Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAlles is heel soepel verlopen. Van het zoeken naar het product tot aan de levering.
Gelukkig heb ik geen ervaring met retourneren / garanties, dus daar kan ik niet over oordelen.
De levering was zeer goed. Hoe dichter bij hoe meer gespecificeerd. Van een dag tot een uur tot 15 minuten. Vriendelijke fiets bezorgster aan de deur gehad om het pakketje te overhandigen.
KlantenserviceBij het zoeken nog vragen gesteld over het product via Whatsapp. Ik kreeg daarop snel en duidelijk een reactie. De eerste reactie duurde wel even (2 en half uur), maar eenmaal in gesprek dan loopt het snel genoeg.
AlgemeenCoolblue heeft een duidelijke website met meer leesvoer en informatie dan veel andere webshops. Ik heb hier een tweedekans Samsung koelkast gekocht. Schade werd duidelijk aangegeven op de foto's en was voor mij acceptabel, de korting significant genoeg, dus heb deze besteld.
VerzendingEr werd geadverteerd met "vandaag besteld, morgen bezorgd", echter kon de koelkast pas een paar dagen later bezorgd worden vandaar geen 5 sterren. De bezorging zelf was wel prima, kwartier van te voren gebeld door de bezorger. Bij aankomst werd gevraagd of ik even de schade wou beoordelen of deze acceptabel was voordat ze hem naar boven brachten aangezien er een paar butsen opzaten dus wel zo eerlijk.
KlantenserviceEr zat meer schade op de koelkast dan vooraf op de site was vermeld en dan op de foto's te zien was. Ik had meer tweedekansjes voorbij zien komen met een vergelijkbare schade maar die dan lager geprijsd waren. Klantenservice gebeld in de avond om te vragen of ze de prijs achteraf wilden bijstellen. Werd heel begripvol op gereageerd, excuses gekregen en werd gezegd dat het normaal wel de bedoeling is dat alle schade op de foto's staat. Foto's gestuurd naar de klantenservice waarna ik het aanbod kreeg om hem terug te sturen of om onbeperkt geldig Coolblue tegoed ter waarde van 7,5% van het aankoopbedrag te krijgen. Besloten de koelkast te houden en voor het tegoed te gaan. Omdat het om een nieuwe aankoop ging vond ik niet helemaal correct dat het via tegoed ging maar het was acceptabel voor mij, vandaar 4 sterren.
AlgemeenWebsite is duidelijk en geeft voldoende informatie. Levering gaat meestal goed. Betaling is nooit een probleem.
VerzendingNetjes en altijd goed ingepakt, bezorging meestal goed. Postnl is vaak de boosdoener.
KlantenserviceWat slecht is dat ze op de website binnen 1 werkdag op email te antwoorden. Ik na 3 dagen eens bel of ik nog antwoord krijg. Maar dan helaas ontwijkend gedrag, geen antwoord gekregen. Lijkt erop dat de service achteruitgaat, slecht teken!
AlgemeenDe hele procedure van zoeken, vergelijken, bestellen en betalen verliep vlekkeloos. Alles ging heel makkelijk.
VerzendingIk had twee stoelen besteld. Levering volgde binnen 48 uur. Enige minpunt was dat de eerstvolgende dag na bestelling de ene stoel geleverd werd en vervolgens de andere stoel een dag later. Wel was een verstelknop van een stoel kapot. Dat lag overigens niet aan Coolblue of PostNL, maar aan de fabrikant.
AlgemeenIk bestel een airco
Vlot verstuurd 2 weken mee gedraait.
Begint lawaai te maken
Stuur hem op om om te ruilen voor een nieuwe krijg ik een 2dehands ding met roestwater en ventilator vastgerot
Ik ga naar groningen naar de winkel want er zou een nieuwe klaar staan maar was niet zo dus voor niks 1.5 uur gereden
Volgende dag word de nieuwe geleverd.
Ook weer kapot nu maar weer afwachten wat er gaat gebeuren
De door hun gemaakte Afspraken komen ze niet na heel erg jammer hoor
KlantenserviceKlantenservice komt met voorstellen die niet rieel zijn b.v 7.5% terug krijgen als ik het apperaat hou te gek voor woorden
En bij elke ellende proberen af te schepen met een tegoed van 10 euro
AlgemeenTwee artikelen besteld, koptelefoon en slimme deurbel.
Goede uitleg op de site en prima afhandeling. Ok beiden in één levering, was prettig. Coolblue heeft ook extra uitleg in instructies op de website staan. Dat geeft een betrouwbaar gevoel en professioneel gevoel.
Kortom Prima!!
AlgemeenNormaal wel goede ervaringen mee, maar sinds ik in het buitenland woon en met creditcard probeer te betalen werkt de betaling niet meer en Apple Pay met diezelfde kaart ook niet.
Erg jammer, credit card/apple pay doet het prima waar dan ook ter wereld dus dit is dan een soort afscheidsreview.
Algemeen‘S avonds laat besteld en de volgende middag al in huis
Daarnaast vind ik het goed dat ze opende fiets bezorgen omdat dat beter is voor het milieu
Ik was zelf niet thuis waardoor ze me belden en het bij de buren afleverden met een leuk en duidelijk kaartje in de bus
Dus ik vind het een top service van coolblue en ga er zeker vaker wat bestellen
‘S avonds laat besteld en de volgende middag al in huis
Dus ik vind het een top service van coolblue en ga er zeker vaker wat bestellen
De klantenservice is dikke prima duidelijke mails en goed bereikbaar
AlgemeenHet was erg makkelijk om het juiste product te vinden met de extra categoriën die Coolblue voor mijn product (screenprotector voor een specifiek model telefoon) beschikbaar heeft gesteld.
KlantenserviceIk heb het product afgehaald in de winkel en werd positief verrast met de vraag of ze het in de winkel alvast op mijn telefoon wilde zetten.
AlgemeenPrima product, goede prijs en op tijd geleverd.Betere informatie over de levering zou een verbetering zijn.
VerzendingZoals gezegd de volgende dag bezorgd, maar de info werd om 2.42 's nachts gestuurd. Dat moet beter kunnen.
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Coolblue en ben eigenlijk altijd tevreden. Ook deze keer genoot ik weer van hun overzichtelijke website, vriendelijke klantenservice, goeie communicatie over de status van je transacties, snelle verzendingen (zoals beloofd, volgende dag in huis) en goed verpakte producten. Daarbij hebben ze ook nog een beetje gevoel voor humor en af en toe een geinig berichtje verwerkt in hun service.
VerzendingAltijd de volgende dag in huis gekregen, heldere communicatie over de status van je pakketje en rond welke tijd je hem kan verwachten.
KlantenserviceIk ben eerder door Coolblue geholpen met het terugkeren van een product voor reparatie en de klantenservice was snel, vriendelijk en ik heb uiteindelijk het product mogen vervangen voor een compleet nieuw exemplaar.
AlgemeenHeldere site. Duidelijke wanneer er geleverd zou worden. Specificaties waren goed en mogelijke accessoires waren correct. Nadat ik de NAS binnen had, kreeg ik een mail met tips voor de NAS, voor mij niet nodig, maar ik kan begrijpen dat dit voor sommige mensen érg handig kan zijn.
VerzendingZondag middag besteld en maandag geleverd gekregen, wat een luxe!
AlgemeenOm 21:00 nog snel iets besteld, en het werd de volgende dag zoals beloofd ergens in de middag bezorgd. Ik vond het lastig om het juiste product te vinden maar door de review van een expert van Coolblue heb ik toch kunnen vinden wat bij mij past en ik ben er zeer tevreden over. Ik zal in de toekomst zeker terugkomen om soortgelijke producten te kopen.
AlgemeenVriezer besteld, bezorgd door coolbleu! Netjes neergezet in de garage en aangesloten. Alle laden er uit gehaald om schoon te maken en plakband en overig verpakkingsmateriaal verwijderd en meegenomen.
VerzendingDoor coolbleu zelf gebracht, uitgepakt en neer gezet op zijn plaats.
AlgemeenBesteld en gelijk de volgende dag bezorgd 👍.
Mooi prijs voor de tablet erg blij mee .
Snelle bezorging en netjes en stevig verpakt .
AlgemeenRing deurbel besteld, ging super gemakkelijk! Ook vergelijken was een eitje. Bevestigen ging makkelijk op de bestaande bedrading.
VerzendingLevering was de volgende dag binnen met PostNL, lekker snel.
Algemeen2de kans Nintendo Switch besteld. Was volgens omschrijving van de webshop en op afgesproken tijdstip afgeleverd.
VerzendingGeleverd met de fiets in het aangegeven tijdvak.
AlgemeenEenvoudig bestellen en afgeleverd op het aangegeven tijdstip door Cool Blue zelf (Samsung wasmachine). Oude wasmachine ook weer meegenomen.
VerzendingVriendelijk, behulpzaam en op tijd.
AlgemeenNa het bestellen is het super snel verzonden
Goed ingepakt en snel bezorgt
Ben er erg blij mee
Levering van coolblue uitstekend
Alleen de bezorger van post nl is kut bezorger zag me niet staan en wou het neerzetten en weg rijden lekker met een bestelwaarden van 400 euro als ik het niet gezien had had iemand het zomaar mee kunnen nemen
AlgemeenHet proces verliep prima en er werd op een dag naar keuze bezorgd.
Het verpakkingsmateriaal en bezorging( fiets) waren milieuvriendelijk