Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenProducten zijn goed vindbaar, voldoende informatie. Niet de goedkoopste, maar de goede service ook na aankoop weegt hier tegenop.
VerzendingVerzending zoals beloofd. Volgende dag geleverd in de brievenbus door PostNL.
AlgemeenHelaas blijft algehele beleving steeds minder worden. Cool Blue heeft bij mij alleenrecht verloren. En deze keer hebben ze wederom niet echt gewonnen maar hooguit gelijk spel met andere leveranciers. Beperkte keus, zeker niet meer goedkoper, onvolledige productinformatie. Gelukkig gaat bij Cool Blue de levering en afspraken altijd goed.
VerzendingGelukkig altijd goed
AlgemeenDuidelijke productomschrijving, met vergelijkoptie. Uiteindelijk via de wizard uitgekomen op de perfecte beamer. Het enige wat miste wat het stroomverbruik, dat kon ik dan weer perfect vinden in de review van Tweakers 👍
VerzendingSnelle bezorging, volgende dag (zondag besteld). Uiteindelijk kwam bezorger net iets buiten aangegeven tijd, maar dat is meer postnl dingetje.
AlgemeenSuper makkelijk bestellen vandaag besteld morgen gebracht zelfs op zondag wat een service van coolblue Ik koop er graag
Verzendingop tijd geleverd op zondag heel erg goed en netjes door Post nL
Klantenserviceals ik bel of mail vrijwel meteen antwoord deze mensen zijn toppers
AlgemeenHeldere uitleg op site, goede afwikkeling
Jammer dat bij het product stond dat het voor vloerverwarming niet geschikt is wat wel het geval is.
Met de fiets!
AlgemeenDe bestelling was heel makkelijk te plaatsen en je kon alle informatie over het product goed vinden, volgende dag al in huis en het werkt perfect! Goede service
VerzendingDe levering was snel, en het is super fijn dat je vantevoren een berichtje krijgt hoelaat het ongeveer geleverd word
AlgemeenDe bestelling was er supersnel. De avond laat besteld en volgende ochtend al binnen. Echt super. Nog nooit meegemaakt behalve bij Coolblue.
VerzendingGoed verpakt en supersnel geleverd
AlgemeenIk heb vorig jaar een hoesje besteld. Deze was door normaal gebruik twee keer kapot gegaan bij de uitkeping voor de oplaadpoort. Coolblue heeft de eerste keer het hoesje zonder moeite vervangen. De tweede keer kon ik het hoesje retourneren en heb ik shoptegoed gekregen en een ander merk hoesje besteld. Super servive.
VerzendingDe producten die ik tot nu toe heb gekocht zijn altijd zeer snel verzonden en bijna altijd direct de volgende dag binnen. In de enkele gevallen dat het niet de volgende dag binnen was lag dit aan Post.nl.
KlantenserviceIk heb tot nu toe enkel positieve ervaringen gehad met de klantenservice. Het personeel is vriendelijk en helpt goed.
AlgemeenOver het algemeen tevreden maar ze laten nu steekjes vallen qua service, en dat maakte Coolblue juist uniek. Zie mijn klantenservice verhaal
VerzendingHet product is snel in huis en zeer goed verpakt.
KlantenserviceIk ben al zeer lange tijd klant bij Coolblue voor al mijn elektrische apparatuur. Ondanks dat ze over het algemeen duurder zijn dan de concurrent, vind ik service ook wat waard. Waarom dan deze keer een slechte beoordeling?
Ik heb 20 juli 2021 een Beats sport koptelefoon gekocht en sinds die tijd naar volle tevredenheid meerdere uren per dag gebruikt. Echter is recent de siliconen boog die achte het rechteroor raakt aan het opengaan. Dit gebeurt exact op de naad die je ziet zitten van het fabricage proces. Ondanks het intensieve gebruik hoort dit niet want er zit 2 jaar garantie op. Ik ben naar de winkel in Eindhoven gegaan en daar waren ze heel duidelijk, dit hoort niet. Ze zouden hem opsturen en hij zou gerepareerd of vervangen worden. Echter na anderhalve week krijg ik de koptelefoon per post thuisgestuurd zonder een begeleidend schrijven en nog steeds defect. Ik heb gebeld en telefonisch werd medegedeeld dat de fabrikant dit niet onder garantie vindt vallen. En Coolblue verteld mij dat ze de fabrikant daarin volgen. Heel jammer, aangezien ze in de winkel vertelde dat het inderdaad niet hoort te gebeuren, en een zoektocht op internet leert mij dat ik niet de enige ben met dit probleem. Dus nu heb ik zelf maar een lijmpoging gewaagd, maar het valt me vies tegen van een eens zo’n goed service gericht bedrijf. Service was juist hun unique selling point in mijn optiek. Zonder service kan ik beter de goedkoopste uit de pricewatch nemen…
AlgemeenHet bestellen van 4 access points gaat vlot en eenvoudig. Website zit goed in elkaar. Ook het bezorgen ging snel. Volgende dag in huis. Na twee dagen de access points te hebben getest, was de conclusie dat de dekking niet perfect is. Nog wat meer aanpassingen, maar helaas. Gelukkig had ik alle doosjes en zakjes keurig bewaard. Dus een retourzending voor mijn geld terug.
Toen begon het geëmmer. Maar één van de vier access points werd gedeclameerd, terwijl er wel een kopie van de bon in de retourdoos zat. Dan maar mailen. Antwoord volgde: ik zou de rest terugstort krijgen. Week later niets, geen geld terug. Weer een mail. Weer een antwoord: ik moet weer een week wachten tot een “gepaste oplossing”. Ik ben er klaar mee. Zo ga je niet met klanten om!!
Redelijk verpakt. Access points zaten in een papieren zak en niet in een doos.
KlantenserviceWaardeloos. Samenvattend: verbeter het retour verwerkingsproces en controleer wat er daadwerkelijk in de doos zit is. Neem direct actie wanneer dingen niet kloppen en verwijs niet naar jullie interne processen.
AlgemeenZoals we gewend zijn is het hele bestel en ontvang traject prima geregeld bij Coolblue. Snelle en correcte levering.
VerzendingPrecies op de afgesproken tijd. Goed verpakt. Doos is doos.
KlantenserviceGeen klantenservice nodig gehad. In het verleden wel en toen fijn geholpen
AlgemeenProduct kwam ruim op tijd, in zeer goede staat aan. Dit was belangrijk want we hadden het de volgende dag nodig op vakantie.
VerzendingRuim op tijd dus. In het tijdvak van 10:00 tot 13:00 was het er om 11:00 uur.
KlantenserviceVoorheen altijd goed advies gekregen.
AlgemeenNooit enig probleem ervaren met deze lui. Mooie website ook. Afspraken worden nagekomen en je hebt eigenlijk nooit aftersales nodig. Bij mij kwamen ze op de fiets! Pluspunt.
AlgemeenNog nooit problemen gehad bij coolblue, zeer prettig om met zoveel vertrouwen ergens te kunnen bestellen!
AlgemeenDe slechtste service die ik ooit heb gehad.
6 maanden geleden heb ik een Samsung wasmachine aangeschaft. 24-9-2022 is deze een raar geluid gaan maken. Ik heb direct het serviceformulier ingevuld en er zou binnen 2 werkdagen contact opgenomen worden. Werkdag 3 heb ik hen maar even gebeld. Serfilux zou contact moeten opnemen met mij om een voorkeursdatum te plannen voor de reparatie. Dit gebeurde niet. Ik heb coolblue nog tweemaal moeten bellen voordat Serfilux contact heeft opgenomen.
In het beleid van Coolblue, en wat een medewerker mij heeft geappt zou ik een werkende wasmachine moeten hebben op werkdag 10, dus 7-10-22.
Serfilux gaf mij de eerst volgende optie voor een reparatie op 14-10-22. Hiermee ben ik teruggegaan naar Coolblue. Zij vertelden mij dat ik uiterlijk 7-10-22 een oplossing zou krijgen. Dit is niet gebeurd!!
Nu heb ik hen nogmaals gebeld omdat ik niets heb gehoord. Mijn aanvraag ligt volgens hen bij de backoffice. Er is geen leidinggevende of directielid of wie dan ook die mij kan helpen. De klantenservice weigert mij te helpen en zegt dat ik moet wachten op de beslissing van de backoffice. Die ik uiterlijk woensdag 12-10-22 krijg!!
Lang verhaal kort:
Ik heb allemaal valse beloftes gekregen omtrent de datum wanneer ik iets van Coolblue zou moeten horen. Tot drie maal toe heb ik erachteraan moeten bellen omdat zij geen contact hebben opgenomen.
Lang verhaal kort:
Mijn 6 maanden oude wasmachine van Samsung begon op 24-9-22 aan te lopen.
Ik heb allemaal valse beloftes gekregen omtrent de datum wanneer ik iets van Coolblue zou moeten horen. Tot vijf maal toe heb ik erachteraan moeten bellen omdat Coolblue geen contact heeft opgenomen met mij. Elke keer als ik bel dan beloven ze mij dat ik no één dag moet wachten, om vervolgens de volgende dag weer te moeten bellen en weer niet geholpen te worden.
Daarnaast beloven zij binnen 10 werkdagen een oplossing te hebben, ik ben nu twee weken verder en ik weet nog steeds helemaal niks. De klantenservice die kan mij niet doorverbinden of op een andere manier helpen dan te vertellen dat ik moet wachten. Ook doen zij niks voor mij omtrent de valse beloftes.
Ik bestel hier nooit meer!!
AlgemeenHeel makkelijk om iets te vinden. Alles is helder. Web site werkt goed en 't wordt goed uitgelegd.
VerzendingVerzending is perfect en niet te laat wel veel eerder dan verwacht.
KlantenserviceKlantenservice is heel klantvriendelijk .
Alles wordt met vriendelijke manier uitgelegd.
AlgemeenBij Cool Blue kijk ik altijd gelijk bij de tweedekansjes. Altijd dik in orde, maar dan goedkoper en met volle garantie. En nog beter voor het milieu ook, want je redt weer een apparaat van de vuilstort.
VerzendingZaterdag besteld, zondag verse koffie. Tijdblok van 1 of 2 uur, dus zeer schappelijk. En geen loze beloftes. Vaak als er staat binnen 24 uur bezorgd is dat verre van waar. Bij CoolBlue nooit last van gehad.
AlgemeenGoeie bezorging, prijs en klantenservice. Ik heb allen nog maar goeie ervaringen met deze winkel gehad
VerzendingMet een tijdvak van een uur. Erg fijn. Optijd en goed ge communiceert
KlantenserviceEen keer reparatie onder garantie nodig gehad. En toen erg goeie service gehad
VerzendingMet een tijdvak van een uur. Erg fijn. Optijd en goed ge communiceert