Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Laatst weer eens wat besteld bij Coolblue, zoals altijd was de bestelling snel geplaatst en werd deze bezorgd op het uitgekozen moment.

Snelle en goede levering.

Informatie op de website was duidelijk en uitgebreid. Het bestellen ging makkelijk en snel. Daarna ben ik goed op de hoogte gehouden van het bestel- en verzendproces via mail en sms. Mijn bestelde telefoon werd de volgende dag bezorgd.

Product was netjes verpakt, werd snel geleverd (binnen 24 uur). Verpakking was onbeschadigd.

Altijd snel en netjes bezorgd. Webshop duidelijk en simpel te gebruiken.
Goede mogelijkheden om producten te vergelijken.

Woon binnen straal van DC dus zo nu en dan bezorgen ze zelf met de fiets of eigen auto, en anders door PostNL, nooit problemen, altijd nette bezorgers.

Wist wat ik wilde hebben. Snel bij Coolblue gevonden voor een prima prijs. Dag later geleverd, hoe snel wil je t hebben 😊 de bel en camera van Eufy zijn top 👍

Binnen een dag, goed verpakt.

Ik heb bij coolbleu de nieuwste apple notebook met de nieuwe processor besteld
die start megasnel op en ziet er fantastisch uit ook de bezorging en verpakking
zeer goed een zeer fijn bedrijf om met samen te werken Uitstekend

mooi ingepakt en goede bescherming

vragen over het product duidelijk en goed verwoord

Mijn Chromebook hield er mee op. Had er snel een nodig en CB is een van de weinige in mijn lijstje die op zondag leveren. Keus was snel gemaakt dus.
Tevens, niet geheel onbelangrijk, was de tablet die ik zocht daar ook nog eens het goedkoopste.
Zoals altijd een snelle en goede service van CB. Net als de webwinkel van hen die erg overzichtelijk is en de mogelijkheid bied makkelijk producten te vergelijken.

Overzichtelijke app om te bestellen en te betalen, met groot assortiment. Goede vergelijking op de site tussen de producten.

Prima aflevering en dat op de fiets, helemaal top.

Zeer overzichtelijke site en je kunt super makkelijk het gewenste product vinden met alle specificaties erbij .
Had een nieuwe smartphone nodig en kon deze makkelijk vergelijken met verschillende merken en specificaties

Vrijdag bestelt en zaterdag geleverd super snel

Eigenlijk allemaal zeer goed, makkelijk te bestellen duidelijk en snel.Ga hier zeker vaker bestellen, heb ik al gedaan inmiddels LOL.

Snel geleverd, netjes update van zo laat e.d. zeer goed en gewoon op zaterdag zonder extra kosten oid.

geen contact gehad met klanten service, dit lijkt me in principe een goede zaak :-)

Aantal dagen geleden laptop besteld via Coolblue, gewoon de actuele marktprijs dus helemaal goed ook trok het mijn aandacht dat je gratis voor een jaar lang anti virus krijgt, dit was mijn reden om het via Coolblue te bestellen. Ook de website is erg overzichtelijk en duidelijk, wat ook vooral fijn is dat je bij elk product gewoon realistische tips en tops krijgt erg handig als je iets nieuws wilt aanschaffen!

Levering was ook gewoon tip top in orde, erg goed ingepakt en makkelijk weer af te sluiten als je het zou moeten retourneren.

Aan het begin probleempje gehad met de anti virus software die je erbij kreeg. Gewoon even gebeld en bleek heel simpel op te lossen was een fout van mij. De klantenservice was ook erg goed gelijk binnen enkele seconden een werknemer aan de lijn die het gelijk erg duidelijk en vriendelijk uitlegt.

Tondeuse besteld na 1800 uur s,avonds . Betaald met ideal. Gekeken wanneer het bezorgd werd. Zou de volgende dag tussen 1300 en 1500 worden. Woon op een eiland, normaal duurt dit een dag langer standaard. Nu niet.
Supersnel bezorgd de volgende dag om 1230 uur.
Zelfs de app van post nl was nog bezig in het sorteercentrum.
Ik zeg, dat kan maar weer eens!

Supersnel bezorgd de volgende dag om 1230 uur.
Zelfs de app van post nl was nog bezig in het sorteercentrum.
Ik zeg, dat kan maar weer eens!

Super, supersnel.

Goede keuze hulp duidelijke website snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding van het geleverde spul

Er was een nvme 2tb schijf in de aanbieding (aangeduid dat het de laatste stuks waren) met een leuke korting. Betaald, bevestiging gekregen en aangegeven dat hij wordt ingepakt maar even later geannuleerd wegens een prijsfout.

Dit was volgens de site geen prijsfout want de prijs ging van 204 naar 124 euro met een opmerking dat het de allerlaatste waren.

Ook hier proberen duidelijk te maken dat de prijs niet gek is voor een aanbieding maar ook hier wordt je genegeerd en wordt er aangegeven prijsfout. einde verhaal.

Ondeugdelijk gevaarlijk tosti apparaat. Met 5x gebruiken bij gebruiken ineens schroeven eruit. Vervolgens hele plaat met stroomdraden en al eruit. Vervolgens kunnen de schroeven ook niet meer vastgemaakt worden

Geen normale oplossing in deze tijd. Een eet product wat niet te repareren valt willen repareren omdat de garantie 30 dagen is. Normaal mens eet niet dagelijks een tosti

Makkelijk zoeken en bestellen via de site. Op de site is veel informatie te vinden.

Zending geleverd op tijd op de gevraagde dag.

Coolblue heeft een overzichtelijke website. De levering is vaak de volgende dag. De prijzen zijn goed. En ze zijn betrouwbaar.

De levering was de volgende dag en kwam in uitstekende kwaliteit aan!

Duidelijke site, alles is terug te vinden als je je niet hebt ingelezen, producten zijn top.

Korte levertijden. Geweldig als je binnen max 24 uur iets wilt hebben.

Ik heb in het verleden redelijk vaak gekocht bij Coolblue maar dit was de allerlaatste keer. Wat een slecht bedrijf is dat geworden zeg!

Bestelling geplaatst, bedrag geboekt, bevestiging gehad per mail. Uiteindelijk is de order verdwenen.

Zelf moeten bellen waarom mijn bestelling niet online in te zien is. Ik heb een order bevestiging en tevens de status verzonden. Echter krijg ik aan de telefoon te horen dat het hier gaat om een "fout computer dingetje"..... serieus? Oplossing is er niet, ik kan fluiten naar het product maar het geld is wel afgeschreven en daar mag ik dan weer 3 dagen op wachten voordat het terug komt.

Toevoeging : als ik nu inlog is mijn hele order verwijderd, geen annulering of mailtje met annulering, helemaal niks. Man man wat een slecht zeg.

I have an officelike setup at home now. MOst of the things to make me feel like I am at office and so this helps me to work in a more efficient way

I was excited to start working using this new setup and it feels so comfortable now.

Scorekaart voor Coolblue.nl