Computer-Bestel

Gebruikers over webshop Computer-Bestel

Enige tijd geleden heb ik hier een PC gekocht. Eén en al trammelant. We waren van te voren EXTRA duidelijk overeen gekomen in welk tijdsframe de PC bezorgd moest worden i.v.m. zakelijk gebruik en urgentie. De PC kwam twee dagen te laat.

Ik heb hierna de PC aangesloten. De PC gaf geen beeld en ging wel aan. Ik weet 100% zeker dat ik alles goed had aangesloten. Een PC aansluiten is immers geen 'rocket science'. Heb toen voor de zekerheid mijn buurman gevraagd te kijken of hij iets zag dat ik verkeerd deed. Hij heeft een technische achtergrond en we hebben gekeken. PC is dicht gebleven maar we kwamen er wel achter dat de winkel fouten gemaakt had. Iets met het beeld was niet goed. Dit kon een probleem zijn met het moederbord, of met de videokaart. Dit was niet alles. Ook het doorzichtige zijpaneel daar zat een grote kras op die je heel duidelijk kon zien.

Hierop heb ik besloten de winkel te bellen. De man van de winkel was heel onbeschoft tegen mij. Buiten het feit dat ik gewoon een wettelijke garantie heb, sommeerde hij mij om de machine terug te sturen. Waardoor ik dus geen PC had. Ik gaf hem aan dat als we voor zo'n oplossing zouden gaan, zonder een normale garantie procedure dat ik me wel zou laten horen via reviews. En ik wist en weet dat hij daarom geeft. Toen schreeuwde hij door de hoorn: "Als ik jou op zoek op internet kijk eens wat ik dan allemaal tegen kom! Kan over jou ook wel een review schrijven". Dit vond ik echt belachelijk en absurd. Ik heb dhr. van begin tot eind met respect behandeld...

Middels mijn 'dreigement' om reviews te schrijven werd hij milder. Overigens geeft hij klanten muismatten e.d. als ze een review schrijven, dus naar mijns inziens is de mening hier op Tweakers niet 100% objectief! Nadat dhr. milder werd hebben we afgesproken dat ik vanuit Haarlem naar Friesland zou rijden waar het bedrijf gevestigd is. Dit was omdat ik i.v.m. zijn houding bang was dat hij mijn geld pas na 14 dagen zou retourneren. Dus gelijk oversteken. Hij heeft mij toen aangeboden de benzine te betalen. Toen ik binnen kwam met het systeem heeft hij mij netjes het benzine geld betaald. Dit was het ENIGE waarin ik vond dat de winkel mij correct had behandeld. Oók m.b.t. het euvel dat het systeem niet aan ging zei hij al direct: "Ik weet zeker dat je hem zelf niet goed aan sluit". Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat ik dit wel deed. En verder heb ik hem gezegd ook zo sportief te zijn om dat als ik achteraf de PC terug had gebracht zelf mij te mailen en toe te geven dat ik gelijk had. Zo sportief is hij nooit geweest.

We hebben afgesproken dat hij mij dat benzinegeld zou geven. En we hadden afgesproken dat we "afscheid van elkaar namen als klant en verkoper". Dit waren zijn woorden en hij doelde voornamelijk op dat van die review hiermee. Ik heb hem hierna gevraagd om mij ook van de mailing te halen. TOCH ben ik mails blijven ontvangen. Heb dhr. hierna nogmaals gevraagd mij géén reclame meer toe te sturen. Dit omdat ik een nare smaak had overgehouden aan de zaken die ik met hun gedaan had. Nooit een reactie gehad. Vanmorgen kreeg ik ALWEER reclame. Vandaar dus besloten om toch mijn ervaring te delen, omdat ik niet het gevoel heb dat dhr. zich aan de afspraak houdt.

Vind het een grote schande dat dhr. mij een kapotte machine verkoopt. En ook een beschadigde machine. En dat hij achteraf niet toch nog even sorry zegt omdat hij inderdaad een ondeugdelijk product had verkocht. En dat hij zo begon te schreeuwen en persoonlijk was vond ik zéér onplezierig.

Niet op tijd. Juist terwijl we een heel expliciet tijdsframe hadden door sproken. En de machine was beschadigd en ik denk dat dit gebeurd is op hun kantoor tijdens het in de doos schuiven van de machine.

Zéér onprettig. Schreeuwen aan de telefoon. En persoonlijk een klant aanvallen op dingen. Afspraken veelvuldig niet naleven.

REACTIE N.A.V. REACTIE VAN DHR VAN WINKEL:

Bij deze winkel is het absoluut eigenaar-eigen om netjes te blijven als er mensen 'bij zijn', maar via de telefoon een hele andere toon heerst. Dhr. heeft direct ná het euvel de klant beschuldigd dat de PC niet werkte door zijn toedoen. Verder was de PC niet beschadigd door Postnl. Ik zal dus ook absoluut Postnl nog een brief sturen dat de bewuste bestelling door Computer-Bestel was kapot gemaakt en niet door Postnl. De kras zat namelijk aan de binnenkant van het glas. Dus de PC was dicht en dit kan dus NOOIT door Postnl gebeurd zijn. Verder ga ik geen woorden vuil maken aan dit onderwerp. Dhr. gooit met modder, en is daar goed in. Ik heb betere dingen te doen dan dit. En roken doe ik nooit. Dat van frituurvet kan niet. Want mijn frituurmachine staat op het balkon, en de doos stond in een andere kamer die dicht was in mijn huis. Dhr. heeft mij meerdere keren persoonlijk aangevallen. Ik vind het ook raar dat de verkoper akkoord gaat met een dergelijke afspraak om er dan later over te gaan zeuren dat het veeleisend was. Zojuist heb ik Tweakers.net een bericht gestuurd of ze intern willen dealen hiermee.

REACTIE #2 NAV REACTIE VAN COMPUTER-BESTEL:

Dhr. heeft heel erg twee gezichten. Als je om je geld geeft koop hier niets. Iedereen kan familie en vrienden reviews laten maken. Dhr. geeft zelfs prijzen als je een review maakt. Bestel hier niets, je komt van een koude kermis thuis. Dhr. heeft mij excuus gemaakt dat ik op zijn mailing bleef staan. Terwijl ik hem al eerder heb gevraagd in de mail om mij eraf te halen. Daar gaf meneer geen gehoor aan, maar nu er middels zijn laksheid een review tot stand is gekomen plots wel. Hij heeft NOOIT sorry gemaakt voor de kapotte en NIET werkende PC, vind ik ook zéér vreemd. Hij zei sorry over de mailing en vroeg mij in een mail om de review te verwijderen. Dit is in essentie waar het dhr. om gaat. En hij veegt alleen zijn straatje schoon hier. Hij geeft niet zozeer om service, of zal toegeven dat hij fout zat m.b.t. die hele machine.. Lees verder en pas op voor je zaken doet met deze lui. Verder bedankt hij mij voor mijn review. En geeft hij aan dat hij graag zelfreflectie pleegt zodat het ten goede komt van de service. Verder gooit hij wel net nog even met modder over een frituurpan en roken (ik ben 32 en rook al mijn hele leven niet, en de pan staat op het balkon). Dus deze meneer heeft heel duidelijk twee gezichten. Heel hypocriet ook, want als ik veeleisend ben, en een onmogelijke klant ben had hij ook nooit zaken met mij moeten doen. Dit heb ik afg. avond ontvangen. Dit terwijl hij slechts enkele uren ervoor excuses maakt en bedankt voor de review wat jullie dan weer allemaal kunnen zien (fijn zakendoen met dit figuur hé?):

Beste,

Dank voor je review. Zoals je zelf al zegt; wij belonen af en toe onze klanten met het plaatsen van een review. Dit omdat wij onze mening van onze klanten erg belangrijk vinden. Iedereen (positief of negatief) mag dan ook zijn mening achterlaten. De feedback die we dan ontvangen gebruiken we om van te leren.

Maar goed; ik noem je bij naam… Dit omdat ik in mijn gehele carrière nog maar één klant ben tegen gekomen zoals jou. Er is een reden dat wij als winkel jouw expliciet hebben gevraagd of je jouw geld terug wilde met daarbij de eventueel bijkomende kosten(benzine kosten) voor het opsturen/brengen.

Vanaf het moment dat jij je rembours zending van +- 550 euro plaatste op de site ging jouw bestelling al wat anders dan wat wij normaal gesproken gewent zijn. Ik citeer de opmerking bij jouw bestelling:

“Geachte medewerker, ik heb gekozen voor rode led strip en fans. Ik wil graag aan de voorzijde wél 2 led fans, en niet één. Dit is een must voor mij, en ik ga ervan uit dat dit er wel bij zit. Een enkele fan aan voorzijde neemt een hoop van de 'looks' weg. Ook aan de bovenzijde had ik twee rode led fans gewild. Ik heb geen voucher o.i.d. voor korting, maar ik heb waarschijnlijk wel een EXACT zelfde systeem nodig over een tijdje. Dus i.v.m. klantenbinding en een goede afwikkeling, graag minstens die vier rode led fans (waar er zowieso al meerdere van bij horen meen ik).”

Je belde de zelfde dag mijn collega op en eiste dat de computer de volgende dag al geleverd zou worden(dit terwijl wij een levertijd hebben van 3 werkdagen). In het achterhoofd houdende dat je toch een relatief kleine bestelling had geplaatst, rembours zending/nog niet betaald en zaken opeisen waar wij wellicht niet aan kunnen voldoen hebben we toch besloten je computer met prioriteit te behandelen en de extra fans in te bouwen.

Helaas doordat je bestelling boven de 500 euro zat kwam er een dag extra levertijd bij. Boven de 500 euro rembours moet het pakketje worden betaald bij het dichtstbijzijnde postkantoor(iets waar wij niks aan konden doen).

Je computer kwam bij jou thuis defect aan. Er zat een kras op de zijkant en je computer ging niet aan. Achteraf gezien was door nalatigheid van PostNL je computer beschadigd. De computer ging niet aan omdat één van de RAM sticks was los gekomen. Dit heb ik je niet meer verteld, aangezien wij hier ook blij waren dat we het dossier -( Edit : Persoonsgegevens)- hadden afgesloten.

Wij hebben op dit moment een leuke actie lopen waarbij je kans maakt op een gratis Game PC t.w.v. € 1.800,00(zie Facebook). Helaas is door een fout van mij, jouw mail adres in deze mailing terecht gekomen. Hierdoor heb je reclame ontvangen. Mijn oprechte excuses hiervoor, ik heb gelijk je mail adres verwijdert uit het nieuwe nieuwsbrief systeem waardoor dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.

Nogmaals excuses voor het ongemak en we hopen dat hiermee alsnog onze wegen op een normale manier zullen scheiden.

Johan van Computer-Bestel.nl

P.S. Over afspraken nakomen gesproken, dit stond in één van je mails: "Ik rook niet en de PC zit inmiddels in zijn doos...".

De PC die wij hier retour kregen stonk naar rook en frituur...

---------------------------------------------------------------------------------------

Aanvulling op onze reactie: Voor alle potentiële klanten op Computer-Bestel.nl: Lees deze review goed door. Ik denk dat ik niet meer hoef te zeggen om mijn standpunt duidelijk te maken. "We doen ons best om iedereen tevreden te stellen waar mogelijk. Maar heel soms is onze uiterste inspanning niet goed genoeg helaas...".

De game PC die ik bestelde was vakkundig in elkaar gezet. Alle kabels strak bijeengebonden met zip ties.

Op de website stond "Vandaag besteld, woensdag/donderdag bezorgd". Het pakket kwam op woensdag binnen.

Ik was op zoek naar een goedkoop moederbordje in een flinke game PC-kast, om daar dan zelf een flinke graphics card aan toe te voegen die ik van iemand gekregen had. Het was alsof de computerbouwer bij Computer-Bestel (ene Sander, volgens de test-installatie van Windows) mijn intenties al geraden had want bovenop het pakket dat ik ontving lagen drie extra PCI powerkabels, waarvan ik er twee nodig had, maar waaraan ik zelf niet eens gedacht had bij het bestellen. Of dit standaard is of extra service weet ik niet, maar kudo's aan Sander (en/of collega's) voor dit initiatief.

Ik wilde een forse PC bestellen. Ook wilde ik hem zelf bouwen en instaleren. Maar wilde niet overal onderdelen kopen, maar op een adres. 4 partijen gemaild. Johan van Computer-bestel heb ik uiteindelijk gekozen. Ook omdat hij de PC zelf ook gaaf vond en hem ook wilde bouwen. Tevens als PC van de week op de site zetten. Leuk contact en afspraken zijn nagekomen. En ze hebben hem zeker goed gebouwd. Zelf nog wel wat instellingen aangepast en de HD uiteindelijk toch vervangen voor een 2TB SSD. ;-) Maar verder top geregeld!!

In dit geval heb ik besloten hem na mijn vakantie zelf op te halen samen met mijn zoon. We werden keurig ontvangen en mijn zoon kreeg nog een muis pad cadeau!

Weinig te vragen gehad, maar kreeg snel antwoord.

heb een rig besteld en ontvangen met een amd ryzen 1600x cpu deze heb ik gehouden de low end video kaart en 35o watt psu die dr in zaten die zitten nu in me ouwe bak heb een 700 watt psu van me ouwe rig in die ontvangen rig gedaan en me 970 gtx 4 gig en heb 2 ssds van me ouwe rig en een 2 terra hd daarvan in gedaan.de ontvangen hd zit ook in me ouwe.Onderdelen van de ontvangen rig waren goed beide machines draaien goed

Computer-Bestel.nl is echt een super site, dat meen ik echt!
Beste en goedkoopste site van Nederland!
De klantenservice is super, ze helpen je graag, hierbij mijn tweede review.

Het word goed in gepakt!

Nogmaals, de klantenservice helpt je graag, vraag is antwoord

Computer werkt helemaal top, goede service, alleen de snelheid zou nog iets omhoog kunnen, maar al met al erg tevreden.

Snelle service en mij voorzien van goed advies. Vriendelijk personeel en dezelfde dag kon ik de PC ophalen. Kortom: Aanrader!

Het is een mooie website en de bestelling ging snel we kregen bijna gelijk een e-mail

Op de site staat dat je voor 15:00 besteld je hem binnen 2 werkdagen in huis hebt maar bij mij niet ik moest 5 dagen wachten tot ik heb binnen kreeg en toen bleek het ook nog dat de monitor nagezonden werd toen ik hem eindelijk binnen had ging ik meteen aan de slag met de pc het opstarten ging heel vlot en ik downloaden gelijk een game om hem te testen ik downloade League of legende ik Starte een game en merkte een ding dat de fps van 350 naar 10 ging en toen dacht ik ven hè dit kan niet want ik had een beest van een pc samengesteld en toen liet ik Mn broer er naar kijken en hij merkte 2 dingen dat de processor league of legends op 100% gebruikte en dat de processor veel te heet was en uiteindelijk de koeler niet goed was aangesloten en nu heeft Mn broer hem vastgezet

Beste Daniel,

Wat vervelend om te horen dat je computer koeler niet goed aangesloten bleek te zijn! Maar goed om te horen dat je met de hulp van je broer het zelf hebt kunnen oplossen.

Zou je ons toch nog even een foto kunnen mailen van de binnenkant van jouw computer? Het is nu vast goed klaar gemaakt door je broer, maar ik kijk het toch graag voor de zekerheid nog een keer na!

Ons email adres: info@computer-bestel.nl

Bevalt de computer verder wel naar volle tevredenheid?

Johan van Computer-Bestel.nl

Ondertussen alweer een aantal jaren geen ervaring meer met assembleren van een PC, natuurlijk ben ik bekend met de valkuilen - verkeerde socket, koeler pasta aanbrengen!.. een even aantal geheugenstrookjes gebruiken, USB + en - niet omdraaien op de mobo.. (oeps) etc. Dus ik zocht een site waar ik in eerste instantie goed de onderdelen op elkaar kon afstemmen.

De site van computer-bestel liet zich hier goed voor misbruiken :D

Na de benodigde systeemeisen en benchmarks gecontroleerd te hebben (voor prijs / kwaliteit verhouding), heb ik een systeem samen gesteld die in een later tijdsbestek goed is te upgraden en in de tussentijd voldoet aan alle systeemeisen voor de HTC Vive!

Nadat ik ook pricewatch voor alle onderdelen heb bekeken zag ik dat er hier voor mij geen winst was te halen - zelf assembleren zou nl betekenen dat ik waarschijnlijk opnieuw door de handleiding van de mainboard moet.. geen garantie heb en zelf toezicht moet houden waar ik alle onderdelen heb besteld mocht hier iets defect raken - levertijden..

Omdat de winkel voor mij in de buurt zit ben ik eens langs gegaan, het doel voor het systeem was duidelijk - zelf hadden de heren ook al ervaring met de Vive en de eisen.

Ik heb zelfs nog meer mogen leren mbt VR enz. Goede zaak, verstand van zaken. In mijn geval hoeft het product niet opgestuurd te worden. Verkocht!

Meedenkend, klantgericht, informatief en snelle levertijd.

Soms kun je pijnlijk herinnerd worden aan een miskoop. PC's kunnen het wel eens laten afweten na verloop van tijd. Kwaliteit is soms alsnog een vraagstuk.

Ik heb destijds mijn huiswerk gedaan. Mijn voorkennis van de prijs per onderdeel en mijn argument dat er geen verzendkosten mee gemoeid hoeven te gaan gebruikt om op de locatie zelf even over de prijs te onderhandelen. De aanschaf van de HTC Vive had nl al een aanslag gemaakt op mijn budget. Hier was begrip voor, uiteindelijk wist ik zelf ook wel.. zat er ook maar zo veel speling in de prijs, maar een kleine korting geeft toch persoonlijke voldoening en haalt je over de streep om klant te worden.
Nu kan ik na driekwart jaar zeggen, het systeem is goed belast, verhuisd en mi beproefd maar.. voelt nog altijd als nieuw!
Ik vond het wel de moeite waard om ook even te zeggen; dit systeem is ondanks dat ik veeleisend kan zijn en er toch tijd gemoeid gaat om mij ook te informeren over het systeem enz. en onderhandelen, met zorg geassembleerd.

My 2 cents, gl have fun!

Site is makkelijk in gebruik en zelf een pc kunnen samenstellen. Betaling loopt soepel en bevestiging van bestelling kreeg ik snel binnen.

"Super snelle levertijd! Bestel vandaag voor 15:00 besteld en krijg binnen 2 werkdagen je GamePC thuis bezorgd."

Dit bleek wat optimistisch gezien er nog onderdelen besteld moesten worden. Dit zou geen probleem zijn geweest als er sprake was van communicatie, een email met de melding dat mijn bestelling vertraagd was had al veel uitgemaakt.

Kwaliteit van de levering (in verband met leveren niet werken product): 2/5.
Kwaliteit van communicatie omtrent levering: 2/5.
Snelheid van levering (te laat maar binnen een week) 3/5.

Heb ik eindelijk mijn pc ontvangen, doet die het niet. PC start op, geeft geen beeld, sluit na een aantal secondes weer af. Het was in de avond dus besloot ik contact te zoeken de volgende dag.

Nogmaals zeer slecht te bereiken, de telefoon wordt niet opgenomen en krijg ik een opname te horen dat ze "Vandaag niet telefonisch bereikbaar zijn." en probeer ik het later opnieuw krijg ik het bericht "Dit telefoonnummer is momenteel niet te bereiken."

Webformulier staat continu op dat ze "te druk" of "gesloten" zijn. UIteindelijk na veel drammen krijg ik contact. Afspraak gemaakt met iemand die bereid was langs te komen om de pc te controleren, en zo nodig, mee te nemen en te kijken wat er mis is. (Afspraak stond op 26-06-2017)

Tijd van de afspraak komt en gaat, bel de persoon met wie ik contact had en die geeft aan dat het niet op de afgesproken tijd kan en of ik later kan. Dit kon niet vanwege afspraken die ik vooraf gemaakt had. UIteindelijk zou die langskomen om de pc alleen op te halen en dan had ik die "uiterlijk woensdag weer terug."

PC kon niet opgehaald worden omdat de contactpersoon in de file stond.

Update: Volgende ochtend (27-06-2017) is er alsnog met mij contact gezocht om de pc te komen controleren en ophalen vandaag, bereidheid hiervoor vindt ik erg fijn.

Update 02: Computer doet het, contactpersoon van Computer Bestel heeft het aan de praat gekregen.

Beste Kasper,

Bedankt voor je review.

We zijn op dit moment hard aan het werk om de miscommunicatie en eventuele fouten(dat zullen we vanmiddag tegen gaan komen!) te herstellen.

Wordt vervolgt!

Beste Kasper,

Nogmaals dank voor je review.

Bij Computer-Bestel.nl waarderen we heel erg de mening van onze klanten. Jij(jullie) dragen namelijk direct bij aan de verbeterpunten waar wij ons op kunnen focussen in de toekomst.

Ik vind het vervelend dat je een niet werkende computer thuis gestuurd hebt gekregen. Zeker omdat het ook nog eens de 'Game PC van de Week' was! Gelukkig hebben we het probleem snel kunnen verhelpen door een stekkertje wat mogelijk los was gekomen tijdens transport wat beter aan te drukken(moederbord stroom stekker).

Er is geen geldige reden te bedenken dat we slecht bereikbaar waren en dat je computer te laat is afgeleverd. Door een samenhang van omstandigheden(vakantie; extra drukte, minder personeel / Bitcoin gekte waardoor videokaarten nauwelijks leverbaar zijn) is dit helaas wel gebeurd.

We doen ons best om iedereen te helpen ik hoop ook dat je dat hebt mogen ervaren door het stukje 'extra service' wat we hebben verleend. Waar kun je immers tegenwoordig zeggen dat de baas van het bedrijf persoonlijk 2 dagen achter elkaar 2 uur speciaal op en neer rijd om je computer na te kijken? En dat met Carry in garantie!

Nogmaals excuses voor het ongemak en we hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn!

Johan van Computer-Bestel.nl

Prima klanten service! Ik had een vraagje over een cpu, terwijl ik aan het kijken was naar een pc. Dus ik ging de chat starten, kreeg netjes antwoord op mijn vraag.

Goede en duidelijke website met een ruime keuze aan game computers voor een zeer redelijke prijs

Mooi overzichtelijk, goede kwaliteit, veel keuze. Eigenlijk niks negatiefs op aan te merken. Mooie website.

Pakket zag er heel netjes uit, en heel goed verpakt inclusief piepschuim.

De zelf samengestelde computer werkt naar behoren en is professioneel afgewerkt.

Had het op een maandag besteld en kreeg het pas een week verder, op dinsdag (maarja, er zaten toen ook een paar vakantiedagen tussen, dus dat kan ik wel begrijpen). Ik vind kwaliteit belangrijk, dus ik wachtte geduldig af zonder hun onder druk te zetten.

Had klantenservice opgebeld wanneer ik m'n pakket zou ontvangen, hij had mij toen ook verteld dat ik die pas volgende week dinsdag zou krijgen.
De persoon was kalm, vriendelijk, duidelijk en heel behulpzaam.

Het is heel erg fijn dat je je eigen computer zelf kan samenstellen en hun het voor jou bouwen.

Binnen 3 dagen geleverd volgens de afspraak. In een doos met piepschuim waardoor de pc niet kon bewegen in de doos

Goede klantenservice geven erg snel antwoord en nemen de tijd voor jouw.

Perfecte site, heel handig om te zien wat je PC qua prestaties allemaal kan. Misschien als toevoeging op de site, om onderdelen met elkaar te vergelijken prestatie gewijs. Verder helemaal top!

Sommige pakketen werden twee dagen later geleverd.

Sommige pakketen werden twee dagen later geleverd. Dit was mij helaas niet verteld, maar kreeg ik te horen na contact op te nemen

Erg fijne site om zelf een customized game PC te bestellen. Nadat ik problemen had met de aansluiting werd ik via de telefoon geholpen net zolang het lukte. Goeie service, goeie pc!

Door een paar feestdagen duurde de levering iets langer dan normaal. Hiervoor kreeg ik excuses. Computer uitpakken, opbouwen en aanzetten! Alles werkt prima.
Voldoet meer dan aan de verwachtingen!!

Erg goede en snelle service en duidelijke site met veel zelf samen te stellen opties.

Snelle levering en goed verpakt.

Ik heb een Game-pc makkelijk en snel kunnen samenstellen door de website. Hiernaast is mijn Game-pc razend snel geleverd! Zeker een aanraders dus!

Heel snel geleverd zoals ik al zei. Echt top kwaliteit!

Je wordt harstikke snel geholpen als je een bericht achter laat en ook word je natuurlijk juist geholpen!

Moment van bestellen even nagebeld of de opbouw en combinaties van de pc goed zouden samenwerken.. ze hebben me netjes te woord gestaan en het allemaal goed en snel afgehandeld.

Levertijd is prima. netjes verpakt.

Moment van bestellen even nagebeld of de opbouw en combinaties goed zouden samenwerken.. ze hebben me netjes te woord gestaan en het allemaal goed afgehandeld.

Scorekaart voor Computer-Bestel