Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Goede vergelijker, veel keus en scherpe prijzen. makkelijk te bestellen, snelle levering, prima service tijdens levering.

Vandaag besteld, morgen in huis kan niet altijd worden waargemaakt. Dat is wel waar mee geadverteerd wordt. Ik denk dat dit ook voor 95% gehaald wordt.

Behuizing, cpu en ssd gekocht. op webshop gereserveerd en een dag later ophalen en betalen. Was niet de goedkoopste in de pricewatch maar wel lekker makkelijk als de winkel dicht bij huis is. In de winkel prima corona maatregelen en direct geholpen.

Bijna vanzelfsprekend doe ik mijn aankoop van telefoons, laptops en dergelijke apparatuur bij Coolblue. Waarom? Alles klopt; snelheid, levering, kwaliteit, garantie(service), prijs (bijna altijd) en klantgevoel.

Natuurlijk als rechtgeaarde Nederlander altijd ff een prijscheck bij anderen, maar veelal dan toch goedkoper of met klein prijsverschil kom ik uit bij Coolblue met alle genoemde redenen/voordelen.

Bestelling conform bestelde snel en compleet geleverd.

Een eerdere bestelling was het apparaat de aansluiting stuk gegaan. Dit was tegen het einde van de garantietermijn van 2 jaar. Geen gedoe, apparaat opgestuurd om kosteloos te laten maken. Echter dit bleek niet meer te kunnen. Oplossing Coolblue; nieuw zelfde apparaat ontvangen

Vrijdag 28 augustus 2020 een Google Nest Hub Chalk + Nest Mini Wit besteld. Was een leuke actie waarbij de mini min of meer gratis was. De levering was netjes de eerstvolgende dag zaterdag 29 augustus 2020. Fantastische apparaten voor een prima prijs dus, en bovendien een supersnelle levering. Tevreden dus!

Supersnel volgens afspraak!

Ik kreeg een NAS plus 2 harddisks kado van een collega die dat uiteraard besteld had op haar account/mailadres. Beide zijn kapot gegaan en inmiddels wel vervangen door Coolblue. De administratie hier over was echter ABSURD. De factuur staat op haar naam en kan op geen enkele manier op mijn naam komen, tenzij zij haar hele account naar mij overhevelt. Dat wil zij uiteraard niet, want zij zelf bestelde ook al eens bij CB.Wij beiden hebben hier ontelbare mails en whatsapps en telefoontjes aan gewaagd met CB>>>tevergeefs. Alle reacties tijdens het vervangproces gingen naar haar adres, de factuur van MIJ (door mij betaalde) harddisks kwamen op haar adres. En wat te doen als de nieuw gekochte producten weer kapot gaan? Dan staan die ook weer op haar account en begint het spelletje weer opnieuw. Dit is toch niet te geloven? Wij beiden geven aan dat alleen die ene factuur op mijn naam moet komen en CB meldt ontelbare (ja, echt waar) keren dat dat nu eenmaal niet kan.

In dit geval niet van toepassing...het gaat hier om een waardeloze procedure die keer op keer zo gevolgd wordt. Wanneer beseft een echt mens hoe simpel zoiets toch geregeld moet kunnen worden?

Zie boven...echt ontelbaar vaak contact gehad...zonder beoogd resultaat. Ik hoop nog steeds dat iemand van CB mee leest en dit voor mij recht breit.

Zeer gebruiksvriendelijk site om snel en gemakkelijk de bestelling te plaatsen. Uitgrbreide informatie over het produkt wat je wilt bestellen.

Product werd binnen de bevestigde aflevertijd bezorgd. 'S Avonds om 19:00 uur besteld en de volgende dag rond 11:45 bezorgd ( levertijd was tussen 11:30 - 12:30 ). Zeer behulpzame bezorgers

Overzichtelijke website.Goede prijzen. Bestellen gaat gemakkelijk en snel.

Alleen jammer dat de beloofde aflevertijd nooit halen.

Heb nu 2 keer in korte tijd wat besteld bij Coolblue. Beide keren werden de producten niet geleverd binnen de gestelde levertijd.

De ene bestelling kwam 2 dagen te laat. De andere bestond uit 2 exact dezelfde tv schermen. 1 scherm kwam 1 dag te laat en het andere scherm 2 dagen te laat.

Coolblue moet eens naar de daadwerkelijke levertijden kijken, en ze dan aanpassen op de website. Ik bestel er voorlopig niet meer.

Tweede kans product bleek toch beschadigd. Zonder problemen werd de prijs alsnog naar beneden bijgesteld 😉

Zeer snelle levering, goed verpakt, goede prijs.
Komen na wat beloofd wordt.wij zijn zeer tevreden

Zeer snel geleverd ,s,avonds besteld de volgende dag in huis.

Hele goede service, en heel snel geleverd. Heel blij Met alles. Ik zou het iedereen aanbevelen iets op Coolblue te bestellen.

Zoals altijd prima en perfect geleverd. Mooie ijskast en afgeleverd tot in de keuken. Blij mee

Super vriendelijke en leuke mannen met lol in hun werk.

Onlangs een kitchenaid blender gekocht bij coolblue. Na wat onderzoek van het product nog de gewenste kleur vinden. Overal gekeken, maar coolblue was de enige partij die de blender, in de juiste kleur de volgende dag kon leveren tegen de juiste prijs.

Zoals eerder aangegeven, besteld en de volgende dag netjes bezorgd. Zelfs in een extra doos ter bescherming!

Heldere site en app! Veel keus! Snelle levering (incl. dezelfde dag en zondag)! Goede service! Gevoel voor humor!

Altijd netjes op tijd. Als ik geen zin heb om te wachten kies ik weleens voor bezorging 🚚 op dezelfde dag (waar dat kan). Ook handig is de bezorging op zondag! Tof!

Gelukkig niet vaak klantenservice nodig gehad. Maar mijn ervaring zijn wel positief. Snelle en zeer vriendelijke service. Tot nu toe altijd goed geholpen.

Zeer makkelijk het product te vinden en ook nog is de goedkoopste in vergelijking met andere aanbieders.
Ben zeer tevreden over het product wat ik heb ontvangen.

Snel en een goede service.

Makkelijk te kiezen op de website, vlotte levering per fiets en gewoon een goed product

Ook de service in de winkel is meer dan goed

Levering per fiets, een kwartier van te voren een sms, prima hoor

Een vriendelijke medewerker die ook aanbood of hij nog batterijen of oude toestellen mee moest nemen.

Bestellingen direct af te halen in de winkel.
Besteld via de App die goed, snel en overzichtelijk werkt.
Bestelling geplaatst en kon het direct ophalen in de winkel.

Bij een bestelling in de App is het direct af te halen in de shop.

Hele vriendelijke mensen die je op en top helpen.

CoolBlue is mijn nieuwe Go-To als het aankomt op elektronica. Dikwijls de goedkoopste, goede klantenservice en op tijd geleverd.

23:00 besteld - 15:00 in huis

De verpakkingen van CoolBlue laten je lachen

Via de website voldoende informatie gekregen en toen besteld. Is 2e kansje, maar daar is niets van te zien. Product is als nieuw en werkt goed.

Philips vochtverspreider besteld. Product getest en werkt goed. Aangezien de vochtigheidsgraad nu gewoon op 67% zit, is het volledig uittesten nog niet mogelijk. Maar de recensies zijn goed, dus alle vertrouwen in.

Uitstekende service. Aanvankelijk ander model laptop besteld via website, maar na bezoek aan winkel nog even bedenktijd genomen. Zonder enig gedoe de oorspronkelijke bestelling kunnen annuleren.En na gedegen advies een andere laptop besteld. Betaling, voorwaarden etc soepel en eenvoudig

Bestellen en alles was makkelijk. Leuke site en gezellige bezorging. Zeker nog eens een keer bestellen

Gezellige bezorger.

Scorekaart voor Coolblue.nl