Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Het bestellen van 4 access points gaat vlot en eenvoudig. Website zit goed in elkaar. Ook het bezorgen ging snel. Volgende dag in huis. Na twee dagen de access points te hebben getest, was de conclusie dat de dekking niet perfect is. Nog wat meer aanpassingen, maar helaas. Gelukkig had ik alle doosjes en zakjes keurig bewaard. Dus een retourzending voor mijn geld terug.

Toen begon het geëmmer. Maar één van de vier access points werd gedeclameerd, terwijl er wel een kopie van de bon in de retourdoos zat. Dan maar mailen. Antwoord volgde: ik zou de rest terugstort krijgen. Week later niets, geen geld terug. Weer een mail. Weer een antwoord: ik moet weer een week wachten tot een “gepaste oplossing”. Ik ben er klaar mee. Zo ga je niet met klanten om!!

Redelijk verpakt. Access points zaten in een papieren zak en niet in een doos.

Waardeloos. Samenvattend: verbeter het retour verwerkingsproces en controleer wat er daadwerkelijk in de doos zit is. Neem direct actie wanneer dingen niet kloppen en verwijs niet naar jullie interne processen.

Zoals we gewend zijn is het hele bestel en ontvang traject prima geregeld bij Coolblue. Snelle en correcte levering.

Precies op de afgesproken tijd. Goed verpakt. Doos is doos.

Geen klantenservice nodig gehad. In het verleden wel en toen fijn geholpen

Product kwam ruim op tijd, in zeer goede staat aan. Dit was belangrijk want we hadden het de volgende dag nodig op vakantie.

Ruim op tijd dus. In het tijdvak van 10:00 tot 13:00 was het er om 11:00 uur.

Voorheen altijd goed advies gekregen.

Ruim op tijd dus. In het tijdvak van 10:00 tot 13:00 was het er om 11:00 uur.

Nooit enig probleem ervaren met deze lui. Mooie website ook. Afspraken worden nagekomen en je hebt eigenlijk nooit aftersales nodig. Bij mij kwamen ze op de fiets! Pluspunt.

Nog nooit problemen gehad bij coolblue, zeer prettig om met zoveel vertrouwen ergens te kunnen bestellen!

De slechtste service die ik ooit heb gehad.

6 maanden geleden heb ik een Samsung wasmachine aangeschaft. 24-9-2022 is deze een raar geluid gaan maken. Ik heb direct het serviceformulier ingevuld en er zou binnen 2 werkdagen contact opgenomen worden. Werkdag 3 heb ik hen maar even gebeld. Serfilux zou contact moeten opnemen met mij om een voorkeursdatum te plannen voor de reparatie. Dit gebeurde niet. Ik heb coolblue nog tweemaal moeten bellen voordat Serfilux contact heeft opgenomen.

In het beleid van Coolblue, en wat een medewerker mij heeft geappt zou ik een werkende wasmachine moeten hebben op werkdag 10, dus 7-10-22.
Serfilux gaf mij de eerst volgende optie voor een reparatie op 14-10-22. Hiermee ben ik teruggegaan naar Coolblue. Zij vertelden mij dat ik uiterlijk 7-10-22 een oplossing zou krijgen. Dit is niet gebeurd!!

Nu heb ik hen nogmaals gebeld omdat ik niets heb gehoord. Mijn aanvraag ligt volgens hen bij de backoffice. Er is geen leidinggevende of directielid of wie dan ook die mij kan helpen. De klantenservice weigert mij te helpen en zegt dat ik moet wachten op de beslissing van de backoffice. Die ik uiterlijk woensdag 12-10-22 krijg!!

Lang verhaal kort:

Ik heb allemaal valse beloftes gekregen omtrent de datum wanneer ik iets van Coolblue zou moeten horen. Tot drie maal toe heb ik erachteraan moeten bellen omdat zij geen contact hebben opgenomen.

Lang verhaal kort:

Mijn 6 maanden oude wasmachine van Samsung begon op 24-9-22 aan te lopen.
Ik heb allemaal valse beloftes gekregen omtrent de datum wanneer ik iets van Coolblue zou moeten horen. Tot vijf maal toe heb ik erachteraan moeten bellen omdat Coolblue geen contact heeft opgenomen met mij. Elke keer als ik bel dan beloven ze mij dat ik no één dag moet wachten, om vervolgens de volgende dag weer te moeten bellen en weer niet geholpen te worden.
Daarnaast beloven zij binnen 10 werkdagen een oplossing te hebben, ik ben nu twee weken verder en ik weet nog steeds helemaal niks. De klantenservice die kan mij niet doorverbinden of op een andere manier helpen dan te vertellen dat ik moet wachten. Ook doen zij niks voor mij omtrent de valse beloftes.

Ik bestel hier nooit meer!!

Heel makkelijk om iets te vinden. Alles is helder. Web site werkt goed en 't wordt goed uitgelegd.

Verzending is perfect en niet te laat wel veel eerder dan verwacht.

Klantenservice is heel klantvriendelijk .
Alles wordt met vriendelijke manier uitgelegd.

Bij Cool Blue kijk ik altijd gelijk bij de tweedekansjes. Altijd dik in orde, maar dan goedkoper en met volle garantie. En nog beter voor het milieu ook, want je redt weer een apparaat van de vuilstort.

Zaterdag besteld, zondag verse koffie. Tijdblok van 1 of 2 uur, dus zeer schappelijk. En geen loze beloftes. Vaak als er staat binnen 24 uur bezorgd is dat verre van waar. Bij CoolBlue nooit last van gehad.

Goeie bezorging, prijs en klantenservice. Ik heb allen nog maar goeie ervaringen met deze winkel gehad

Met een tijdvak van een uur. Erg fijn. Optijd en goed ge communiceert

Een keer reparatie onder garantie nodig gehad. En toen erg goeie service gehad

Met een tijdvak van een uur. Erg fijn. Optijd en goed ge communiceert

Een keer reparatie onder garantie nodig gehad. En toen erg goeie service gehad

Voldoende info op de website over de verschillende versies van het product om een goede keus te maken. Snelle transparante afhandeling van de bestelling.

Goede uitleg van de mogelijkheden van mijn toekomstige aankoop (beamer).
Bestelling plaatsen en gedeeltelijke betaling met een kadobon verliepen vlekkeloos.
Bevestiging van de bestelling per omgaande ontvangen.

Beamer is per Coolblue bezorger met de bakfiets binnen 24 uur afgeleverd.

Lenovo laptop gekocht. Scharnier gebroken. Medewerker aan de balie meldde dat scharnierschade bij Coolblue bijna altijd eigen rekening is. Verder laptop niet beschadigd en binnen half jaar. Na me drie weken aan het lijntje gehouden te hebben is de laptop ongerepareerd teruggestuurd. Nog met inname sticker erop. Dus niets gedaan en mij als klant afgeserveerd. Wel een deuk op deksel gemaakt. Ben gewoon boos nu.

Denk dat ik teveel heb besteld. Maar die glimlach is inmiddels van plastic. Bij aflevering altijd een gebruikstip, maar die is ingestudeerd want als je een vraag stelt houdt het op.
Daarna is alle communicatie "PPP", alles in de vorm van webcare "wat naar dat ...maar goed dat ... en we beloven dat ...". Voor mij nu is Coolblue echter volledig door het ijs gezakt.

Laatst wat besteld op coolblue (FIFA) en goede service met de goede aankomstdag van het pakketje. Altijd fijn als je weet wanneer het binnenkomt. Alles was helder en duidelijk. Zeker goed om nog wat te bestellen.

---

Geen contact nodig gehad met de klantenservice van CoolBlue. :)

Goede verzending van het product. Met de goede verzenddag

Geen contact nodig gehad met de klantenservice van CoolBlue. :)

Een betrouwbare webwinkel met een overzichtelijk website. Duidelijke informatie over de levering via de mail.

De levering van producten gaat ontzettend snel.

Al vele keren iets bij CoolBlue bestelt, o.a. Laptop, Inductiekookplaat, Samsung Tablets (2), Senseo koffieapparaat, en Samsung Smartphone, en nog nooit een negatieve ervaring gehad.
Altijd correcte levering, altijd een goede prijs, en altijd goede contacten.

Maandagavond rond 22.00 uur een Senseo apparaat bestelt, en Dinsdagmorgen om 11.00 uur in huis. TOP.

Bij vragen altijd vriendelijk en deskundig geholpen.

Mooie overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces en bezorging op de bakfiets! En door de track&trace informatie weet je exact waar je bestelling is.

Duidelijke tracking van je bestelling, 15 minuten vooraf een sms'je dat de bezorger er bijna is.

Na een jaar smartwatch defect, niet te repareren en hiervoor het volledige aankoopbedrag als shoptegoed ontvangen.

Mooie tablet besteld. Betaling ging goed, bestellen lukt wel. maar nu de levering nog....
Afwachten maar.

Helaas werd in eerste instantie de tablet niet geleverd.
Dat is vervelend maar dat kan gebeuren.
Een soepele oplossing met extra communicatie vanuit coolblue is dan wenselijk.
Je moet daar zelf achteraan, en dan is een alleen een oplossing mogelijk binnen het coolblue protocol. Bijvoorbeeld de tablet afhalen in de winkel in Haarlem of het depot is niet mogelijk, Ik woon daar dichtbij .
Alleen op de coolblue manieer kan het , dit starre gedrag is niet goed.
De eerste de beste dozen schuiver doet dit, van coolblue verwacht ik een maatje meer.

Zie onderbouwing verzending. Medewerkster was vriendelijk.
Maar kon alleen binnen het protocol reageren, niet erg soepel.

Groot assortiment, van vrijwel alle artikelen is er ruime keuze tegen redelijk lage prijzen. Levering gaat snel en conform afspraak. Had vijf sterren gekregen als de betaling deze keer niet erg vreemd verliep waardoor ik twee maal betaalde voor hetzelfde artikel. Volgens de FAQ krijg ik dit echter binnen 5 dagen teruggestort.

Scorekaart voor Coolblue.nl