Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Veel uitleg en informatie op de site te vinden, heel handig zeker voor mensen (zoals ik) die weinig verstand hebben van elektronica.

In de avond besteld en de volgende ochtend al in huis, ideaal.

Fijne webshop, met uitgebreid advies en een makkelijke vergelijkingsfunctie. Ook over de service heb ik tot dusver geen op of aanmerkingen. Fijn ook dat prijzen mee worden verlaagd met acties van andere winkels, bij eenzelfde prijs gaat mijn voorkeur altijd uit naar Coolblue.

POSTNL leverde niet op het geplande tijdstip. Het pakket was flink vertraagd waardoor ik uiteindelijk toch pas het pakket de volgende dag bij de buren op kon halen.

Bestellen was zeker makkelijk, betalen ook. Alleen het pakje dan nog krijgen is nog iets anders.

Pakket was vertraagd bij bpost. Gemailed met Coolblue en ze zeiden dat ik nog 6 dagen moest wachten maar na 2 weken had ik nog altijd niks en vroeg ik m'n geld terug. Toen moest ik een verklaring op eer invullen dat ik het pakje niet gekregen had maar de handtekening vond men niet duidelijk genoeg en ze vroegen om een nieuwe. Alsof ik niks beters te doen heb.

Belachelijke service. Ik heb altijd besteld hier en veel maar zij raken mijn pakje kwijt en dan moet ik het maar regelen. Dit was m'n laatste bestelling daar.

Het is niet elke dag dat je een soundbar van €1099,- koopt en degene die ik op het oog had, de Philips Fidelio B97 heeft een verleden met wat mankementen (zie de uitstekende review van Norcore https://tweakers.net/prod...h-wireless-subwoofer.html)

Daarom had ik besloten om deze te kopen bij een winkel waar ik bekend mee ben dat ze een uitstekende service bieden in het geval dat dat nodig mocht zijn dus viel mijn keus op Coolblue, een winkel die ietsje duurder is dan de rest maar voor zover ik eerder heb ervaren en verwachte daar wel de service naar bied.

De Philips Fidelio B97 is erg slecht leverbaar en was toen ik een maand geleden deze soundbar koos niet op voorraad dus ik moest daar even op wachten. Vlak voor mijn vakantie stond hij leverbaar, wel in beperkte aantallen. Helaas was het zo kort voor de vakantie dat ik heb gewacht tot ik een week later terug was, hij stond gelukkig nog steeds op voorraad .Zo heb ik op maandag 30 augustus de soundbar en een tv ophangbeugel besteld. De bestelling was betaald en in goede orde ontvangen en zou dinsdag 31 augustus geleverd word.

De volgende ochtend bleek ik nog geen verzendbesvestiging ontvangen te hebben dus heb ik de klantenservice gebeld. Na een wachttijd van 10 minuten kreeg ik een dame aan de lijn die wist te melden dat ze de soundbar niet konden vinden maar er druk mee bezig waren, mogelijk lag die in een ander magazijn. Ik zou die middag een mail krijgen met het vervolg.

Pas 's avonds om 22:15 kreeg ik de mail. De soundbar was niet op voorraad en er waren 4 mogelijkheden:
1. wachten op voorraad en dan alles uitleveren.
2. Zending splitsen, wachten op voorraad maar TV beugel alvast verzenden.
3. Zending splitsen, Soundbar annuleren en TV beugel verzenden.
4. Hele bestelling annuleren.

De volgende ochtend op woensdag heb ik weer de klantenservice gebeld, deze keer maar 5 minuten hoeven wachten voor ik een jongen aan de lijn kreeg, hij wist mij te vertellen dat er wel wat leveringen voor de soundbar stonden in september maar onduidelijk wanneer precies en hoeveel. Hij gaf mij het advies om de soundbar te annuleren zodat ik in de tussentijd mijn geld terugkreeg en de TV beugel op te sturen. Hij zou mij dan aanmelden dat ik een mailtje kreeg wanneer de soundbar weer op voorraad was zodat ik die dan direct kon bestellen. Dit leek mij een goed plan dus zodoende de soundbar geannuleerd en tv beugel op laten sturen.

De TV beugel heb ik de donderdag netjes verpakt ontvangen en het geld kreeg ik op zaterdag teruggestort.

Op maandagochtend 6 september kreeg ik een mailtje van Coolblue, de soundbar was weer beperkt leverbaar, dus ik klik op de link en tot mijn verrassing is de prijs met €40,- gestegen. Ik ben het niet eens met deze prijsstijging na de mislukte bestelling vorige week en het advies van Coolblue's klantenservice om het zo te regelen dat ik weer een mailtje naar de klantenservice heb gedaan met bovenstaande verhaal.

Dinsdagochtend 7 september heb ik antwoord gekregen, in de tussentijd is de soundbar alweer uitverkocht. Coolblue bied mij de soundbar alsnog aan voor de originele prijs van €1099,- als die weer op voorraad is.

Ondanks deze tegemoetkoming heb ik na deze ervaring besloten om de soundbar elder te kopen.

De soundbar is niet geleverd wegens een foutieve voorraad indicatie en het advies om hem te annuleren en weer opnieuw te bestellen als hij weer leverbaar is.

De tv beugel is uiteindelijk 2 dagen later geleverd doordat Coolblue bestellingen niet uit zichzelf splitst en het contact met de klantenservice op dit moment veel tijd kost.

Van mij had de TV beugel sowieso direct verzonden mogen worden of had dit bij het eerste telefonische contact met de klantenservice al besproken kunnen worden.

Contact met de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam maar de wachttijd aan de telefoon is wel wat lang. Op mails mag je op dit moment een dag wachten wat in dit geval teveel tijd was en de soundbar alweer uitverkocht was.

Het advies van Coolblue om te annuleren zodat ik mijn geld terug heb tijdens het wachten op nieuwe voorraad is leuk maar als ze daarna de prijzen van de nieuwe voorraad omhoog gooien heb je daar eigenlijk niets aan. Het aanbod voor de originele prijs had ik geaccepteerd als hij nog op voorraad was maar omdat hij ondertussen al weer uitverkocht was en het niet bekend is wanneer er precies nieuwe voorraad komt vind ik dat te mager. Ik heb de soundbar nu net bij een andere winkel besteld voor €999,-

Elke bestelling is netjes op tijd en volgens alle specificaties geleverd. En als je problemen hebt (garantie gevallen oid.) doen ze er niet moeilijk over. Deze worden binnen een nette termijn en meestal binnen 2 weken volledig afgehandeld

Alles binnen de beloofde termijn geleverd en ook op zondag als je dat wilt.

Je wordt persoonlijk beantwoord en als je iets moet retour sturen krijgt je binnen een korte tijd alle formulieren en verzendbewijs binnen.

Nadat ik meer dan een week op de Mediamarkt heb gewacht voor de levering van mijn MSI laptop (levertijd zou 1-2 dagen zijn), heb ik de order geannuleerd en de bestelling bij Coolblue geplaatst op vrijdag om 15.00h, de volgende dag om 9.00h al op te halen bij Coolblue in Eindhoven, dus helemaal top!

De winkelbeleving van Coolblue is dan wel stukken minder dan bij Mediamarkt, maar dat is in dit geval irelevant.

het zoeken gaat probleemloos ik had binnen een paar minuten de categorie gevonden welke ik nodig had en d.m.v. de filters is het daarna vrij makkelijk om het juiste product te vinden.

product kwam een dag later dan bij de omschrijving stond het later leveren werd wel aangegeven maar pas bij het afrekenen dat had beter gekund, aangeven wanneer je het product in je winkelmandje legt b.v.
in de toekomst kijk ik eerst bij CoolBlue.

De site was zeer overzichtelijk kon gemakkelijk de producten vinden die ik wenste. Kreeg ook nog korting omdat iemand het pakket had teruggestuurd. Het was keurig opnieuw verpakt en en op de doos was aangegeven.

Coolblue is vaak niet de goedkoopste, maar de kwaliteit van de app en website, snelle bezorging en het feit dat ze niet moeilijk doen als er iets mis is zorgen ervoor dat ik toch steeds terug kom.

Soms wat aan de dure kant maar daar krijg je dan ook goede service voor terug. snelle levering maar als er iets mis gaat

soms zijn de dozen toch echt belachelijk groot.

teruggekomen met een kapotte koptelefoon, zonder problemen is het product vervangen.

Ben bij Coolblue terechtgekomen omdat ik mij aan het oriënteren ben voor een nieuwe tv. Ik ben bij hun site gekomen omdat zij een duidelijke beeld geven tussen een oled en qled tv. Mijn keus was ook, wat voor beugel van Vogel`s past bij mijn nieuwe tv? Mijn keus is nu wel duidelijk. Ik heb gekozen voor de Vogel`s thin en voor de Oled van Panasonic . Helaas is de Panasonic op dit moment uitverkocht, maar zodra hij binnen is dan zal ik mijn bestelling bij hun plaatsen! Tot nu toe heb ik positieve ervaringen met Coolblue.

Ze maken het waar wat ze neerzetten! Vandaag besteld, morgen in huis!

Ik had een vriendelijke verkoper die de tijd nam voor mijn vraag en ook echt meedacht. Dat kom je vandaag de dag nog maar zelden tegen! Erg behulpzaam en correct.

Een Samsung Galaxy Watch Active2 Zwart 40 mm Aluminium besteld en de volgende dag netjes bezorgd. Bestellen , betalen ging makkelijk en goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering. Was mijn eerste bestelling bij Coolblue en ben zeer tevreden.

Goed op de hoogte gehouden wanneer en binnen welk tijdvak de bezorger zou komen. Niks op aan te merken.

Donderdagavond telefoon besteld, levering vrijdag. Kwam niet, geen mail of iets met uitleg verder, niets. Zaterdag en zondag ook niet. en de rest van de week erop ook niet. Klantenservice is ten alle tijden 'onverwacht druk nu' waardoor je vreselijk veel geduld en belminuten moet hebben wil je iemand spreken. Die iemand weet het dan ook niet en plaatst de order opnieuw. En zo gaat het dagen door. Nooit geleverd, nooit een goeie reden gekregen waarom niet. Na 7 dagen iedere ochtend hetzelfde liedje te moeten horen 'hee raar, het is niet gelukt' permanent gekapt met coolboeh!

Wordt niet verzonden, want het magazijn komt nooit verder dan het stadium 'inpakken'

Nagenoeg onbereikbaar, het is altijd 'onverwacht druk nu!' Als je al iemand te pakken krijgt, of de webcare mensen spreekt dan kletsen ze maar wat en men geeft drogredenen op over waarom er niet geleverd is ( 'kleine' storing). Echte oplossingen draagt men niet aan en als ze echt niet meer weten wat te zeggen is het 'u kunt ook uw order annuleren'

Fijne webshop, ik word altijd vrolijk van de teksten, breed assortiment en supersnelle levering, goede prijs!

Supersnel, goed verpakt

Een lader met gemak besteld.
Website werkt geweldig goed.
Keuzehulp dik in orde
Informeren bij opdracht ook erg goed.

De fietskoerier brengt het keurig langs. Duidelijke informatie over het tijdstip van verzenden.

In het verleden heb ik hier goede ervaring mee.
De verbinding ging tijdens het bellen verloren. Toch wist de medewerker mij uit de wachtrij te halen bij het terugbellen naar de klantenservice. Een stuk hoger niveau dan ik van andere bedrijven gewend ben.

Over het gehele bestel proces heb ik geen op- of aanmerkingen. Zoals altijd prima, een mooie en duidelijk website en de betaling ging prima.

Ik had besloten om bij Coolblue te bestellen i.v.m. volgende dag in huis, zoals ik altijd van hen gewend ben. Dit is helaas niet gelukt door een storing, en ik snap dat dit uiteraard kan gebeuren, dit werd echter pas duidelijk toen ik de volgende ochtend had gebeld.

Ik heb toen het verzoek gedaan om de bestelling op te halen in de winkel, wat geen probleem was. Ik wilde de koptelefoon namelijk graag vandaag in bezit hebben, anders had ik hem ergens anders in de winkel gekocht.

Van bestelling tot telefoneren was er niks aan de hand. Ik ben prima telefonisch te woord gestaan, een drukke wachtrij maar ik heb niet super lang gewacht. De winkel naar keus waar ik de bestelling wilde ophalen was Haarlem, wat fijn dat er nu zo dicht bij een fysieke winkel is en dat het mogelijk is om mijn bestelling op te komen halen, i.p.v. nog een dag wachten. Het parkeren in het centrum is duur, maar dat had ik ervoor over om snel tijdens mijn pauze, voor sluitingstijd van de winkels, de koptelefoon op te komen halen. Je zou zeggen, dit is binnen een kwartier gerergeld?

Ik heb echter ruim een halfuur in de rij gestaan met slechts 2 mensen voor mij. De mevrouw die de mensen in de wachtrij te woord stond vond ik totaal niet vriendelijk. Ik heb haar vriendelijk verteld dat ik een bestelling kom ophalen die al betaald is. Desondanks heb ik 30 minuten van haar moeten wachten om "persoonlijk" geholpen te worden door een collega. Ze kon hier niks anders van maken.

Ik heb geen persoonlijke keuze hulp nodig, ik heb slechts iemand nodig die mijn bestelling uit het magazijn haalt en aan mij overhandigd. Dit had zij net zo goed kunnen doen. Maar dit was te veel moeite voor haar, ze stond liever stil in de winkel. Ik ben deze service niet gewend van Coolblue, vandaar dat ik naast de vele positieve reviews over Coolblue, ik ook een negatievere plaats. Ik begrijp dat er een storing is, dat er coronamaatregelen zijn, maar de manier waarop ik ben geholpen in de winkel en vooral het (onnodig) lange wachten (slechts 2 mensen voor mij?), ben ik uitermate teleurgesteld. Anders hadden jullie de 5 sterren alsnog verdient.

Overigens nog te vermelden, niet iedereen heeft persoonlijk hulp nodig. Er waren ook een aantal mensen die slechts producten wilden komen bekijken, die zijn gewoon weggelopen omdat ze in een onnodige wachtrij moesten wachten. Er waren slechts 3 mensen in de winkel? Help de 3 die persoonlijk geholpen willen worden en laat 1, 2 of max. 3 mensen naar binnen om rustig de producten te bekijken, dit kan prima.

Zou ik weer bij Coolblue bestellen? Ja, maar alleen een online bestelling. Een bezoek aan de winkel doe ik alleen nog maar als het product alleen bij Coolblue te verkijgen is en niet online te bestellen.

Stofzuiger gekocht op basis van beoordeling in consumentengids. Artikelinfo op site prima, prijzen bij verschillende shops overal gelijk.
Op basis van eerdere ervaringen zonder twijfel opnieuw voor CoolBlue gekozen, verzending (PostNL) onberispelijk, volgende dag in huis. Eigenlijk zoals verwacht TOP!

Levering via PostNL, dus niet CoolBlue eigen bezorgdienst. Nog steeds 100% teverden trouwens, de PostNL bezorger is dagelijks dezelfde persoon en kent hier in de wijk de mensen, legt pakje op verzoek achter het huis neer etc. Charme van het platteland ;-).

altijd keurig op tijd met de bestelling zelfs op zondag, en altijd goed verpakt heb vele bestellingen bij hun geplaatst

verzending kwam goed verpakt binnen en op de juiste tijdstip

Ik heb al meerdere aankopen gedaan bij Coolblue waaronder tweedekansjes die me prima bevielen. Deze keer een monitor besteld die vanwege een promotie in verschillende webhops dezelfde prijs had.

Rond 23:00 op een woensdag besteld en vrijdags bezorgd.

Prima levering en mooie prijs. Alles naar wens en een geweldig product. Coolblue is zeker een aanrader.

Hele snelle levering, ‘s avonds laat besteld en de volgende dag in de vroege middag al in huis.

Scorekaart voor Coolblue.nl