Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSlechte service. Echt waardeloos. Product niet gekregen en er is helemaal niks mogelijk. Alleen maar afwachten wat uit het onderzoek komt.
En terug bellen weten ze helaas niet hoe ze dat moeten doen.
Niet gekregen en zal nog zeer lang duren. wel betaald natuurlijk.
KlantenserviceMeerdere producten besteld. Twee keer het zelfde product gekregen en één niet ontvangen. Na telefonisch contact te hebben gehad word er een onderzoek ingesteld. Als er iets bekend is zal er contact worden opgenomen. Dat hebben ze na twee toegezegd niet gedaan. Zelf wederom gebeld en zal moeten afwachten wat er uit het onderzoek komt. En niks anders was mogelijk. Resultaat ik heb mijn product nog niet en het duurt ook nog even verwacht ik. Om de klant tevreden te houden konden ze het product opnieuw versturen en dan kan Coolblue verder met hun onderzoek zonder dat ik daar hinder van heb. Maar dat is absoluut onmogelijk. Ik ben zeer teleurgesteld in deze gang van zaken.
AlgemeenIk heb cartridges besteld voor mijn nieuwe printer. Was wel even zoeken, maar er was een mooie aanbieding. Zelfs verzending op zondag en bezorging op maandag!
VerzendingNetjes verpakt in een gezellig doosje. Levering via postnl, das wel jammer want dat is een heel chagrijnige bezorger. Hoewel Coolblue wel adverteert "alles voor een glimlach" valt de bezorger blijkbaar buiten het bereik blijkbaar...
AlgemeenIk begin altijd te kijken bij Coolblue als ik wat nodig heb. Informatieve site. Als ik iets snel wil hebben kan ik halen. Bezorgen is stipt. Ook al zijn ze een tikkeltje duurder geef ik ze de voorkeur omdat de service goed is. Het verschil moet natuurlijk wel aanvaardbaar zijn.
VerzendingDit keer de Samsung SSD evo 870 voor de laagste prijs die uit voorraad leverbaar was binnen 24 uur. Is sneller dan de 860. Ik heb daarvan meerdere die ik cyclisch wissel om steeds goede back-up te hebben.
KlantenservicePositief omdat ze desnoods meezoeken naar de beste (optimaalste) keuze.
AlgemeenIk ben tevreden over alles, naast een goede aanbieding en ik bestel daarom wel vaker bij Coolblue. Goede afhandeling, communicatie en vlotte bezorging
AlgemeenGekocht Sonos Roam speaker. Avon ervoor besteld en volgende dag al in huis. Site biedt overzicht, reviews (essentieel voor mij) en video toelichting op het product. Coolblue biedt ieder product aan op haar site. Prijs altijd scherp zo niet het scherpst tov (online) concurrenten. Geleverd in de kenmerkende blauwe doos met persoonlijke tekst. Wederom zeer tevreden Coolblue klant!
VerzendingSnel!!!!!! Uitstekend verpakt en fijne klantbeleving bij het uitpakken
AlgemeenAl diverse spullen bij Coolblue gekocht en tot nog toe geen enkel probleem. Ook het contact met de Helpdesk na dat ik een bestelling had geplaatst was goed
KlantenserviceNadat ik een bestelling had gedaan, kwam ik er achter dat ik zelf niet het bestelde pakketje op kon halen maar met wat tips en trics van de klanten service balie is dit allemaal goed gekomen.
AlgemeenHandige website met veel informatie, makkelijk bestellen, supersnelle levering. Je wordt met e-mailtjes goed op de hoogte gehouden over de levering.
VerzendingLevering ging via PostNL. Ging perfect!
Algemeenhet hele proces is simpel en duidelijk. dit geld ook voor eventueel bijkomende acties, en hoe je daar gebruik van kunt maken.
VerzendingS'avonds besteld, en al om 10u de volgende morgen op te halen bij postnl punt.
AlgemeenCoolBlue levert altijd een goede ervaring en uitstekende service. De website is volledig en duidelijk, de bestelling wordt snel geleverd (volgende dag in de ochtend) en als er wat mis gaat dan wordt je accuraat en vriendelijk geholpen. De over het algemeen iets hogere prijs (waar de verzendkosten bij in zitten!) is mijn inziens acceptabel.
VerzendingOm 22:00 besteld, volgende dag voor 12:00 in huis in goede staat. Veel meer kan ik niet verwachten.
KlantenserviceVragen over het product en retour zeer goed geregeld.
AlgemeenHandige webshop
Gunstige prijzen
Snelle en persoonlijke levering
Altijd enthousiaste medewerkers die de aflevering verzorgen.
Snel en wederom enthousiaste medewerkers die de zaken in huis afleveren en vooraf hun komst aankondigen (erg handig)
AlgemeenHet koop proces verloop altijd soepel en de levering kunnen altijd snel.
Top webshop, zeker aan te raden.
Producten komen altijd op tijd aan.
KlantenserviceIk heb een aantal jaren geleden een laptop bij coolblue gekocht.
Uiteindlijk begon de SSD te falen en moest het gerepareed worden,
na de reperatie waren er een aantal krassen op mijn scherm gekomen.
Ik wou graag dat mijn scherm gerepareed werdt,
want het maakt het gebruik van de laptop aanzienlijk lastiger.
Dat wou coolblue niet gaan doen, omdat het te veel zou gaan kosten.
Als alternatief, hebben ze een te goed gegeven voor een nieuwe laptop.
Het te goed stond gelijk aan de aanschaf waarde van de oorspronkelijk laptop.
Dus heb ik een nieuw laptop gekregen.
Die laptop gebruik ik nu nog steeds,
als ik deze laptop ga vervangen zal ik zeker bij coolblue de vervanging willen gaan kopen.
AlgemeenAls ik iets nodig heb, bestel ik bij Coolblue. Echter het is een keer voorgevallen dat zelfs na mailwisseling ik erg ontevreden was over de service. Een bepaald artikel was bij concollega (MM) in de aanbieding en heb toen Coolblue gevraagd of dat bij hen ook zou komen. Dat was niet het geval en men nam ook niet de moeite om hier eens naar te informeren. Heb vervolgens dezelfde dag bij MM gekocht en wat bleek, de volgende dag was het Coolblue ook in de aanbieding.
Slecht, zeker voor een klant die al tegen de € 7.500,-- bij Coolblue besteld heeft.
Snelle correcte levering
KlantenserviceZie eerdere toelichting over de algemene beoordeling. Het ging hier over een aankoop van meer dan € 1.000,--. De mailwisseling hierover heb ik nog.
AlgemeenMeermalen op Coolblue besteld. Website is duidelijk met goede filters om te zoeken naar wat je wil. Cool Blue's keuze is heel prettig. Snel besteld en snel geleverd. Altijd goed.
VerzendingHet artikel was goed verpakt, werd geleverd met de fiets. Vooraf werd goed gecommuniceerd over tijdstip van levering en de te volgen procedure ivm Corona.
KlantenserviceDeze keer geen klantenservice nodig gehad. Bij eerdere bestellingen wel eens contact gehad. Heel fijn om een echt mens te spreken en het probleem voor te leggen. Altijd goed opgelost.
AlgemeenHelemaal goed. Betaling was in eerste instantie niet goed doorgekomen maar is prima afgehandeld en de levering was vervolgens sneller dan verwacht!
VerzendingOp zaterdag betaling afgehandeld en zelfs op zondag geleverd daar waar 1e werkdag vermeld staat. Uitstekend dus!
KlantenserviceBetaling was in eerste instantie niet doorgekomen. De website vermeld dit echter niet en de status blijft hangen op "order bevestigd". De volgende dag contact gezocht met Coolblue via de mail en alles vervolgens binnen een paar mails afgehandeld.
AlgemeenCool Blue, eilofjoe en eiwilolweesdoe.
Kwaliteit, kwantiteit en snelheid en nog goed ook!
Fijn dat het bestaat:-)
AlgemeenOverzichtelijke website. Goede aanbiedingen met uitgebreide reviews. Goede prijzen en een snelle verzending. Zwaar spul komt ook met goede service en dat is itt tot mediamarkt uniek.
VerzendingZwaar spul komt ook met goede service en dat is itt tot mediamarkt echt uniek.
AlgemeenEven serieus, coolblue heeft als statement: 'Alles voor een glimlach'. Tot nu toe is dat bij mij altijd gelukt!
Goede klantenservice, overzichtelijke site, snelle verzending, makkelijk retourneren. In een woord: Top
Snelle verzending in een goed ingepakt pakket
KlantenserviceAltijd voldoende mogelijkheden, werken snel, reageren snel. Ik hoef er nooit zelf achteraan
Algemeenhet is makkelijk en overzichtelijk om een product te kiezen, betalen is snel en simpel.
Verzendingde levering was snel en goed en werd gebracht door een jongen op de fiets.
Algemeensnelle levering en de kans om het te proberen. als niet bevalt kun je het terug sturen
Verzendingsnel binnen
Klantenserviceafhandeling van defecte producten kan beter en sneller
Algemeenhet is een goede overzictelijke site met veel aanbiedingen, ook zijn er veel reviews van cool blue medewerkers
Verzendingsnelle verzending zelfs in t weekend
Klantenservicesnelle reactie