Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Opzich levert coolblue redelijk snel en over het algemeen is het product wat ze leveren correct. Echter, bij tweedekans producten is de kwaliteit wisselend. Dat er in de tekst staat dat alle accessoires onbeschadigd zijn, hoeft niet te betekenen dat dit ook daadwerkelijk zo is. Om dit vervolgens weer recht te trekken waren er in mijn geval toch enkele telefoontjes nodig naar de klantenservice. Opzich is coolblue een aardig webwinkel zolang je maar niks met de klantenservice hoeft te doen. Die maken er zo nu en dan een potje van.

Over algemeen levert coolblue keurig op de daaropvolgende dag (tenzij er een storing bij PostNL is oid).

Hoewel de slogan van coolblue is: alles voor een glimlach, kan ik eigenlijk alleen maar huilen als het om de klantenservice gaat. Ik heb mijn Macbook Pro teruggestuurd omdat deze kapot gegaan was. Inmiddels zijn er twee maanden voorbij gegaan met talloze beloftes vanuit de klantenservice dat het "echt volgende week" zou worden opgelost. Echter, mijn MacBook Pro is nog steeds spoorloos. Aangezien coolblue uit zichzelf geen updates geeft, bel ik twee keer per week met de klantenservice in de hoop dat iemand enige idee heeft wanneer mijn MacBook gerepareerd zou zijn. Helaas tot nu toe zonder resultaat.

Wasmachine en koelkast besteld voor nieuwe woning. Koelkast was een zogenaamd tweedekans product. Netjes mail gehad over leverdag en later SMS over levertijd.

Jongens die het kwamen leveren melden direct dat de koelkast niet mee is gekomen door logistieke fout, maar als goedmaker pakken ze de wasmachine wel uit en nemen ze het verpakkingsmateriaal mee. We zouden dezelfde dag nog bericht krijgen om een nieuwe afspraak te maken voor levering van de koelkast, prima.

Later op die dag mail; leverbevestiging wasmachine en koelkast, veel plezier met je spullen, hier wat tips. Huh? Afijn, rustig gewacht. Echter volgende dag ook geen bericht meer. Dus zelf gebeld met Coolblue klantenservice. Na 45 minuten in de wacht een vriendelijke jongeman gesproken die mij vertelde dat onze koelkast 'niet te vinden' is in de tweedekans loods, maar dat hij een gelijkwaardig tot beter exemplaar onze kant op kan sturen. Even later bevestiging van verzending, top, maar helaas verkeerd adres (oud adres ipv nieuw zoals vorige koelkast). Geen probleem. Besloten langs te gaan bij vestiging.

Enkele dagen later vriendelijk geholpen bij de vestiging te Arnhem. Foto's mogen bekijken van het nieuwe tweedekansje, adres aangepast in 5 minuten. Alles leek weer top.

Week later, dag van nieuwe levering. Email om 6 uur 's ochtends; het is ons niet gelukt om vandaag langs te komen. Interessant, levertijd stond namelijk om 12:30. Je krijgt bericht van nieuwe datum en tijd. Deze is helaas niet gekomen.

2 dagen later dus weer zelf 45 minuten in de wacht van de klantenservice. Alweer uiterst vriendelijk personeel. We zijn nu inmiddels 2 weken na initiële bestelling. Jongeman vertelt dat hij geen tweedekansjes meer heeft van ons model en dat hij dus niks onze kant op kant sturen. Hoe dat kan, ja wellicht hadden we die ene précies op hetzelfde moment gekocht als iemand anders. Flauwekul natuurlijk, want ten eerste verdwijnen ze direct van de site na aankoop, en ten tweede was die van ons nota bene door een servicemedewerkers voor ons gereserveerd. Ten derde was dit dus blijkbaar bij 2 aankopen gebeurd. Maar daar kan deze jongen verder niks aan doen.

Gevraagd of we dan een niet-tweedekans kunnen krijgen, want we wachten al 2 weken op een koelkast en zijn blijkbaar virtueel aan het lijntje gehouden. Maar daar was het prijsverschil te groot voor, begrijpelijk. Als heel kleine toenadering zullen we een sorry-bon krijgen van 10 euro. Heel fijn, maar een koelkast staat hier nog steeds niet.

Al met al duidelijke systematische fout in het verwerken van een tweedekans bestelling. Gaan we niet nogmaals proberen.

Zie hierboven. Product is nooit geleverd, rare verwarrende automatische mails ontvangen over levering, geen contact vanuit leverancier zelf over de problemen.

Vriendelijk te woord gestaan, maar daar koop ik helaas niets voor. En al zeker niet de koelkast die we 2 weken geleden hadden verwacht.

Soepel bestellen en zonder complicatie snel geregeld bestelling zoals afgesproken op het juiste moment geleverd

Goede producten monitor voldoet prima

Aardig te woord gestaan en goed geholpen

Shoppen op Coolblue is meestal erg prettig, al kun je niet zoveel relevante details/filters invullen. Gelukkig zijn er directe links vanaf de Pricewatch.

Eigenlijk zoals altijd bij Coolblue doen ze wat ze belover, heel fijn. Product is snel gevonden in de webshop en voorzien van duidelijke foto en beschrijving. Prijs ook altijd wel concurrerend dus eigenlijk een goto als het aankomt op het gebied van apparatuur. Printer, laptop, stofzuiger, accessoires, en ik weet het niet allemaal wat ik er gehaald heb en altijd tevrededen.

Deze keer was het een stofzuigerfilter. Op tijd geleverd en volgens beschrijving. Past ook direct in de philips stofzuiger. Fijn geregeld!

Veel goede ervaringen, nu erg slechte met de service. Kortaf, bot, niet luisteren, afspraken niet nakomen en klacht wordt behandeld door zelfde persoon.

Afspraken niet nakomen die telefonisch zijn gedaan, bijdehande servicemedewerker. Communicatie is kortaf, zonder uitleg. Ondanks navragen toch telefoon willen swipen. Klacht wordt afgehandeld door zelfde medewerker als waar klacht over ging.

Ik koop graag bij Coolblue vanwege de ruime keuze , slaag meestal wel op hun site

Levering is altijd op tijd en het blijft leuk de grapjes op de verpakking

Goede ondersteuning bij zowel problemen als bij algemene vragen

ik heb er al 10tale jaren ervaring mee is een hele goede ondernemer met super klanten ondersteuning en

:-) blij dat men in den haag ook een vestiging hebben.

de extra coolblue doos is een goed idee (bij verzending extra reclame)

goede klanten service en ondersteuning

Ik kocht een Amerikaanse koelkast en de aankoop was erg goed, er was een korting op de koelkast en het aankoop- en betalingsproces was eenvoudig en netjes.

Ik pakte de Amerikaanse koelkast voor de derde verdieping en de bezorging was erg goed, en de bezorgers waren erg aardig

Ik ontving de koelkast en de koelkast miste een achterpaneel, ik belde onmiddellijk de klantenservice en de afhandeling ervan was heel gemakkelijk en de kwestie was heel goed opgelost.

Perfecte aftersales bij een defect in mijn Logitech Slim Folio keyboard cover ruim een jaar na levering

De volgende dag in huis

Na ruim een jaar ging mijn Logitech Slim Folio keyboard cover voor mijn 2018 iPad defect. Eén toets zat los (linker shift) en die kon ik niet meer vast gezet krijgen. Na een telefoontje met Coolblue meteen een RMA aangemaakt en op maandag opgestuurd. Uiteindelijk had ik diezelfde week (donderdag) een nieuw exemplaar weer thuis. Perfecte support en netjes afgehandeld. Zonder klagen of sputteren een klacht afhandelen. Dat kom je niet meer vaak tegen!

Bijna 2 maanden geleden ben ik prongelijk over de laptop van mijn dochter heen gereden. Gelukkig had ik hier een verzekering op bij Coolblue, dacht ik. Ik gelijk naar een fysieke winkel van Coolblue geweest en het personeel van de winkel zeiden dat de laptop total loss verklaard zou worden. Ik heb hier ook foto’s van waarin het inderdaad heel logisch is dat de laptop total loss verklaard zal worden. Een auto heeft er überhaupt over heen gereden.
Hierdoor gelijk een nieuwe laptop gekocht omdat het personeel van Coolblue heel duidelijk had gezegd dat de laptop total loss verklaard zou worden en ik mijn geld terug zou krijgen.
Later wordt ik gebeld, dat de laptop toch gemaakt kan worden en dat de nieuwe laptop niet verzekerd kan worden. Maar dat het verzekeringsgeld nu niet meer naar de nieuwe laptop kan gaan. Het verzekeringsgeld moest nu gaan naar de reparatie van de oude laptop die gemaakt ging worden. Dit gaat niet om een klein bedrag. Ik zit nu dus met een laptop die ik nog geen eens wil. Ik moest geld uitgeven aan iets wat ik niet wil hebben, een groot bedrag.
Afgelopen Vrijdag de laptop opgehaald die is gemaakt door de verzekering van Coolblue en de laptop moest weer helemaal als nieuw zijn.
Gelijk door mijn service bedrijf laten controleren hoe de laptop gemaakt is. Ze schrokken daar hoe verschrikkelijk dit gedaan is. Er zat geen enkele schroef in de onderkant van de laptop, de ventilatoren werken niet en het moederbord wat in de laptop zit ziet heel slecht/kapot uit. Hier heb ik ook foto’s van waarop je dit heel duidelijk kan zien.
Dit is oplichting van Coolblue en bewijst dat het alleen maar om geld gaat. Ze geven niks om de klant. Door een laptop te repareren die duidelijk total loss en dan ook nog geen eens goed gerepareerd maar verschrikkelijk slecht. Dit kan niet! Ik eis snel mijn geld terug, dit is onacceptabel.

Er wordt niet geluisterd en Coolblue doet gewoon wat ze zelf willen. De slogans die ze hebben zijn heel misleidend en zijn niet waar. Ze doen helemaal niks voor een glimlach.

Verschillende huishoud- en keukenapparatuur besteld bij coolblue.nl. Website is overzichtelijk, producten waren snel in huis tegen een schappelijke prijs.

Het bestelde koffiezetapparaat was vertoonde gebreken. Product kon gratis retour en kreeg snel een nieuw apparaat opgestuurd. Goed geholpen door de klantenservice.

I had a terrible experience with Coolblue. They sent me a faulty coffee machine and it took over a month to get my money back. It was very expensive too. I ordered a grinder to go with the machine and they said they
only part refund used products. I only used the grinder because I assumed the coffee machine would work. I'm very disappointed with their customer service team. I also wrote to their management team and they didn't seem to care. They come up with excuses don't take responsibility. I wish I paid using my credit card then I would have got the full refund.

The most annoying part is I've spent over €6000 with them this past year and it doesn't feel great knowing how they treat their customers when something goes wrong. You don't know how they are until there's a problem.m

I only use MediaMarkt now or bol.com. I find that MediaMarkt is usually slightly cheaper anyway and always offers next day delivery too. Also they use PostNL, which is great for tracking. They have great customer service and would have fixed my problem.

Terrible. See above description. Even their management team doesn't seem to care.

Maandag een mx keys toetsenbord van Logitech besteld en deze dinsdag ontvangen. Mooi en degelijk toetsenbord, word pas na 5 december echt in gebruik genomen, maar de eerste test aanslagen waren prima!

Snelle levering in een degelijke verpakking!

Op 16 november de Apple Macbook Air (2020) besteld. Deze kwam op 17 november uit en via de website van Apple zelf moest ik daar 2 weken op wachten. Bij Coolblue werd het echter de volgende dag op release geleverd, helemaal top.

In vier klikken had ik het product besteld, betaal en het scherm werd netjes de volgende dag geleverd, wat een feest.

Het probleem begon niet bij de aanvankelijke levering - op tijd, product in orde. Het probleem begon bij de heen-en-weer-stuur-hel die begon toen het scherm door een fabrieksfout(?) kapot ging bij normaal gebruik en ik het wilde laten repareren. Ik ben nu een half jaar verder en je raadt het al - geen scherm in huis. Wel vaak een scherm heen en weer gezonden, zelf het scherm langsgebracht bij CoolBlue, en nu wordt het vernietigd onder het mom van 'duurzaamheid' want repareren is duurder dan een nieuwe kopen. Ik wilde hiervoor betalen maar dit wordt gewoon geweigerd! Top, jongens, lekker duurzaam.

Niks tegen de vriendelijke jongens en meisjes aan de telefoon, netjes getraind in empathie en geduld - maar wat is CB een hellebedrijf. Je komt nergens doorheen, komt in een kafkaiaanse hel van mailtjes terecht, de communicatie is waardeloos er is geen mogelijkheid tot samen ergens uit komen. Ook is geen transparantie in wat er gebeurt. Uiteindelijk sta je dus alleen tegenover een miljoenenbedrijf wat erop gebouwd is je geld te ontvangen. Ga ik dan een advocaat in de arm nemen om mijn scherm vergoed te krijgen? Nee, wel kan ik iedereen adviseren om nooit nooit nooit wat bij CoolBlue te kopen want als er iets kapot gaan ben je je geld en product gewoon kwijt.

Snelle levering. Na bestelling via de webshop werden de goederen de volgende dag al geleverd, top!

Goede afstemming over de bezorging. Van tevoren werd aangegeven wanneer de bezorging plaats zou vinden en 15 minuten van tevoren werd er gebeld dat de bezorging plaats ging vinden. Prima!

Betaald mwt iDeal. Alles verliep vlekkeloos. Ik kon ook het product makkelijk kiezen tussen varianten.

De iPhone 12 was slecht beschikbaar. Een dag van tevoren besteld en het was de volgende dag al binnen. Dus het duurde maar 18 uur om het binnen te krijgen.

Ik had mijn bestelling net voor 23.59 geplaatst en had mijn producten de volgende middag al in huis!

Uitstekend!!

Geen ervaring mee, maar zal ongetwijfeld ook uitmuntend zijn.

Ik ben altijd tevreden ket coolblue. Ik haal hier veel producten, de service is altijd goed en ik ben heel blij dat de paketten door coolblue zelf worden bezorgd, zo is het pakket altijd heel en is ook de bezorger altijd vrolijk.

Geweldig

Scorekaart voor Coolblue.nl