Gebruikers over webshop Art & Craft Nederland
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPhilips 75PML9506 besteld.
Art & Craft was de goedkoopste in de prijswatch.
Dynalogic is snelle/goede bezorg dienst.
Zeer tevreden.
5 sept. 16:40 besteld
6 sept. 12:00 geleverd.
Via de bezorgdienst (Dynalogic) exacte bezorgtijd doorgekregen
Bezorger was stipt op tijd.
Om het moment van bezorging zag ik dat mijn TV op iBood €330,- goedkoper was. Dat was te veel om het te laten zitten:
6 sept. 11:51 support ticket aangemaakt met de vraag of de iBood prijs ge-evenaard kon worden.
6 sept. 14:54: Reactie als verwacht: "Prijzen van iBood volgen ze niet"
6 sept. 16:48 retour aangevraag
7 sept. TV wer opgehaald
13 sept. Geld retour gehad
AlgemeenWat een slechte Webwinkel. Mensen niets bij Art&Craft kopen.
Hele slechte service en als jij iets terug ga sturen moet je zeker 3 weken op je geld wachten (als je je geld terug kan krijgen).
Ik heb een soundbar bij hun besteld (via Bol) maar hij was niet Zwart!! Hij was grijs!! Terwijl ik zwarte had besteld. Artikel terug gestuurd en zit bijna 3 weken op mijn geld te wacht!! Want ze moeten artikel Beoordelen (zeggen ze) onzien, 1 dag is genoeg voor controleren en beoordelen van een product. Dus gewoon bij Mediamarkt of andere elektronica winkel kopen en niet bij Art & craft.
AlgemeenDeze beoordeling gemaakt omdat ik was wat huiverig voor deze aanbieder vanwege diverse slechte reviews. Omdat de tv hier €100 goedkoper was toch maar op gewaagd.
Ik heb een hele goede ervaring. Op 28-8 tv besteld ivm cashback actie van Sony die liep t/m 28-8. de volgende dag de factuur gekregen en hierop stond 29-8 als factuurdatum. Niet handig ivm de cashback actie. Klantenservice e-mail gestuurd en binnen 2 uur had ik een aangepast factuur ontvangen. De bezorging zou dinsdag plaatsvinden. Die dag kwam mij niet uit en eenvoudig de afleverdag kunnen aanpassen naar woensdag. Woensdag werd de tv netjes bezorgd in het aangegeven tijdvenster.
Allemaal prima dus.
Afleveren was prima in het afgesproken tijdvenster (2 uur), maar track&trace werkte niet. ik had dus geen preciezere leverindicatie.
KlantenserviceKlantenservice gemaild om de factuur datum te laten corrigeren ivm cashback actie van Sony t/m 28-8. Aankoop was op 28-8 factuurdatum was 29-8. Binnen 2 uur had ik een gecorrigeerde factuur. Top!
AlgemeenIk ben na een lange zoektocht voor een televisie, een LG OLED 77C24LA, al snel uitgekomen bij Art & Craft. Hier was de televisie namelijk gemiddeld €1000,- goedkoper dan bij ieder andere leverancier.
Dit kon uiteraard niet kloppen en je raad het al; de prijs klopte niet op de site en dit was dan ook direct aangepast.
Ik heb de televisie gewoon gekregen voor de prijs die op de site stond vermeld en Art & Craft heeft gewoon correct gehandeld zoals je mag verwachten!
Heb contact gehad met de klantenservice en het bleek gewoon om een nieuwe televisie te gaan die ook nog eens bedoeld is voor de BENELUX. Geen problemen dus met de cashback actie die loopt op deze toestellen. Heb al bericht gehad van LG dat mijn aanvraag voor de actie is goedgekeurd.
Bestelling op 09-08-2022 geplaatst en op 10-08-2022 geleverd zoals beloofd.
Ik lees hier helaas veel negatieve reviews, maar ik zou me hierdoor niet laten tegenhouden om hier iets te bestellen. Er kan overal iets fout gaan, maar het is ook belangrijk dat dit goed wordt opgelost. Dit is in mijn geval dan ook meer dan gelukt, Art&Craft zich aan alle afspraken gehouden!
Mijn volgende aankoop zal weer bij Art & Craft zijn.
Op tijd geleverd en verpakking zonder enige schade.
KlantenserviceIk heb met Ayse van de klantenservice contact gehad en dit was werkelijk TOP!
Heb snel en correct antwoord gekregen op al mijn vragen. En die had ik nogal wat!
Ayse is deskundig, geeft goede adviezen en is duidelijk in communicatie.
Geen vraag te veel en altijd even vriendelijk.
AlgemeenDe transporteur van Arts en Craft, Dynalogic, komt zijn afspraken niet na. Nu al 3x dat ze niet op komen dagen.
VerzendingDe transporteur van Arts en Craft, Dynalogic, komt zijn afspraken niet na. Nu al 3x dat ze niet op komen dagen
KlantenserviceGevraagd of zij mij wilen bellen, want ze hebben geen telefoonnummer, nou nooit wat van ze gehoord.
AlgemeenBestelling ging vlot en soepel, vanwege matige reviews hier op Tweakers wel met CC betaald om eventueel gezeur te voorkomen - maar netjes status-updates ontvangen en op de hoogte gehouden.
VerzendingVrijdag om 1900 besteld, zaterdag om 1200 in huis met DynaLogic - die belden nog even waar ze het beste konden parkeren en hebben met zijn tweeën de bestelde TV netjes naar boven gebracht. Tijdens het hele proces ook prima op de hoogte gehouden inclusief definitieve bezorgtijd tot op 5 minuten precies via SMS. Helemaal niets misgegaan. Deze positieve review even om mensen erop te attenderen dat het niet alleen maar kommer en kwel hoeft te zijn.
AlgemeenProduct op vrijdags besteld (Bol.com partner en stond volgende dag in huis) zaterdag gekeken hoe laat de bezorger kwam en de status stond op niet bij de bezorger aangeleverd. Contact opgenomen met Art and Craft, kreeg te horen dat hun een melding hadden gemaakt bij de vervoerder en dat hun de vervoerder verzekerde dat het product bij hun aangeleverd was en dat een onderzoek ingesteld ging worden. Tot dinsdag gewacht en maar weer zelf contact opgenomen, krijg je een mail van een medewerker dat nu in een keer een storing bij de vervoerder was en dat er vertraging was, krijg je 2 uur later een mail van een andere medewerker dat er nog niks bekend was over de status. Bol.com contact opgenomen en daar krijg je alleen te horen dat hun een melding gaan maken bij de partner. Inmiddels zitten we op dag 6, geen status verandering op de site van bpost en geen product. Volgende keer maar iets meer kwijt maar wel een normale levering.
KlantenserviceJe krijg van verschillende medewerkers verschillende antwoorden maar geen oplossing.
Algemeenqwerty toetsenbord van 150 euro besteld, maar azerty gekregen. Dan zit een groot deel van de toetsen dus op de verkeerde plek. Is totaal niet mee te werken. Bleven maar beloven dat ze 'm om zouden ruilen, maar nu, een half jaar later later, is het nog steeds niet opgelost.
Echt volstrekt waardeloze webwinkel.
klantenservice blijft maar beloven het goede product op te sturen, maar een half jaar later is het nog steeds niet opgelost.
AlgemeenTV besteld die op voorraad was, en ook nog 100 euro voordeliger dan bij andere webshops.
Nadat ik besteld had zag ik een tijd lang mijn bestelling niet op de website terug en dacht ik, even de reviews lezen op tweakers... en dan denk je, heb ik nu wel de juiste keuze gemaakt?
Ik was dus aanvankelijk een beetje huiverig na de reviews te lezen hier, maar ik heb een goede ervaring gelukkig. Normaal ben ik niet echt van reviews schrijven, en is het makkelijk om eerder een negatieve ervaring te delen dan een positieve, maar ik denk dat als een product op voorraad is, en je hebt een aardige chauffeur als bezorger, dat het dus ook goed kan gaan. Nu wel hopen dat alles blijft werken minimaal totdat de garantieperiode op het product verloopt
Ook hier, verzending met DynaLogic, waarbij normaal alle alarmbellen zouden gaan rinkelen. Dit keer een aardige chauffeur, die zonder morren de oude TV meenam. Ook was de bezorger netjes op tijd en zette de nieuwe doos binnen.
AlgemeenPrima ervaring met Art & Craft, ook al in het verleden. Goede klantenservice. Hele slechte vervoerder (Dynalogic)!
VerzendingIk heb diverse hele slechte ervaringen met Dynalogic. Beschadigd product (alles staat los in de bus), onbeleefde chauffeurs, bezorgpoging zonder aanbellen, veel te laat komen etc. etc. etc. Wat een waardeloos bedrijf. Op een mail reageert men niet. Onbegrijpelijk dat Art & Craft deze vervoerder gebruikt.
KlantenserviceSnelle, beleefde en duidelijke communicatie. Schade aan een teruggestuurde tv (veroorzaakt door Dynalogic!) is uiteindelijk netjes opgelost door Art & Craft.
AlgemeenGeen idee , spullen gaan retour. Levertijd bij lange na niet waargemaakt terwijl producten op voorraad staan.
VerzendingRuim op tijd besteld, pakket niet verzonden op de dag, dag later de vervoerder die toezegging niet nakomt.
Versturen met Dynalogic, 1 van de weinige die nog slechter is dan DPD of Myparcel 😂
AlgemeenZondag TV besteld omdat die hier het goedkoopste was. Werd snel geleverd, helaas met een defect. Na contact met support snel een vervangende TV ontvangen zonder veel gedoe.
VerzendingZondagochtend besteld en gelijk de maandag erop geleverd door Dynalogic.
KlantenserviceZondag TV besteld, maandag geleverd door Dynalogic. Helaas had de TV een defect paneel (horizontale strepen). Maandagavond support gemaild, dinsdagochtend contact gehad via de mail. Na foto's opsturen werd gelijk een nieuwe TV opgestuurd en een ophaalactie ingepland. Nieuwe TV is woensdag geleverd en de kapotte gelijk meegenomen.
AlgemeenAfgelopen week raakte de vriezer defect. Bij Art&Craft op zaterdag een nieuwe besteld en deze werd op maandag keurig afgeleverd. Bij aflevering is het oude apparaat keurig mee retour genomen. Helaas worden grote apparaten door hun koerier, Dynalogic, niet op de gewenste plek neergezet.
VerzendingLevering was deels conform de verwachting. Op zaterdag besteld is maandagochtend in huis. Zeker voor huishoudelijke apparaten als een vriezer verwacht ik echter wel dat deze op de gewenste plek wordt neergezet (in mijn geval 2 hoog). Hierover staat helaas niks op de website vermeld.
AlgemeenVrijdagavond rond 20:00 een tv besteld en deze werd zaterdag al geleverd (zoals ook op de website vermeld was)👍
VerzendingTv is bezorgd via Dynalogic, de doos was in goede staat en de inhoud ook. Dat ben ik van andere bezorgdiensten helaas wel eens anders gewend. Al met al ook prima.
AlgemeenGeprobeerd oordoppen terug te sturen, maar geweigerd omdat de doos was geopend. Op E-mails reageren ze niet, niet bij kopen dus.
VerzendingGeprobeerd oordoppen terug te sturen, met als toelichting dat het niet goed werkte en voor mij derhalve niet bruikbaar. Retour werd geweigerd omdat de doos was geopend. Op E-mails reageren ze niet, niet bij kopen dus.
AlgemeenEen dikke onvoldoende voor Art & Craft en diens bezorger. Inbouwvaatwasser besteld in november, bezorger heeft 2 pogingen gedaan om het te bezorgen bij onze keukenbouwer maar 'kon het adres niet vinden' (regulier adres). Heeft ook niet de moeite gedaan om telefonisch contact op te nemen met ons of de keukenbouwer (telefoonnummers waren bekend) voor route instructies. Vaatwasser werd teruggestuurd naar Art & Craft. In de tussentijd hebben we afgestemd met Art & Craft om een nieuwe bezorgpoging te doen. Maar vervolgens: helaas, het model is uitverkocht en de vaatwasser die voor ons bedoeld was, is alweer verkocht aan een ander. Sindsdien geen pro-actieve communicatie, want leverdatum onbekend. Wel kunnen we de bestelling annuleren en een terugbetaling ontvangen. Jammer dit.
VerzendingBezorger heeft 2 pogingen gedaan om het te bezorgen bij onze keukenbouwer maar 'kon het adres niet vinden' (regulier adres). Heeft ook niet de moeite gedaan om telefonisch contact op te nemen met ons of de keukenbouwer (telefoonnummers waren bekend) voor route instructies.
KlantenserviceMet Art & Craft afgestemd om een nieuwe bezorgpoging te doen. Maar vervolgens: helaas, het model is uitverkocht en de vaatwasser die voor ons bedoeld was, is alweer verkocht aan een ander. Sindsdien geen pro-actieve communicatie, want leverdatum onbekend. Wel kunnen we de bestelling annuleren en een terugbetaling ontvangen
AlgemeenBestellen betalen? Dat gaat makkelijk. Vervolgens een mail met bevestiging van de betaling ook. Maar het vervolg........ helemaal niets!
VerzendingNa de bevestigingsmail van mijn bestelling om 17:00 uur (voor 19:00 uur, besteld morgen in huis) geen vervolgbericht meer, terwijl een mail zal volgen op het moment van verzending.
Gezien de reviews op Tweakers direct de volgende ochtend om 09.00 uur een mail gestuurd. Toen daarop geen reactie kwam om 12.00 uur een herinnering per e-mail. Geen reactie.
Om 15.00 uur gebeld. Netjes te woord gestaan. Er was niet bekend hoe de verzending zou verlopen en de dame aan de telefoon zou contact opnemen met het magazijn. Toen heb ik direct de bestelling geannuleerd.
Contact per e-mail? Waardeloos?
Klantenservice aan de telefoon goed. Netjes te woord gestaan én - zoals door haar toegezegd - binnen 5 minuten een bevestigingsmail van ons gesprek en dat zij de status zou controleren. Vervolgens binnen 20 minuten een mail dat de order geannuleerd is en terugbetaald zal worden. (lees: er was dus nog niet verzonden!)
AlgemeenMijn bestelling via bol.com gedaan ivm cadeaubonnen. Ging om een LG soundbar met draadloze subwoofer.
KlantenserviceSoundbar ging binnen een jaar kapot, subwoofer maakte geen verbinding meer. Contact via bol.com stuurde me door naar Art&Craft. Medewerker gaf aan dat ze ivm het formaat van de soundbar+woofer voor een verpakking zouden zorgen, moest ik uiteindelijk zelf regelen. Dynalogic stond opeens voor de deur zonder enige melding om het pakket op te halen, die moesten later terugkomen omdat alles nog aangesloten was. Tijdens de reparatie nergens updates over gehad (ook geen ontvangstbevestiging). Na een aantal weken stond Dynalogic weer opeens voor de deur.
Subwoofer is uiteindelijk vervangen, maar moest zelf achter alles aan mailen. Reacties via de mail zijn overigens wel snel.
AlgemeenVia bol.com een Sonos Beam gen1 besteld vanwege de prijs.
Hij was bij Art & Craft het goedkoopst.
Website is verder overzichtelijk, goed te navigeren en heeft een ruim aanbod.
Op donderdagavond besteld. Op vrijdagavond een track en trace ontvangen, maar dinsdag was de Beam nog steeds niet bezorgd. Zelfs niet in het behandelproces van Bpost opgepakt.
Daarom contact opgenomen met de klantenservice van Art en Craft.
Zij hebben met Bpost contact gehad en aangegeven dat de Beam echt bij hen was afgeleverd.
Na een aantal dagen was er nog geen verandering in de bezorging, daarom heeft Art en Craft mij de optie geboden om mijn geld terug te krijgen of zij zouden een nieuwe sturen. Maar aangezien ze er geen op voorraad hadden zou dat nog een aantal weken duren.
Daarom gekozen voor een terugbetaling en binnen enkele dagen stond het op mijn rekening.
AlgemeenGeven niks om hun klanten. prijs in orde en bezorgen door Postnl goed geregeld.
Zou hier niks kopen en beter naar bol.com gaan voor goed support.
Gelijk een hele slechte eerste ervaring met hun support.
Ik heb een draadloze stofzuiger gekocht waarvan de accu defect was ( getest door specialist ) toch wou Art de volledige stofzuiger terug.
Na alles hebben ingepakt kreeg ik een bericht terug dat reparatie/update MINIMAAL 3 weken duurt.
In de wet staat dat de fabrikant een vervangend artikel moet leveren als het bijvoorbeeld over vastgoed gaat, indien dit geen optie is dan moet de fabrikant het geld terug geven of een vervangend product.
Ik heb met Art e-mail verkeer gehad maar ze denken niet met je mee en staan ook niet open voor andere opties.
Nu ben ik de stofzuiger 2 weken al kwijt en verwacht niet dit jaar nog een oplossing dus inderdaad minimaal 3 weken de dupe.
Ik koop hier niks meer en raad niemand de zaak.