Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOverzichtelijke website.Goede prijzen. Bestellen gaat gemakkelijk en snel.
Alleen jammer dat de beloofde aflevertijd nooit halen.
Heb nu 2 keer in korte tijd wat besteld bij Coolblue. Beide keren werden de producten niet geleverd binnen de gestelde levertijd.
De ene bestelling kwam 2 dagen te laat. De andere bestond uit 2 exact dezelfde tv schermen. 1 scherm kwam 1 dag te laat en het andere scherm 2 dagen te laat.
Coolblue moet eens naar de daadwerkelijke levertijden kijken, en ze dan aanpassen op de website. Ik bestel er voorlopig niet meer.
AlgemeenTweede kans product bleek toch beschadigd. Zonder problemen werd de prijs alsnog naar beneden bijgesteld 😉
AlgemeenZeer snelle levering, goed verpakt, goede prijs.
Komen na wat beloofd wordt.wij zijn zeer tevreden
Zeer snel geleverd ,s,avonds besteld de volgende dag in huis.
AlgemeenHele goede service, en heel snel geleverd. Heel blij Met alles. Ik zou het iedereen aanbevelen iets op Coolblue te bestellen.
AlgemeenZoals altijd prima en perfect geleverd. Mooie ijskast en afgeleverd tot in de keuken. Blij mee
VerzendingSuper vriendelijke en leuke mannen met lol in hun werk.
AlgemeenOnlangs een kitchenaid blender gekocht bij coolblue. Na wat onderzoek van het product nog de gewenste kleur vinden. Overal gekeken, maar coolblue was de enige partij die de blender, in de juiste kleur de volgende dag kon leveren tegen de juiste prijs.
VerzendingZoals eerder aangegeven, besteld en de volgende dag netjes bezorgd. Zelfs in een extra doos ter bescherming!
AlgemeenHeldere site en app! Veel keus! Snelle levering (incl. dezelfde dag en zondag)! Goede service! Gevoel voor humor!
VerzendingAltijd netjes op tijd. Als ik geen zin heb om te wachten kies ik weleens voor bezorging 🚚 op dezelfde dag (waar dat kan). Ook handig is de bezorging op zondag! Tof!
KlantenserviceGelukkig niet vaak klantenservice nodig gehad. Maar mijn ervaring zijn wel positief. Snelle en zeer vriendelijke service. Tot nu toe altijd goed geholpen.
AlgemeenZeer makkelijk het product te vinden en ook nog is de goedkoopste in vergelijking met andere aanbieders.
Ben zeer tevreden over het product wat ik heb ontvangen.
Snel en een goede service.
AlgemeenMakkelijk te kiezen op de website, vlotte levering per fiets en gewoon een goed product
Ook de service in de winkel is meer dan goed
Levering per fiets, een kwartier van te voren een sms, prima hoor
Een vriendelijke medewerker die ook aanbood of hij nog batterijen of oude toestellen mee moest nemen.
AlgemeenBestellingen direct af te halen in de winkel.
Besteld via de App die goed, snel en overzichtelijk werkt.
Bestelling geplaatst en kon het direct ophalen in de winkel.
Bij een bestelling in de App is het direct af te halen in de shop.
KlantenserviceHele vriendelijke mensen die je op en top helpen.
AlgemeenCoolBlue is mijn nieuwe Go-To als het aankomt op elektronica. Dikwijls de goedkoopste, goede klantenservice en op tijd geleverd.
Verzending23:00 besteld - 15:00 in huis
KlantenserviceDe verpakkingen van CoolBlue laten je lachen
AlgemeenVia de website voldoende informatie gekregen en toen besteld. Is 2e kansje, maar daar is niets van te zien. Product is als nieuw en werkt goed.
VerzendingPhilips vochtverspreider besteld. Product getest en werkt goed. Aangezien de vochtigheidsgraad nu gewoon op 67% zit, is het volledig uittesten nog niet mogelijk. Maar de recensies zijn goed, dus alle vertrouwen in.
AlgemeenUitstekende service. Aanvankelijk ander model laptop besteld via website, maar na bezoek aan winkel nog even bedenktijd genomen. Zonder enig gedoe de oorspronkelijke bestelling kunnen annuleren.En na gedegen advies een andere laptop besteld. Betaling, voorwaarden etc soepel en eenvoudig
AlgemeenBestellen en alles was makkelijk. Leuke site en gezellige bezorging. Zeker nog eens een keer bestellen
VerzendingGezellige bezorger.
AlgemeenProduct kwam snel binnen (zondag besteld en maandag in huis!). Product is netjes, alles zit er in. Ik ben erg tevreden!
VerzendingDe bezorger was erg vriendelijk. Was wel een beetje vervelend dat de aangegeven tijd steeds veranderde, de bezorger liep waarschijnlijk wat vertraging op, maar goed dat kan eenmaal gebeuren!
AlgemeenCoolblue heeft mij meerdere malen verkeerde informatie gegeven over producten, waar ik voor aanschaf van het product via de klantenservice naar heb geïnformeerd. Als je coolblue hier achteraf mee confronteerd is er geen mogelijkheid tot tegemoetkoming, je hebt het product aangeschaft dus is het verder niet meer hun probleem. Maar nu ik een product ter reparatie aangeboden heb gehad is de maat vol. Een A product van philips hue is na 1 jaar helaas defect gegaan, en is na onderzoek niet meer te repareren. Maar omdat dit product het afgelopen jaar een upgrade heeft gehad en nu €35 duurder is geworden geeft coolblue aan geen vervangend product te leveren. Nee ze proberen je shoptegoed aan te smeren zodat je met bijbetaling hetzelfde product bij hun kan aanschaffen. Natuurlijk is dit GEEN service met de nodige moeite en het nodige geduld, 30 min wachten bij de klantenservice, hebben ze me toegezegd het geld terug te betalen. Wachten hoelang dat gaat duren. Ik vind het bijzonder slecht! GEEN service.
VerzendingMeerder producten besteld gehad in het verleden 2x te laat, en 1x miste er producten. Zal nu nooit meer iets bestellen bij Coolblue
KlantenserviceGEEN service, ze denken niet mee en zijn je liever kwijt als rijk
AlgemeenVeel keuze en advies op de website, goede prijs/kwaliteitsverhouding, accurate en vriendelijke bezorging. Beezorgers gaven tips voor de in bedrijfname
VerzendingDe bezorging was precies op de afgesproken tijd, vriendelijke en goede bezorgers.
Gaven tips over de inbedrijfname van de wasmachine
AlgemeenCoolblue is mijn go-to webshop geworden voor veel zaken op kantoor en in het huishouden.
De service is goed, de product selectie top en de prijzen zijn prima gelet op de extra service en kwaliteit
De levering was snel en accuraat. Kon in dit geval zonder meerprijs 's avonds bezorgd worden. top!
KlantenserviceZowel de voorwaarden, als het contact vind ik prettig en in balans met de prijs van de producten.
AlgemeenHele duidelijke en overzichtelijke webshop.
Snelle bezorging van het juiste artikel.
Ook een hele goede klantenservice door de emails die aangeven hoe lang de bezorging duurt. Zondag besteld, maandag in huis
AlgemeenBij Coolblue word ikzelf altijd goed behandeld, bij aanschaf van mijn nieuwe keukenapparatuur werd alles aangesloten en op de juiste plek gezet. De monteurs waren vriendelijk en legde ook gelijk alles uit over de apparaten.
VerzendingDe nieuwe apparatuur werd aan de deur geleverd in een busje waarna alles uitgeladen werd en het inpakmateriaal hebben ze weer meegenomen.
KlantenserviceTot 3 keer toe gingen mijn ''Beats by Dre kapot'' en elke keer werd ik netjes geholpen en werd mijn product vervangen.