Gebruikers over webshop DectDirect.NL
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestelling ging eenvoudig en snel, daarnaast een scherpe prijs.
Ik werd netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.
Dik in orde dus.
Goed verpakt, actieve updates over tracking en levermoment.
Product onbeschadigd geleverd, precies zoals je wilt...
AlgemeenIk heb een headset Jabra Evolve2 65 Flex gekocht voor mijn vriend bij DectDirect.nl.
Zijn vorige headset gaf ineens geen geluid meer.
Ik ben zeer tevreden over de website/ webshop DectDirect.nl.
Ik kon deze website eerder niet. Door het zoeken kwam ik de site tegen.
De site ziet er duidelijk uit qua product informatie en foto's.
Het bestellen ging makkelijk zonder account te maken en ik vond het fijn dat Klarna (achteraf betaling) mogenlijk is.
Het product was de volgende dag al geleverd .
Super fijn dat de headset goedkoper aangeboden wordt op DectDirect.nl dan bij Jabra zelf.
Helemaal happy!!!
Tot slot de Jabra Evolve2 65 Flex is van super kwaliteit en erg handig voor het werken op kantoor.
Bedankt Jabra en DectDirect.nl!
Het product is de dag na het bestellen thuis geleverd.
DectDirect.nl gaf netjes bericht via de mail over de status + track en trace code.
AlgemeenProduct bestellen ging vlot, communicatie en levering allemaal vlot en in orde. Had via overschrijving betaald en duurde dagje langer als verwacht, na zenden van e-mail onmiddelijk antwoord en verwerking order.
VerzendingGoede verpakking en tracking ontvangen. Zat genoeg vulling in de doos, doos was ook niet overdreven groot.
AlgemeenYes, the quality of the ring bell is good. It has the nice package and beautiful apperance. In a word, it is a good deal.
VerzendingThe delivery speed is on time. So the experience for me is okay. Hoping to have a next deal.
AlgemeenDe prijzen van de producent die ik wilde waren hier het laagst. De producten zijn vlug, intact en met goede verzend informatie gearriveerd.
VerzendingHet was vlug, is in goede staat aangekomen, de indicatie klopte en de track and trace werkte goed.
AlgemeenVerkeerde product toegezonden. 2.5 mm besteld en 4 mm lens gekregen. Niet OK!! Slechte service
AlgemeenIn het verleden al enkele malen bij DectDirect besteld en telkens prima verlopen, net zoals deze keer ook weer.
Ik heb ditmaal 2x WD 20TB HDD's besteld.
Er zijn twee redenen die eruit springen waarvoor ik opnieuw bij DectDirect heb gekocht:
1. De productprijs was goedkoper dan menig andere shops. Niet helemaal DE goedkoopste maar scheelde haast niets.
2. Voor zakelijke, Belgische klanten bieden ze BTW verleggen aan. Bij veel andere shops doen ze dit niet (of werken omslachtiger) en dien je meteen de BTW mee te betalen.
Het assortiment is niet zo groot als sommige andere shops maar wat ik nodig had vond ik bij hun, dus ik ben tevreden.
Het bestelproces is gemakkelijk en de betaling verliep vlot met voldoende betaalmogelijkheden waaronder Bancontact voor Belgische klanten.
Kortom, ik ben een tevreden en wederkerende klant en kan daarom DectDirect zeker aanraden.
PS: Hoewel ik voor het schrijven van een review een kleine beloning krijg heeft dit geen invloed gehad op mijn review. Ik ben oprecht tevreden over mijn bestellingen bij deze winkel.
ORD218921
Twee harde schijven, die gevoelig kunnen zijn aan schokken en dus zeker niet onbelangrijk, waren PRIMA verpakt met voldoende bubbelfolie en luchtzakken in de doos. Hiervoor alleen al geef ik ze een dikke OK qua verzending.
Vrijdag besteld, maandag geleverd (in België).
Snelle verzending (product was weliswaar voorradig), prima dus!
Hoewel ik deze keer geen klantendienst heb nodig gehad werden mijn vragen in het verleden netjes en redelijk snel beantwoord. Behulpzame klantendienst dus.
AlgemeenMoest een nieuwe schijf voor mn NAS hebben, gezien er 1 was gesneuveld. Gauw op zoek gegaan naar een nieuwe, Dect Direct had de scherpste prijs, bestel proces ging prima, kreeg direct na bestelling al een mail met track en trace link en had het de volgende dag al binnen.
VerzendingSchijf zat prima verpakt, met van die lucht verpakkings kussens zodat eventuele stoten tijdens transport goed opgevangen worden
AlgemeenOnlangs heb ik bij dit winkel 2 NAS harde schijven besteld. Hoewel ik de winkel niet kende, waren de recensies redelijk positief. Ik dacht dat er niet veel fout kon gaan, maar ik heb me daarin helaas vreselijk vergist.
De verzendingsproces voldeden niet aan mijn verwachtingen en ik ben teleurgesteld over de kwaliteit. Om die reden zal ik de overige benodigde NAS harde schijven elders aanschaffen.
Hoewel de bestelling snel werd geleverd, constateerde ik dat er een gat in de verzenddoos zat. Het vulmateriaal dat werd gebruikt, was van zeer slechte kwaliteit (veel te weinig). Het lijkt eerder op huilen dan op functioneel vulmateriaal. Het is mogelijk dat de harde schijven tijdens het transport als maracas zijn gefungeerd en het hele Braziliaanse Carnavalsfestival hebben nagespeeld.
As gevolg van de snelle levering geef ik uiteindelijk 1 ster.
Gisteren, tijdens het uitpakken van mijn bestelling, heb ik direct contact opgenomen via de chat. Ik heb echter een ongebruikelijke ervaring gehad. Ik stond maar liefst 45 minuten in de vertraging voor een chatgesprek, wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Toen ik eindelijk aan de beurt was, kreeg ik geen reactie. Na ongeveer een uur keek ik opnieuw en was de chat verdwenen.
AlgemeenFijne winkel met scherpe prijzen. PostNL was een ramp in de week dat ik iets kocht, maar verder was de ervaring en verzending prima in orde.
VerzendingHDD was netjes verpakt, PostNL was een ramp dus dus het duurde een dag of 2 extra voor ik het binnen had.
AlgemeenUniFi G4 Doorbell Pro en unify smart chime gekocht.
Prima deurbel trouwens :-)
Bestel proces op de site eenvoudig en snel
Prima verpakt en weinig lucht getransporteerd (sommige leveren in veels te grote dozen)
Netjes op tijd binnen conform wat er op de website wordt vermeld.
AlgemeenDe levering was zeer snel, vrijdag besteld en zaterdag ontvingen we onze bestelling. Website is prima, klantenservice heb ik geen ervaring mee.
AlgemeenSnel, goed, betrouwbaar en servicegericht. En dan nog meer woorden woorden omdat Tweakers dat wil...
VerzendingDectDirect verzend ook echt dezelfde dag in een goede verpakking. En weer meer woorden woorden
KlantenserviceHun proces is goed, dus geen dit keer geen noodzaak tot contact. Eerder producten kunnen retourneren, zelfs als eenmanszaak. Dus keer ik terug!
AlgemeenVlot systeem om te bestellen en te betalen. Geen technische issues gehad, dus prima voor ons
VerzendingLevering door postnl is in onze regio rampzalig, dus een tweede optie qua verzendwijze zou zeer welkom zijn.
AlgemeenTja, wat kan ik hierop zeggen, dat alles heel vlekkeloos gaat, zonder poeha. Prima dus.
VerzendingSnelle verzending, goed/degelijk verpakt!
AlgemeenExcellent service, quick delivery (replacement power unit for my NAS the manufacturer, Synology, did not have in stock). Big thank you.
AlgemeenVia de pricewatch direct naar het juiste product HDD (WD purple 8tb) en op het moment van bestellen de snelste levering.
VerzendingDe HDD was goed verpakt en ook op de afgesproken dag bezorgd.
AlgemeenIk was op zoek naar een switch met POE+ en managed. Deze was op moment van bestellen bij DectDirect mooi geprijsd. Voordat ik hier überhaupt zou bestellen, heb ik eerst even een trust check gedaan, dit omdat het mijn eerste bestelling betreft bij DectDirect. De site is goed overzichtelijk, het bestel proces verliep soepel en er zijn genoeg mogelijkheden met betaaloplossingen.
Heb nu alles van Ubiquiti thuis, daarom ook gekozen voor deze switch. Het is makkelijk in te koppelen en doordat deze managed is kan je elke poort zijn eigen vlan toewijzen.
Order werd snel ontvangen, kreeg al snel terugkoppeling dat de betaling ontvangen was. Kort erna werd het pakket al verzonden en kwam de switch de volgende dag al binnen. Erg tevreden over de afhandeling, daar is weinig over op te merken.
AlgemeenMijn oude NAS DS216+ was in kritieke toestand, ik wilde gelijk een nieuwe omdat ik een risico liep om mijn data kwijt te raken. Ik was aan het wachten op Cool Blue totdat die kwam met de nieuwe Synology NAS DS723+. Alleen dat duurde te lang.
Ik was niet bekend met DectDirect.nl maar na het lezen van de reviews durfde ik daar toch een bestelling aan te wagen. Nou ik heb geen spijt want de volgende dag was mijn bestelling al binnen. Wat mij betreft verdient het dik 5 sterren.
AlgemeenHoe krijg je 5 sterren? Geen idee.
Maar ik heb hier vaker besteld en volgens mij heb ik alles de volgende dag binnen gekregen. Weet wat je koopt en je krijgt het.