Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEerste bezorgmoment is niemand komen opdagen, gebeld aangezien ik vandaag (dag erna) niet in de ochtend kon. Suprise wanneer is het bezorg moment in de ochtend. Mail van bezorgmoment is na 12 uur in de avond verstuurd, mijn vermoeden zodat het niet meer aangepast kan worden. Enige wat je van de klantenservice krijgt te horen is sorry en een 20 euro cadeaubon voor 8 extra vakantie uren die je moet inzetten. Extreem slecht en klantonvriendelijk manier van omgang en oplossen.
VerzendingNooit een reden ontvangen waarom jullie de eerste keer niet zijn komen opdagen, 20 euro cadeaubon als excuus is een lachertje voor 8 vakantie uren, en slecht excuus
KlantenservicePuur omdat ze niks kunnen/mogen, althans dat geven ze aan als je ze belt en een excuus waar je niet echt op wacht.
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Coolblue. Dit keer de 'Philips Hue Gradient Signe White and Color vloerlamp zwart + dimmer', op 26 februari. De website van Coolblue is overzichtelijk en bestellen gaat gewoon makkelijk. Niks op aan te merken.
De bevestigingspagina van de bestelling en de e-mail gaven aan dat de bestelling (pakket 1 is de lamp zelf, pakketje 2 is de dimmer) de volgende dag tegelijk zouden worden bezorgd.
De volgende dag (dinsdag) kwam PostNL langs met alleen het tweede pakketje, de dimmer. De lamp was nergens te vinden. Deze bleek nog niet bij PostNL te zijn aangekomen of te zijn aangemeld. Ook woensdag was de status nog niet aangepast. Laat in de avond werd de status aangepast dat het pakket was gesorteerd. In de nacht naar donderdag zag ik staan dat het pakketje die dag zou worden bezorgd. Rond half 6 's ochtends werd de bezorgdag aangepast naar vrijdag.
Uiteindelijk is het pakketje vrijdag bezorgd, dus van 'vandaag besteld, morgen bezorgd' was eigenlijk geen sprake. De deur stond open, zodat we het pakketje konden aannemen van de bezorger. Alleen... De bezorger moest per se een aantal minuten wachten voordat hij het pakketje aan ons mocht geven. Uit nieuwsgierigheid bij PostNL nagevraagd, maar dit bleek dus geen regel te zijn.
PostNL is in de afgelopen tijd minder betrouwbaar geworden, van het aangeven dat het adres waar we wonen onjuist is tot andere rare fratsen. Helaas kan Coolblue hier zelf niet veel aan doen.
Tussen de bestelling en bezorging van de lamp meerdere keren even kort contact gehad via de klantenservice van Coolblue. De medewerkers waren gewoon vriendelijk, maar konden mij helaas niet echt verder helpen, omdat het pakketje bij PostNL lag.
AlgemeenDe website ziet er gelikt en overzichtelijk uit en werkt prima en vlot, net zoals de betaling.
VerzendingDe levering is zoals beloofd, de volgende dag in huis met bijbehorende track and trace.
KlantenserviceEen senseo-koffiezetter gekocht en na een half jaar al kapot. Onder de garantie teruggestuurd voor reparatie. Na vier weken kreeg ik het bericht: "De reparateur heeft je product niet kunnen repareren. Het product is terug naar je opgestuurd. " De chatfunctie van de klantenservice werd na mijn vraag WAT NU?, doodleuk onbeantwoord gesloten. Via whatsapp werd medegedeeld om te kijken of het apparaat het misschien toch nog deed.
Na vier tv's (2 voor de kinderen, een dure Sony en een slaapkamer Sony), een smartphone, soundbar, smartwatch, game-computer met monitor etc., durf ik hier niks meer te kopen, jammer. Coolblue maakt de mooie praatjes dus niet waar. De review die ik heb geschreven voor het apparaat is niet geplaatst. Coolblue glimlacht mij keihard uit.
AlgemeenIn het verleden ook altijd goede ervaringen met deze winkel die goede service levert. Dit is een hoofdreden voor mij om het product hier te kopen. Tevens ook fijn dat er fysieke winkels in de buurt zijn.
VerzendingSnelle verzending. Makkelijke webshop
Product word deugdelijk verpakt verstuurd
Pakket niet groter dan nodig (passende doos)
Algemeen+ Betrouwbare webshop
+ Duidelijk je bestelling volgen
+ Klantenservice vriendelijk
- Slechte ervaringen met reparatie beleid. Na 3 reparaties wilde Coolblue dat ik het product nog een keer ter reparatie moest aanbieden.
Dit doet Coolblue erg goed. Je kan de voortgang van je bestelling goed bijhouden. Ook de bezorgopties zijn erg netjes.
KlantenserviceGoed bereikbaar en vriendelijk.
Wel erg gebonden aan instructies en daardoor weinig ruimte voor maatwerk.
Dit merkte ik vooral bij een headset, die drie keer voor reparatie was opgestuurd. Bij de vierde keer was wederom het verzoek om hem nog een keer op op te sturen. Dit is niet meer redelijk en alle hoop voor een oplossing was niet meer aanwezig. Daarom maar een nieuwe headset besteld terwijl de oude nog steeds in de garantieperiode is. Bij Coolblue betaal je iets meer, maar daar kreeg vroeger behoorlijk wat service voor terug. Die tijd lijkt achter ons te liggen.
AlgemeenRegelmatig besteld, retourneren of omruilen is nooit een probleem. Garantiekwesties worden naar mijn verwachting ook correct opgelost. Een goedkope stofzuiger of wasmachine/-droger die naar 4 jaar kapot gaat, en dan verwachten dat deze kosteloos wordt gerepareerd vanwege zogenaamde economische levensduur is natuurlijk niet erg redelijk.
VerzendingVerzending altijd zoals beloofd. Afhalen van een product in de winkel (waar het niet op voorraad is) is regelmatig ook sneller dan beloofd; namelijk dezelfde dag nog.
KlantenserviceZeer goede ervaringen, zie ook hierboven. Verder moet ik minimaal vijftien woorden schrijven, bij deze.
AlgemeenDefect apparaat 1,5 jaar na aankoop met 2 jaar garantie wordt gelijk vervangen door nieuw apparaat!
VerzendingPrima geleverd binnen een dag na melding verzending (verzending was op zondag, maandag geleverd aan huis).
KlantenserviceDe broodmachine heeft een mandje met deeghaak die in het apparaat dient te worden geklikt bij het bereiden van ieder brood. Na 1,5 jaar bij het starten van een nieuw brood had de motor een ander geluid en de deeghaak ging niet draaien. Ai! Mandje een paar keer opnieuw in uit- en inklikken hielp niet. Ben naar de winkel gegaan om het apparaat te laten repareren onder garantie. De medewerkster gaf wel aan dat een bewegend onderdeel defect was gegaan en dat de garantie moest worden onderzocht. Mijn conclusie: dat gaat wel even duren en mogelijk geen garantie. Na twee dagen (op zondag) komt er een mail dat maandag een nieuwe broodmachine wordt geleverd! En de volgende dag kwam deze met de post. Geweldige service.
Ik heb aan de leverancier Inventum (model BM55) een mail gestuurd of ik hier zelf iets aan kan doen, want ik wil niet weer dat na 1,5 jaar hetzelfde gebeurd. Je kan niet even bij ieder nieuw brood de bewegende onderdelen gaan smeren, want de machine is ook een oven en het smeermiddel verdampt dan en komt in contact met het brood.
AlgemeenIk ben bepaald niet moeilijk maar de klantvriendelijkheid is ver te zoeken vandaag de dag. In eerste instantie dacht ik dat ‘t de betreffende medewerker was dus nog eens teruggebeld maar exact ‘t zelfde. Zal er —nooit— meer wat kopen..well done BoolClueless..
KlantenserviceZie algemene toelichting, met hier nog de toevoeging dat de telefonische wachttijd ook veeeel te lang is.
Goedemiddag,
Dit is natuurlijk niet de service die je van ons kan verwachten.
We willen dit natuurlijk graag goed voor je uitzoeken. Je kan ons mailen met je verhaal en ordernummer op geenglimlach@coolblue.nl.
Hopelijk kunnen we dit dan voor je uitzoeken!
Met een glimlach,
Coolblue
AlgemeenPlaystation slim 5 met controller besteld met een extra controller. Ontvang een doos met de console en een separate doos met de extra controller. Maar verder geen controller in de ps doos of erbij. Krijg te horen dat het gewicht van de doos klopt met het bezorgde pakket. Wel ja. Ik, mijn vrouw en jarige kind worden nu eigenlijk voor leugenaar uitgemaakt terwijl bij het samen uitpakken blijkt dat er iets niet is geleverd. Komt nu een of ander onderzoek. Duurt paar weken en dan is het nog maar de vraag of ze ons tegemoet kunnen komen word mij verteld. Nu elders maar een controller gekocht anders kunnen we niet aan de slag op zijn verjaardag.. Wellicht een geretourneerd exemplaar ontvangen of bij coolblue iemand vergeten een controller mee te sturen of sony is wat vergeten maar dat lijkt mij sterk.. Alles voor een glimlach zeggen ze dan. Coolblue is vaak duurder dan andere partijen. Iets met betalen voor extra service hoor je dan vaak. Ik zie het niet. We zijn erg teleurgesteld. We kijken nog even af hoe dit en op welke termijn dit wordt opgelost en anders kopen wij hier niet meer.
Edit: 23 januari, inmiddels 3 weken na de melding dat de levering onvolledig was nog steeds geen reactie, laat staan oplossing. Het gaat om 7 tientjes die ik gelijk al heb betaald aan de Mediamarkt om een controllertje te halen. Ik zal bij geen reactie morgen maar een formele klacht indienen en indien nodig mij beraden op verdere stappen. Hoe je als bedrijf van een voetstuk kan vallen.
8/2 krijg vandaag het antwoord dat men helaas niks aan mijn klacht kan doen. Het gaat om 7 tientjes maar het gaat om het idee. Ik zal mij maar moeten beraden wat te doen. Ik koop hier in ieder geval nooit meer.
Niet volledig geleverd. Product was onvolledig. Controller te weinig geleverd. Zat netjes ingepakt maar dus niet alles geleverd.
KlantenserviceMeer dan een maand moeten wachten, steeds te horen krijgen dat er een reactie komt en er steeds maar zelf achteraan gaan.
AlgemeenBesteld is een Canon I-SENSYS MF657CDW
Dit is een goed werkende printer waarvan ik er al 3 op kantoor heb staan. Deze review is ter info voor anderen. De printer heb ik op 27 december ontvangen van Coolblue. Na installatie print hij niet goed. Ik heb aangegeven dat het de cartridges waren, maar dat kon niet volgens het service centrum. Ik heb deze toen moeten afgeven bij een Coolblue winkel (niet plezante ervaring is zwaar apparaat). Na ontvangst van de nieuwe bleek deze hetzelfde probleem te hebben.
Ik heb Coolblue gebeld, maar dat kon niet de cartridge zijn. Ik ben met CANON in gesprek gegaan en die hebben aangegeven het is of de cartridges OF een geheel onbekend en nog niet eerder tegengekomen probleem waardoor de printer naar canon moet worden gestuurd. Aangezien de toners net zo veel kosten als de printer heb ik dit aangegeven op 3 januari bij Coolblue waarna beloofd is dat het zou worden besproken en ik er antwoord van krijg. 9 januari niks gehoord en gebeld bleek het verhaal niet te zijn doorgestuurd. 15 januari gebeld bleek het verhaal niet te zijn doorgestuurd. 19 januari is er vervolgens mail verkeer geweest waaruit bleek dat het verhaal niet goed is overgekomen. Ik heb het op de mail gezet en nogmaals telefonisch doorgegeven. 23 januari Bleek het nogmaals niet begrepen dat ik verwacht dat Coolblue nieuwe toners levert omdat de meegeleverde defect waren.
Na meermaals en over meerdere dagen zowel telefonisch als over de mail uitleggen kwam het beeld eindelijk binnen. Rond de 28ste waren eindelijk de nieuwe toners binnen waarna ik nu toch, eindelijk, gebruik kan gaan maken van deze printer.
Besteld is een Canon I-SENSYS MF657CDW
AlgemeenDe klantenservice is best aardig, niks van te zeggen. Alleen is het heel erg storend dat als ik een retour aanmeld, en deze netjes aankomt bij Coolblue, het product kwijt raakt bij postnl of coolblue en ik daarmee met het probleem zit. voor alsnog krijg ik mijn geld niet terug want er is een onderzoek gaande. ik ben nu 3 maal afgescheept met de vraag of ik opnieuw enkele dagen wil wachten. "daarna hoort u iets van ons". Toch moet ik elke keer bellen om te vragen wat de status is. Om waarschijnlijk opnieuw afgescheept te worden met het verzoek om nog even te wachten, waarna ik zelf mag gaan bellen om een update te krijgen. Ondertussen had ik die paar honderd euro goed kunnen gebruiken. Hier koop ik letterlijk niets voor. Nogmaals, de klantenservice medewerkers zijn stuk voor stuk hardstikke aardig en behulpzaam. Alleen achter de schermen mag er wel eens iemand van Tempoteam aangenomen worden om mijn pakket te vinden. zodat ik mijn geld terug kan krijgen. Mooier zou nog zijn dat het niet mijn probleem gemaakt wordt op het moment dat iemand het pakket kwijtraakt. Tot zover de retourenafhandeling bij Coolblue.
Kortom, koop in een fysieke winkel zoals de Mediamarkt. Ik ben toch niet gek.
Hi,
Wat rot dat alles niet goed is verlopen met jouw retour. We willen dit natuurlijk graag goed voor je uitzoeken. Graag ontvangen wij jouw ordernummer en uitleg van jouw verhaal op geenglimlach@coolblue.nl zodat we deze situatie voor je kunnen bekijken.
Coolblue
AlgemeenKoop niet bij Coolblue.nl! Kopen gaat makkelijk bij Coolblue.nl, maar de after-sales is zeer slecht!
#coolblue
Beste netwerk,
De website ziet er mooi uit, en soms zijn er mooie aanbiedingen, bij Coolblue.nl. Kopen gaat prima, maar hoe zit het met de garantie / met de after sales?
Drie jaar geleden kocht ik een condensdroger van Candy voor 350 euro. Na iets meer dan twee jaar maakte deze droger ineens heel veel lawaai. Dit natuurlijk gelijk gemeldt bij Coolblue.nl. Echter konden ze niets voor mij betekenen omdat de garantie van 2 jaar net voorbij was.
Vervolgens heb ik geprobeerd een afspraak te maken met een reparatieservice via Coolblue.nl, maar dat wilde maar niet lukken. Daarop besloten een ervaren gecertificeerde monteur uit mijn woonplaats te contacteren en hem te laten langskomen.
De monteur constateerde dat de trommel achterin de droger helemaal was doorgesleten, en dat na ruim 2 jaar! Hij zei dat dit niet normaal was en dat de economische levensduur van zo’n apparaat toch wel minimaal 6 jaar is.
Na deze conclusie heb ik Coolblue.nl hiermee geconfronteerd. Ze waren het eens met het feit dat elektronische apparaten inderdaad een economische levensduur hebben. Echter vonden zij dat dit 4 jaar is. Coolblue.nl kwam op het volgende idee:
- de reparatie kost 300 euro, daarvan zou ik 225 euro zelf moeten betalen (uitgaande van een economische levensduur van 4 jaar volgens Coolblue.nl)
- Het apparaat kostte, inmiddels bijna 3 jaar geleden, 350 euro.
Waarom zou je dan voorstellen om het apparaat te laten repareren voor 300 euro? En waarom zou ik dan opnieuw een groot deel van het bedrag – 225 euro – opnieuw moeten investeren?
Ik heb voorgesteld om een nieuwe droger te kopen met een flinke korting, terwijl de monteur juist heeft gezegd dat ik een nieuwe zonder kosten zou moeten krijgen, aangezien de levensduur van zo’n apparaat toch wel 6 jaar ongeveer is. Ook hier reageerde Coolblue.nl afwijzend op.
Conclusie: kopen bij Coolblue.nl gaat goed en gaat snel, maar in dit geval is er totaal geen begrip getoond voor de kapotte droger en wil Coolblue.nl mij niet tegemoet komen met een goede korting op een nieuwe droger, terwijl ik eigenlijk gratis een nieuwe zou moeten krijgen volgens de ervaren en erkende monteur. Kijk dus uit met kopen bij Coolblue.nl en kijk als je iets koop ook naar hoe de garantie / after-sales is geregeld. Als aanrader wil ik Bol.com noemen. Bij elk kapot apparaat heb ik toe nu toe bij dit bedrijf altijd gelijk mijn geld teruggegeven.
AlgemeenIn mei 2023 een Logitech MX Master 3S grafiet aangeschaft bij Coolblue.
Nu stervende, RMA verzoek ingediend en het probleem is binnen 12 uur verholpen door de door coolblue voorgestelde oplossing.
Bestelling (voor ophalen) online geplaatst en direct in de auto gestapt naar de winkel in Eindhoven.
Bij aankomst de product direct kunnen ophalen binnen 15 minuten na plaatsen van bestelling.
Dit is voor mij nog nooit een probleem geweest voor producten die op voorraad zijn in de winkel.
Deze muis begon sinds afgelopen weekend defect te tonen mbt linkermuisknop. Gisterenavond een reparatieverzoek ingediend en gelijk een nieuwe besteld om tussentijds alsnog mijn computers te kunnen gebruiken met muis.
Vanochtend naar de Coolblue winkel in Eindhoven gegaan om de oude muis voor reparatie in te leveren en de nieuwe aan te schaffen.
Medewerkers waren zoals altijd wel vriendelijk en de medewerker die mij hielp de situatie uitgelegd, ook mijn intentie om een nieuwe af te halen (met intentie om aan te schaffen).
Na het beoordelen van de defect en het controleren van de muis stelde de medewerker het voor om de muis direct (kosteloos) in te wisselen voor een nieuwe. Dit scheelde mij op dat moment 100 euro en ik had direct weer een werkende muis.
Coolblue is zelden de goedkoopste, maar tot nu toe heb ik wel meerdere malen de beste after sales service gehad bij Coolblue (in Eindhoven)
AlgemeenIn oktober 2021 een Miele stofzuiger gekocht bij Coolblue. Miele 'er is geen betere' en CoolBlue 'alles voor een glimlach' dat moet goed zijn dacht ik toen. De aanschaf en levering verliep ook prima. Echter na 2 jaar en 27 dagen doet de Miele stofzuiger helemaal niets meer. Ik heb de stofzuiger teruggestuurd en na een poosje hoor ik dat reparatie mogelijk is, maar wel voor eigen rekening. CoolBlue zegt alleen (een keer of 3) dat de wettelijke garantietermijn nu eenmaal verstreken is en dat ze niets voor mij kunnen doen. Nou volgens mij had Coolblue dit heel eenvoudig wel anders kunnen aanpakken door iets meer klantgericht te denken. Maar die zijn onvermurwbaar met als resultaat dat ik mij een volgende maal 3 keer zal bedenken voordat ik daar weer iets bestel.
KlantenserviceIn oktober 2021 een Miele stofzuiger gekocht bij Coolblue. Miele 'er is geen betere' en CoolBlue 'alles voor een glimlach' dat moet goed zijn dacht ik toen. De aanschaf en levering verliep ook prima. Echter na 2 jaar en 27 dagen doet de Miele stofzuiger helemaal niets meer. Ik heb de stofzuiger teruggestuurd en na een poosje hoor ik dat reparatie mogelijk is, maar wel voor eigen rekening. CoolBlue zegt alleen (een keer of 3) dat de wettelijke garantietermijn nu eenmaal verstreken is en dat ze niets voor mij kunnen doen. Nou volgens mij had Coolblue dit heel eenvoudig wel anders kunnen aanpakken door iets meer klantgericht te denken. Maar die zijn onvermurwbaar met als resultaat dat ik mij een volgende maal 3 keer zal bedenken voordat ik daar weer iets bestel.
AlgemeenIn november een iphone voor 1000 euro gekocht, nooit geleverd. Coolblue erkent dit, maar na 2 maanden nog steeds niet mijn geld terug ontvangen. Ik heb al meer dan 20 emails gestuurd, en ik word voortdurend aan het lijntje gehouden, geen antwoord, mag niemand spreken in de backoffice , en boven alles geen actie van Coolblue.
Ik ga morgen een juridische procedure starten en al mijn kosten verhalen... zou toch niet op deze manier moeten gaan zou je zeggen.
Goedemiddag,
Wat rot dat je nooit je geld terug hebt gekregen. We willen dit natuurlijk graag goed voor je uitzoeken. Graag ontvangen wij jouw ordernummer en uitleg van jouw verhaal op geenglimlach@coolblue.nl zodat we deze situatie voor je kunnen bekijken.
Coolblue
AlgemeenVoordat ik mijn PC bestelde (De OMEN 30L Desktop GT13) heb ik me goed laten informeren voordat ik deze zou aanschaffen, het ging tenslotte om een best dure PC, maar dan had je ook wel een goede PC. Ze vertelde mij dat de PC ook makkelijk uit te bereiden was met extra opslag, werk geheugen en dat mijn oude SSD schijf (met een SATA aansluiting) er ook makkelijk op gezet kon worden.
hier bleek achteraf gezien qua opslag niks van waar te zijn
Mijn SSD kaart was niet compatable
en de slots om een extra SSD kaart in te stoppen zit vast met een kapot gedraaide schroef.
---
In de winkel werd ik warm ontvangen en al mijn vragen probeerde ze zo goed mogelijk uit te leggen, tot zelfs 4 verkopers mij overtuigde dat dit een goede aankoop zou zijn. veel werd uitgelegd en ik werd verzekerd van een goede pc
Een hele warme ervaring
Door het vernoemde probleem diverse pogingen gedaan om bij de klantenservice tot een oplossing te komen. Eerst kreeg ik een video toegestuurd van een verkeerde pc die zou laten zien hoe je de opslag kon uitbreiden. daarna een advies om welke kaart dat ik nodig zou hebben om tot slot te horen dat ze mij er niet verders mee kunnen helpen en het zeer jammer vinden.
Je voelt je echt van het kastje naar de muur gestuurd.
Ook is het niet mogelijk om contact op te nemen met een winkel of vestiging in de buurt. Ze verwachten dat je een afspraak maakt en het apparatuur mee neemt om te kijken of ze je kunnen helpen. Veel gedoe dus met weinig zekerheid
Hi,
Wat rot om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met jouw PC. We kunnen ons goed voorstellen dat je op zoek bent naar een oplossing. We willen dit natuurlijk graag goed voor je uitzoeken. Graag ontvangen wij jouw ordernummer en uitleg van jouw verhaal op geenglimlach@coolblue.nl zodat we deze situatie voor je kunnen bekijken.
Coolblue
AlgemeenNa weken bellen en mailen nu nog steeds geen oplossing. Ook niet na verzoek om maximaal 5 dagen te wachten zodat Backoffice contact op zou nemen. Waar Coolblue eerst zo geweldig was is het ondertussen echt dramatisch. Meer betalen voor goede service is logisch, maar dan moet die service wel worden waargemaakt. Zeer teleurgesteld!
VerzendingNa 2e keer niet geleverd uiteindelijk maar zelf opgehaald in de winkel. Ook daar kreeg ik de tv in eerste instantie niet mee.
KlantenserviceNa weken bellen en mailen nu nog steeds geen oplossing. Ook niet na verzoek om maximaal 5 dagen te wachten zodat Backoffice contact op zou nemen. Waar Coolblue eerst zo geweldig was is het ondertussen echt dramatisch. Meer betalen voor goede service is logisch, maar dan moet die service wel worden waargemaakt. Zeer teleurgesteld!
Goedemiddag,
Balen om te lezen dat het niet goed is gegaan met jouw bestelling en leveren. We willen dit natuurlijk graag goed voor je uitzoeken. Graag ontvangen wij jouw ordernummer en uitleg van jouw verhaal op geenglimlach@coolblue.nl zodat we deze situatie voor je kunnen bekijken.
Coolblue
AlgemeenCoolblue doet mijn inziens aan flinke prijsopdrijvingen bij specifieke producten om straks in de actieperiode medio februari (De tegenhanger van de Mediamarkt btw vrije weken.) weer flink lagere prijzen te kunnen tonen en zo een hele goede aanbieding te kunnen geven?
De LG OLED65G36LA (2023) moest tot nog geen week geleden zonder een speciale aanbieding vanuit Coolblue nog een €2299,00 kosten, terwijl er tot 31/12/2023 ook nog een cashback actie liep vanuit LG zelf van €150,00. (Hierdoor kwam de totaalprijs uit op €2149,00)
Omdat ik eigenlijk wel geïnteresseerd was geraakt in een nieuwe tv metals voorkeur een OLED van LG ben ik wat meer over de genoemde tv gaan lezen.
Doordat er rond Kerst en Oud&Nieuw nog even geen plaats en tijd was om de tv daadwerkelijk aan te schaffen en op te hangen is het er niet meer van gekomen om de bestelling te plaatsen, de cashback actie van LG verliep en daardoor is ook de interesse iets afgezwakt.
Kort hierna bij de Mediamarkt al gemerkt dat de prijs overnacht substantieel werd verhoogt en nog geen 1 dag later zie ik op de site van Coolblue dat ook zij de prijs nu hebben verhoogt naar een €2799,00
Vraag en aanbod zal je denken, maar waarom volgen de andere winkels die je hier kan vinden in de Pricewatch dan niet?
Niet dat ik nu er nog over een seconde over nadenk om deze tv ooit nog eens bij Coolblue aan te schaffen voor deze prijs, alleen viel mij deze prijs opdrijving direct op, een €2799,00 i.p.v een €2149,00 scheelt nogal een stukje voor een bijna oud model uit 2023?
AlgemeenSuper snelle levering van het product, volgende dag in huis! Product was met leuke korting.
VerzendingDe levering is binnen 24 uur. Dat is super snel en zoals het werd beloofd.
KlantenserviceDat is gewoon helemaal in orde. Niks op aan te merken, het is een professioneel bedrijf.
AlgemeenIk vind de website van coolblue heel prettig, alles is snel te vinden. Ook de mogelijkheid om te vergelijken is fijn. Enige lastige was dat er een actie was met de producent, deze levert onafhankelijk van coolblue een gratis accessoire. De afhandeling daarvan was wat onduidelijk.
VerzendingZe beloofde de volgende dag te leveren, dit is ook daadwerkelijk gebeurd. 29 december besteld, 30 december stond de nieuwe keukenmachine op het aanrecht. Top!