Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Ging allemaal super makkelijk op de Coolblue website. Productenlijst eerst ingekort door een aantal (voor mij belangrijke) filters ingesteld en vervolgens op prijs (laag-hoog) gesorteerd omdat ik ook geen fortuin heb liggen. Had toen al snel mijn horloge gevonden en ben er hartstikke tevreden mee.
De informatie over het horloge was duidelijk aangegeven op de website.
Met de black friday deal werd het horloge voor mij een stuk betaalbaarder dus net met middernacht zette ik hem in mijn winkelmandje en ging ik afrekenen.
Het afrekenen was zo gebeurd.
Ik had hem op vrijdag net voor middernacht besteld en op maandag lag hij bij het PostNL punt dat ik had gekozen.
Gedurende dit hele proces ben ik op de hoogte gehouden door Coolblue door verschillende mailtjes (die lekker enthousiast geformuleerd waren, super leuk).
Toppie!

Ik had het product op black friday, net voor middernacht besteld en op maandag lag hij al bij mijn PostNL punt. Dat was veel eerder dan ik zelf verwacht had, dus daar ben ik hartstikke tevreden mee!

Apple Watch 3 besteld, was op dit moment bij hun goedkoop uit. En werd heel snel geleverd en netjes verpakt

Binnen 24 uur na bestellen al in huis. Tevens op de hoogte gehouden van het verzenden.

Ik kreeg leuke tips toegestuurd over het gebruik van de wach 3

De levering van de wasmachine was meteen de volgende dag.
Alleen de probleem was dat ze ons oude wasmachine niet wilden meenemen omdat de bovendeksel loszat. De argument van Coolblue was dat ze de wasmachine aan de bovendeksel kunnen dragen, andere manier dragen was geen optie, Ondanks aangave dat ze wasmachine op de kop zonder de bovendeksel naar beneden konden dragen konden dragen wilden de wasmachine niet meenemen. Het zat voor mij niet op dan de oude wasmachine op de zolder laten zitten, wat natuurlijk niet kon, of zelf in mijn eentje naar beneden schouwen. Ik heb met veel moeite trede voor trede alleen naar beneden geschouwd. Eenmaal beneden heeft Coolblue de machine opgepakt en meegenomen. Ik vond het schande dat ze niet zelf de oude wasmachine niet naar beneden hebben geschouwd. Eigenlijk verdienen ze geen ster, maar omdat de levering snel was en de nazorg (het opnieuw stabiliseren van de nieuwe wasmachine) goed was krijgen ze 2 sterren.

De levering van de wasmachine was meteen de volgende dag.

Wordt vriendelijk te woord gestaan echter ondanks hun beloofde terug te koppelen betreft afhandeling van onze klacht is er nooit een terugkoppeling geweest.

Nieuwe tv (tweedekans) besteld. Bestelproces verliep soepeltjes zoals gebruikelijk en zoals wenselijk. Prijs was redelijk. TV was in nieuwstaat, onbeschadigd, alleen was de verpakking reeds geopend. Voor ons is dat geen probleem.

TV werd door Coolblue zelf bezorgd. Bezorgers waren vriendelijk en vrolijk. Werden door ons van een natje en een droogje voorzien. Bezorgers vermeldden nog netjes dat het slim is om de doos eerst nog te bewaren tot we er zeker van zijn dat we de tv willen houden. Mocht het namelijk zijn dat we de doos weggooien maar de tv toch willen retourneren, dan komen er extra kosten bij vanwege het ontbreken van de doos.

In een woord eenvoudig. Kind kan de was doen en volgt vanzelf via het programma

Via een sms’je werd het tijdvak van leveren en kort tevoren exact aangegeven wanneer en dat ze binnen een kwartier voor mijn deur zouden staan. Perfect!!

De items (sonos arc 5.1 set) was meteen uitverkocht op dag 1 van black friday. Stond dat er nog 1 set op voorraad was en dat opgehaald kon worden in de winkel. Mazzel!! Ik belde en werd meteen geholpen door de super vriendelijke medewerker. De enige set werd voor me gereserveerd en mocht ik ophalen in hun winkel in Amsterdam. Super blij met mijn aankoop bij cool blue.

Super vriendelijke medewerker en meteen geholpen!!

Altijd vriendelijk te woord gestaan echter; onlangs een Quest 2 gekocht en deze beschadigd ontvangen, nadat ik deze retour ging heb ik slechts een deel van het bedrag ontvangen omdat deze beschadigd is.. ja dat klopt! Tweede Quest 2 werd wederom met schade geleverd, ik ben er helemaal klaar mee.

In een te grote doos met geen enkele bescherming voor de VR headset zelf, niet echt een verassing dat deze beschadigd is aangekomen.

Nu laatst wel een slechte ervaring gehad, als mijn verhaal doe en aangeef teleurgesteld te zijn is slechts "ok" niet echt een constructief antwoord. Normaal altijd behulpzaam en zeer vriendelijk, ik had nu wellicht een slechte ervaring en daardoor plaats ik deze review maar hopelijk is dat vast niet altijd zo.

Uitgebreide shop met veel keuze en info over de producten. De prijzen zijn meestal ook behoorlijk scherp.

Pakketjes komen vrijwel altijd zoals gepland en als dat niet lukt krijg je bericht. De bezorging met de bakfietsen vind ik daarbij ook heel positief.

Niet vaak nodig gehad maar toen het zover was werd ik niet teleurgesteld. Product retour genomen en geld terug, ondanks duidelijke gebruikssporen.

Al 2x besteld en zeer tevreden met Coolblue. Telefonisch contact gehad met de servicedeskmedewerker en die is ook naar wens verlopen.

Zweer snel verzonden

Aardige persoon gehad aan de lijn.

Goede service en snelle levering en product is bevat erg goed was heel snel afgeleverd

Goed verpakt

natuurlijk is het meedoen met het schrijven van een review geen verplichting, ik ben echt erg tevreden over cool blue, het byzondere ervan is dat coolblue doet wat ze belooft, :het bezorgen van een glimlach op je gezicht. je bent blij met je bestelling en je bent blij met de bezorging ervan. Byzonder omdat je in deze tijd vaak het gevoel krijgt dat je blij mag zijn ergens iets te kopen, klant is niet altijd koning, vaak is de benadering rampzalig. bij coolblue niet, super!

Na bijna twee jaar hebben de batteryen van mijn oplaadbare Headset het begeven. Kreeg heel snel bericht dat ik een nieuwe kon bestellen omdat het model inmiddels niet meer leverbaar is.

De verpakking is vaak veel te groot, en in het kader van het milieu zou hier iets aan gedaan kunnen worden

Bestelling en services zijn prima verlopen. Netjes de volgende pakket in huis op de fiets gebracht ook nog goed voor het milieu.

Snelle levering

Prima ruime keuze, snelle levering en goede service. De site werkt fijn en de laatste keer dat ik in een fysieke winkel was viel het me op dat de kennis van het personeel boven de gemiddelde elektronica zaak lag

Op een zondag levering van een telefoon na alles altijd op tijd en netjes verpakt.

Nooit gezeur gehad en alles werd altijd keurig opgelost. Het enige waar ze nog wat aan zouden kunnen verbeteren is de reparatie termijn. De Nexus 5X van mijn vriendin van ruim 3 weken weg. Ik begrijp dat ze afhankelijk zullen zijn van de reparateur, maar 3 weken vind ik persoonlijk vrij lang. Zelfs de KPN kreeg het binnen die termijn voor elkaar ;)

Site werkt perfect. Ik ben zeer tevreden over Coolblue en zal er zeker nog een keer iets bestellen!

Klantenservice gebeld over ontbreken van toetsenbord verlichting. Klantenservice zegt dat ie dan stuk is, maar na eigen onderzoek, blijkt dat dit apparaat helemaal niet beschikt over een verlicht toetsenbord.

Website is overzichtelijk en keuze van verzending is eenvoudig in te geven.
Betaling gaat soepel via iDeal.

Pakket werd snel bezorgd bij het ophaalpunt. Informatie werd netjes verzonden via de mail. Doos zag er prima uit zonder beschadiging.

Levering, service en informatie is echt een toegevoegde dienst waardoor je wijzer wordt dan voor je bij Coolblue bent geweest

100% datgene geleverd wat is besteld

Echte vriendelijke, informatief en interessant

Deze week de wasmachine van AEG van Coolblue ontvangen. Alles netjes geplaatst en de wasmachine werkt perfect. Eenvoudige bediening en mooi vorm gegeven.

Dit gaat goed ze krijgen hun geld toch. 1 druk op de knop van de bank voor mij en ze hebben het.

Niet de volgende dag. Kan toch maar ook niet de volgende dag die ze mee beloofde minder blij. Maar dag 3 ook niet ze konden we een andere regel. Geen probleem ik zal het verschil betalen. Nee dit kon niet je moet het hele bedrag betalen. Maar over 5 dagen krijgt u het geld weer terug. Wat slecht vind ik deze regel. Hier bij 2 halve middagen thuis gewacht.

Ze beloven dingen die ze niet na kunnen komen.
En geven je een oplossing waar je niks aan hebt.
En melden dit kan ik van mijn leidinggevende doen klaar.
Met 1 telefoontje ben je 1 uur kwijt.

Makkelijk te plaatsen bestelling, duidelijke mails met updates over de bestelling en ook nog een mail met tips voor je bestelde product. Mijn bestelling was supersnel verzonden.

Product was netjes verpakt!

Scorekaart voor Coolblue.nl