Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenZelfs in de drukke december maand, in de avond bestellen en volgende dag bezorgd. En prima verpakt.
VerzendingSnel, goed verpakt en volgens afspraak.
AlgemeenGoede service voor bestelling van witgoed en het bezorgen en aansluiten daarvan. Men doet dit professioneel met goede uitleg. Ze zetten alles op de goede plek, sluiten alles aan en testen het ook voordat ze weggaan. Je krijgt een korte uitleg erbij en zij nemen alle rommel mee. Naar mijn mening doet coolblue dit veel professioneler dan de bezorgers van BCC of wehkamp.
AlgemeenHun "Coolblue's keuze" is voor mij nu al meerdere keren het juiste product gebleken. Daarnaast vind ik hun klantenservice één van de betere die ik heb getroffen.
VerzendingVerzending vanzelfsprekend snel. Door eigen fout(verkeerde adres) is het pakketje teruggegaan.
KlantenserviceKlantenservice zowel via telefoon als WhatsApp gesproken en in beide gevallen had ik snel iemand te pakken. Daarnaast werd ik zeer snel, zonder ellendig lang uit te hoeven leggen geholpen.
AlgemeenDuidelijke overzichtelijke website en snelle correcte levering scherpe prijzen en ruime keuze, goed en duidelijke informatie
Algemeenleuke doos hebben ze
en gerrit de poes is ok
beter als bol.com met zijn toe leveranciers
was een spel voor Nintendo
wat kan er mis mee zijn niets
denk uitstekend heb ze nog nooit nodig gehad
AlgemeenMakkelijk besteld, duidelijk informatie en goede omschrijving na zoeken via Google en prijs ver gelijk
VerzendingSuper snel en goed en netjes verpakt
AlgemeenGoede service, 's avonds besteld is de volgende ochtend al in huis. Bestelproces verloopt altijd soepel. Goede communicatie per e-mail.
VerzendingZeer snelle verzending door Coolblue zelf. Tijdvak wordt per e-mail doorgegeven en een kwartier van tevoren wordt je gebeld. Aardige bezorgers die het product neerzetten waar je maar wilt. Er worden ook tips over het product en de garantie ervan gegeven.
KlantenserviceVia WhatsApp gemakkelijk te bereiken en altijd bereid om met je mee te denken of het beatwoorden van vragen over producten. Ze dragen ook allerlei oplossingen aan voor problemen.
AlgemeenDe informatie op de website maakt het een stuk gemakkelijker om een keuze te maken tussen de producten. Diverse producten kun je gemakkelijk vergelijken om tot een definitieve keuze te komen. Uitstekend!
VerzendingDe bestelling was binnen een dag al in huis. Het was ook uitstekend verpakt.
AlgemeenOm 23:10 een mail ontvangen dat een van de bestelden producten niet beschikbaar was. Direct de klantenservice gebeld (ja kan zelfs tot 23:59!) en het niet leverbare product kunnen annuleren. Na enkele minuten een pro forma factuur ontvangen.
VerzendingOndanks dat de bestelling last minute was aangepast het andere product de volgende dag ontvangen.
KlantenserviceMedewerker van de klantenservice was vriendelijk en heeft de bestelling snel gewijzigd tijdens het gesprek.
AlgemeenKan lang verhaal maken,maar ging van een leien dak terwijl ik erg onhandig ben met de computer 😉
VerzendingSupersnel en goed verpakt
En wat ik helemaal leuk vond de teksten op de doos,bv voor de katten
Ik hou er zo van die humor
En toevallig gek op katten(die er direct in gingen zitten)😻
AlgemeenDe site en app werken beide erg goed. Veel producten, makkelijk snel zoeken en vergelijken. Ook de aanbevolen producten zijn vaak de producten waar ik zelf ook op uitkom. Kortom erg goed.
VerzendingVerzending gaat altijd snel. Ondanks alle feestdagen drukte, gewoon de volgende dag geleverd. Met de fietskoerier nog wel, helemaal top.
AlgemeenHele handige site,die ook nog vriendelijk geschreven is.
Helder beschreven makkelijk te vinden en te vergelijken.
Komen hun beloften na. Het apparaat is op tijd geleverd en alle info en rekening komt per e-mail aan.
kortom: makkelijk, vriendelijk, komen belofte na keurig thuis afgeleverd. Ik zal een volgende keer wederom naar Coolblue gaan voor een bestelling.
Levering was binnen de afgesproken tijd. Belletje15 minuten voor arriveren
Nette bezorgers die keurig afleverde met tips voor gebruik.
AlgemeenDe website is supergebruiksvriendelijk. Ook prettig is dat je aan kunt geven dat je je bestelling op wilt halen in de winkel. Vriendelijke medewerkers in de winkel die je advies kunnen geven en antwoord hebben op vragen. Heb hier al veel producten besteld, topwinkel!
VerzendingLevering op tijd, goed ingepakt.
AlgemeenOm 22:00 uur de bestelling geplaatst en volgende ochtend al op kunnen halen.
Ik bestel regelmatig bij cool blue en dit bevalt mij zeer goed, nog nooit problemen mee gehad.
Ik heb een stofzuiger besteld en de volgende dag al op kunnen halen bij cool blue in Groningen, bij het ophalen heeft de medewerker zelfs nog met mij onderzocht of deze aankoop idd de juiste keuze is geweest en gaf hij ook de voor en nadelen aan van dit product.
De kennis en ervaring was keurig van de medewerker.
Ze waren klant vriendelijk en behulpzaam.
De stofzuiger hebben wij gelijk getest want wij mochten het product zelfs terug brengen binnen 30 dagen mocht de stofzuiger niet bevallen, dit natuurlijk uitstekende service.
De stofzuiger bevalt natuurlijk goed voldoet aan onze verwachtingen.
Hij is zeer stil, het enige wat je hoort is de zuigkracht door de slang.
Zuigkracht en behendigheid is perfect, hij zuigt zelf zo vast aan ons tapijt dat we hem op een lagere stand moeten zetten.
Ga zo door met jullie goede service.
AlgemeenGoede antwoord gekregen bij de vraag naar een telefoon die ik widle, advies over de Reno 4 was dan ook erg goed.
VerzendingOp zaterdag avond besteld, zondag gewoon in huis
Zeer goede uitleg en goed geluisterd naar mijn wensen en budget.
AlgemeenDe website en app zijn dusdanig ingedeeld dat je heel overzichtelijk kan zoeken naar wat jij precies wilt hebben. Denk aan db, grote, links of rechtsdraaiend.
VerzendingWordt op de aangegeven plek afgeleverd en de verpakking materialen worden meegenomen. Ik heb nu een koelkast gekocht en eerder al een wasmachine. De oude koelkast is ook zonder problemen netjes meegenomen.
KlantenserviceDe klanten service van Coolblue vind ik persoonlijk super fijn. Hele vriendelijke mensen en meedenkend.
AlgemeenUitbreiding gekocht voor WiFi-netwerk. Zoals altijd keurig verpakt en snel geleverd door Coolblue.
Van ons krijgen ze een tien!
Snel geleverd en goed verpakt.
Algemeen3 keer een product besteld vandaag nog steeds geen product!
3 keer een product besteld vandaag , 3 keer geen voorraad in een dag tijd..
zie hier onder.
eerste keer product niet leverbaar hebben een vervangen wel duurder maar okay, vooruit.
doe die maar is er voorraad ja zeker. niet dus
3e keer gebelt weet u het zeker ja is een andere product code is echt op voorraad ook niet dus.!
totaal 791 betaald en nog steeds geen product
koop geen 2de keus bij coolblue! , mijn glimlach is weg!
cololblue
Vr 4-12-2020 21:49
Beste meneer Ronnie Smits,
Nogmaals bedankt voor je bestelling met ordernummer 49084052 bij Coolblue.
1 x Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi (EUR 277,00) Totaal: EUR 277,00
Helaas bleek deze Tweedekans toch niet aanwezig in ons magazijn. Deze producten zijn uniek en dus jammer genoeg ook niet te vervangen met een andere. Om deze reden hebben we je order moeten annuleren. Sorry voor dit ongemak.
Coolblue
Vr 4-12-2020 16:29
Beste meneer Ronnie Smits,
Nogmaals bedankt voor je bestelling met ordernummer 49071069 bij Coolblue.
1 x Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi (EUR 277,00) Totaal: EUR 277,00
Coolblue
Do 3-12-2020 21:40
Beste meneer Ronnie Smits,
Nogmaals bedankt voor je bestelling met ordernummer 49041056 bij Coolblue.
1 x Eurom Mon Soleil Ceiling 600 Wi-Fi (EUR 237,00) Totaal: EUR 237,00
Het aankoopbedrag zal binnen drie werkdagen worden teruggestort.
niks gekregen geen voorraad.
als u nu betaald komt het goed 2 keer verteld.
Klantenservice kan er niks aan doen. hun computer systeem klopt gewoon niet,.
AlgemeenHet bestellen ging soepel en snel het betalen ging vlekken loos!
dat hoort elke webshop te hebben. als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst op coolblue!
De levering vond ik uitstekend! je krijgt 15 minuten van te voren een sms dat vind ik zelf heel fijn. ik kreeg mijn bestelling wel pas laat op de dag daarom geef ik de levering nu een Voldoende!
AlgemeenGeweldige Black Friday aanbiedingen, maar toch konden we op de duidelijke Coolblue pagina een goede keuze maken. Haier wasmachine en warmtepompdroger besteld. Bestelproces was makkelijk en duidelijk, levering daags erna en de installatie was gewoon prima en vriendelijk. Wat ik ook goed vond was de info die we steeds kregen over tijdstip van levering etc.
KlantenserviceHad nog korte vraag over de levering op eerste verdieping, en belde voordat ik bestelde. Kreeg vriendelijk en uitgebreid antwoord. Duidelijk!