Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Ik heb een prima hogedrukspuit bij Coolblue besteld en geleverd gekregen. Erg blij mee. en een hele vlotte levering

Gewoon een top webwinkel waar je op kunt vertrouwen en waar je van weet dat alles goed is geregeld.

Het is een normaal betaal process met ideaal zoals je mag verwachten. Het is goed, uitstekend reserveer ik voor iets wat boven gemiddeld uit komt.

Goed en duidelijk op de hoogte gehouden van de bestelling, waar deze is, wanneer geleverd en de levering was netjes en het pakketje onbeschadigd. Dit is beter als wat ik gewent ben van een gemiddelde online aanschaf.

Het was heel simpel en makkelijk om mijn bestelling te plaatsen en om te betalen.

Verzending was in 1 werkdag binnen.

Een televisie besteld, niets ontvangen. Deze review schrijf ik omdat Coolblue daar om vraagt. Door een bug, waar ook ontstaan, geen televisie.
Ik denk ook dat ik naar die €100 kan fluiten van de winactie!
Sterker nog, vandaag zou ik mijn geld moeten terug krijgen van mijn geannuleerde bestelling, maar tot op heden niets terug ontvangen.

Ik heb geen bestelling ontvangen dus, door die bug. Ik kan de bezorgdiensten zodoende ook niet beoordelen. Levertijd kan ik ook niet beoordelen.

Jammer dat de klantenservice weinig tot niets kan doen voor de klant. Ze hadden wel begrip. Je kan lullen als Brugman, maar verder dan de dame van de klantenservice kom je niet. Ze komen niet met oplossingen, alleen excuses. Jammer.

Snelle leveringen en eop tojd en goed advies en het product is erg goed precies wat ik wolfe

Deskundige en vriendelijke adviseur in de winkel Amsterdam Zuidas. Ook veel informatie over de produkten op de website. Daar ook praktische mogelijkheden om te filteren in het assortiment afhankelijk van produktgroep. Bestellen en betalen werkt gewoon goed. Laagste prijs.

Aflevering helaas niet met electrische fiets maar met Postnl; wel correct.

Je kunt tijdens het bestelproces allerlei zaken regelen maar in de praktijk blijkt hier uiteindelijk niets van uit te komen. Er moet betaald worden om de bestelde producten op een gewenst tijdstip geleverd te krijgen en uiteindelijk worden de producten op een ander tijdstip geleverd.

Tot twee keer toe een afspraak gemaakt over een tijdvak waarin de bestelde producten geleverd zouden worden. In beide gevallen is de gemaakte afspraak niet nagekomen. Schandalig dat hier dan ook nog voor betaald moet worden.

Tot tweemaal toe contact gehad met de klantenservice. Tijdens het eerste contact werd ik er na korte uitgegooid. Tijdens het tweede contact vriendelijk geholpen door een medewerker die uiteindelijk zelf geen beslissingen mocht nemen. ruim een half uur aan de telefoon gezeten om uiteindelijk afgescheept te worden met een toezegging die uiteindelijk niet is nagekomen.

Ben fan geworden van Coolblue. Overgestapt van dat vreselijke Mediamarkt. Bij Coolblue snappen ze WEL wat service is, bij de Mediamarkt moeten ze dit nog leren.....

Oh ja, het product en alle andere gekocht bij CB zijn uitstekend!!!

2x even service nodig gehad en voor dat jij je vraag hebt gesteld, geven zij al het juiste antwoord. Nee ik werk niet bij CB.

Don’t buy expensive Apple products at Coolblue (such as MacBook Pro) because if it breaks after 2 years of standard Coolblue warranty they will not repair it for free under Consumer Law ("Garantie buiten de garantietermijn") while at Apple Store they will. And if you decide to pay for the repair the cost will be more than at Apple Store.

My situation:
I bought my MacBook Pro about 3 years ago and it recently stopped working (something with the hard drive), I sent it to Coolblue repair service and indicated that I would like to appeal for a free repair under extended warranty right because it is reasonable to expect that a product like Macbook Pro would last more than 3 years. After 11 days they sent me an email saying that they cannot repair it for free because the product exceeded “economic lifespan” and the repair would cost 1050 euro. I chose not to proceed with the rapir and asked to return the laptop back to me (paying 39.95 euro investigation costs). Then I went to Apple Store and they said that if I had bought the laptop at their store they would have repaired it for free, but otherwise the repair would cost 750 euro and that would include change of battery (with the topcase and the keyboard). So it was significantly cheaper than at Coolblue, and also much faster repair process. Because of this I will not buy Apple products at Coolblue anymore.

Tweedekans TV gekocht. Was geopend en volgens CB was de TV in nieuwstaat Zowel op de site en telefonisch was beloofd dat de TV werkende was en alles volledig was meegeleverd.

Bij levering en installatie van de TV kwamen we erachter dat er schroeven ontbreken waardoor installatie niet mogelijk was. Dat gaat dus tegen de beloftes die zij zelf maken in en doet mij dus twijfelen in hoeverre zij Tweedekans producten controleren.

Dus tweedekansjes zijn een risico voor jou als koper. Ik heb twijfels over de controle die ze uitvoeren en of zij die daadwerkelijk uitvoeren.

Levering was zoals je zou verwachten van CB.

Naar aanleiding van het schroefdebacle klantenservice gebeld. Daar is aangeboden om extra schroeven te laten versturen vanuit de leverancier (met de notitie dat het lang zou duren) of om schroeven zelf aan te schaffen en daarbij de kosten bij CB te declareren. Een passende oplossing.

Het is alleen jammer dat dit nodig was.

Het is een goede en mooie winkel. Ze hebben veel en alles is makkelijk te bestellen. Wel is alles duur

Snel en goed verpakt

Goed en snel

technische specificaties van apparaten niet geheel foutloos, dus goed (dubbel)checken. Maar verder niks te mopperen, goed assortiment, goede service, scherpe prijs

Duidelijke communicatie rond de verzending, vriendelijke bezorgers

Coolblue heeft alitjd veel producten op voorraad en een duidelijke vergelijker op de website. Daarnaast is het ook fijn dat bij de meeste producten duidelijke voor/nadelen en specificaties vermeld staan.

Snel bezorgd en het is fijn dat ze vlak van tevoren nog even bellen zodat je ze niet zo snel mis kan lopen.

Na aanschaf receiver zelfs een mail gekregen dat de fabrikant een adapter had ontwikkeld om bepaalde issues tegen te gaan.

levering van wasmachine snel en goed werkend afgeleverd op de zolder. contact met klantenservice was top

Zaterdag avond laat wasmachine besteld, maandag middag geleverd, geïnstalleerd en werkend opgeleverd op de zolder. heel blij mee!

zaterdag was de wasmachine 500 euro. dinsdag was de wasmachine 450. ik heb contact opgenomen met de klantenservice en netjes het verschil gecompenseerd gekregen.

echt heel slecht... een grote tegenvaller. je besteld bij coolblue zodat je hm kan laten installeren enz. vervolgens wordt de levering van je wasmachine 2 keer uitgesteld en word je geacht maar bij een wasserette te gaan wassen.... je maakt een afspraak dan moet je je daar ook aan houden. je wordt lullig te woord gestaan door een halfbakken klantenservice. uiteindelijk bij wehkamp besteld die kregen het wel voor elkaar om goed te leveren!

werd 2 keer uitgesteld. en werd constant aan het lijntje gehouden.

ik mocht het maar uitzoeken. er was een wasserette om de hoek. daar kon ik toch wel ff wassen. heb je toch weer schone kleertjes...

Coolblue is een partij waarbij je altijd zeker kan zijn van goede service. Ik heb nog nooit problemen gehad met bestellingen, retourneren, of andere zaken. Alles verloopt soepel en als ik de kans krijg om iets te kopen bij Coolblue zou ik er zelfs nog extra voor willen bij betalen.

Ruime keus aan producten. Juiste product was helaas niet in voorraad.
Adres achtergelaten en je krijgt een mail zodra op voorraad. Direct ingelogd en besteld. Super service.

Binnen 24 uur geleverd.

De mail die gestuurd is dat een product op voorraad is is super.

Coolblue levert een helder overzicht van alle producten die ze bieden, waaruit je concreet een keuze kunt maken. Daarnaast had Coolblue een scherp aanbod en een snelle levering

Snelle levering, conform afspraak

De bezorger van Coolblue was erg vriendelijk en kwam de afspraken na. Ik kreeg ongeveer 15 a 20 minuten van te voren een belletje van hem toen hij mijn richting op kwam.

De koelkast en magnetron waren beide netjes in doos. Oude apparatuur is meegenomen door de bezorger.

Scorekaart voor Coolblue.nl