Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Duidelijke product beschrijving op de site, bij twijfel met kiezen staat de klantenservice je goed te woord. Het duurt wel een tijdje voor je iemand aan de lijn krijgt (+-10 minuten)

Ik heb geprobeerd een kapot product terug te sturen (de fabricage van het product bevestigt dat het kapot is). Maar de technicus van Coolblue denkt dat ze het beter weten?

Klantenservice is onbeleefd, hangt op, beledigt de klant. Nadat je ongeveer 20-30 minuten hebt gewacht om met iemand te praten?

Geen antwoorden via chat!

Als je om een manager vraagt, zullen ze lachen en zeggen dat ze geen managers hebben.

Als u een klacht wilt indienen, geven ze u het verkeerde e-mailadres!

Dit is een grootschalig zwendelbedrijf!

Onbeleefd, onvriendelijk, liegen en incompetent!
Ik praat liever met een robot!

Klantenservice is soms goed bereikbaar. Hun voorraadsysteem is wel waardeloos. Regelmatig komt het voor dat dat de voorraad op de website niet klopt met de werkelijkheid.

Het komt regelmatig voor dat de voorraad die op de website staat niet klopt met de werkelijkheid. Hierdoor vis je regelmatig buiten het net. Pas hier dus mee op!

Soms goed te bereiken, soms ook niet. Wel altijd vriendelijk van toon.

Snelle en nette levering het product is zoals verwacht. Ik ben er blij mee . Dank

Snelle nette levering

Netjes

Had een Samsung 970 EVO 1TB m2 besteld bij Coolblue en afgerekend met een Coolblue cadeaukaart. Het bestelproces ziet er overzichtelijk uit en je weet waar je aan toe ben na de bestelling. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling d.m.v e-mails wat overzichtelijk is.

Het verzenden is CO2 neutraal, daar deze met de fiets werd gebracht, met een verpakking die gewoon goed is. Geen onnodig karton of bubbelfolie.

Zag dat tussen het bestellen en het bezorgen in, de SSD 16 euro goedkoper was geworden. Contact gezocht met de uiterst vriendelijke Whatsapp klantenservice en er werd zonder discussie 16 euro op mijn tegoed gezet. De order is vriendelijk en perfect afgehandeld.

Heb een Trust draadloos muis gekocht.Goed verpakt, snel afgeleverd en na ontvangst opengemaakt, batterij geplaatst USB aangesloten en werkt meteen.
Muis voelt prima in de hand. Scrollwiel gaat heel soepel. De 2 knoppen an de zijkant zijn een prachtig toevoeging om te navigeren.
Prijs/kwaliteit TOP

super snel en vriendelijk

Sennheiser momentum 3 gekocht na kijken van diverse reviews. Connectiviteit is perfect op zowel Apple als op TV van Philips. Geluid is erg mooi en diep, maar vergelijk met standaard Apple koptelefoon. Maar helderheid is heel goed. ANC lijkt niet heel goed maar heb ik niet nodig.

Levering als altijd perfect. En ik koop regelmatig wat.

Duo pak Google nest audio. Stereo geluid werkt perfect. Nu nog wachten op volledige integratie met Chrome cast tv te gebruiken als home cinema audio.

Vrijdag bestelt. De concurrenten konden pas dinsdag leveren. Coolblue de volgende dag al. Keuze snel gemaakt dus.

De bestelde Samsung Galaxy Watch 42mm Rose Gold kwam exact op 'tijd' ;) en voor een eerlijke prijs!

Perfect en netjes verpakt , zoals verwacht bij Coolblue

Vrijdag een nieuwe oven besteld.
Ze waren niet de goedkoopste... maar service en garantie is ook wat waard.

Levering tot in de puntjes verzorgd.Verpakkingsmaterialen werden meegenomen, net als het oude apparaat. Beide worden netjes recycled. Voor mij is dit zeker een meerwaarde.

Communicatie is key. Bij Coolblue altijd duidelijk. Timeframe wat gehaald wordt, 15 minuten voor die tijd bellen. Nette bezorghelden.
Bij garantieclaim zijn ze niet kinderachtig.

Voor mijn ouders een nieuwe mobiele telefoon besteld bij Coolblue. Volgende dag netjes geleverd met de Coolblue fietser. Weer klasse service zoals altijd!

Product werd netjes verpakt geleverd door een Coolblue fietsbezorger. Saillant detail, hij kende mij nog van een bestelling van ruim een half jaar geleden. Best geinig en leuk.

Snelle levering, goede prijs. Betaald via ideal.
Prettig winkelen via internet. Toch zie je de koopwaar liever eerst in het echt.
Bij Coolblue was de presentatie echter voldoende duidelijk.

Snelle levering, karton werd mee terug genomen.

Geen problemen gehad.

Perfecte service en prijs. Ook nog ongevraagd na-service, een mail met tips. Al gewend van Blue!

Koelkast aangeschaft met bijbehorende vrieskast, geleverd met zichtbare schade. Deze proberen te laten retourneren / vervangen door een zelfde exemplaar.

Gebeld, een nieuwe zou worden geleverd. Helaas.. was die wat ik had nou precies de laatste. Geen probleem.

7 maanden later opnieuw contact opgenomen, was niet meer op voorraad. Of ik een andere koelkast wilde. Dat zou niet heel mooi staan, twee verschillende, dan konden ze niks voor mij doen.

Per mail, geen reactie. 2 maanden erna opnieuw gebeld, konden nogsteeds niks doen. Maand later mail gestuurd, of ze geen andere manier wilde compenseren. Daarop kreeg ik het antwoord "Wat stelt u dan voor?". Waarop ik er helemaal klaar mee was.

Droogrek niet ingepakt en beschadigd. Werd na zien video om retourneren maar wel goed ingepakt.

Zending op tijd, niet in doos en beschadigd geleverd omdat het dunne plastic er niet goed overheen was.

Zeer sympathiek meisje en begreep de klacht na zien video.

27 januari een 2e kans ssd besteld en betaald.
Krijg ik een dag later een mail dat het product niet op voorraad is.
Aan de telefoon komen ze met een BS verhaal dat ik waarschijnlijk een milliseconde later was met aanklikken als iemand anders. Grote kans daarop ook om 1 uur 's nachts.
Ook werd gezegd dat de betaling niet goed was gegaan. Het is gewoon afgeschreven EN ik had ook een bevestigingsmail gehad, dus.....
Als alternatief willen ze dan een alternatief aanbieden, een iets minder product voor dezelfde prijs. Niet dus, dan maar naar amazon ofzo.

Er was dus geen verzending omdat ze het product niet kunnen/ willen leveren.

Er wordt geen echte compensatie aangeboden.
Dus maar geannuleerd en hopen dat het geld snel op mijn rekening staat.

In de nacht van 20 op 21 december had onze 2e koelkast/vriezer het leven gelaten en ons 'sochtends verrast met een plas water op de vloer en een flinke hoeveelheid ontdooide etenswaren. 's avonds een nieuwe koelkast (LG GBP61DSPFN) besteld bij Coolblue.
Keuze was goed te maken door alle filtermogelijkheden op de website en het hele bestelproces is soepel en snel verlopen.
Leveringstijdstip (window) heb ik zelf kunnen kiezen

Grote producten worden door Coolblue zelf geleverd en het was duidelijk wanneer deze binnen zou komen en hoe dichter bij het leveringstijdstip hoe nauwkeuriger de voorspelling werd.
Koelkast is netjes op de goede plek gezet en de oude is meegenomen.

Order is snel gemaakt en vrij vlot geleverd maar dan.. Eenmaal de vervoerder weg en na het openen van de verpakking bleek het volgende:
Het inbouw toestel was zo krom als iets en waarschijnlijk op een hoek gevallen. Hij was opnieuw door coolblue gesealed nadat hij terug gestuurd was door de vorige koper. Dit kon je zien aan de papieren (met adres, naam en bankrekening) van de vorige koper welke nog in het toestel zaten.

RMA aangemaakt, wordt gesloten met we sturen iemand langs. Ondanks dat ik erbij had gezet dat alles zo krom was als een boomerang en de papieren erin zaten.

AEG is langs gekomen na een maand ivm corona (Tot die tijd oven niet gebruikt) en zij gaven aan dat coolblue dit had moeten omwisselen, en niet zij. Na uiteindelijk wat discussie gaat AEG hem omwisselen maar in de tussentijd kan ik hem nog wel gebruiken.

De order is op 1 november geplaatst en ik zit nu nog met een wrak van een product wachtende op AEG voor een vervang toestel.

verzending was questionable de vervoerders van coolblue gingen nogal bruut met het toestel om van 700 euro maar benefit of the doubt hij zat goed in het piepschuim.

Je maakt een RMA ticket aan, deze sluiten ze zonder verdere melding met: We hebben het doorgestuurd. Telefonisch heb ik ze ook gesproken en dit is waardeloos want ze nemen geen calls aan, heropenen en opvolgen helemaal niets.

De website is gewoon duidelijk en prima. Binnen halen alsndozen schuiver kunnen ze prima. Maar daarna ja dan is de glimlach snel verdwenen

Heen sturen van de 49" monitor werd keurig door hun eigen bezorgdienst gedaan. Echter na een paar maanden ging de monitor defect en moest ik hem maar bij postnl aanbieden.. een 49" ultra wide met postnl... nog los van met welke doos dan het svherm is curved en nog lastiger te versturen dan een 49" televisie. Pas na veel bellen en mailen werd er door coolblue besloten het scherm zelf op te halen omdat versturen met postnl toch niet zo handig leek...

En hier wordt duidelijk dat coolblue gewoon eej dure dozen schuiver is geworden. Service kennen ze echt niet meer
Monitor heeft 6 weken in reparatie gestaan en behalve een automatische mail krijg je geen informatie. Klantenservice kan pas na 6 weken een onderzoek starten en komt dan met de optie geld terug. Echter door de corona pandemie is de monitor 150 euro duurder geworden. Wil ik gewoon een vervangende monitor dan moet ik 150 euro bijbetalen ook al geef ik aan te willen wachten op de nieuwe voorraad. Uiteindelijk gewoon dikke pech je kan je geld terugkrijgen of je moet bij betalen

Coolblue is inmiddels zo hoog ingenomen van zichzelf dat ze ook de wetgeving maar negeren. Het is dat ik andere dingen die belangrijkernzijn te doen heb maar anders had ik het er zeker niet bij laten zitten.

Coolblue de naam zegt het al. Wij zijn ijskoud en hebben schijt aan alles. Gelukkig komt de val vanzelf want het aantal negatieve reviews op onafhankelijke sites gaan al door het dak.

Duidelijke webshop met breed assortiment. Snelle verzending en duidelijke communicatie. Meestal de volgende dag al geleverd.

Vind de maximale beoordeling vaak overdreven. Maar Coolblue heeft zijn logistiek en de communicatie hierover heel goed op orde. Snelle levering

Zaten wat hot pixels in mijn sport horloge. Kreeg snel de oplossing aangeboden. Dit was een tegoed. Met negen euro bij betaling had ik weer snel een nieuwe.

Scorekaart voor Coolblue.nl