Gebruikers over webshop Art & Craft Nederland
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenop de site: op voorraad , besteld voor 20:30 morgen in huis..
site verder prima.
besteld in de ochtend op donderdag
dezelfde dag track en trace dynalogic.
snachts, dynalogic afgeblazen , pakket niet ontvangen van A&C
ok jammer kan gebeuren , dan komt die zaterdag wel.
geen bericht van Art en craft of wat dan ook ontvangen.
zaterdag klanten service gemaild waar het spul blijft.
zondag mail van dynalogic dat ze dinsdag komen.
maandag mail van Art en craft van de "klantenservice" dat deze het gecontroleerd heeft en het pakket gewoon onderweg is.
slechte communicatie over voortgang na bestelling, ik bestel er niet meer.
Beetje mosterd na de maaltijd gevoel en ze geven ook dynalogic de schuld dat het vertraging heeft opgelopen bij de bezorgdienst.
als iemand informeert is het dynalogic wel , die brengen je van alles op de hoogte.
update: geprinte label op de dozen meld gewoon order date 04-03 , dus liegen ze glashard omdat ze niet aan hun voor 20:30 besteld morgen geleverd kunnen voldoen.
AlgemeenIk heb hier een receiver besteld. En aangegeven dat ik deze drie dagen later wou ontvangen. Dat is prima verlopen. Ook de DPD pakketservice is vaak wat netter dan bijvoorbeeld Postnl in mijn optiek. De doos kwam onbeschadigd aan. De levertijd kreeg ik op een uur nauwkeurig een dag van tevoren wat ook super handig is.
VerzendingEen dag van tevoren op een uur nauwkeurig de levertijd gekregen met track en trace. De doos was onbeschadigd. Alles keurig volgens afspraak.
KlantenserviceDe track en trace link kwam iets later. Ik stuurde een mailtje of het wel goed ging, en kreeg snel een reactie.
AlgemeenProduct welke gekocht is was had deze webshop als enige nog op voorraad. Website is wat onduidelijk omtrent aanmaken account / inloggen en vooral het gedeelte waar je meer informatie over jouw bestelling hebt.
Al in all, dit bedrijf krijgt van mij een gemiddelde 0.4 ster en zien mij als klant nooit meer terug, ook al is het product het goedkoopste en korte levertijd. Ik betaal liever meer en langere levertijd dan ooit nog in zee te gaan met dit bedrijf.
Mijn advies ook voor iedereen, blijf weg bij dit bedrijf, kies ergens anders voor.
Product duurde lang met levering en via DPD verstuurd. Om te achterhalen waar het product blijft MOET je de klantenservice benaderen.
Als je inlogt op je account op de website en dan de bestelling aanklikt kom je alleen op een overzicht terecht, ZONDER track en trace, dus mail naar de klantenservice.
Als je vervolgens op het product klikt, was deze 'uitverkocht' vervolgens, dit kan te maken hebben met dat toevallig het laatste product hebt gekocht, maar het brengt wel enige zorgen op dat je toch het product niet geleverd krijgt binnen termijn.
Diverse malen contact gehad met klanten en klachtenservice.
Eerst omtrent dus de levering van het product en daarna is het product ook nog eens defect.
Het product kan worden geretourneerd worden en aangeboden ter reparatie.
Op de website staat een termijn van 4 weken, in een e-mail die ik stuurde omdat ik totaal 0,0% communicatie heb gehad (product ontvangen, verstuurd naar hersteldienst) heb ik na het termijn van reparatie contact opgenomen en vernam dat het 6 weken ging duren!
Dus bedrijf houd zich niet eens aan de eigen afspraken.
Na 6 weken nog steeds 0,0 bericht vanuit hun kant, dus maar weer contact zoeken en zouden erachteraan gaan, de volgende dag ineens reactie dat niet meer herstelbaar was en nieuwe zouden worden verstuurd.
Hoe frappant het ook is, als consument moet je dus bovenop de procedures zitten en zelf mailcontact onderhouden om wat voor elkaar gedaan te krijgen.
Zo slecht, ik ga er verder geen woorden meer aan vuil maken en ik hoop dat het nieuwe product wel functioneert.
AlgemeenBij deze winkel een Lg c3 Oled 65inch besteld en was de volgende dag op de afgesproken tijd binnen, waar ik zeer tevreden over ben. Ook was de tv de volgende dag ineens ruim 200 euro goedkoper, ik een mail naar de klantenservice gestuurd en gevraagd naar eventuele compensatie ook hier werd zeer snel op gereageerd en zeer professioneel opgelost binnen 24 uur
Om het al echt een top webwinkel waar ik persoonlijk zeer tevreden over ben tot nu toe.
Levering door dynalogic met een afgesproken tijdsvak wat op de dag van bezorging steeds kleiner wordt, je krijgt een sms en een email dus houd dat in de gaten
KlantenserviceDe klantenservice reageerde snel en professioneel, mijn email werd snel binnen 24 uur in behandeling genomen
AlgemeenMet kerst heb ik een Shockz Openrun mini gekregen uit de webwinkel. Mijn hoofd is aan de grote kant, dus ik wilde graag een Shockz Openrun, die goedkoper is dan de Openrun mini. De webwinkel deed in eerste instantie heel moeilijk met het retrouneren omdat de 14-dagen-termijn was overschreden. Uiteindelijk coulance getoont, omdat dit kerstcadeau pas met kerst gegeven is en ik de dag daarna direct contact op nam. Een ruil kon niet worden gedaan, enkel een tegoedbon. Geen probleem, want het gewenste product was toch goedkoper. Tegen de tijd dat het product door hun was verwerkt, waren zowel de Openrun als de Openrun mini duurder geworden (waarbij de Openrun mini nog steeds het duurst was). Hierdoor kan ik niet de Openrun aanschaffen. Ook heeft Art & Craft geld ingehouden voor het retourneren.
KlantenserviceIn eerste instantie leek de medewerker totaal niet mee te willen werken en kwam met oneigenlijke argumenten. Na enige mailwisseling is het wel gelukt om de situatie over te brengen. Klantenservice blijft in contact.
AlgemeenGeen hulp na levering defecte tv, ga naar LG
Geleverde LG tv was binnen 1 maand defect.
Men verschuilt zich achter de afkoelperiode van 14 dagen.
En blijft je hardnekkig door verwijzen naar LG, als fabrikant.
Ondanks mijn herhaaldelijke pogingen om dat ik men erop heb gewezen dat ze als leverancier wetterlijk gezien het eerste aanspreekpunt zijn van een klant.
Ik ga nu kijken hoe LG hier mee omgaat.
Maar Art&Craft heeft bij mij met door dit klantonvriendelijk gedrag helemaal afgedaan
Erik
gewoon volgens afspraak.
heb ik verder niets op aan te merken.
Het is het klantonvriendelijke gedrag wat het probleem is.
Geen hulp na levering defecte tv, ga naar LG
Geleverde LG tv was binnen 1 maand defect.
Men verschuilt zich achter de afkoelperiode van 14 dagen.
En blijft je hardnekkig door verwijzen naar LG, als fabrikant.
Ik ga nu kijken hoe LG hier mee omgaat.
Erik
AlgemeenOrdered a set of speakers (27/12), they were supposed to be delivered within a day (28/12) but they were shipped a day late, and thus arrived a day late (29/12). That can happen. But then I returned the set on the 29/12 immediately, and the return was received by Art & Craft on 2/1, confirmed by the track & trace. Now, 17/1, the return has still not been processed and they are saying it takes 14 days to process the return but it may take longer.
This is completely absurd. I want my money back, and it shouldn't have to take three weeks.
Never had such a bad experience, to be honest.
Delivery was late, even though they promise 1 day delivery. Not the fault of the shipping company because my order was processed 1 day later than date of order.
KlantenserviceThere is no phone number. For online purchases you cannot call them. You can only send them an email and pray you get a response.
AlgemeenWaardeloos bedrijf. Bestelling zou de volgende dag afgeleverd worden, maar volgens de track and trace was ‘ons gebouw afgesloten ‘. We waren op genoemd tijdstip gewoon thuis. Het pakket zou afgeleverd zijn bij het afhaalpunt in onze woonplaats, maar daar was ook niets bezorgd. Volgens een update aan het eind van de dag zou het pakket nogmaals bij ons zijn aangeboden maar was ‘het gebouw weer afgesloten ‘. We waren ook op dat moment gewoon thuis. Tot mijn stomme verbazing zag ik ‘s avonds dat onze bestelling ineens in Vilvoorde, Belgie terecht zou zijn gekomen. Dat is inmiddels 4 dagen geleden, daarna niets meer gehoord. Op mijn mailbericht alleen een ontvangstbevestiging. Begin te vrezen bij een stel oplichters besteld te hebben, weggegooid geld? Zou dus nog maar eens goed nadenken alvorens iets bij dit bedrijf te bestellen…
AlgemeenBestelling plaatsen liep soepel en vlot. ook kwam de op de website overeen met het betaalde bedrag.
Verzendingwas een dag later aangekomen dan de op de website geclaimde dag, maar dit was wel van tevoren gemeld bij de verzendbevestiging.
KlantenserviceToen mijn Sony WF1000XM4 noise cancelling oordoppen na 14 maanden niet meer naar behoren werkten (1 van de 2 doppen had nog maar een batterijduur van1,5 uur met de ANC uit en werd warm tijdens het opladen terwijl de andere het nog gewoon deed met een batterijduur van 5+uur met ANC aan) contact opgenomen met de klantenservice en het apparaat opgestuurd via retourformulier.
So far so good zou je zeggen.
Vervolgens kreeg ik een week lang geen bevestiging dat het apparaat daadwerkelijk was aangekomen, maar ze konden mij toen ik hiernaar vroeg wel vertellen dat het reeds doorgestuurd was naar het herstelbedrijf.
Na nogmaals 1-2weken wachten kreeg ik bericht dat het apparaat onherstelbaar was en ook niet meer leverbaar was.
Krijg ik een aanbod van de optie om het nieuwere model aan te schaffen met maar liefst 20 euro korting ten opzichte van hun eigen website en moest ik binnen 48 uur reageren omdat anders dit aanbod zou vervallen.
In mijn ogen leek dit een schandalige pogingen om onder hun plicht als verkoper jegens de consument uit te komen. Achteraf bleek dit een misverstand te zijn (zie einde van de review).
Ik heb dit aanbod natuurlijk niet geaccepteerd gezien het product nog zeker 10 maanden zou moeten mee gaan dus vond ik een korting van 20 euro veel te weinig waarop ze reageerden dat dit de enige oplossing was.
Op basis van bovenstaande met mijn rechtsbijstand contact opgenomen en deze adviseerde mij dat dit inderdaad geen goed bod was en ik de koop kon laten ontbinden.
Binnen een paar uur hierna krijg ik in een keer een reactie dat ik de helft terug kan krijgen en dat ik dan alleen even mijn bankrekeningnummer aan hun hoefde door te geven.
Update:
Ik heb nogmaals contact gehad met de klantenservice en nu blijkt dat er een zeer groot misverstand zat in de eerste oplossing die ze mij aangeboden hadden. Het blijkt namelijk dat ze vergeten waren te vermelden dat het originele aankoopbedrag afgetrokken mag worden van de prijs waarvoor het nieuwe apparaat wordt aangeboden. Hadden ze dit expliciet in de eerste mail vermeld dan was het een heel ander gesprek geworden en ook een hogere beoordeling.
AlgemeenTv via webshop besteld en betaald met een black Friday actie. Na meerdere dagen nog geen verzendbevestiging ontvangen dus maar contact gezocht. Na 2 dagen kwam reactie dat er een ongeluk met de pallet was gebeurd waar mijn bestelling op stond. Het model zou ook niet meer op voorraad komen. Hierdoor werden er 2 duurdere alternatieven aangeboden met een ‘speciale actieprijs’ (marktconforme prijs bij andere shops) waarbij er druk wordt gezet door aan te geven dat deze maar 48 uur geldt. Hierop heb ik de bestelling geannuleerd, het aankoopbedrag is wel spoedig teruggestort. Enkele dagen later is het door mij bestelde model miraculeus weer op voorraad in de shop maar dan tegen een veel hogere prijs dan wat ik ervoor betaald heb. Bij het aangeven hiervan per mail zou dit een fout moeten zijn en is de tv even later weer uitverkocht. Het kan een stom toeval zijn, maar het lijkt er op dat het er lokkertjes worden gebruikt om vervolgens een ander model te kunnen verkopen.
KlantenserviceReacties duren langer dan een dag tenzij ze een ander product dan besteld proberen te verkopen. Restitutie werd wel snel verwerkt.
AlgemeenUitstekende service en klantvriendelijkheid!
Ik heb onlangs de Philips 55OLED808/12 TV gekocht via de Black Friday deal op de website van Art & Craft. Echter, de volgende dag zag ik een goedkopere aanbieding voor dezelfde TV op de website. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice en het verzoek om het prijsverschil terug te betalen, werd ik aangenaam verrast door de vriendelijke, snelle, en positieve reactie.
De klantenservice van Art & Craft handelde mijn verzoek snel en efficiënt af, zonder gedoe. Bovendien werd mijn bestelling ook nog eens snel en correct bezorgd. De ervaring was zo positief dat ik zonder twijfel kan zeggen dat als ik in de toekomst iets nodig heb, mijn eerste keuze zeker Art & Craft zal zijn.
Al met al ben ik uitermate tevreden met mijn aankoop en de uitstekende klantenservice van Art & Craft. Een betrouwbare plek om te winkelen met een servicegerichte aanpak. Ze hebben er een nieuwe vaste klant bij!
De TV werd netjes, correct verpakt en onbeschadigd afgeleverd door de bezorgdienst van Art & Craft.
KlantenserviceDe klantenservice van Art & Craft handelde mijn verzoek snel en efficiënt af, zonder gedoe. De ervaring was zo positief dat ik zonder twijfel kan zeggen dat als ik in de toekomst iets nodig heb, mijn eerste keuze zeker Art & Craft zal zijn.
AlgemeenGoede black friday deal maar werd wel direct aangepast na mijn order, verder alleen nog ervaring met de verzending welke niet wordt nageleefd.
Verzending"Voor 22:00 bsteld, volgende dag geleverd" betekend in mijn geval na bestelling op vrijdag om 15:00 dat deze maandag om 10:00 verzonden werd en waarschijnlijk dinsdag geleverd wordt.
AlgemeenBij de winkel een LG Oled C3 tv besteld, over het algemeen een zeer plezierige ervaring. Direct na het plaatsen van de bestelling ontving ik een e-mail waarin stond dat de bestelling in verwerking was. Bovendien volgde er snel een update over de levering.
VerzendingDe bezorging was ruim op tijd en de bezorgdienst presteerde uitstekend. De televisie werd binnen gebracht en er werden foto's genomen ter bevestiging van de levering.
AlgemeenHeb mijn versterker hier aangeschaft. Het product was goed geprijst en zelfs al de volgende dag in huis. Het was ook goed verpakt.
Lijkt een prima winkel, maar daar moet ik wel bij zeggen dat ik nog geen geen ervaring gehad heb met de klantenservice.
Verzending was heel snel, had het eigenlijk nog willen verzetten, maar de bezorger was al onderweg. Gelukkig was er nog iemand thuis.
AlgemeenWeek gewacht op het product maar geen levering hoewel ze volop adverteren met levering volgende dag - Art & Craft legt de schuld bij de vervoerder en komt niet met oplossingen.
KlantenserviceSnelle reacties maar komen niet met oplossingen, als het zo door gaat mag ik van de klantenservice een mooie 1,5 week wachten op mijn product zonder een enkele oplossing - erg teleurstellend.
AlgemeenTV besteld en de volgende dag afgeleverd. Nog geen (technische) problemen ondervonden, dus geen ervaring met de klantenservice.
VerzendingBezorging met realtime tracking werkt best goed. De voorspelde bezorgtijd wordt met het uur nauwkeuriger op de bezorgdag.
AlgemeenArt & Craft reageren snel en professioneel op de mail. Goede service en een uitstekende prijs kwaliteit. De bezorging is ook snel geregeld.
VerzendingGoede verzendmogelijkheden. De volgende dag netjes in huis. Ook andere keuze mogelijkheden zijn er beschikbaar.
KlantenserviceIk heb contact gehad met de klantenservice. Er werd begripvol en professioneel gereageerd. Zo hoort het.
AlgemeenKeurig geholpen. Lg G2 besteld, volgende dag geleverd zoals afgesproken. Helaas was deze DOA, de scherm heeft nooit aan gekund. De standby lamp knippert bij aan zetten, maar doet vervolgens niets. Gezien de redelijke hoeveelheid negatieve reviews hier was ik er bang voor hoe het zou verlopen.
Contact opgenomen en snel geholpen. Eerst gaven ze aan LG te contacteren, maar LG gaf al aan omdat het een nieuw product is deze te laten omruilen. Snel afgehandeld. Zou in 2-3 werkdagen geleverd worden en aan de deur omgeruild, 3 werkdagen later een werkend exemplaar ontvangen. Top service!
Snel verzonden en vervolgens snel omgeruild! Het defecte product werd aan de deur netjes omgeruild.
KlantenserviceContact kan alleen via de mail. Ondanks dat werd ik erg snel geholpen en is de afhandeling van het defect goed verholpen.
AlgemeenDe levertijd bij Art & Craft is altijd veel langer dan ze op de site zelf aangeven. Daarnaast is er sprake van een waardeloze service en een uiterst onvriendelijke helpdesk. Het retourneren van producten is bij deze webshop vrijwel onmogelijk. Ik ga nooit meer wat bij deze winkel bestellen en raad anderen aan om dat ook niet te doen.
VerzendingProduct zou binnen 24 uur geleverd worden , maar het durude 6 dagen. Verpakt in een slappe doos en het is eigenlijk een wonder dat het artikel onbeschadigd is aangekomen.
KlantenserviceIk ontvang botte reacties van de klantenservice op vragen en verzoeken. Er is geen enkele intentie om klanten te hulp te staan.
AlgemeenSiemens EQ 6 Plus besteld, bestellen via de website liep probleemloos. Alleen direct account aanmaken lukte niet, wachtwoord werd altijd als niet correcte invoer gezien.
VerzendingDe levering is waar het mis ging, voor 22:00 besteld de volgende dag in huis krijgen ze niet voor elkaar om na te komen. Bestelling was rond 07:00 geplaatst. Track and trace kreeg ik pas 28 uur na het bestellen dus dan weet je dat hij niet meer die dag na de bestelling geleverd gaat worden.
KlantenserviceAangezien ik niet in de nacht na de bestelling een track and trace had ontvangen contact opgenomen. Antwoord was “je kan je bestelling vandaag verwachten, hier is de track and trace”. Heel kort had ik nog hoop, maar dat was snel voorbij na het open van de url.
Track and trace gaf duidelijk aan dat hij die dag niet meer ging komen. Pakketje was net ontvangen door DPD en moest vanuit Belgie komen. Dus bij de klantenservice willen ze niet de waarheid vertellen (of ze weten gewoon niet beter).