek, sorry!
We zijn wel blij om te lezen dat je verder tevreden bent over onze service en afhandeling.

Redable

Groot assortiment, prima prijzen en een makkelijke website. Precies zoals je verwacht van alle andere webshops op dit moment.

Verzending helaas niet zoals je het verwacht. Ik heb een laptop besteld (+- €2000) en gewoon een verzend label op de doos geplakt. Geen overdoos om het product te beschermen en iedereen kan zien dat het een dure laptop is.

Beste RubenDP,

Bedankt voor je review en feedback!

We kunnen begrijpen dat je hier twijfels over hebt, maar geen zorgen. Wij hebben dit uitvoerig en grondig bestudeerd en deze producten worden vanuit de fabriek zo stevig verpakt, dat we ze goed op deze manier kunnen versturen. Dit doen we voornamelijk ook vanwege milieuoverwegingen, om zo minder verpakkingsmateriaal te verbruiken.

We zullen je verbeterpunt wel intern bespreken, om zo wellicht onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren.

Scorekaart voor Redable.nl