Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEerlijk gezegd heel simpel om een betaling te doen. Al zou ik toch een betaal achteraf optie willen hebben.
VerzendingDe bezorgers belden netjes 10/15min van te voren. Waren vrolijke mensen en hebben met beleid en met alle covid richtlijnen het product bij mij in de gang neergezet. En mijn oude weer retour meegenomen
KlantenserviceOok fantastisch. Ik heb niet eens contact met hun hoeven op te nemen. Zoals het hoort uiteraard
Algemeen1 keer nooit weer. Tot de bezorging ging het goed. Vrieskast besteld met als extra de installatieservice a 19.95 euro. Ik had de bestelling met de extra service geregeld voor mijn vader van in de 70 zodat hij niks hoefde te doen dan de gevraagde corona regels van Coolblue op te volgen. Helaas vond Coolblue dat onder installatie wel het uitpakken en plaatsen viel maar het fysiek monteren van de handgreep op de deur was teveel moeite bleek later toen mijn vader mij belde. Tijd voor gesprek met de klantenservice genaamd Fatima. Handvat plaatsen? Dat viel onder de extra service van 35 euro was haar eerste reactie. Na haar te hebben moeten uitleggen dat die service bedoeld was voor het omdraaien van de draairichting en wat onder installatie viel heeft ze mij welgeteld 20 minuten in de wacht laten staan.... tot ik hardop zei dat ik de order zo ga annuleren en voor de concurrent ga die dezelfde vriezer verkoopt. Luisteren ze stiekem toch mee? Direct was ze terug namelijk en werd er nazorg geleverd en is de volgende ochtend alsnog het handvat erop geplaatst en kan mijn vader eindelijk de vriezer gebruiken. Koste een 2e bezoek en een erg lang telefoongesprek. Dit had ik niet van Coolblue verwacht al had ik geen eerdere ervaring . Dit blijft meteen ook de laatste ervaring want het is nu dat de zoon mondig genoeg is om erachteraan te bellen, een ander ouder persoon zou zo maar eens met de gebakken peren blijven zitten. En dat vindt ik nog het ergste, de installatie heren die dus bij een oudere man zo een product achterlaten. Bah...
KlantenserviceDe ervaring staat hierboven reeds genoemd. 2 sterren is puur en alleen omdat na aandringen het toch de volgende dag geregeld was.
AlgemeenHet product werd snel en goed geleverd.
Ik zou zo zeggen ga zo door met deze service.
Goed en degelijk
AlgemeenGoede producten op voorraad prima service en levering op de door mij aangegeven dag. Tevens gemakkelijk te betalen en doen vaak mee met scties van div. fabrikanten
VerzendingOp de juiste tijd en datum geleverd
Klantenserviceprima service
Algemeenhet juiste product snel ontvangen goed verpakt nette service, niet de goedkoopste online maar garantie en naam deed de doorslag
Verzendingondanks de kerstdrukte toch binnen 2 dagen ontvangen, toppie en ook voor de bezorgers van postnl / dhl
AlgemeenUitgebreid assortiment om keuze uit te maken. Overzichtelijke website. Goede en snelle afhandeling en levering. Mocht iets niet in orde zijn, wat zelden voorkomt, wordt het probleem snel en correct opgelost.
VerzendingBesteld. Volgende dag, ondanks de drukte, geleverd.
AlgemeenWederom super service van Coolblue. Zoals altijd op tijd geleverd met persoonlijke aandacht. En....op de fiets geleverd, hartstikke leuk! We
VerzendingSuper snel geleverd
KlantenserviceTopper de top
AlgemeenArtikelen makkelijk te vinden en bestelling makkelijk te plaatsen. Goede aanbieding, snel geleverd, goed verpakt en ook in goede staat geleverd.
AlgemeenHeel blij met coolblue en hoe het is verlopen, pakketje laat in de avond besteld en de volgende dag al in huis. Ik ga tegenwoordig vaker bij coolblue bestelling integendeel tot bol.com waarbij het dagen/1 week duurde voordat ik mijn pakketje pas kreeg
VerzendingMijn pakketje kwam op een goede tijd geleverd en als ik er niet was lieten ze een briefje achter. Super goed gehandeld en ik ben erg bij met de levering van mijn producten
AlgemeenMakkelijk te bestellen en geleverd op de dag en tijd die door Cool Bleu is aangegeven. Ik ben zeer tevreden.
VerzendingGeleverd op de aangegeven tijd
AlgemeenSnelle levering, om 20:00 besteld volgende morgen meteen netjes bezorgd.
Dat tijdens de bekendmaking van de lockdown en bijna kerst waardoor iedereen massaal ging bestellen!
prima netjes verpakt, doosje was wel erg groot voor de verpakking maarja dat is zeuren om het zeuren
niet nodig gehad vanwege de snelle en goede levering
AlgemeenDe enige reden waarom ik trouwe Coolblue fan ben en blijf is de heerlijk duidelijke informatie op de website en juiste prijsstelling.
VerzendingDaarnaast is de communicatie rondom de levering altijd toereikend en tevens enorm klantvriendelijk en leuk. Ook daar wordt je blij van en de voorpret voor het ontvangen van de levering alleen maar groter.
KlantenserviceIn het geval dat je ze nodig hebt staat klantvriendelijkheid op nummer 1, zoals het hoort ook. Meer dan prettig.
AlgemeenBesteld product blijkt ineens niet op voorraad te zijn; verder is het nu overal uitverkocht. Als ik meteen had geweten dat coolblue niet kon leveren dan had ik mogelijk ergens anders (of met een andere kleur) nog wel een kans gehad.
Dit komt nadat ik in het voorjaar intens gezeik heb gehad rondom een geheel ander product wat steeds kwijt was in het magazijn en waarbij de klantenservice steeds geen idee had of het er nou wel of niet was. Hierbij kreeg ik meermaals een geplande verzenddatum, waarbij steeds niets werd geleverd en waarbij ik zelf steeds degene was die kon bellen om te vragen hoe het ermee zat.
Helemaal klaar met coolblue.
Zie algemene toelichting, vooral op basis van gedoe omtrent een product dit voorjaar en nu een meer algemene negatieve ervaring.
AlgemeenHet was duidelijk en een makkelijk proces! Het verliep erg soepel en was goed te begrijpen!
VerzendingHet product werd ontzettend snel geleverd. Binnen een dag binnen. Kreeg een berichtje dat de bezorger er over een kwartier zou zijn en die was er ook binnen dat kwartier. Top levering!
KlantenserviceIk had per ongeluk het huisnummer van mn andere huis opgegeven, klantenservice gebeld en ik werd super goed geholpen.
AlgemeenHet blijft bijzonder dat ondanks de extreme drukte deze webshop kwaliteit blijft leveren. En weet je wat zo leuk is? De bezorger kwam op de fiets en was ondanks de fietstocht ook al zo vrolijk
VerzendingGoed verpakte tondeuze van wahl. Niks op aan te merken. Geen overbodige verpakking
KlantenserviceDuidelijk communicatie over het bezorgen moment
Heldere communicatie
AlgemeenDuidelijke website en alles wijst zichzelf uit, bestellen is niet zo moeilijk. Betaling verliep soepel via ideal.
VerzendingSnelle levering enz, echter de laatste keer wel een zeer lichte beschadiging aangetroffen direct na levering.
KlantenserviceGarantie? Nee, nee, nee, betalen moet je! Mocht je het treffen dat een product stopt met werken dan mag je eindeloos met de klantenservice worstelen om garantie. Voor een bedrijf dat zo prominent adverteert met een klantenservice die 'alles doet voor een glimlach' vind ik dit diep triest. Boos heeft hier ook een mooie aflevering over! Ik vraag me af over wiens glimlach Coolblue spreekt...
AlgemeenEr ging iets mis met een cadeaubon die ik had gekregen. Keurig opgelost, betaalverzoek via mail. Snel afgehandeld.
VerzendingIk zou zelf op een maandag laten bezorgen. Zondags hoeft niet per se. Maar omdat Coolblue zelf de bestelling voor mij geplaatst heeft toch de zondags bezorgd. Zaterdag besteld. Uitstekend in deze drukke periode!
KlantenserviceVriendelijke vrouw. Werken vanuit huis dus wachttijden zijn iets langer. Excuseerde ze zich netjes voor. Maar ik vond het niet zo erg. Waar ik om moest lachen was het keuze menu. ‘Kies 1 voor een wachtmuziekje, kies 2 indien u geen wachtmuziekje wil’
AlgemeenKopen gaat goed totdat TV tijdens garantie gerepareerd moet worden. Na weken komt het beschadigd terug en vervolgens moet je €37,50 betalen en bij navraag word je genegeerd!!
VerzendingBij kopen gaat het goed. Na reparatie tijdens garantietermijn presteren ze het om je 50inch TV in een losse kartonnen doos vóór je voordeur neer te zetten en dan weg te lopen!! Twee hoeken van de TV zijn dan zwaar beschadigd, waardoor beeld ook kapot is!
KlantenserviceBij navraag over beschadiging word je constant aan lijntje gehouden dat ze binnen 24 uur, vandaag of 4 werkdagen berichten maar nooit krijg je antwoord en telkens schepen ze je af als je navraag doet over de status.
AlgemeenWe zijn heel tevreden over het verloop van bestellen via de website tot en met de ontvangst van het product.Aflevering was correct.
VerzendingHet product kwam op de vermelde tijd en er werd geattendeerd op de drukte(mogelijk later).
AlgemeenMakkelijk online betalen via IDEAL. Geen enkel probleem, je krijgt gelijk een mailtje met de bon.
VerzendingEnige puntje is dacht er wel eens iets later geleverd wordt dan eerst aangegeven, maar dat heb je met de covid/kerst drukte