Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Er wordt vanaf het moment dat je een aankoop doet duidelijk gecommuniceerd, de levering was ook goed, netjes een halfuur van tevoren gebeld en binnen het gegeven tijdsvak geleverd.

De levering was prima, er stond duidelijk op de website hoe de communicatie rondom levering zou gaan. Ik vond het alleen jammer dat je tot 2 uur 's nachts een sms kunt krijgen met een tijdsvak en dat dan ook al om 7.30 geleverd kan worden. Dat staat heel duidelijk op de webstite maar ik denk dat dit ook wel anders zou kunnen.

Vriendelijk en goed geholpen, ook handig dat je voor je iemand aan de telefoon hebt al je gegevens door kan geven.

Over het algemeen altijd heel blij met Coolblue. Snelle levering, duidelijke productinformatie en geweldige klantenservice.

De levering is goed verpakt en kwam zoals verwacht binnen

Nog nooit zo'n goede klantenservice ergens anders meegemaakt

TV dinsdag besteld voor aflevering op donderdag want andere dagen ben ik druk met werk en studie.

Krijg om 2 uur 's nachts een mail met de verwachte bezorgtijd (Wie is er dan nog wakker?) tussen 09:15 en 10:15. Zijn er dan opeens om 09:00. Bezorging gemist. Dus moet nu extra verlof gaan nemen voor de volgende bezorging omdat jullie de afspraken niet nakomen.

Waardeloos, wordt niet op gereageerd en krijg een mailtje "We geven niet zomaar op, we bieden nieuwe bezorgtijd vanaf morgen aan". Nee, hier heb ik veel aan, jullie komen je afspraken niet na.

NOOIT GEEN COOLBLUE meer ❗️❗️❗️
Na online aankoop Etna afzuigkap zijn wij ZEER teleurgesteld. Tot 2 maal toe een niet werkende afzuigkap. De 1e afzuigkap gemonteerd helaas stand 3 werkt niet. We hadden klussers om keuken af te ronden afgebeld😡 na bellen en vooral lang in de wacht kwam afzuigkap nummer 2 maar we moesten WEL even eerst betalen daarna werd alles verrekend😡de volgende dag. Wederom defect stand 1 deed het niet. Mw klantenservice mij keurig te woord gestaan. En ja hoor inmiddels al 2 enorme dozen in huis. De volgende dag afzuigkap nummer 3 in huis deze WEDEROM BETALEN😡😡😡NOOIT geen Etna meer maar AEG deze deed gelukkig en de klussers weer gebeld. En alle 2 grote dozen van Etna moeten we ZELF retourneren. En wat krijgen we ter compensatie voor al deze ellende en tijd verspilling en kosten extra maken. Een tegoedbon van €20,-😂😂😂😂

3 keer een defecte product ontvangen nooit weer coolblue boos

NOOIT GEEN COOLBLUE meer ❗️❗️❗️

Eerst gepoogd in de app mijn product te vinden, maar die staat in het engels ingesteld, en dan wordt niet alles gevonden. Via de website dan maar geprobeerd, en dan gaat het prima.

Zondag 16 uur besteld, maandag om 10 uur afgeleverd.

Retouren is erg gratis, makkelijk en duidelijk.

Coolblue geeft duidelijk advies en een makkelijk vergelijk van je producten. Fijne website met goede voorwaarden met betrekking tot retour als je toch zpijt hebt van je keuze.

Suppersnel geleverd. Bij de televisie werd ik met SMS en mail op de hoogte gehouden en de bezorger belt netjes een kwartier van tevoren om te checken of het echt gelegen komt.

Super snelle retourafhandeling en terugbetaling. Erg fijn!

Ik heb een 8 tal ssd's besteld bij coolblue, alles zou op voorraad zijn volgens de website. Dus vrolijk besteld echter kreeg ik een nette email dat de ssd's niet op voorraad zouden zijn. Erg jammer maar kan gebeuren. Alsnog zouden er maar 3 op voorraad zijn en verstuurd worden, prima dan bestel ik er 5 ergens anders.
Echter kreeg ik 2 dagen daarna opeens 8 ssd's binnen terwijl ik elders er al 5 had besteld. Niet zo fijn maar kan gebeuren. Zie klanten service voor de rest van het verhaal...

nadat ik gemeld heb dat ik inderdaad 8 ssd's heb ontvangen kon ik dit retour sturen. Echter is er geen postnl pakket punt in de buurt dankzij corona, dus niet zo prettig. Aangegeven dat ik het super druk heb en dus geen tijd heb om naar een andere stad te rijden vooral omdat ik dus geen fout heb gemaakt maar coolblue. De klanten service houdt vast aan het feit dat ik maar naar een postnl punt moet gaan of naar utrecht om mijn bestelling terug te geven.

Als ik de fout had gemaakt had ik hier volledig begrip voor gehad. echter maakt coolblue een fout en moet ik een uur van mijn tijd besteden om mijn geld terug te krijgen. Coolblue klanten service had ik altijd hoog in het vaandeel stana maar hebben hiermee dat beeld goed weggeveegd. Ik heb ze nogmaals aangegeven dat ik hier geen tijd voor ga vrij maken omdat ze zelf de fout hebben gemaakt, maar ze blijven er bij dat ik hun fout maar moet corrigeren.

Alles is compleet binnen Werkt ook goed! ben er mee tevreden! Heel blij er mee

Binnen 1 dag binnen tevreden!

Snel

ordering is pratty easy also as paying,
paying with Ideal is easy and way better than with creditcard

speakers are amayzng for that price defenetlly they suprise me how good they are if u comper them how much they cost

custmerservice is good, and helpfull tghey give me all answers on all my questions

We zijn goed geholpen vanaf het moment van bestellen tot het product geïnstalleerd is! Goed geholpen en goeie uitleg over het product! Top service!

Het product is goed beschermd aangekomen zonder beschadigingen

We hadden een klein probleem, maar hebben ze goed opgelost en goed overlegd!

Besteld verliep prima totdat het niet bleek te werken en ja dan geven ze niet thuis

Coolblue tweedekans gekocht zat een leuke korting op, maar toen de doos aankwam bekroop een slecht gevoel toen het mesh systeem rood knipperde toen ik het aansloot. uiteindelijk blauw lampje (is in bedrijf hij moet paars worden voor de setup) en ja hoor een netwerk wat overduidelijk van de vorige klant was van CB, ai slordig foutje. Toen kunnen resetten naar de fabrieksinstellingen en aan kunnen sluiten. 4 uur verder is de set al 7 keer vastgelopen waardoor zowel wifi als bekabeld down gaat. kan er niets meer mee dan behalve resetten. Lekker getest dus. bellen en de oplossing is volgens coolblue bestel maar eerst een nieuwe (a 100 euro duurder want ja tweede kans) en dan mag je de oude terugsturen en gaan we je geld terug betalen... yeah right terug gaat hij maar iets nieuws bestellen nee dat gaan we dus even niet doen.

Bestelling via de site ging makkelijk en ke wordt goed op de hoogte gehouden van de status en wanneer ze komen.

De bezorger stond netjes op tijd met zojn bakfiets voor de deur👍

Snelle levering, keurig afgeleverd, en vooral een goede retour regeling. Het is een modern bedrijf met jonge ideeën, vooral de aangegeven reis die het product maakt wordt goed toegelicht. Prijs is prima in orde.

iPad 2020 is natuurlijk een alom geprezen product. Uit de verpakking aan zetten en het werkt. Met dank aan Apple.

Kijk naar de frisse uitstraling, de producties en de ondersteuningsmogelijkheden. Korte heldere communicatie. Hier zijn ze uniek in.

Goede duidelijke communicatie. Ze Komen belafspraken na. Fijne manier van communiceren en luisteren. Ze staan echt klaar voor je.

Ze kwamen meteen een dag later!! Super snelle service met een mooi product!

Gebeld dat ik een ander e-mailadres had gekoppeld aan app van coolblue. Meteen doorgegeven door kl service en geregeld

fijne website ruime keuze goede keuze opties makkelijk heen te gaan super wasmachine makkelijk in gebruik handig dat ik tot 20 graden was kan tot max 95 extra spoelen en centrifugeren ook super makkelijk

super vriendelijke bezorgers zijn bereid je te helpen nemen je oude wasmachine ook mee super snel en handig de bezorgers

Een tweedekans gekocht (niet de eerste keer). Coolblue levert altijd snel en zonder gezeur, retourneren is nooti een probleem, gewoon een prettige webwinkel zonder censuur (houden zo a.u.b.)

Grappig, de bezorger kwam op de elektrische fiets (rendabel ?)

Coolblue levert no nonsense service, nog nooit een vraag of probleem gehad over een levering of een retour.

Als ik dure producten aanschaf als telefoon, laptop etc, doe ik dat bij coolblue. Behalve dat ze een keuze goed onderbouwd naar voren laten komen (helpt je met kiezen als je er geen verstand van hebt) helpt klantenservice je ècht als je problemen hebt, zelf als iets niet kapot blijkt maar je gewoon iets uit de handleiding had moeten lezen helpen ze je op afstand en schatten ze goed in welke hulp nodig is. Iets niet goed? Je stuurt het gratis terug en ze regelen het. Echt super.

Ik had het pas in de avond laat besteld en coolblue hield mij goed op de hoogte over de levering van het product. Om 21.55 besteld, en de volgende dag om 15.00 uur kon ik bijv. Mijn parrot kit van de auto al ophalen.heel fijn.

Ik moest bellen voor de parrot kit systeem voor in de auto of er een bepaald stekkertje bij zat. Het kostte de medewerker nog geen 5 minuten om daar goed onderbouwd antwoord op te geven. In 10 minuten was ik dus klaar met bestellen, inclusief een vraag erover. Ideaal.

Het juiste aanbod om uit te kiezen. Duidelijke omschrijving van het product. De reviews helpen daaraan mee.

Uiterst snelle levering op het gewenste afhaalpunt.

Goede website. Goed bestelproces. En hoe heerlijk dat ze je laten lachen bij het wachtproces. Om van te genieten!

Snelle bezorging via fietscourier.

Super service van Coolblue. Alle afspraken zijn nagekomen en er zijn geen problemen ondervonden. Heel fijn ook dat het mogelijk is op via Apple Pay te betalen!

Scorekaart voor Coolblue.nl