Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Ten eerste voor wat betreft de prijs, Coolblue overduidelijk de winnaar. Het bestellen is eenvoudig en alles wijst voor zich. Ook het leveren is supersnel. Afspraken worden nagekomen, informatie over het leveringstraject is adequaat.
Kortom super goed waarbij ik geen verbeterpunten kan benoemen.

Het hele traject is duidelijk en als klant wordt je goed geïnformeerd. Levering is perfect verzorgd en op tijd

Laptop besteld andere producten (tablet en telefoon) ontvangen.
Vervolgens de Servicedesk gebeld en daar wordt nadat je lang in de wacht staat er tot 3maal toe uitgegooid.
Uiteindelijk is het antwoord dat ze gaan kijken naar de videobeelden van het inpak proces en als daar afwijkingen zijn vastgesteld wordt ik teruggebeld.
Ik ben nooit teruggebeld maar heb een standaard mail gehad met een retour ticket.
Ik heb notabene nog terug moeten mailen dat ik geen laptop terug kan sturen omdat ik deze niet ontvangen heb. Als ik deze wel netjes ontvangen had was er niets aan de hand geweest.
Dit is voor mij de eerste en tevens laatste keer dat ik iets bestel bij Coolblue. Alles voor een glimlach nou nee ik kan wel janken. Totaal geen excuses en medeleven getoond. Als goedmaker mag ik zelf de retourbon printen invullen en de spullen terugsturen. Het kost mij tot nu toe 2 uur van mijn kostbare tijd om hun zeer slordige werk op te lossen. En 3 dagen later heb ik mijn laptop nog niet. Maw zeer maar dan ook zeer slecht.

Totaal verkeerd product geleverd. Tot nu toe na de fout van Coolblue nog geen laptop ontvangen.

Je, jij, jou, geen medeleven of excuses.
Je moet gewoon doen wat zij zeggen.
Lange wachttijd en de verbinding wordt regelmatig verbroken iets wat volgens de medewerker ligt aan hun slechte internet verbinding.

Ze hebben een laptopslot geleverd die helemaal niet past! Volgens de pagina https://www.coolblue.nl/product/871673/hp-15-dw1016nd.html is het een geschikte accessoire, echter, er zit helemaal geen slotgat in die laptop! (Nou, dan gebruik ik het slot wel voor een andere laptop.)

Snelle en goedkope levering. Voor die lage verzendkosten ga ik niet naar de winkel fietsen.

Nooit problemen gehad met een bestelling. Goede overzichtelijke site met filters.
klein minpuntje, is dat er niet direct detalis worden weergegeven bij optionele producten.

Altijd netjes binnen de afgesproken tijd binnen.

Zet van 3 Hue lampen besteld dit hadden er 4 moeten zijn (mijn fout), keurig volgende dag geleverd.
Nu wilde ik 1 lamp bijbestellen echter zin deze los veel duurder, contact gehad met de helpdesk via What’s appen gevraagd wat ze graag hadden alles retour sturen of de prijs voor 1 lamp verlegen, laatste oplossing werd geboden en zelfs nog voor een lager bedrag.

Top service en snelle reactie.

Goed en snel zoals je mag verwachten maar het niet overal zo wordt gedaan!

Top Coolblue

Product op zaterdagavond besteld konden wij zondagmorgen al in de winkel ophalen. Dat is gewoon perfect. Duidelijke emails over de bestelstatus. Vriendelijk winkelpersoneel!

Er werd duidelijk gevraagd of ik vragen had over het product. Er was ook duidelijke uitleg over garantie.

Ik had snel een mobiele telefoon nodig ivm de dag erna op vakantie, 's morgens gereserveerd en een uurtje later gehaald in Den Haag, een half uurtje rijden voor mij.
Dus uitstekende service en snel de telefoon die ik wilde (Fairphone4)
Daarom maximale score

Snel telefonisch geholpen naar tevredenheid

Koelkast besteld, keurig te woord gestaan door klantenservice omdat we wat vragen hadden over levertijd en bezorging op 2de verdieping. Dit is goed verlopen.

Coolblue gaf duidelijk aan dat ze in verband met personeelstekort het niet op de verdieping kunnen bezorgen maar wel over de drempel. Fijn dat dit van tevoren kenbaar werd gemaakt zodat we tijdig een plan konden maken en geen verrassing hadden.

Zo'n 15 minuten telefonisch contact gehad. Geen moment tijdsdruk gevoeld, de medewerker zocht mee naar een bruikbare oplossing.

Alles is keurig verlopen. Echt top internetwinkel. Heb wel eens eerder bij ze gekocht. Dus vertrouwd is het zeker. Top!!

Keurig op tijd geleverd zoals de site aangaf

"En heb je toevallig ook nog lege batterijen of kapotte electronica?," zei de vriendelijke jongeman die met de fiets mijn rookmelders kwam afleveren, "Die kan ik voor je meenemen!" Yes! Écht nagedacht over hoe je bij mij een glimlach tevoorschijn haalt. Top👌😃👏

Waar je bij bol.com nog wel eens een totaal ander product geleverd krijgt, is het bij Coolblue nog nooit fout gegaan. Deze keer werd de zending per fiets afgeleverd. Helemaal CO2 neutraal en plezierig.

Snel bezorgd, goed op de hoogte gehouden over de levering. Algemeen tevreden. Dus dat ja.

---

Geen klachten dus ook geen contact met de klantenservice gehad

Snel bezorgd, goed op de hoogte gehouden over de levering. Algemeen tevreden.

Geen klachten dus ook geen contact met de klantenservice gehad

Bij Coolblue kun je ervan uitgaan dat het goed komt. De voorraadinformatie klopt, als er staat dat iets de volgende dag in huis is, is dat ook zo. Gewoon top !

Voor 23 uur besteld gewoon de volgende dag in huis, gewoon doen wat je zegt.

Wanneer je een reciprozaag zaag zoekt die minimaal 200mm hout kan zagen, toont de site geen lokkertjes of promo's voor keukenmachines. Persoonlijk vind ik dat lekker overzichtelijk.

Bestelling het zondags geplaatst en ik stond maandagavond al op zolder balkjes door te zagen. Altijd handig dat je door kan met een renovatie. Mijn vrouw blij, ik blij.

Op 28 mei een product geannuleerd bij Coolblue. Het geld zou binnen vijf werkdagen gestort worden maar, er is nog niks gekomen. Het is vandaag 11 juli. Ik heb vijf mails gestuurd aan Coolblue, ongeveer zeven keer gebeld en eenmaal in de winkel geweest. Niemand van Coolblue kan helpen. Klantenservice geeft de schuld steeds aan administratie. In de winkel kunnen ze mij ook niet helpen want het is een winkel zei de manager.. Er is helaas niemand in Coolblue die verantwoordelijkheid kan nemen. Ik vroeg om een leidinggevende persoon aan de klantenservice en ze gaven als antwoord dat er zoiets helemaal niet is bij Coolblue. Dus kort gezegd als je retour of annulering bij Coolblue fout gaat is er niemand die je kan helpen.

Ongeveer 7 of 8 mensen gesproken van de klantenservice. Twee ervan zeiden dat er eigenlijk in mijn situatie niets aan te doen is. Het wordt opgepakt door de administratie zeggen ze steeds. Maar als ik vraag waarom het in mijn geval zo lang duurt weten ze het antwoord niet. Klantenservice beloofd terug te bellen met meer informatie maar, ik ben nooit teruggebeld. Klantenservice maakt ook geen notities. Ik moet telkens mijn verhaal opnieuw vertellen en als ik ze vertel dat ik teruggebeld zou worden dan zeggen ze zoiets is helemaal niet aangemaakt. Er is zelfs door één medewerker van de klantenservice opgehangen omdat ze mij niet verder wou helpen.

Uit het niets hield mijn e-reader ermee op. De fabrikant gaf aan dat ze hem wilden repareren (was nog in garantieperiode) en lukte dat niet, dan zouden we een refurbished exemplaar krijgen.
Liever Coolblue: binnen enkele dagen een compleet nieuwe e-reader, mooi op tijd voor mijn vakantie. Zooo blij mee!

Werd heel goed en snel geholpen via de Whatsapp-service van Coolblue

Bij Coolblue gevonden wat ik wilde hebben en dan ook nog eens de goedkoopste. Hoe mooi kan je het hebben. Keurig op de hoogte gehouden wanneer het pakket zou worden geleverd. Dat is service, daar houd ik van.

In een goed verpakte doos kwam mijn pakket aan. Prima geregeld.

Alle communicatie verliep duidelijk en snel. Zoals afgesproken volgende dag geleverd. Prijs van de Google Chromecast TV was zeer concurrerend. Koop graag blij Coolblue, ging altijd perfect.

's Avonds geleverd, aardige besteller.

De Poco X4 Pro 5G in blauw gekocht voor €249. De beste prijs samen met mobiel.nl. Maar ik vertrouw de bekende nldse Coolblue natuurlijk 100%.

Vrijdagavond rond 22:04 besteld en betaald en kreeg om 23:35 een email dat de mobiel verzonden is en de volgende dag rond 14:07 binnen via de PostNL-turk haha!

Ik had kortdag een rookmelder nodig. Ik kon ze makkelijk vinden op de website van coolblue en na het lezen van een aantal reviews mijn beslissing kunnen maken.
Bestellen was eenvoudig en

Verzending en levering is altijd top bij coolblue. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer je pakketje wordt voorbereid en ready is voor verzending. Vervolgens krijg je een timeline van het te leveren product. En mocht het vertraagd zijn krijg je er vervolgens ook een melding van. Echt uitstekend.

Klantenservice is gericht en vriendelijk. Ze helpen je met je verzoek of probleem en wordt naar een passend oplossing gezocht. Geen opmerkingen hierover.

Snel de juiste oortjes gevonden door de juiste filteropties. Goede vergelijkingsopties. Net voor 0.00u besteld, volgende ochtend binnen.

Scorekaart voor Coolblue.nl