Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Altijd ruime sortering tegen een scherpe prijs. Ik check coolblue altijd als ik op zoek ben naar een product voor in het huishouden.

Bijna altijd volgens de afgesproken datum en tijdstip. Slechts eenmaal te vroeg en niet thuis.

Gelukkig weinig ervaring met de klantenservice. De ene keer dat het nodig was kostte het wel wat tijd voordat de mw het probleem begreep.

Het betalingssysteem is geautomatiseerd dus daar is niks mis mee en ik heb daarover geen klachten

Verzending was lekker snel en in een grote doos zodat het niet makkelijk kwijt raakt of door de brievenbus word gemikt

Mijn oortjes hadden een probleem en ik wou weten of dat binnen de garantie viel dus ik naar de winkel gereden. Toen Wisten ze me daar te vertellen dat mijn 2e kans oortjes nep waren en dat ik mijn geld terug zou krijgen, maar ik heb ze nodig voor school en werk. In het moment was ik zo verrast door het nieuws dat ik niet de kans heb gekregen om nieuwe te vragen en nu zit ik zonder oortjes en moet ik naar mijn mening te lang op mijn geld wachten.

Dus eigenlijk vind ik het niet kunnen wat er is gebeurd want ik voel mij benadeeld.

Op de website makkelijk een bestelling plaatsen door middel van een account! Geen problemen ondervonden!

---

Niet van toepassing

De zending volgende dag al in huis ontvangen!

Niet van toepassing

Goede en duidelijke voorlichting en zeer makkelijk bestellen en zeer snel geleverd.
Goede feedback over bezorging.

Zeer snel en vriendelijk antwoord op mijn vraag over een prijsverlaging na aankoop Samsung Watch 4.
Het prijsverschil wordt teruggestort.

TLDR: Schade aan beeldscherm als gevolg van volgen handleiding wordt verhaald op klant. Klantenservice niet ontvankelijk voor valide argumenten.

Verzending is snel en producten worden zelfs op zondag bezorgd. Erg fijn!

Ik heb een beeldscherm en aanbevolen steun (ruim €1200,-) gekocht en bij montage op basis van de handleiding van de steun de schroeven van de steun gebruikt. De handleiding van het beeldscherm gaf niet aan dat de schroeven die bij het scherm zitten gebruikt moesten worden.

Hierdoor is mogelijk op twee plekken schade ontstaan. De behuizing is van de interne constructie gebogen. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en zij gaven aan dat ze een nieuw scherm naar een van de vestigingen sturen zodat ik het scherm kan omruilen.

Gelukkig veerde de behuizing van het scherm bij het demonteren van de beugel weer terug in zijn oorspronkelijke staat. Echter kwam ik er achter dat het scrollwheel dat het licht achter het scherm bediend niet goed functioneert. Onduidelijk is of deze schade is ontstaan door het gebruik van de schroeven van de steun.

Desondanks ben ik vandaag naar de winkel gegaan om het scherm om te wisselen. Bij beoordeling van het scherm heeft overleg plaatsgevonden met de floormanger van de locatie. Zij heeft besloten dat het scherm ter beoordeling naar een andere locatie gestuurd moet worden om uit te sluiten of de problemen met het scrollwheel niet door toedoen door mijzelf is ontstaan.

Ik heb aangegeven dat ik het niet eens ben met de keuze daar ondanks dat de schade mogelijk door mij is ontstaan mij niet verweten kan worden omdat de handleiding van het scherm niet aangeeft dat bij het gebruik van een steun de bij het scherm geleverde schroeven gebruikt moesten worden en dat de handleiding van de steun aangeeft dat de bij de steun geleverde schroeven gebruikt moeten worden.

De floormanager bleef ondanks mijn argumenten bij haar punt en laat het scherm nu beoordelen elders binnen Coolblue en gaf aan dat wanneer de schade door mij is toegedaan ik mogelijk reparatiekosten moet betalen en mijn ruim €1100 kostende scherm voor langere tijd kwijt ben.

Zeer slechte service Coolblue, haal de slogen "Service, klaar terwijl je lacht" van de muur.

Ik heb een printer besteld. De volgende dag was hij binnen. Hij is makkelijk aan te sluiten via de hp app. Ik ben tevreden.

Ik had het in de middag besteld en 24 uur later werd het bezorgd.

Ik had een vraag over het product dus wilde de klantenservice bellen. Maar het duurde zo lang dat ik maar heb opgehangen.

Zoals altijd een uitstekende ervaring met Coolblue. Volgende dag in huis en geen problemen. Enig klein minpuntje vind ik is dat achteraf betalen niet beschikbaar is

---

Veel verzendopties

Veel verzendopties

Gemakkelijk te bestellen, en erg snelle levering! Erg tevreden over het assortiment en de service.

Snelle levering

Of je nu in de winkel komt of telefonisch contact hebt, iedereen is aardig en geeft advies/productinformatie

Voor zoveelste keer iets van Coolblue gekocht en alles was heel goed geregeld. Van product beschrijving tot en met levering allemaal prima. Zeer tevreden 👍

Keuring aangegeven wanneer mag ik mijn bestelling verwachten. Vooraf kreeg ik ook een SMS van coolblue.

Tot voor kort was ik hardcore Coolblue fan. Helaas is de liefde een beetje aan het bekoelen. Ik heb pas geleden een Amerikaanse koelkast besteld bij Coolblue. Bestellen was mogelijk, leveren was niet mogelijk. Van de klantenservice kreeg ik door dat veel bezorgers met vakantie waren. Helaas was er niets mogelijk met een andere vervoerder. Ik heb nog een paar dagen geprobeerd een leverdag te krijgen. Opeens was er een dag beschikbaar ongeveer twee weken in de toekomst.

Niet helemaal vandaag besteld, morgen in huis.

Gisteren een telefoon besteld die vandaag geleverd zou worden. Netjes een mail ontvangen met de levertijd. En daarna een mail dat het twee dagen later wordt.

Wederom contact opgenomen met klantenservice. Niets is mogelijk behalve annuleren. Mijn geld krijg ik dan in ongeveer vijf dagen terug. Ik mag dan wel in de winkel een telefoon kopen. Wel vriendelijk dat dat mag. Alleen geld dat ik nog niet terug heb kan ik ook nog niet uitgeven.

Als ik annuleer en naar een winkel ga dan zijn er een heleboel winkels dichterbij dan Coolblue..

De beloofde levertijd wordt mij te vaak niet gehaald. A

De klantenservice kan eigenlijk niets voor je doen. Je krijgt een vriendelijk verhaal en je wordt heengezonden

Wegens gebrek aan levering heb ik niet daadwerkelijk van coolblue's diensten kunnen genieten. Maar gezien de kwaliteit van de levering zo laag was dat dit niet als levering gezien kan worden geef ik hier een lage rating.

Alhoewel op de site is aangegeven (en hier heb ik ook extra voor betaald) dat er tot de 4e verdieping wordt geleverd, weigerde de bezorger te installeren op locatie (de 3e verdieping). Hier werd ik slechts een half uur voor levering over geïnformeerd. Toen ik aangaf dat levering gegarandeerd moet worden, werd mij duidelijk gemaakt dat dit mijn probleem is. Vervolgens klantendienst gebeld (na een half uur wachten) die als enige oplossing wou geven: wilt u misschien morgen levering ontvangen. Nadat ik aangaf dat dit probleem dan weer zou gebeuren, en dat levering vandaag was beloofd, kreeg ik geen andere oplossing te horen. Dus, de enige mogelijkheid was morgen (niet) geleverd te krijgen. Vervolgens dus maar mijn geld terug gevraagd.

De klantenservices kon en wilde op geen enkele manier helpen, wou mij niet doorverbinden bij iemand die het probleem wel kon oplossen en gaf geen verdere suggesties. Hierdoor ben ik gedwongen om mijn geld terug te vragen (waar ik nog op wacht, ten tijde van schrijven).

Erg tevreden over Coolblue in Arnhem.Fijne winkel.
Ben heel goed geholpen. Er vriendelijk personeel.
Zijn er ook echt voor de klant.

Telefoon werd in nieuw verpakte staat afgeleverd in de winkel.

Mijn vraag was gauw beantwoord.

Koffiemachine besteld. Diverse websites vergeleken, maar hier het goedkoopste. Tevens bij het bestelen alle noodzakelijke accessoires binnen een paar klikken erbij kunnen kopen. (Waterfilter, schoonmaakspullen e.d.). Levering snel en binnen een dag.

Aflevering was via PostNL, helaas zijn ze zeer onbetrouwbaar en veranderen 3x per dag de verwachtte levertijd. Daar kan geen mens op plannen.

Hele slechte ervaring

Coolblue.. Ik hoor er altijd goeie dingen over, maar helaas heb ik geen goede ervaring met ze.

Ik heb een nieuwe Sony Bravia bij Coolblue besteld. Een super mooie en fijne tv, maar helaas was deze kapot geleverd. De tv had een dikke balk in het scherm. Na contact heb ik afgesproken dat ik deze tv mocht retourneren en dat Coolblue een nieuwe op zou sturen.

De nieuwe tv werd wederom wéér kapot geleverd. Bij het uitpakken zagen we direct dat deze tv kapot was. Ditmaal zat er een dikke deuk in de rand van de tv en een barst in het scherm. Wederom weer contact opgenomen en ik mocht hem weer retourneren. Weer zou Coolblue een nieuwe leveren. De tv was dit keer alleen niet meer op voorraad. Ik heb nu ruim een maand gewacht tot de tv weer voorradig was. Hier moest ik overigens zelf achter komen via de website, want Coolblue liet hier zelf niets over horen.

Vandaag zou eindelijk de tv geleverd worden. Ik heb geen mail ontvangen met de tijd waarop de tv geleverd zou worden. Toen ik Coolblue belde kreeg ik 2 tijden door en ze wisten niet zeker welke klopte. Hierdoor heb ik de hele dag thuis moeten wachten op mijn tv. Einde van de middag stond Coolblue dan eindelijk voor de deur, maar NIET met mijn tv. Ze brachten deze keer namelijk geen kapotte tv, maar een tv die ik helemaal niet had besteld. Ik kreeg namelijk een Samsung in plaats van een Sony.

Dit alles heeft als resultaat dat ik al ruim 2 maanden wacht op een mega dure tv. Ik heb al 3 dagen vrij moeten nemen van mijn werken en ik moet nu wéér vrij nemen, door fouten van Coolblue. Ook zit ik al weken lang met een mega doos opgescheept in mijn appartement met de kapotte tv, omdat deze pas gehaald wordt, als de nieuwe geleverd wordt.

Nu mag ik weer ruim een uur in de wacht staan, om te bellen met de klantenservice zodat ik hopelijk óóit toch nog eens een goede tv ontvang. Coolblue? NOOIT MEER!

Beste Coolblue,

Wat fijn dat jullie wel reageren op mijn review! Want op mijn verstuurde mailtjes met daarin vermeld dat ik niet tevreden ben met de afhandeling van mijn order heb ik nog steeds geen reactie.

Jullie gaven aan dat ik een mail moet versturen naar geenglimlach@coolblue dat heb ik netjes na het lezen van jullie reactie gedaan, maar een normaal antwoord terug heb ik niet gekregen.

Nu heeft mijn vriend (de hoofdboeker) een mail gestuurd maar vanuit jullie blijft het stil… helaas want de stapel van ontevredenheid wordt zo alleen maar hoger en hoger…

Beste Coolblue,

Zoals altijd snelle en betrouwbare levering. Geen verzendkosten, alhoewel ik gezien het prijsniveau wat CB voor hun artikelen hanteert er van overtuigd ben dat deze verzendkosten in hun verkoopprijzen ingebouwd zijn.

Over de verzending kan ik kort zijn. Top!

Mijn sennheiser momentum 2 was overleden binnen garantieperiode en na een dag onderzoek , kreeg ik zeer netjes mijn geld terug,en kon ik een ander product opzoeken,voor mij de sennheiser momentum 3 dus ,klant is koning!

Netjes op tijd ,en goed verpakt zoals gewend van coolblue.

Zoals al eerder aangegeven kan ik niet veel beter wensen al klant ,mischien nog een schoudermassage erbij ? nee erg keurig allemaal, ben ben altijd goed geholpen ook als een product niet bevalt of iets van die geest.

Laptop besteld, conform afspraak geleverd op de juiste dag.
Bij de laptop was de aanbieding: Gratis 1 jaar norton antivirus. Hiervoor zou je binnen 48 na aanschaf gemaild worden. Nooit een mail ontvangen.
Hiervoor ook geen contact opgenomen met de klantenservice, omdat ik zelf al een antivirus heb, maar wel jammer dat ze dit niet geleverd hebben volgens afspraak.

p.s. 2 orders geplaatst waarbij beiden dezelfde uitkomst hadden, @tweakers, betreft dus geen dubbele review (zie ordernummer).

Heel fijn dat je kunt kiezen wanneer je order geleverd wordt. Op afgesproken tijd geleverd. Track en Trace komt wel erg laat, maar dat is logisch denk ik als je tot laat in de avond kunt bestellen.
Laptop zat in originele doos, welke vervolgens in een omdoos zat die goed passend was om de originele laptop doos. Verder geen aanvullende bescherming.

Laptop besteld, conform afspraak geleverd op de juiste dag.

Met behulp van de duidelijkheid op website, met de YouTube filmpjes, zelf een keuze gemaakt voor Samsung earbuds. Best spannend voor 60 jarige.

Levering volgende dag volgens afspraak

Alles perfect, van het bestelproces tot aan de levering. Zoals altijd zijn we weer erg tevreden.

Vriendelijke bezorger, goed tijdvak.

Scorekaart voor Coolblue.nl