Gebruikers over webshop Art & Craft Nederland
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe bestelling van mijn Qled tv is perfect verlopen. De tv was honderden euro's goedkoper dan bij anderen. Geen grijze import.
VerzendingLevering op afspraak met een mooi klein tijdvak. Top!
KlantenserviceNa een vraag binnen een half uur een reactie ontvangen.
AlgemeenNOOIT HIER BESTELLEN! Op 10 december is een oudere versie van de door mij bestelde fotocamera geleverd. Deze is honderden euro's goedkoper dan de door mij bestelde camera. Ondanks vele e-mails en een half uur met een op de website niet te vinden Belgisch telefoonnummer bellen nog steeds geen enkele reactie over het foutief geleverde artikel. GRAAG REACTIE ART & CRAFT!!!!
Ik bestel hier nooit weer
De verzending duurde 8 dagen langer dan gepland, en het verkeerde product werd geleverd.
KlantenserviceGeen enkele reactie op vele mails en telefonisch onbereikbaar, 30 minuten in de wacht gestaan bij een belgisch nummer. Nog nooit meegemaakt.
AlgemeenProduct kwam in excelennte staat binnen. Samsung QLED 65 inch 70R gekocht bij Art & Craft. Dacht dat het voor 1289.- om een importmodel ging maar bleek gewoon een BeNeLux model te zijn.
VerzendingSnelle verzending en voor 22.00 besteld morgen in huis. Verwachting waargemaakt!
AlgemeenHele proces verliep vlekkeloos. Gelijk een bevestiging in de mail. Ook prettig dat op de website al werd vermeld dat er eventueel een vertraging kon optreden. Daarom had ik al rekening gehouden met twee extra dagen voor de verzending, dit bleek achteraf slechts één te zijn. De factuur kwam een week later via de mail (had iets sneller gemogen).
VerzendingOp de website stond al vermeld dat door de drukte van Black Friday de verzending iets langer kon duren. Klein puntje van kritiek is dat de mail van de (te verwachten) vertraging pas halverwege de (geplande) ontvangstdatum kwam. Na eenmaal een bevestiging van de te verwachten bezorgtijd werd het artikel ook op tijd bezorgd door Dynalogic.
AlgemeenBestelling geplaatst, retour gestuurd, maar tot op heden nog geen geld terug ontvangen terwijl we al meer dan 14 kalenderdagen verder zijn. Volgens Europese wetgeving dient dit uiterlijk 14 kalenderdagen ná verzending van het retourpakket gebeurd te zijn. Ik heb ze al twee keer bewijs gestuurd dat het retourpakket is verzonden (track & trace code en afgiftebewijs).
Ik zal nog eventjes geduld hebben maar mocht dat niet baten dan ben ik genoodzaakt aanmaningen te versturen, een deurwaarder in te schakelen en desnoods naar rechter te stappen.
Jammer dat Art & Craft zich niet aan de wet houdt!
Ik heb de klantenservice gecontacteerd over hoe lang nog duurt maar in eerste instantie negeren ze mijn bericht. Daarna vraag ik waarom ze niet reageren en krijg ik het antwoord dat ik automatisch een mail krijg zodra mijn retour is verwerkt. Ja zo werkt het dus niet.
Niets meer van Art & Craft gehoord. Ik heb aanmaningen verstuurd maar geen gehoor gekregen. Ik heb het aankoopbedrag gevorderd via Paypal. Paypal heeft mij uiteraard in het gelijk gesteld omdat Art & Craft de wet overtreedt en ik heb het aankoopbedrag nu terug (zij het via een claim).
LET OP! Bestel hier niet tenzij je het risico wilt lopen belazerd te worden!!!
AlgemeenWaarschuwing: bestel hier nooit! Besteld via Bol.com partner verkoop, beloven voor 19:00 besteld, de volgende dag geleverd. Ik had in de ochtend besteld, dus een werkdag voordat het 19:00 uur werd, kreeg om 22:00 uur een verzendbevestiging en vervolgens de volgende dag van Dynalogic de melding dat de bezorging niet door kan gaan omdat ze het pakket niet ontvangen hebben.
Annuleren kan inmiddels niet meer, omdat de tv waar het om gaat wel verzonden zou zijn volgens Bol.com en Art&Craft, maar dus niet volgens Dynalogic. Bericht gestuurd dat ze hem moeten annuleren, want ik ga gewoon weer bij Coolblue bestellen, ook al kost me dat €100 extra. Die bieden tenminste wel goede service. En zij zijn niet de enige, maar ik ben de komende 10 jaar weer genezen van zogenaamde online koopjes waar je uiteindelijk zoveel tijd, moeite en frustratie aan kwijt bent dat het allemaal niet meer waard is.
Ik had enige hoop omdat bij Bol zelf de shopreviews meer positief zijn, maar blijkbaar is dat een grote leugen.
Zie mijn verhaal hier boven voor de uitleg van de verzending.
KlantenserviceWaardeloos want artikel is niet meer te annuleren, omdat deze al verzonden zou zijn maar Dynalogic het tegendeel zegt. Een van de twee liegt dus gewoon en dat is Art & Craft.
AlgemeenTo put things short and easy for everyone to read, I ordered something six days ago, that was supposed to be delivered the next day. This then somehow got canceled 3 times... due to the package being lost and having sorting issues two times????? (Dfck) and then even after planning it AGAIN (btw this was for the second time) they fail AGAIN to deliver this package because again of a sorting failure????. HOW on earth are you failing to deliver such a huge and expensive package so many times. This is by far the worst ordering experience I have ever had. and I would definitely not recommend to anyone.
And why in hell are you guys even working with dynalogic go begin with??
I will use all available platforms to ruin their ratings and reviews. You had three chances and you failed all of them
And why in hell are you guys even working with dynalogic go begin with??
AlgemeenRare winkel dit; eergisteren stond de Samsung 55Q70r voor €899 op de website, nu met "black friday aanbieding" voor €999.
Letterlijk op dit moment staat de Samsung 55Q80R voor €996 in de tweakers database, maar zodra je doorlinkt naar de site staat deze voor €1178 als "Black Friday Deal"
AlgemeenEen samsung wasmachine gekocht bij deze zaak. Ze adverteerde met cashback korting maar die wou samsung me dus niet geven. contact opgenomen met art&craft en ze zouden me helpen maar na een paar keer over en weer mails te hebben verstuurd reageerde ze niet meer.
KlantenserviceZeggen te helpen maar reageren vervolgens niet meer. Erg jammer!
AlgemeenNa de Tweakers TV Actie een LED tv gekocht met de kortingscode. Prima site, en duidelijke info.
VerzendingVerzending is heel duidelijk. Je kan precies zien rond welke tijd de bezorger bij je adres aankomt en hij is ook te volgen op google maps. Ook kan je redelijk naar benadering al op voorhand aangeven welke dag en rond welke tijd de levering plaats vindt.
KlantenserviceHelaas was de eerste TV een DOA. Deze kon ik na contact met de klantenservice retourneren. Dit gaat via ophalen, super makkelijk. Vervolgens heb ik een iets duurdere tv genomen, maar ook deze TV had een mankement, dit is allemaal geheel te wijden aan pech. Maar ook nu na contact met de klantenservice een omruil actie gekregen. Dus bij ophalen van de defecte TV direct een nieuwe afgeleverd. Prima service! De laatste TV was overigens perfect! Dus niks dan lof voor deze webwinkel.
AlgemeenLG 55SM8200 besteld. Snelle levering via Dynalogic, via hun Track&Trace systeem precies te volgen wanneer de bezorger er gaat zijn. Helaas wel eerste keer een defecte TV ontvangen maar dit werd super opgelost door de medewerkers van Art&Craft. Inmiddels de nieuwe al ontvangen.
KlantenserviceGoed te woord gestaan aan telefoon en over de mail
AlgemeenMakkelijk besteld (als Bol.com partner), snel geleverd (1 dag) en goedkoopste op moment van aanschaf. Ook de (geautomatiseerde) communicatie was goed.
VerzendingBinnen 1 dag; eerst tussen 8.00 en 22.00u, dat werd tussen 9.30 en 11.30, en uiteindelijk zou het om 10.10u komen. 10.20u had ik de bestelling binnen. Zeer tevreden hierover.
AlgemeenHet product werd snel geleverd, zoals ik had gehoopt en het product voldoet aan de beschrijving
AlgemeenPrima voor aankoop, maar verwacht geen service achteraf. Aankoop verliep prima, maar wanneer het product na enige tijd een defect toonde verleent Art en Craft absoluut geen service.
KlantenserviceZe proberen je snel af te wimpelen en zelfs als je vastberaden bent dan nog weigeren ze in het belang van de klant te denken. Er worden geen oplossingen geboden, vertellen dat iets vooral niet kan doen ze dan wel weer heel goed. Hele slechte service. Jammer, zou adviseren hier niet te kopen
AlgemeenTelevisie om 19:21 besteld en om 13:00 de volgende dag in huis. Prijs uitstekend, bestelproces en betaling gingen vlekkeloos. Geen gebruik gemaakt van de klantenservice.
VerzendingVooraf sceptisch over Dynalogic maar het ging uitstekend. Een vriendelijke bezorger hielp mij met pakket naar binnen te dragen en gaf me alle ruimte om het pakket te inspecteren op beschadigingen.
AlgemeenTelefoon gekocht maar deze wordt niet bezorgd. Klantenservice reageert niet meer op mijn e-mails. Laat je niet oplichten door deze webshop!
VerzendingTelefoon gekocht maar deze wordt niet bezorgd. Klantenservice reageert niet meer op mijn e-mails. Meerdere keren voorgelogen over de bezorgdatum van mijn telefoon.
KlantenserviceKlantenservice reageert niet meer op mijn e-mails. Meerdere keren voorgelogen over de bezorgdatum van mijn telefoon.
AlgemeenVia bol.com een Bosch ijsmaker accessoire besteld. Na aantal keren gebruik bleek het accessoire stuk. Na wat vlot mailcontact is het apparaat retour gestuurd maar tot op heden heb ik nog geen nieuw of gerepareerd apparaat ontvangen. Dit loopt nu al 2 maanden en ik verwacht niet dat dit opgelost gaat worden.
VerzendingDe oorspronkelijke levering vanuit Dynalogic verliep stroef. De T&T werd niet geupdate en uiteindelijk bleek dat het apparaat al enkele dagen bij de buurvrouw lag. Retour verzending via PostNL verliep soepel. Ik heb nog geen retour mogen ontvangen van Art en Craft maar ik verwacht niet dat dit beter verloopt als dit wederom met Dynalogic wordt afgehandeld.
KlantenserviceZoals gezegd bleek het apparaat stuk te zijn. Meteen contact opgenomen en dat contact verliep vlotjes. Ik kreeg alle informatie die ik nodig had en een dag later was het apparaat terug gestuurd en ontving ik een bevestiging. Goed begin.
Helaas is dit nu twee maanden geleden en nog steeds is er geen enkel spoor van mijn apparaat te vinden. Tien mailtjes met loze beloftes en excuses: "hij zou deze week binnen moeten komen", "Kan natuurlijk zijn met de feestdag dat het ook begin volgende week is", "excuses dat het langer duurde als normaal, maar had te maken met de vakantie", "Van zodra hij binnenkomt verzend ik hem direct naar u", etc. Om maar een voorbeeld te geven.
Omdat mijn geduld op is en dit anno 2019 onacceptabel is heb ik mijn geld terug gevraagd. Op dit verzoek is nog niet gereageerd.
Dit bedrijf zit vol met loze beloftes en ik wou dat ik eerder had gezocht naar referenties en reviews.
AlgemeenZondag TV besteld en er werd aangegeven dat hij dinsdag bezorgd zou worden. Ik wilde hem echter graag woensdag bezorgd hebben. Dit ging na de bestelling erg gemakkelijk op de site van de bezorger. De TV is prima en voor een goede prijs.
Ik begrijp niet helemaal waarom deze webshop zo lage beoordeling heeft. Als ik de reviews lees, lijkt dat allemaal te maken te hebben met de bezorging. Maar bij mij was dat dus perfect.
De track en trace die ik vervolgens kreeg is de beste die ik ooit gezien heb. Ik kon precies zien waar de chauffeur was en ik wist dus precies wanneer hij kwam.
AlgemeenPrima webshop, maar de verzending (van grote items) laat te wensen over. Dit is echter voornamelijk te wijten aan de gekozen vervoerder Dynalogic, die met 1 ster op Trustpilot één van de slechts beoordeelde bedrijven is aller tijden.
VerzendingOmdat het product wat ik wilde bestellen alleen nog voor een redelijke prijs beschikbaar was bij Art & Craft heb ik bewust het risico aanvaard. Helaas werd ik ook slachtoffer van de vervoerder die tot tweemaal heeft verzuimd te bezorgen op het afgesproken tijdstip vanwege de inmiddels beruchte "sorteerfout" en mijn product uiteindelijk 9 dagen lang in een depot in Vianen in gijzeling heeft gehouden. Vervolgens lag de track-en-trace en alle communicatie per e-mail stil en via het betaalde servicedesk telefoonnummer kom je geen stap verder.
KlantenserviceIk ben snel en vriendelijk geholpen door de medewerkers van Art & Craft via e-mail en telefoon en dankzij hun actie richting de vervoerder is het probleem uiteindelijk opgelost. Bovendien kreeg ik uit eigen initiatief een compensatie voor het ongemak.
AlgemeenGoede prijs en de bestelprocedure verliep soepel. Er valt verder niets bijzonders over te zeggen.
VerzendingBesteld na 22:00 en twee dagen later 's ochtends geleverd, dus mooi op tijd. Jammer dat ik geen mail heb gekregen waarin staat hoe laat de bezorger langs zou komen, dus ik had geluk dat ik thuis was.