Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Door het grote aanbod is het af en toe lastig om goed te vinden wat je zoekt, maar dankzij de filters en "coolblue's keuze" is het redelijk te behappen. Het bestelproces ging uiteindelijk soepel.

Ik kon zelf de dag uitkiezen waarop het geleverd werd, en omdat Coolblue het zelf bezorgde (betrof een wasmachine, koelkast, en vriezer) kon ik voor twee tientjes aangeven dat het alleen 's middags bezorgd moest worden.
Communicatie over de bezorging was duidelijk, en alles werd de trap opgesjouwd om drie hoog bezorgd te worden.

Overzichtelijk, snel, behulpzaam en vriendelijk. Super blij met het verloop van de bestelling en levering. Ga zeker weer bestellen bij Coolblue als er weer aperatuur aan vervanging toe is.

Super snel geleverd. De nieuwe koelkast aan het einde van de middag besteld de volgende dag voor 11.00 geleverd. De tijds indicatie wordt goed bijgehouden en ze bellen nog even netjes als ze er bijna zijn. De heren die bij mij kwamen leveren waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Fantastische geregeld dus!

Nog even contact met de klantenservice omdat ik iets vergeten was te vermelden. Had snel iemand aan de telefoon schat in binnen 1 a 2 minuten. Vriendelijk en snel geholpen top

Gemakkelijk zoeken op de website en in de app.
Duidelijke en zeer volledige omschrijvingen en specificaties.

Snel in huis en betrouwbare verzending.

Product was bij Coolblue het voordeligst (volgens de tweakers meuktracker) en werd ook lekker snel geleverd.

Snel geleverd in de originele stevige verpakking zonder dat er een doos van coolblue omheen was gedaan.

Bestellen was simpel en de prijs was nergens anders lager. Heb eigenlijk nauwelijks problemen bij Coolblue. De zeldzame keer dat er iets fout gaat word het ook gewoon opgelost.

Zending kwam op tijd, goed verpakt en compleet aan.

De verzending en produkt zijn ok maar de berichtgeving omtrent verzending is nog steeds slecht !

Allereerst krijg ik een bevestiging dat er mogelijk tussen 12 en 1 afgeleverd gaat worden. Echter via de Coolblue site is de status niet op te vragen want ik moet elke keer het aflever nummer handmatig ingeven. Vervolgens op de dag zelf krijg ik ineens om 11 uur een bericht dat de bezorger onderweg is en in een kwartier bij mij zal zijn. Als ik thuis ben zou dat geen probleem zijn. Maar nu moest ik ineens heel snel naar huis wat ik ook net binnen het kwartier het kret. Maar uiteindelijk kwam de bezorger pas om 12 uur. Kortom stress voor niets. De vorige keer was het precies hetzelfde het nieuwe systeem wat Coolblue gebruikt werkt dus echt niet goed nog

Het betaalgemak vind ik erg belangrijk. Op de Coolbleu website verliep het proces van betaling smeerloos!

Perfect op tijd! SMS gekregen met 15 minuten zijn we er en kon er mijn klok op gelijk zetten.

Een overzichtelijke site, waarbij je makkelijk producten met elkaar kan vergelijken. Ook is het handig om de reviews van andere klanten kan nalezen.

Werd geleverd volgens afspraak, dus niks op aan te merken.

Ruim aanbod in een hoop producten. Geeft een keuzehulp die soms wel nuttig kan zijn. Ik heb een voorkeur voor coolblue boven andere elektronica aanbieders omdat ze een eigen bezorgdienst hebben.

Maakt gebruik van een eigen bezorgdienst. Ze sturen je netjes updates via de mail en sms. voor 12u besteld is ook echt morgen binnen. Ook wordt er zorgvuldig omgegaan met alle pakketen.

Goede volledige product informatie, veel keuze. Ook goede reviews van kopers, maar ook van de 'Coolblue medewerkers', waarom dat artikel juist wel of niet bij je past door jouw gebruikersdoel te omschrijven. Bestellen gaat vlot, formulieren duidelijk, betalen gaat ook snel.

Coolblue zegt op zijn site: 'Voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd'.
Echter ik bestelde en betaalde vrijdag j.l. (voor 23:59). Kreeg een melding dat 'wegens pakjesdrukte' bezorgtijden onder druk stonden en ik kon derhalve een bezorgdag kiezen. Ok begrijpelijk in deze tijd. Dus koos ik voor de eerstvolgende mogelijkheid, zijnde de zondag. Ik kreeg een mailtje dat inderdaad zondag bezorgd zou worden (via CoolblueFietst??). Hier werd ik via mail en SMS op de hoogte gebracht. Echter er kwam niks, behalve 's avonds laat een 'Sorry' mailtje dat het niet gelukt was. Zeker een lekke band gekregen!! I.p.v. zou het artikel pas dinsdag!! bezorgd gaan worden. Waardeloos. Mij maakt het niet uit HOE het artikel bezorgd wordt als het maar bezorgd wordt volgens de verwachting die men creëert. Ipv binnen 24 uur duurde het dus nu 4 dagen!! Naast dat hun belofte op de site dus niet klopt, waarom laat je de bezorgdag kiezen als je dat dan ook niet waarmaakt. Dat vind ik dus waardeloos

Gisteravond 3 producten besteld rond 23u. Bestelling is ook bevestigd. Vanavond rond 19u waren de producten nog op voorraad. Rond 21 uur krijg ik opeens een mailtje dat ze niet meer voorradig zijn en mijn bestelling maar gedeeltelijk geleverd kan worden, 1 van de 3. Of ik contact met Coolblue moet opnemen met de klantenservice. Reden "Vanwege een technische storing ofzo" aldus de klantenservice.

Alles wordt afgeschoven op "technische storing van het systeem". Behulpzaam zijn ze in ieder geval niet.

Makkelijk een wasmachine besteld. Verzending op tijd. De chauffeur belde zelfs of het uitkwam dat ze een uur eerder kwamen.

Service is altijd uitstekend! Snelle verzending, en nooit problemen! Ideale webshop als je snel een goed product nodig hebt.

Snelle verzending, makkelijke track-trace code, altijd keurige bezorgers.

bij vragen en/of problemen altijd snel en zeer klantgericht te woord gestaan en probleem verholpen! perfect.

ondertussen verschillende aankopen gedaan. ook wel eens ergens een technisch probleem mee gehad. Ze doen alles wat redelijk mogelijk is om het op te lossen en zonder gezeur vooral. dat leveringen meestal ook nog onwaarschijnlijk snel bezorgd worden is een extra.

de eigen bezorgdienst werkt prima. komen ook op de verwachte tijd.

de dingetjes die ik tot nog toe had, zijn redelijk opgelost.
een scherm wat in combinatie met m'n laptop op onverklaarbare wijze niet werkte, uitgebreid uitgeprobeerd waar het probleem zat en toen een ander scherm geleverd. Een tomtom sporthorloge twee keer uitgewisseld, helaas is en blijft dat gewoon een K##product wat tomtom ook uit de handel genomen heeft.

Had enige vragen over een product dat ik wilde aanschaffen, op de site van de fabrikant stonden namelijk wat meer mogelijkheden dat op de site van CoolBlue.
Vraag gesteld via de mail en verrassend genoeg Zeer snel antwoord, hierop een nieuwe vraag gesteld en ook hier weer ZEER SNEL antwoord op gekregen. Product was exact hetzelfde, alleen niet alle specificaties waren vermeld. Na het tweede antwoord het product aangeschaft, welke geleverd is door een dame op de fiets. Inmiddels de boel aangesloten en ingesteld en werkt zoals ik hoopte. Prima van A tot Z, kan menig webwinkel een voorbeeld aan nemen.

Product was wat langer onderweg, maar dat was aangegeven op de site, geen problemen mee.
De bezorging werd gedaan door een bezorgster op de bakfiets, geweldig.
Verpakking was in papieren zak, geen plastic, bedrijf neemt zijn verantwoording omtrent milieu. TOP.

Bovenin ook al vermeld, de snelheid waarmee men met een duidelijk, helder antwoord kwam, 2x achter elkaar, dat is geen toeval.

Ik heb gister een JBL box besteld bij coolblue en vandaag was hij er al. Echt een perfecte website om je spullen te bestellen en er is vaak ook een goeie korting!!!!

Snelle verzending en bezorging binnen 24 uur was mijn pakketje al binnen.

Alles was goed te vinden en ik werd online door een medewerken goed geholpen!

De product highlights werken goed, zo ook bij een mooie aanbieding. Er is voldoende informatie beschikbaar om een goede keuze te kunnen maken. Daarnaast kun je artikelen ook met elkaar vergelijken. Eenmaal gekozen loop je de rest van het proces gemakkelijk door. Ik heb regelmatig wat besteld en ben tot nu toe steeds erg tevreden.

Mijn laatste levering was komisch te noemen. De twee CoolBluebezorgers hadden duidelijk veel lol met elkaar en daarnaast hadden ze ontzettend veel humor. Mijn oude oven is volgens afspraak gratis meegenomen. Het ontvangen van een redelijk nauwe tijdsschatting valt bij mij zeer goed! Geen halve dag of hele dag wachten, maar slechts een uur door deze meldingen. En bezorgen op een zondag is top!

Top is coolblue ook met een vraag die ik via de app heb gedaan
Super geholpen gewoon!!

Snel en keurig geleverd!!

Hebben goed geholpen met een vraag

Voorlopig: Goed=Goed Genoeg. Wil je een kwalificatie uitstekend verdienen dan moet je toch wel verrekte goed zijn. Nou dat scheelt niet veel, maar iemand de hemel in prijzen, dat dat me net even te ver. Ze zijn goed en dat is dan ook dik verdiend.

Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Dit klopt wat betreft de levering, dus, dikke 10

Ik kan alleen bogen op leveringen in het verleden. Ik heb wel eens een artikel terug gestuurd, ofwel defect ofwel verkeerd besteld(). Met stip: prima afgehandeld.

De filters op de website zijn bijhoorlijk beperkt (i.e. geen sliders, alleen vaste keuzemogelijkheden waardoor je niet precies kan zoeken) wat het zoeken lastig maakt. Daarnaast kloppen de specificaties van de filters vaak niet, zo is de monitor uit deze review bijvoorbeeld niet vindbaar als je zoekt op een Thunderbolt 3 aansluiting wat juist _de_ feature van het scherm is.

Ik heb 2 schermen tegelijk besteld bij coolblue, aangezien ik ze de komende week/weken niet heel hard nodig heb heb ik ze tegelijk opgestuurd voor garantie.
Bij het ene scherm zitten er een aantal dode pixels en het andere scherm (niet gekeken of er dode pixels zijn) heeft 2 gekleurde strepen op het scherm.

Zegt Coolblue doodleuk dat de schermen uit de garantie zijn (na iets meer dan een jaar) en dat ik ze kan laten vernietigen of ongerepareerd terug kan krijgen. Dat terwijl hun eigen website aangeeft dat er 2 jaar garantie op de schermen zit en dat het product nog in de garantie zit.

Scorekaart voor Coolblue.nl