Art & Craft Nederland

Gebruikers over webshop Art & Craft Nederland

Ik wil de nog 2 Sonos Play:1 spelers kopen en kwam via de Pricewatch bij Art & Craft terecht die , in ieder geval op dat moment, de goedkoopste was.

Product kwam netjes de volgende dag. Alleen erg jammer, maar daar kan Art & Craft niets/weinig aan doen, dat het vervoersbedrijf het zo druk heeft dat de tracking het niet deed.

Laatst voor het eerst bij Art & Craft gekocht. Het ging hierbij gelijk om een OLED tv dus voorafgaande de aankoop twijfelde ik nog wel. Mijn twijfel werd echter weggenomen toen ik de TV probleemloos binnenkreeg op de beloofde dag en tijdsdeel.

De verzending ging probleemloos en mijn pakket was goed te volgen. Doos en TV zonder schade o.i.d. ontvangen op de beloofde dag en tijdsdeel. Super!

Kort na de aankoop nog even contact gehad om te controleren of alles in orde was en om alvast een idee van de leverdatum te krijgen. Ik kreeg snel en helder antwoord op al mijn vragen!

Na veel twijfel toch besloten te bestellen bij Art & Craft. Voor het eerst in België iets bestellen en dan gelijk een LG Oled tv voor meer dan 2000 euro. Maar het prijsverschil was zo groot dat de keuze wat makkelijker werd.

Zondag besteld, dinsdag 14:00 afgeleverd in Friesland! Twijfel was totaal niet nodig.

Bij twijfel gewoon doen!

Heel erg tevreden dat ik hier mijn aankoop heb gedaan! Kon op de dag van leveren via de tracker de bestelling volgen dus inschatten wanneer hij langs zou komen. Stukken beter dan de 08:30 tot 21:30 inschatting van de postNL.

Maandag nog even contact gehad met de klantenservice via de chat. Die kon mij prima op de hoogte houden van de voortgang.

Via de chat werd mijn vraag met het op voorraad zijn van een bepaalde TV snel beantwoord. De TV was ruim op voorraad en zou gegarandeerd de volgende dag bij mij geleverd worden. So far so good en dus besteld en betaald via iDeal.

Na betaling zag ik dat de verzending via Dynalogic ging waarmee ik eerdere ervaringen heb gehad, deze ervaringen waren bar en bar slecht! Wederom ging het weer fout met de levering. Om 6:19 in de ochtend werd er al gemeld dat er niet geleverd werd met de alom bekende "fout in het sorteerproces". Hiermee laat Dynalogic met een onzin reden je bestelling vertragen omdat ze niet genoeg bestellingen in je regio hebben of dat ze het gewoon te druk hebben en het niet aankunnen. Dit is mij al eerder overkomen en de levering heeft toen meer dan een week vertraging gehad. s'Ochtends vroeg maar de 0,45 euro/min kostende klanten"service" gebeld en uiterst onbeschoft te woord gestaan, wachttijd is standaard 8-10 min (verdienmodel). Gelukkig is er een 0900-alternatief zodat het je alleen standaard belminuten kost. Eindstand was dat ik maar gewoon af moest wachten wanneer mijn order gevonden zou worden en weer gebeld zou worden voor een nieuwe afspraak, horen werd er op gelegd en kon weer 10 minuten in de wacht staan voordat ik weer contact had, eveneens zeer onbeschoft te woord gestaan, geen excuses want dat was niet nodig volgens hun, ik moest maar begrip hebben want logistiek was nou eenmaal lastige business. Heb erop gestaan dat ik voor eind van de middag een status update zou krijgen en met veel moeite kreeg ik daartoe toezegging.

Vervolgens heb ik ook Art & Craft aangesproken over de levering, ze vonden het zeer vervelend en gingen er gelijk achteraan. Drie uur later werd ik gebeld door Dynalogic dat ze via Art & Craft te horen hadden gekregen dat mijn pakket niet geleverd was en dat ze de volgende dag een afspraak zouden plannen. Gelukkig heb ik de volgende dag mijn order alsnog gekregen, als Art & Craft er geen druk achter hadden gezet zat ik waarschijnlijk nog te wachten.

Goed en duidelijk te woord gestaan via de chat, er is gelijk actie ondernomen en daardoor heb ik met 1 dag vertraging toch nog mijn order mogen ontvangen.

Als je tijdens het bestellen een voorkeur wil aangeven voor een levertijd (bijv. avond of een bepaald tijdsvlak) dan kost dit geld. Als je dit echter niet doet, kan je kort na verzending de afspraak op de Dynalogic site -GRATIS- aanpassen naar een gewenst dagdeel of tijdsvenster. Exact dezelfde mogelijkheden als via de Art&Craft website.... Beetje nep dus.

Ik heb een 55" TV besteld (indicatie levertijd op moment van bestellen: 1-2 werkdagen) en deze direct in het bestel proces betaald met Visa. De order bleef staan op "betaling aanvaard" (en niet iets van "verzonden" o.i.d.) dus op de 2e werkdag na bestelling heb ik contact opgenomen via de chat. De medewerker zei dat hij ging mailen (niet bellen) met de leverancier om te vragen wanneer de TV's weer zouden binnenkomen. De levertijd van deze TV was ook ineens versprongen naar "bestelling leverancier". Zodra hij meer informatie had zou hij mij op de hoogte stellen. Dit laatste is nooit gebeurd.
Op de 3e werkdag kreeg ik een mail van Dynalogic dat er een TV naar mij onderweg was. Via de site van Dynalogic kon ik een afspraak maken voor de bezorgtijd. Wel zo prettig want omdat de TV te laat verstuurd is, was er op de dag na verzending niemand thuis. Dus op de dag van levering, spannend... maar helaas, op de site van Dynalogic was mijn levering ineens veranderd naar "levering mislukt wegens sorteerfout" (ik kreeg hier geen melding van, dus als ik zelf niet gekeken had dan had ik voor niks zitten wachten). Hierna heb ik gebeld met Dynalogic (alleen bereikbaar via een vrij duur 0900 nummer) en de dame aan de telefoon zei dat ze het zou uitzoeken en mij per telefoon of e-mail op de hoogte zou stellen. Ook dit is nooit gebeurd. Uiteindelijk kon ik zelf een nieuwe afspraak inplannen voor de levering van de TV.
Normaal gesproken ben ik niet zo lastig als iets een dag later aankomt, maar omdat dit om een groot (en duur) pakket ging wat niet even bij de buren afgeleverd kan worden (en ik dus moest zorgen dat er iemand aanwezig was) was de vertraging en extreem slechte communicatie wel heel vervelend.

Kortom: zowel Art&Craft als Dynalogic hebben allebei steken laten vangen wat aan mijn kant leidde tot extra moeite en geregel.

Vóór het bestellen heb ik contact gehad via de chat en wat vragen kunnen stellen m.b.t. mijn uiteindelijke keuze. Hier werd ik netjes geholpen.
Echter tijdens het contact ná bestelling werden er dingen beloofd die niet nagekomen werden. (zie ervaring verzending)

De website is aardig. Van de genoemde levertijd klopt niets. Mijn grootste bezwaar is dat ik er nu 2x besteld heb, en 2x hebben ze hun levertijd grof overschreden. De eerste bestelling kwam dus 4 dagen later (ondanks de "morgen in huis" melding). De andere bestelling (waar deze review voornamelijk over gaat) zou een levertijd hebben van 4-5 werkdagen. Na 10 werkdagen merkt het systeem automatisch dat je order al te lang ligt, en stuurt jou, en de winkel, een waarschuwingsmail. Vervolgens ontving ik een email met de melding dat het product pas over 5 dagen (3 werkdagen) binnen zou komen, en dat het dan nog verzonden moest worden. Op de website wordt tegen andere klanten overigens al een week lang een levertijd van "1-2 werkdagen" gecommuniceerd. Met andere woorden: De levertijd die aan klanten gecommuniceerd wordt raakt kant nog wal en is niet up to date. Ik heb hun hier toen op aangesproken en uiteindelijk de 2e bestelling geannuleerd. De levertijd voor dit product is sinds dien gecorrigeerd.

De klantenservice werkt niet pro-actief als het gaat om jou mededelen dat de gestelde levertijd niet gehaald gaat worden. Een geautomatiseerd systeem roept na 2 weken dat er na je bestelling gekeken moet worden omdat hij er nog niet verzonden is! De klantenservice reageert snel, maar ik werd steeds door een ander persoon geantwoord. Op het moment dat ik dan aangeef dat ik mijn bestelling wil annuleren, wordt dat niet intern afgehandeld, maar wordt ik doorverwezen naar het contact formulier op de website, waar WEER een ander persoon reageert om mij mede te delen dat het geld zal worden teruggestort. Vervolgens wordt het geld wel netjes binnen een paar dagen terug gestort, dus ondanks dat het wat onhandig/omslachtig overkomt is alles naar tevredenheid afgehandeld.

Ook ik kwam terecht bij deze winkel door een T.net prijs-alert, in mijn geval voor een LG 55" TV, die voor een kort moment onder de €1000 dook. Toen ik mij had verzekerd dat deze winkel zich ook houdt aan de Nederlandse WKOA heb ik de bestelling geplaatst.

De levering gaat via Dynalogic en is razendsnel, meestal de volgende dag al. Je kunt desgewenst van tevoren een 3-uur window afspreken, en op de dag zelf kun je bijna realtime zien waar de bezorger is. Handig als je nog meer te doen hebt dan op een levering wachten :). De eerste TV kwam aan met een barst in het scherm. Omdat niet uit te sluiten is dat dit te wijten was aan onvoorzichtig handelen van de transporteur geen 5 sterren.

De eerste TV kwam aan met een barst in het scherm. De vriendelijke dame van de klantenservice ("dienst na verkoop") heeft onverwijld de volgende dag een nieuw toestel op laten sturen middels een ruilopdracht. Deze arriveerde zonder barst en functioneert vooralsnog prima.

Inmiddels moet ik mijn mening bijstellen. De TV uiteindelijk teruggestuurd onder WKOA (teveel backlight bleeding) en ik wacht nog steeds op mijn geld. Heel jammer, want de ervaring was in het begin zo positief.

Op een gegeven moment stopte Art & Craft geheel met communiceren. Slechts nadat ik het geschil via Paypal heb geëscaleerd kreeg ik mijn geld terug, na ruim een maand wachten. Ik zou deze shop in het vervolg overslaan.

Ik had een Fitbit Charge HR gekocht, goedkoopste in pricewatch dus dat was geen moeilijke beslissing.

Op tijd, niets aan toe te voegen.

Garantie? Ja 1 maand wordt je prima behandeld, maar na een maand mag je mooi 20 euro neertellen voor transport en administratiekosten. Ik ben gauw naar de fabrikant gegaan en die heeft me netjes en snel geholpen! Slechte zaak zo'n garantiebeleid!

Ik had geluk met een aanbieding van Art & Craft bij een Samsung TV, die maar 1 dag geldig was en waar ik op getipt werd door Tweaker's price alert . Toen de aanbieding weer voorbij was, dacht ik even dat de lage prijs een foutje was en dat het gecorrigeerd zou worden. Maar dit gebeurde niet en de TV werd vervolgens heel vlot afgeleverd. Dit was mijn eerste aankoop bij Art & Craft; bij een volgende product zal ik denk ik wel weer deze shop overwegen.

Handig dat je via Dynalogic meer inzicht hebt over de precieze levertijd en de bezorger vond het geen probleem om naar de deur van het appartement te komen.

De factuur kon ik niet meer terugvinden, maar op mijn verzoek om 'm via de e-mail opnieuw te sturen werd zowat direct gereageerd. Heel prettig dus.

Leuke site met leuke prijzen
Ga er zeker weer eens kijken als ik weer wat nodig heb

Verzending gebeurt via Dynalogic
Je kan je verzending via gps volgen dus je weet precies waar ze zijn en hoeveel pakketten ze nog moet doen voordat ze naar jou huis rijden
Smorgens nog gebeld naar hun om een geschatte aankomst tijd te achterhalen en die konden ze geven, tot op kwartier nauwkeurig

Klantenservice is goed, had nog even gebeld over de voorraad status en levertijd

1-2 werkdagen levertijd. Dus niet het heeft 5 werkdagen geduurd!! Zelf achteraan moeten bellen. En het staat nog steeds zo op de site.

Wat een asociale mannen. Ten eerste wertkte realtime levering tijd niet. Na contact gehad te hebben, zou de levering plaats vinden binnen een uur, dus niet. En bij levering waren de mensen asociaal, niet klant vriendelijk. Dit bedrijf hoeft niets meer af te leveren bij mij. Geen reclame op de auto, in de laadbak een rommeltje!

Procedures zijn belangrijker dan klantenservice. Terwijl zij zich niet aan de procedure houden binnen 1-2 werkdagen. Nou ja daar kregen we 50,00 euro retour om.

Zoals je mag verwachten van een webshop, duidelijk,overzichtelijk en alles eenvoudig te vinden. Geen klachten

Verzending via Dynalogic, Maandag besteld en zou Dinsdag geleverd worden. Helaas, sorteerfout geen levering mogelijk. Woensdag contact opgenomen met Art@Craft want nog geen bericht wanneer het dan wel bezorgd word. Woensdagavond bericht dat het Donderdag geleverd gaat worden en donderdachtochtend inderdaad een mail met zelfs de naam van de chauffeur.......Helaas een uur later, kan niet bezorgd worden wegens sorteerfout. Gevolg, zal zeker nier eerder dan de maandag na het weekeinde geleverd worden. Dit kan niet war zijn en heb de order geannuleerd.

Het chat contact was zeer goed en, al koop je daar niets voor, begripvol. De order zou geannuleerd worden en het geld terug gestort. Ik hoop dat de klantenservice sneller levert dan Dynalogic want deze ervaring is er niet een voor herhaling vatbaar

Website is overzichtelijk en de prijzen zijn laag. Bestel procedure verloopt vlot en de betaal mogelijkheden zijn uitgebreid.

Op de dag van levering, bleek de vervoerder het pakket kwijt te zijn geraakt. Had speciaal op dinsdag besteld omdat woensdag iemand de hele dag thuis zou zijn.

Na een chat sessie met de webwinkel, er achter gekomen dat de TV zeker niet meer vandaag zou komen en dat er verder ook niets aan te doen was.

Snel antwoord op alle vragen, niets was ze te gek. Ik kon ecocheques inwisselen, en het restant met paypal betalen. Product was op voorraad en dat voor een scherpe prijs.

Verzending door dynalogic. Nog nooit van gehoord, maar perfect bedrijf! Ik kon nog voor de eerste afleverpoging op hun website de datum van levering wijzigen naar een dag en tijdslot van 3 uur waarop ik wel thuis zou zijn. Bovendien was op de dag van levering de locatie van de koerier op een website te volgen. 20 minuten voor levering kreeg ik nog een sms dat de koerier er aan kwam. Als postnl, dhl en ups enzo het nou ook eens op die manier zouden doen, dan zou dat heel veel gemiste pakketjes schelen!

Op meerdere vragen altijd een volledig antwoord gekregen binnen 1 dag. En alles kon, niets was ze te gek.

Website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Ik kon het product dat ik zocht eenvoudig vinden. Hun FAQ beantwoorde daarbij ook de meeste vragen die ik vooraf had. Prijzen zijn erg concurrerend, en desondanks dat het een belgische winkel betreft, bieden ze gewoon netjes betaalmethoden aan die doorgaans gebruikt worden in NL (zoals iDeal ipv alleen CC). En gratis verzendkosten voor producten boven een bepaald bedrag.

De verzending naar Nederland geschiedde via Dynalogic, een partij waar ik voorheen nooit nog van gehoord, maar welke een goede indruk achterliet. De verzending was namelijk te volgen met "realtime track & trace" (5min delay) via de GPS van de courier en hierdoor wist ik vrij accuraat (binnen een tijdsbestek van 3 uur) wanneer de courier aan zou komen. De track & trace site van de courier zelf heeft wat refresh problemen, maar dat is niet de winkelier te verwijten verder. Ideaal zou het zijn als de timewindow van delivery binnen 1 uur te bepalen zou zijn, maar dat is misschien teveel gevraagd nog momenteel wat betreft exacte tijdstippen :-)

Ik had vragen omtrent een product op de zondag ochtend, en deze werden allen binnen 30 minuten na het drukken op send beantwoord door Kristof Finet. De technische vragen (is het product hetzelfde als de NL versie?) en service georienteerde vragen (hanteren jullie de wet koop op afstand zoals in NL?) werden daarbij positief beantwoord. Uitstekende klantenservice dus tot dusver! Kunnen de meeste webshops nog wat van leren denk ik. Ik ben normaal niet iemand die reviews achterlaat, maar voelde me hiertoe geroepen omdat ze naar mijn idee goede service hebben geleverd en aan mij tot nu toe dus een zeer tevreden klant hebben. Zal zeker vaker hier overwegen te bestellen!

Ik heb eigenlijk weinig hierover aan te merken: de bestelling liep vlot, de communicatie was duidelijk, de verzending was snel en het product was prima. Precies wat je verwacht van een online bestelling.

Ik ben erg tevreden van m'n Parrot Zik 2.0
Je kan m'n review terugvinden op tweakers.net

Product besteld bij hun via (bol.com) Ze zijn ruim 20 euro goedkoper dan elders dus dit is al een voordeel

Perfect, netjes een mail dat het is verzonden en wanneer de bezorger langs komt

Overzichtelijke website met mooi productaanbod en prima prijzen. Heb hier mijn GoPro Silver 4 gekocht voor bijna 50 euro minder dan bij de concurrentie.

De GoPro Silver 4 Adventure bleek helaas niet voorradig en moest besteld worden bij de fabrikant. Omdat onbekend was hoe lang dit zou duren heb ik zelf voorgesteld om de Surf in plaats van de Adventure editie te laten verzenden. Daarna had ik het product binnen een dag in huis. Keurig verpakt.

Klantenservice reageert altijd binnen korte tijd, zelfs in het weekend. Omdat de door mij bestelde editie van de GoPro niet voorradig was, stelde ik voor om een andere editie te nemen. Het enige verschil waren de bijgeleverde mounts. Dit was geen enkel probleem. Op mijn voorstel hebben ze een extra setje mounts ter waarde van 18 euro kosteloos bijgeleverd, topservice!

Site is duidelijk en overzichtelijk. Was ook duidelijk hoe de korting was opgebouwd voor de door mij gekozen LG 49LB550V. Dit model was 30 euro goedkoper dan overige webshops.

Zo wil je graag dat alles bezorgd zou worden! Eerst een mail op welke dag de bezorger zou komen, daarna in de nacht van tevoren een tijdsslot (10-13u) en op de dag zelf een SMS met een verwacht bezormoment (11.35u). En jawel, om 11.30u stond de bezorger op de stoep!

Het gekozen model bleek alleen nog op voorraad als demo model. Hierover werd ik netjes geinformeerd. Besloten om voor een nieuwe te gaan waardoor het iets langer kon duren. Uiteindelijk bleek dit slechts 1 dag langer te zijn.

De bestelling op de site is helder en eenvoudig en het product was een relatief goede aanbieding in vergelijking met de andere opties. Helaas was de indicator voor levering (Op Tweakers en op hun site) niet accuraat, het duurde langer dan aangegeven op moment van bestelling.
De communicatie na aanleiding van dit ging via de mail prima, ze waren communicatief en de levering via Dynalogic was inzichtelijk.

Op moment van bestelling gaf de site aan dat het product in 24 uur geleverd kon worden, helaas was dit niet het geval. Uiteindelijk werd dit een dikke week omdat het product weer bij de fabrikant besteld moest worden. Na enige communicatie werd een nieuwe verzenddatum aangegeven en dit werd uiteindelijk 2 dagen eerder dan verwacht. Verzending via Dynalogic was helder en het tijdstip van levering werd accuraat gepland.

Prima communicatie, kreeg binnen 12 uur een reactie.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland