Gebruikers over webshop Redable.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenRedable heeft een mooie overzichtelijke site, waar het makkelijk manoeuvreren is, zorgt snelle verzending, en het product, zoals in de site vermeldt is prima
Verzendingde levering was heel snel en product was stevig verpakt.
Beste amvgl,
Redable
AlgemeenSite ziet er goed uit, veel betaalopties algeheel een goede ervaring met kopen van product.
VerzendingProduct kwam binnen de gemelde verzendtijd en was zeer goed verpakt
Beste Brozef,
Redable
AlgemeenLevering was prima. Echter klantenservice…tsja, service kan ik het niet noemen. Dit nooit meer voor mij. Voor mij maakt service, wanneer dat nodig is, de shop. In plaats van een fan hebbenze van mij een tegenstander gemaakt.
KlantenserviceGeen service at all. Helpen niet met een sotuatie die duidelijk uit verwaring productnaam komt. Nu zit ik met een niet werkend product. Gedragen zich niet klantgericht.
Beste Joppiesaus2,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te lezen dat deze situatie zich heeft voorgedaan.
We willen het graag voor je bekijken. Kun je het ordernummer met toelichting naar klantenservice@redable.nl mailen? Wij kijken dan graag via die weg met je mee.
Redable
AlgemeenSnelle levering tegen concurrerende prijzen
Voor de system volume van mijn QNAP NAS had ik twee SSD's nodig. vanwege de goed specificaties viel mijn oog op de Kingston Technology 480GB, 2.5", SATA III (SEDC500M/480G)
Na zoeken op het internet (o.a. Tweakers.nl) bleek Redable de goedkoopste en kon ze ook nog eens direct uit voorraad te kunnen leveren!
Eerder al had ik ervaring met deze club en hun service is meer dan bovengemiddeld.
Als ik weer hardware nodig heb staan ze boven aan mijn lijstje.
Uit voorraad geleverd en de volgende werkdag in huis
Beste klaasdj,
Redable
AlgemeenBestelde product (Surface Pro was makkelijk te vinden en ruim op voorraad. De status klopte ook daadwerkelijk. Verzendtijd zoals vermeld en goede infromatie over het bestel proces.
Over de verzending wordt je goed op de hoogte gehouden en de koerier was precies zoals aangegeven op tijd.
Beste mobytoby,
Redable
AlgemeenIk heb hier een beamer beugel besteld. Was op voorraad, bestellen ging snel, en netjes de volgende dag geleverd.
VerzendingOp tijd en goed ingepakt verzonden. Verder weinig op aan te merken.
Beste ocmer,
Redable
AlgemeenGemakkelijk bestellen. Snelle levering zoals afgesproken. Het product werkt goed en was nieuw. Ik werd op de hoogte gehouden van de status van de bestelling d.m.v. e-mails. Zeker voor herhaling vatbaar.
VerzendingDe levering was op tijd. De verpakking was goed. Er waren geen beschadigingen.
Beste michaelbrans,
Redable
AlgemeenIn december 2020 is na bestelling de UPS niet geleverd, alleen de batterij geleverd. Niets vergoed.
VerzendingDe UPS is blijkbaar tijdens de verzending verdwenen, het was echter niet mogelijk er achter te komen waar de UPS was gebleven. Het betaalde bedrag was ik wel kwijt.
KlantenserviceNa veel heen en weer gemaild en gebeld, kreeg ik te horen dat er helaas niets aan te doen is.
Beste drmabuse,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te lezen dat deze situatie zich heeft voorgedaan.
Redable
AlgemeenHeel eenvoudige bestelling en snelle levering. Geen overbodige vragen. Zoals het mij goed bevalt dus.
VerzendingMooi op tijd en goed verpakt.
Beste NHeuthorst,
Redable
AlgemeenSnel bestellen op een overzichtelijke website. Met de mogelijkheid om producten te vergelijken. Prijs is prima. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar wel met de beste service. Snelle bestelling en levering. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen
VerzendingSnel geleverd en stevig verpak. Gewoon zoals je het verwacht
KlantenserviceKorte vraag gesteld aan de klantenservice en ze kwamen met een eerlijk helder antwoord
Beste PMaarsen,
Redable
AlgemeenIk moest 5 toetsenborden/muizen hebben en zij hadden voorraad en een goede prijs. Besteld en zij leveren.
Beste TheSiemNL,
Redable
AlgemeenProduct gemakkelijk te vinden, eenvoudig bestelproces, goed geprijsd en geheel volgens afspraak heel snel op het juiste adres geleverd.
Beste daan1974,
Redable
AlgemeenHet bestelproces was eenvoudig en de bestelling werd supersnel geleverd. De prijsstelling was ook super goed te noemen.
VerzendingHet product was goed verpakt en snel (zoals beloofd) geleverd.
Beste mddejong,
Redable
AlgemeenHad hier een switch gekocht die het na een paar maanden begaf. Zonder moeilijk gedoe gelijk een nieuwe gekregen. Goeie service!
Beste Bram1979,
Redable
AlgemeenVerkoopt een scherm voor een scherpe prijs en is voor vergelijkbare prijzen ook bij andere te koop. Krijg je mail dat het een fout is. Ze moeten het product of vergelijkbaar moeten leveren. Ook omdat andere shops dezelfde prijs hadden.
VerzendingNog niks geleverd helaas. Oppassen bij deze aanbieder. Kies voor betrouwbaarheid.
KlantenserviceGeen kennis van consumentenrecht, lappen de regels aan hun laars en denken je als een kind af te poeieren.
Beste no_way_today,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te lezen dat je dit bericht van ons hebt ontvangen.
Redable
AlgemeenOverzichtelijk, ruim en breed assortiment, grote voorraad en snelle levering. Altijd goed bereikbaar. Bestel hier graag en mogelijkheid voor korting mocht je grote aantallen bestellen.
Beste Dyna20,
Redable
AlgemeenSneller dan zijn schaduw... Lucky Lu... Redable.
Uitstekende service. Was de postbesteller maar zo snel (geen klacht, het is wat het is in deze lastige tijden)
Kortom, geen enkele wanklacht wat Redable betreft! Hulde!
Beste generallynicegu,
Redable
AlgemeenIk bestel inmiddels regelmatig bij deze webshop. Goede prijzen, snelle verzending, goed verpakt. Overzichtelijke website, rustig maar volledig. Tegenwoordig kijk ik altijd eerst hier als ik iets nodig heb.
Beste Paulus Opinion,
Bedankt voor je review!
Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service en vaker bij ons besteld.
Redable
AlgemeenMonitor helaas beschadigd ontvangen. Krassen op het standaard en vingerafdrukken op het scherm. Doos rommelig ingepakt. Leek op een retour die niet is nagekeken. Monitor direct retour gestuurd en ergens anders besteld.
Beste WvH99,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te lezen dat je een product op deze wijze hebt ontvangen.
Dat is natuurlijk absoluut niet wat je van ons mag verwachten.
Redable
AlgemeenMakkelijke website en overzichtelijk met goede prijzen, Ziet er professioneel uit. Ik had al op internet naar goedkopere versie gezocht, maar die kon ik niet vinden.
VerzendingDezelve avond verstuurd en de dag erna binnen. Gelijk aansluiten en testen en configuren, alles erkte perfect
Beste tjvdberg,
Bedankt voor je review!
Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service en afhandeling.