Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenUitstekende service. wasmachine precies geleverd op het afgesproken tijdstip. Keurige bezorgers die hem naar boven hebben getild. Goed waterpas geïnstalleerd en hij draait als een zonnetje!
VerzendingWerkt zoals het moet, niets op aan te merken.
AlgemeenIk zocht een overal uit verkocht product en had een melding aangezet. Na he ontvangen van het ‘weer op voorraad’ mailtje meteen besteld en de volgende dag alweer in huis.. lekker rap en goed verpakt.. alrijd een feestje met al die teksten op de doos ;-)
VerzendingLevering was volgende dag mogelijk middels postnl..
Wat erg fijn is en het was netjes op tijd!
Algemeen2 SSDs besteld ter vervanging van 2 drives met pending sectors in m'n zfs pool. Scherp geprijsd en volgende dag in huis. Top!
VerzendingVolgende dag in huis 💪
AlgemeenPrettige winkel, zowel fysiek als online. Veel op voorraad en goed geprijsd. Koop hier regelmatig en altijd volledig tevreden. Mocht je niet zeker zijn van je keus dan proberen ze je zo goed mogelijk advies te geven zodat je uiteindelijk de juiste keuze kunt maken. Service is hier erg belangrijk en dat merk je. Daar kunnen menig bedrijven een hoop van leren.
VerzendingVerzendingen komen altijd op beloofde levertijden binnen. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden via mailtjes.
KlantenserviceHeb de klantenservice niet vaak nodig, maar als je ze nodig heb zijn ze netjes en correct. Willen dat de klant tevreden is en doen daar veel voor. Top!
AlgemeenHandig, snel en betrouwbaar. Ook de prijzen zijn erg goed, en meestal goedkoper dan bij andere aanbieders
VerzendingSnelle levering op de volgende dag, en op tijd volgens afspraak.
AlgemeenPricing en bestelproces zijn overzichtelijk. Met name de betrouwbaarheid daarover vind ik prettig, het verwachtingsmanagement is goed op orde. Als de prijzen altijd het scherps zouden zijn, zou ik hier alles kopen.
VerzendingEen betrouwbaar leverproces, overzichtelijk en stipt. Als ik dit vergelijk met andere grote logistieke organisaties (zat negatieve ervaringen van zowel leverancier als logistiek), vind ik dat een verademing.
AlgemeenProduct zoals verwacht. Product werkt naar behoren zoals verwacht. Ben dik tevreden. Voor herhaling vatbaar.
VerzendingHet product geleverd zoals toegezegd. Prima. De levertijd is nagekomen zoals bij de bestelling is aabgegeven
AlgemeenEr zat geen omdoos om het pakket en tot nu toe heb ik niets van de klantenservice gehoord.
VerzendingDe bestelde FoodSaver FSV005 Profi Line zat niet in een omdoos ter bescherming en om het presentabel te maken. De adressticker was rechtstreeks op de doos geplakt waar het apparaat in zat. Het was een verjaardagscadeau, dat maakte het extra pijnlijk.
KlantenserviceIk heb een webmail naar Coolblue gestuurd met een foto maar nog niets van hen gehoord.
AlgemeenEen van mijn favoriete webshops, over het algemeen net iets duurder dan de rest maar dat is het zeker waard (zie Klantenservice)
VerzendingDe bestelling en de gerepareerde/vervangen items worden altijd erg netjes verpakt verzonden. Ook wordt je via e-mail erg goed op de hoogte gehouden van de status.
Klantenservice5 juni 2021 een pannenset besteld. Deze begon echter al vrij snel roestplekken te vertonen. Toen een paar maand later bleek dat alle 4 pannen ook een bolle bodem hadden heb ik 26 februari Coolblue gebeld. Ik kon de pannen gratis opsturen voor garantie. 3 maart heb ik de oude pannen retour gestuurd, en 5 maar kreeg ik bericht dat de volledige pannenset is omgeruild voor een spliternieuwe set.
6 maart had ik de nieuwe pannenset in huis. Zoals van Coolblue gewend was dit wederom geweldige (klanten)service.
AlgemeenMooi op tijd en netjes ingepakt je wordt goed op de hoogte gehouden. Ook een overzichtelijke website van coolblue
VerzendingGoede verzending en netjes op tijd, goed contact over wanneer het pakket wordt bezorgd
AlgemeenWas netjes verpakt optijd bezorgd ik bewaar de Boor voor voor mijn verjaardag nog niet geprobeerd maar zal van Bosch wel goed zijn
---
Alles was top geen opmerking
AlgemeenLevering was snel, en netjes afgehandeld. Spullen waren redelijk goed verpakt, maar dat verdient wel nog een beetje aandacht
VerzendingDe bezorger was enorm hulpvaardig en zorgvuldig. Toen hij geen reactie kreeg op de deurbel, belde hij zelfs even op om te vragen of hij het door de brievenbus kon gooien. Erg netjes en attent
AlgemeenHet was jaren mijn voorkeurswinkel wegens vriendelijk geholpen en goede service. Sinds een aantal maanden is mijn ervaring compleet anders. Een paar voorbeelden waarom Coolblue niet meer mijn voorkeur heeft:
- al 2x een tweedekansje gekocht waar geen enkele controle op was gedaan. Een product bleek simpelweg defect, een router bleek nog een paswoord van de vorige koper te bevatten.
- probeer ze maar eens te bellen, je zit zo een half uur in de wacht.
- negatieve reviews worden gewoon geblokt, zoals voor de S22 Ultra. Er is nu 1 positieve review terwijl deze telefoon al ruim 2 weken via hun wordt verkocht.
Helaas! Voordeel van Coolblue blijft makkelijk ruilen als je ontevreden bent, daarom toch nog 3 sterren.
AlgemeenEen adapter voor mijn lens gekocht. Prima website, prima prijs, binnen een dag geleverd. Hier zelfs met de fiets gebracht dus zelfs goed voor het milieu
AlgemeenTot nu toe altijd uitstekende ervaringen met Coolblue, maar nu ik zie hoe problemen worden afgehandeld moet ik die mening radicaal bijstellen. Ze doen hun uiterste best van hun probleem dat van de klant te maken.
KlantenserviceCase in het kort: televisie van schoonvader gaf "blokjes" in beeld en is voor reparatie naar de winkel in Utrecht gebracht, inclusief accessoires. Bij Coolblue een software-update gehad, wat het probleem niet verholpen heeft, maar wel alle accessoires kwijtgeraakt.
Na vaststellen dat het probleem nog steeds hetzelfde was een RMA met PostNL-label van Coolblue gekregen en de TV in de doos waarin deze door Coolblue na de eerste poging is ontvangen geretourneerd. Bij ontvangst bij Coolblue werd vervolgens vervoersschade vastgesteld, waar de klant de schuld van krijgt. Gezien de aanzienlijke schade had dit aan de buitenkant van de doos zeker zichtbaar moeten zijn, maar bij ontvangst is geen schade aangetekend. Dan rest blijkbaar nog maar één optie: de klant de schuld geven.
AlgemeenWat een heerlijke winkel. Het personeel is super vriendelijk (Nijmegen). Ik liep door de stad en wou toch wel heel graag een Apple Pencil. Op internet even besteld om vervolgens op te halen in de winkel. Kon meteen al in de winkel terecht om mijn bestelling af te halen! Hele fijne winkel met een fijn systeem waarbij ze op elke afdeling een balie met kassa hebben. Ik zal zeker vaker iets ophalen in de winkel of gewoon online bestellen, want ik ben nog nooit teleurgesteld bij Coolblue
AlgemeenGopro Hero 9 besteld, Geleverd binnen een dag.
Over de hardware kan ik alleen maar zeggen dat de geleverde informatie op de website klopt.
AlgemeenEerder was ik altijd tevreden oven Coolblue, dit keer helaas een slechte ervaring. 61535450Ik had een oven besteld, deze zou op dinsdag geleverd worden. Eerst kreeg ik dinsdagochtend een mailtje dat ze het niet redden en op een ander moment zouden komen. Vervelend, maar kan gebeuren. Vervolgens gaven ze aan dat mijn oven was kwijtgeraakt. Ik vraag me een beetje af hoe je een fullsize inbouwoven kwijtraakt, en hoe het kan dat je die dan niet meer terugvindt. In elk geval was dit kennelijk het laatste exemplaar, dus ze konden geen nieuwe toesturen. Ik kon kiezen tussen mijn geld terug, of een oven van 173 euro extra bestellen. Toen ik aangaf dat ik niet zo blij was met deze opties, kon ik 50 euro korting krijgen. Echter vind ik 123 euro moeten bijbetalen voor een oven die ik minder graag wilde, door hun fout, nog steeds niet echt een aantrekkelijke oplossing. Ik heb even nagedacht over of ik daarmee akkoord wilde gaan, in de tussentijd was ook die oven uitverkocht. Dus nu maar ergens anders een oven besteld. Extra teleurstellend, omdat ik juist bij Coolblue besteld had omdat zij bekend staan om hun goede service...
VerzendingNadat de levering eerst vertraagd was, bleek de oven kwijtgeraakt bij levering en is dus nooit bezorgd. Wel krijg ik van Coolblue steeds mailtjes met de vraag hoe mijn nieuwe oven (die ik dus nooit heb ontvangen) bevalt.
KlantenserviceContact was vriendelijk, de medewerkers deden volgens mij wel hun best. Maar van de oplossingen die ze konden bieden werd ik niet erg blij.
AlgemeenMiserable customer service, they lost my return (worth €3700) and they say there is nothing they can do. I followed the instructions, used their return label. Every time I call I speak to a different employee, giving me a different sotry, often conflicting with the previous one. Clearly they have no idea what they are doing, they are a disorganised mess, an organisation of profit-oriented thieves. Something goes wrong, blame the customer. Also impossible to escalate anything or contact a manager. No way of doing anything, they sinply refuse any follow up.
You have been warned, avoid this business at all cost!
They do not know what they are doing, they refuse to help. Your package is lost, they blame it on you and refuse any action. Call them as you will, they will tell you a different story every time, no way of talking to a superior. Basically if it goes wrong, bad luck.
AlgemeenDe kosten liggen vaak net iets hoger en toch bestel ik graag bij Coolblue. Vooral vanwege de service die je krijgt als er iets aan de hand is en ik bij een tweedekans heb je toch vaak kans dat je weer minder betaald dan bij de goedkoopste andere. Mooi website, goede klantenservice.
VerzendingTop! Laatste tijd komen ze vooral op de fiets, wat helemaal goed is. Erg vriendelijke coolblue bezorgers. Kleine tijdvakken en 15 min. van te voren een berichtje. Wat wil je nog meer?
KlantenserviceGoed. Soms hangt het er wel een beetje vanaf wie je hebt en val ik terug op twitter. Uiteindelijk wordt alles wel goed opgelost, soms wel even volhouden, rustig en geduldig blijven.