Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Problemen met levering, geprobeerd om hier met de service desk uit te komen. Kansloos! Heel in het kort komt het hier op neer, door fout worden vaatwasser en koelkast niet bezorgd. Kan geen garantie krijgen dat in ieder geval de koelkast wel een dag later komt, hij staat ergens bij de vervoerder. Wanneer ik een nieuwe bestel kan deze 1 dag later bij mij zijn.. Maar Coolblue kan mij niet helpen, herstel Coolblue wil mij niet helpen. Bij annuleren komen opeens nieuwe voorwaarden boven water voordat we ons geld 748,- terug krijgen. En krijgen we geen garantie dat het geld binnen 3 dagen...herstel werkdagen terug is.

Vandaag dieptepunt bereikt in service bereidheid van deze zogenaamde beste webwinkel van Nederland. Vorige week een bestellinggeplaatst koelkast en vaatwasser die vandaag zou

worden bezorgd. Zelfs de bevestiging al gehad dat deze bezorgd zou worden. Uur later krijg ik een voicemail berichtje van de vervooerder "Dyna Logic" dat er vandaag niet

geleverd wordt. Wanneer ik telefonisch contact opneem a 45 Euro cent per minuut. Krijg ik te horen dat Coolblue maar 1 Coli heeft afgeleverd en dat daarom niet bezorgd wordt.

Ik geinformeerd wat er dan wel was, de koelkast..gelukkig want de oude is kapot. Verzocht om deze dan uit te leveren, en dan komt de vaatwasser later.... Maar dat schijnt

niet mogelijk te zijn ...oftwel het mag niet van Coolblue. Na aandringen zouden ze contact opnemen met Coolblue en vragen of ze alleen d ekoelkast mochten leveren, ik zou

terug gebeld worden.... Dat is nooit gebeurd. Uiteindelijk maar contact opgenomen met Coolblue, daar wist men mij te vertellen dat de beide producten wel waren aangeboden aan

de vervoerder. Men zou contact opnemen met de vervoerder zodat de koelkast vandaag wel geleverd zou worden en ik zou worden terug gebeld. Niet dus....Wel kreeg mijn vrouw een

mailtje..dat het helaas niet gelukt was om de Koelkast vandaag te bezorgen....Das lekker makkelijk.
Weer contact opgenomen met Dyna Logic, hoe het nu zit.... Ja de producten staan op twee verschillende verzamelpunten...Verzocht om dan de garantie te krijgen dat in ieder

geval morgen de koelkast bezorgd wordt....Helaas dat soort garanties geeft dit bedrijf niet .......en overigens had men de opdracht gekregen van Coolblue om NIET alleen de

koelkast uit te leveren de bestellign moest compleet zijn voor deze uitgeleverd werd. Maar wanneer dit is weet dit bedrijf niet.
Weer met Coolblue contact opgenomen, maar daar is geen bereidheid om te helpen, want dat past niet in de procedures... Gekke is wanneer ik vandaag een nieuwe koelkast zou

bestellen zou deze morgen geleverd worden, Deze sugestie ook nog gedaan aan Joost de servicedesk medewerker sorry de desk medewerker, van service is geen sprake.
.. Overigens bezorgd Coolblue 7 dagen per week ............maar GEEN witgoed dan maar annuleren binnen 3 dagen krijg je, je geld terug....herstel 3 WERKDAGEN, maar daar kan

ik nog mee leven ware het niet. Dat het 3 Werkdagen zijn nadat Dyna Logic de goederen heeft terug gestuurd. Maar daar heb ik totaal geen invloed op, en veel vertrouwen in

deze vervoerder heb ik ook niet gekregen. Dus ik heb geen koelkast en vaatwasser, ben 748,- Euro kwijt en moet nu maar wachten op mijn geld totdat de vervoerder de goederen

teruggebracht heeft bij Coolblue. Bedrijf zit totaal vast in procedures en regeltjes, echt iets regelen om een klant te helpen is totaal onmogelijk... Mijn eerste en laatste

ervaring met deze toko.

ervaring met deze toko.

Geweldige klantenservice. Via facebook altijd binnen een uur antwoord gekregen. Een monitor was niet helemaal goed en kon ik zonder probleem retourneren. (Zie klantenservice)

Zondag om 23:55 besteld. Maandag in huis. Wel iets eerder dan aangegeven waardoor er niemand thuis was. Dit lijkt mij de schuld van PostNL, maar dit is netjes opgelost, dus ik had hem die dag wel.
De inhoud van de doos bestond voor 20% uit pakketje, en 80% uit liefde. De doos was veel te groot. Het was voor een monitor. Er zijn meer pakketjes van ongeveeer dat formaat (monitoren, laptops, etc.) dus het lijkt mij dat de doos iets kleiner kon. Nu was hij erg onhandig en zat er een deuk in de doos. De grootte van de doos vind ik zelf geen reden om bij een andere webshop te bestellen.

De klantenservice is geweldig. Snel, behulpzaam, vriendelijk, humor, tot 24:59 beschikbaar, etc, etc.
Mijn verhaal in het kort: 1 monitor besteld op zondag om 19:00. Na twijfelen toch maar een tweede besteld om 23:55. Maandag bijde in huis. Monitor 2 was niet goed. Coolblue bood aan om deze terug te sturen. 's avonds pakket ingepakt en klaar gezet. Dinsdag terug gestuurd. Woensdag bericht dat hij ontvangen was. Donderdag nieuwe monitor in huis.
Zo'n snelle, makkelijke en goede klantenservice heb ik nog nooit eerder ergens gevonden.

Ik had gehoord van de nieuwe Moto G, en daar had ik wel belangstelling voor. Op de PriceWatch bleek Coolblue een van de goedkoopste en op hun site bleek ook nog een leuke aanbieding tezamen met een hoesje dat ik toch ook wou hebben.

Ik had gekozen voor ophalen omdat bezorgen op dat moment even slecht uit kwam. Je kan aangeven wanneer je het wilt ophalen, maar die datum lukte mij last minute toch ook niet. Even een tweet verstuurd en ik kreeg snel antwoord dat dat geen enkel probleem was. Het product blijft twee weken gereserveerd.

Al heb ik gelukkig geen ervaring met de klantenservice (behalve voor bovenstaande) heb ik Coolblue gekozen vanwege de ervaringen van een collega. Coolblue blijkt een zeer soepele klantenservice te hebben.

Ik koop regelmatig iets bij coolblue en de service en verzending zijn altijd goed, ik heb geen klachten.

---

Nooit nodig gehad maar ik hoor geen klachten van derden,

Nog nooit problemen mee gehad, wordt netjes de volgende werkdag geleverd met PostNL.

Hier een 4k momitor gekocht. Erg goede service en goede informatie gekregen. De bestelling direct de volgende dag ontvangen.

Monitor besteld. Jammer genoeg was de CoolBlue doos doordrenkt van de vocht. Doos was stuk aan alle kanten. Doos van monitor was ok, maar ook daar zag ik wat vochtvlekken. Ik wou het in principe weigeren, maar het was voor mijn moeder die niet nog langer zonder monitor kon...

Snel bezorgt ook op zondag altijd netjes verpakt
Ik had laast een bestelling gedaan van een TV met hdmi kabel
Maar toen im de doos open maakt zat er alleen de TV in zonder de hdmi kabel ik heb ze dus een whatsapp gestuurd en ze sturen me meteen een nieuwe topservice Coolbleu!!!

Goed verpakt leuke doos met de doos kan je tenslotte ook knutselen.

Snel bericht binnen 4 uur op whatsapp nog sneller en altijd een oplossing

Bij Coolblue is de klant koning totdat je als klant de defect geleverde Samsung S6 één op één om wilt ruilen.
Eerst S6 terug sturen, dan wordt het door de klantenservice beoordeeld en vervolgens krijg je een nieuwe thuisgestuurd.
Mede door de enorme drukte op de klantenservice ben je de S6 minimaal een week kwijt.
Enige mogelijkheid is om naar de winkel te gaan met de nodige reistijd en reiskosten.

Nooit binnen de beloofde 4 uur geholpen, bij een mailwisseling altijd een dag op antwoord wachten.

Duidelijke site zonder rare fratsen. Ik had zo gevonden waarnaar ik zocht en het betalen ging ook heel gemakkelijk. Ook was de service heel goed en was het pakketje de volgnde dag al binnen.

Wordt snel verzonden en it ook prima verpakt.

Prima service, erg vriendelijk

De sites van Coolblue zijn duidelijk en geven goede uitleg over het hele bestelproces. Producten zijn voorzien van een goede omschrijving en/of review en zijn mooi gekoppeld aan alternatieven en accessoires.

Ik kwam zelf direct via Tweakers binnen om een Galaxy S6 aan te schaffen en dat verliep zonder moeite. Er was goede en vlotte communicatie over de status en voortgang van de bestelling. Binnen twee uur werd ik gebeld om een leveringsafspraak te maken.

Het tijdstip van levering kan van tevoren via telefoon worden overeengekomen. Dit is netjes waargemaakt en tot de daadwerkelijke levering is alles via e-mail goed bij te houden. De verpakking was goed op orde. De afhandeling van de bestelling (het contract met de provider) werd aan de deur afgehandeld.

In eerste instantie was er erg tevreden met het geleverde toestel, totdat mij opviel dat het scherm roze en groene waas vertoonde bij vooral witte en grijze achtergronden. Dit vond ik net iets te storend, dus heb ik contact opgenomen met Coolblue per telefoon. Ik kon het toestel in de winkel ruilen voor een nieuw exemplaar.

Dit heb ik dan ook gedaan; meer dan eens. Uiteindelijk ben ik drie keer naar de winkel geweest, heb ik twee keer gebeld met Coolblue en heb ik vijf S6 exemplaren via Coolblue geleverd gekregen. Geen van alleen hadden ze, om verschillende redenen, een goed scherm. Elke keer werd ik door medewerkers Coolblue goed geholpen en kon ik ter plekke elk nieuw toestel even proberen.

Op een gegeven moment was ik het omruilen een tikkeltje zat en ook de medewerkers van Coolblue gaven te kennen dat ze vaker schermproblemen met de S6 hadden gezien. Ik kon mijn geld terug krijgen of nog een paar keer ruilen. Ik koos voor dat eerste en twee werkdagen later stond het op mijn rekening.

Conclusie: De service van Coolblue was in dit hele traject vlot en erg goed te noemen.

Ontzettend tevreden over coolblue, ik ben al jaren een vaste klant. Producten worden altijd netjes op tijd geleverd. Meest betrouwbare webwinkel die ik ken.

Ik wist wat ik zocht en dat was gemakkelijk te vinden; bestellen en betalen is een eitje.

Prima, niets op aan te merken.

Makkelijk product te vinden binnen de meerdere shops. Daarnaast was het betalen snel en veilig!

Ik heb afgelopen week een Asus VS247HR bij Coolblue besteld. Was gelijk de volgende dag geleverd, zoals aangegeven. Wel een klein nadeeltje was de de gigantische doos voor alleen een monitor. Voor de rest keurig!

Tot nu toe 1x van de klantenservice gebruik gemaakt voor een vraag. Erg snel antwoord en vriendelijke medewerkers! Dus keurig geregeld!

Bestelling gedaan om 22:30 van een Luvion babyfoon (super ding trouwens) en was de volgende dag inderdaad gewoon geleverd.

De Luvion babyfoon (supreme connect) heeft een aparte unit en daarbij kan je ook een wifi bridge erbij kopen wat wel een must is zodat je binnen 5 minuten ook via 3g naar je baby kunt kijken en luisteren.

Duidelijke site(s). Elke product categorie heeft zijn eigen website (bvb laptopstore, processorstore). Zoekresultaten waren makkelijk te filteren.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Zelfs op zondag! Niets op aan te merken. Product netjes verpakt met luchtzakjes ter berscherming, en uiteraard in de blauwe doos.

Snelle reactie van de klantenservice. Ook bereikbaar via WhatsApp sinds kort.

Voor inhoudelijke vragen over producten hebben ze ook productspecialisten.

Bij Coolblue een jaar geleden een Dell 2414H monitor gekocht. Uiteraard via de pricewatch bij hen uitgekomen, en van uitzoeken tot betaling ging alles vrij soepel. Website van Coolblue is erg gebruiksvriendelijk.

Verzending was prima geregeld. Aangetekend en al. Monitor kwam aan in originele Dell Doos.

Monitor teruggestuurd ter reparatie omdat de touch toetsen niet reageerden. Hier wel snel op geacteerd en alle benodigde spullen voor retour ontvangen. Tijdens onderzoek kon het probleem niet gereproduceerd worden gaven ze aan, maar toen ik aangaf dat dit probleem zich eens in de zoveel tijd voordeed, en ook een veel gehoorde klacht is bij deze monitor hebben ze de monitor doorgestuurd naar een externe reparateur. Dus wat mij betreft goed opgepakt!

Wederom een goede ervaring bij Coolblue. Bestelling ging makkelijk en snel. Ik heb ook ontdekt dat ze ook meedoen met de Shopkorting. Nog een extra pluspunt dus. Coolblue had mijn product op voorraad en was samen met enkele andere de goedkoopste. Coolblue heeft echter als voordeel dat ze op elke dag verzenden en ik heb bovendien al een aantal goede ervaringen met Coolblue gehad. Ik kreeg gelijk na het bestellen een mail ter bevestiging. Alles verliep tijdens het bestellen zonder problemen.

Ik kreeg om 22:00 zowel een SMS als mail dat mijn bestelling van verpakt. Enkele minuten later kreeg ik ook de verzendbevestiging met Track en Trace code. De volgende dag kreeg ik een mail van PostNL dat ik mijn pakketje vanaf 15:00 kon ophalen. Ik had namelijk aangegeven dat ik het bij een PostNL afhaalpunt mijn pakketje wilde komen afhalen. Ik was daar rond 15:50 maar mijn pakketje was er niet. Ik had toen nog even de tack en trace code gecontroleerd en daar zag ik een tijdframe staan van 13:30 - 17:00 van aflevering staan. Later zag ik dat het pakketje om 16:37 zou zijn afgeleverd. Op de Coolblue site stond verder ook dat de pakjes na 16:00 af te halen zijn bij de PostNL afhaallocaties. Dit waren dus een aantal tegenstrijdigheden. Ik had overigens niet gewacht het pakketje uiteindelijk de volgende dag opgehaald. De bestelling was verder wel goed ingepakt waarbij ook nog wat plastic luchtkussens is gebruikt om de loze ruimte op te vullen. Al met al geef ik dit keer voor de verzending 4 van de 5 sterren.

Maandag 17-8 heb ik sochtends mijn iPhone 5 via marktplaats verkocht omdat ik graag wilde gaan testen met een windows Phone.
Het bedrag dat ik er voor terug kreeg was zo hoog, dat ik een nieuwe Lumia 640XL kon bestellen bij Coolblue. Ikzelf ben echter fan van een fysieke winkel en besloot naar Rotterdam te rijden. (hier was hij op voorraad volgens de website)
Na een heerlijk kopje koffie welke werd aangeboden vanwege de drukte werd ik geholpen door Martijn. Hij werkte er sinds kort zei hij.
Hij heeft voor mij de lumia gepakt, en tijdens het afrekenen bedacht ik mij ineens dat mijn simkaart niet zou gaan passen.
Volgens de website zou er nog een adapter op voorraad moeten zijn, en martijn dook weer naar achter om het te gaan pakken.
Toen hij voor de 3e keer naar achter liep om te zoeken besloot ik al een nieuwe simkaart te gaan zoeken in rotterdam. Martijn kwam terug met een collega en heeft mij direct een gratis simkaart adapter gegeven vanuit een nieuwe kpn simkaart. hierdoor kon ik direct de weg op!

Top service!!

Product was nieuw in verpakking en lag op voorraad zoals vermeld op de website.

Gewoon een top service, ik werd niet naar huis gestuurd voordat het probleem was opgelost!

Zoals altijd perfecte klantenservice. Een van de weinige web-shops waar je echt op kan vertrouwen.

Leuke belofte, 'gratis zondagbezorging'. Helaas wordt dit niet nagekomen. Kreeg zondag ochtend de e-mail dat het pakketje tussen 14 en 17 zou worden bezorgt. 's Avonds nog niks ontvangen, volgende dag om 15 uur kwam het pakketje eindelijk binnen.

Helaas verkeerde oplader bestelt. Product al uit de verpakking helaas. Even opgebeld en krijg het geld terug gestort en hoefde de oplader niet terug sturen. Dat is pas service.

Ik heb de 850 Samsung EVO 500GB besteld bij CoolBlue en dat ging heel gemakkelijk. En geen extra kosten voor het betalen met PayPal. Al met al lekker gemakkelijk.

Het pakketje zou tussen 13.00 en 16.00 aankomen. Dat werd het dus niet. Het pakketje kwam pas om 19.00. Dus al die tijd zitten wachten. Erg vervelend. Maar denk dat dat aan PostNL ligt?

Scorekaart voor Coolblue.nl