Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenBekend concept, werkt erg goed. Goede duidelijke site met overal een soort vrolijke twist. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen rondom je bestelling.
Verzending10 dagen eerder dan verwachte releasedate!
KlantenserviceAdequate info over bestelstatus.
Bestelling plaatsen ging makkelijk. Na de bestelling prima op de hoogte gehouden van de verzending. Coolblue stuurde me zelfs een email met daarbij de melding dat het pakketje bij de buren opgehaald kon worden, dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Kortom, goede informatievoorziening en goede webshop.
De tijd en moeite die tussen de aankoopbeslissing en ontvangst van het product zitten moeten minimaal zijn en dat is bij Coolblue altijd raak. Van een prettige website tot razendsnelle levering.
VerzendingSnelle levering als altijd, hoewel deze keer de doos een beetje ingedeukt was. Gezien het plakband was het al bij het inpakken gebeurd. Het product en de productverpakking zelf waren wel onbeschadigd. Een beetje slordig maar niets ernstigs.
Lekker breed assortiment, fatsoenlijke prijzen en een verfrissende, leuke uitstraling - maar bovenal: Service zoals die van CoolBlue ga je nergens anders vinden.
VerzendingHier zijn ze gewoon razendsnel mee, heel simpel. Het gebeurt soms zelfs dat je iets wat je bestelt, dezelfde dag nog binnen hebt.
KlantenserviceZoals gezegd: Niet van deze wereld. Aan de telefoon zijn ze vriendelijk en hebben ze genoeg kennis, op social media zijn ze daarnaast ook nog enorm leuk, goede humor.
Mijn Asus-laptop van bijna anderhalf jaar oud had een zwaar belabberde bouwkwaliteit - constant mee terug naar de winkel. Nu ik 'm voor de zoveelste keer liet repareren, was ik er eigenlijk wel klaar mee. CoolBlue gebeld of ik mijn aankoopbedrag of een deel daarvan terug kan krijgen. Zelfde dag nog een mailtje: Ik krijg 100% van het originele aankoopbedrag terug als shoptegoed.
Welke (web)winkel doet dat nog?
Prima webshop met een snelle levering. Zelf wat mindere ervaringen met de klantenservice gehad, maar kan gebeuren. Ik bestel er uiteindelijk nog wel een keer wat!
VerzendingSnelle verzending en steeds binnen een dag netjes thuis.
KlantenserviceMijn product is helaas 3x terug geweest ter reparatie en toen was ik er wel klaar mee. De klantenservice bleef beweren dat hij gerepareerd was en pas na 3x kon ik een tegoedbon(ook een afknapper) krijgen om een ander product te bestellen. Het heeft uiteindelijk 3 maand geduurd voor ik een soortgelijk product in huis heb waar ik nu wel van geniet. Uiteindelijk wel excuses gehad en voor mij dus ook opgelost.
Lich beschadigde droger gekocht. netjes contact en mail met betalings info.
Verder correcte informatie over staat van het apperaat
1ste keer zending kwijt uiteindelijk terug gevonden komt de transporteur doodleuk niet opdagen
KlantenserviceMoest overall zelf achter total geen pro actieve hulp, vervoerder heeft duur betaal nummer. elke keer is er niemand op de hoogte en gemaakte beloftes worden niet nagekomen.
Ook de beloofde compensatie nooit niks meer van gehoord.
De droger is uiteindelijk aangekomen maar bijna 2 weken later, erg fijn als je een gezinnetje met een baby hebt.
Nou maar hopen dat de droger het blijft doen want ben erg bang dat een garantie claim ook een ramp zou worden
Overzichtelijke website. Niet altijd de goedkoopste, maar de service maakt het wel de moeite waard.
VerzendingSnel verzonden, verpakt in originele doos. Wat extra verpakpapier om het product te verhullen was misschien beter geweest.
KlantenserviceMonitor teruggestuurd, geen enkel probleem ondervonden tijdens het proces.
Bij Coolblue is de klant koning, en dat kan je merken aan de snelheid van de levering, de gebruiksvriendelijke website en hun klantvriendelijkheid als er iets mis is met het product of als je vragen hebt.
Verzendingvoor 23.59 uur besteld morgen in huis is erg fijn, en ze houden je op de hoogte waar je pakket zich bevind
Op 24/02/2015 een Apple iPod Touch 32 GB Zilver (5G) besteld met de glimlach uiteraard ! en hier geen problemen.
KlantenserviceOp 24/02/2015 een Apple iPod Touch 32 GB Zilver (5G) besteld.
Op 12/09/2015 blijkt dat het touchscreen niet meer werkt. Retour verzonden en zij hebben pakketje gehad op 15/09/2015 maar nemen dit pas in behandeling op 21/09/2015.
Op 06/10/2015 krijg ik een mail waarin staat dat er val- en/of stootschade is en dit buiten de garantie valt en ik mijn toestel gewoon kwijt ben en dit zonder enig bewijs. Die IPod zat in een hoesje en er zat een beschermingsfolie op het scherm, er was geen kras op gans het toestel te bespeuren.
Dus verkoop en leveren zijn ze blijkbaar sterk maar als er iets defect is zijt ge de pineut.
Het is een regelrechte schande dat een toestel wat 6 maanden oud is en € 250 kost zomaar naar de prullebak verwezen wordt zonder enig bewijs (dat hebben ze niet).
Wij hebben recent een "2ekansje" warmtepompwasdroger gekocht bij CoolBlue. Het product werd via marktplaats aangeboden en het eerste contact verliep dan ook via Marktplaats. Bij de advertentie stond dat het productie "zo goed als nieuw" was en enkele niet storende krasjes had.
Er was geen originele verpakking meer, maar de machine zou in bubbeltjesfolie geleverd worden. Het gaat hier om een apparaat met een winkelwaarde van >€750 (geen pakje boter) en dus hadden wij er alle vertrouwen in dat het product deugdelijk/professioneel verpakt en behandeld zou worden.
Tegen een leuke korting kon het product aangeschaft worden en dat leek ons wel wat
Dus contact gezocht via MP.nl en binnen 2 uur was het geregeld.
De wasdroger werd, op ons verzoek, 4 dagen later bezorgt en dat is prima verlopen.
De bezorgdienst (Dynalogic) stond zaterdagmiddag voor onze deur en tot onze grote verbazing werd de machine met een simpel "jasje" van bubbeltjesfolie geleverd. Het jasje hield in dat de zijkanten+bovenkant van de machine "beschermd" werden met bubbeltjes van 0,5-1cm en de onderzijde was volledig onbeschermd. Bij een eerste inspectie bleek de machine ook meer krassen dan gehoopt te hebben.
Uiteindelijk toch de machine naar boven laten(!) brengen, want het is altijd de vraag;
wat is storend en wat mag je bij een korting wel/niet verwachten.
De machine werd boven netjes op zijn plek gezet, aangesloten, de power-knop werd ingedrukt en toen het display oplichten werd de geconcludeerd dat het apparaat werkte en gingen de mannen naar beneden.
Wij besloten dat de krassen op dat moment nog acceptabel waren en alles af te laten hangen van het wel/niet goed functioneren en de geluidsproductie van de machine.
Tegen het einde van de middag werd het eerste wasje erin gedaan en hebben wij 5 min. bij de machine zitten luisteren. Het geluid leek ons acceptabel, al viel ons wel "een slepend geluid" bij het draaien van de trommel op.
Maar goed het zou 2,5 uur duren en dat leek ons wat veel om te blijven zitten (hadden wij het maar gedaan.....).
Enkele uren later ging wij weer naar zolder en SHOCK: er lag liters met water op de vloer..... laminaat bol, deur 3-4cm bol, gipsplaat muren zeiknat, alles spullen die op de grond lagen waren nat, alles gewoon nat.....
zsm alles drooggemaakt om de schade nog enigszins te beperken en geprobeerd te achterhalen waar het water vandaan kwam.
Wat bleek;
Er zaten 2 joekels van scheuren á 10-15cm in de achter/onder -kuip van de machine. En daar kwam nog steeds water uit lopen
Bij verder inspectie bleken pootjes zwaar gehavend te zijn en meer plastic aan de onderkant vertoonde "stress" verkleuringen (als plastic beugt, dan wordt het meestal wit).
Mijn inziens was al deze schade niet te repareren en moest tijdens transport zijn gebeurd.
Hierop hebben wij direct de klantenservice gebeld en hoopte wij op een snelle en goede afhandeling.
Zie kopje klantenservice!
Na enkele minuten wachten kreeg ik een vriendelijke dame van de klantenservice aan de telefoon. Zij vond het heel erg wat er gebeurd was(ik kreeg er geen geloofwaardig/warm gevoel van), zij ging ons probleem invoeren en het voorstel was om een monteur langs te laten komen.
Nu had ik reeds zelf al gekeken en geconstateerd dat de schade dusdanig was dat een monteur er ook weinig mee kon, maar uiteindelijk toch schoorvoetend met de monteur optie akkoord gegaan. Wij zouden daarop zsm gegevens ontvangen om zelf(!....) een afspraak bij Siemens te maken.
Een uur na de constatering(21:30) zaten wij weer op de bank en al pratend voelde wij ons eigenlijk behoorlijk afgescheept met de monteur optie/"oplossing".
Ook bleek dat bij onze schade melding op wasdrogerstore.nl totaal niets vermeld was over de waterschade en alleen "een gat aan de achterkant van de machine" gemeld werd.
Hierop hebben twitter contact gezocht om onze zorgen en schade kenbaar te maken.
Het twitteraccount liet weten "geschrokken" te zijn en vroeg om meer informatie/foto's en gaf aan uiterlijk maandag eind van de middag met een oplossing te komen.
Het versturen foto's van de foto's duurde even, want de mailservers van Coolblue weigeren mails met 24 foto's.... Het was GoogleMail die na XX uren een delay-delivery mail stuurden, anders hadden wij het nooit geweten. Maar dat ter zijden.
Tot onze grote verbazing kregen wij, ondanks dat wij aan hadden gegevens ons afgescheept te voelen met de monteurs optie, een mail dat wij toch maar heul snel contact met Siemens op moesten nemen
Na wat heen en weer twitteren bleek dat dit toch echt de snelste oplossing was en dus heb ik maar contact gezocht met Siemens NL.
Siemens NL is, zoals wij reeds weten en ervaren hebben, een TOP bedrijf!
Na het invullen van een "bel mij terug" formulier werd ik binnen een uur gebeld door Inge. Inge was volledig op de hoogte van het twitter verkeer en de foto's en had al overleg gehad meteen product technicus van Siemens. Zij waren tot de conclusie gekomen dat het apparaat onherstelbaar beschadigd is.
Dit komt doordat het betreffende kapotte onderdeel niet los verkrijgbaar is. Het onderdeel is de basis van de machine en het zou erop neer komen dat de machine vervangen moest worden.
Ik wilde dit graag per mail "Zwart op Wit" hebben, maar dat was helaas weer een beetje lastig.
Na een korte ruggespraak kwam Inge weer terug op de lijn en zij wist mij te melden dat Siemens die zo'n ongelooflijk vervelende situatie vind, dat zij die middag nog (was reeds 13:00) kosteloos(!!!! top service) een monteur langs zouden laten komen.
Deze monteur stond 16:30 voor de deur en met 15min. was het verhaal rond;
Machine is onherstelbaar beschadigd en door de beschadiging heeft de klant waterschade opgelopen.
Ondertussen had Coolblue zijn belofte om voor maandag eind van de middag met een oplossing te komen NIET nagekomen.
Dinsdagochtend lag het Siemens PDF rapport in de mailbox en dat direct doorgestuurd naar Coolblue met het zoveelste verzoek om telefonisch contact met ons op te nemen.
Helaas weigert Coolblue om klanten in een situatie als deze gewoon(!) even(!) te bellen(!) om te laten horen dat ze het echt(!) vervelend(!) vinden en heul hard werken aan een goede oplossing. Heb in 3 dagen tijd een keer of 6 verzocht om telefonisch contact en het gebeurd gewoon niet. Eigenlijk best wel jammer om te constateren en zeker van een bedrijf dat alles zegt te doen voor een glimlach.
Uiteindelijk werden wij dinsdag eind van de middag gebeld door Ruben.
Ruben klonk heel aardig, maar was ook erg onzeker. Ruben was de messenger van "het goede nieuw" en kon hier verder ook niets aan doen. Ruben vond het een heel vervelend verhaal maar hij had goed nieuws.
Het goede nieuws kwam erop neer dat:
1. Coolblue de ontstane waterschade wil vergoeden en dat op basis van een geleverde offert. Top oplossing
2. Coolblue wil ons tegemoet(!) komen in een vervangende machine en het eerste handjeklap tegemoetkomingsbod zou €50 bedragen.
Whooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coolblue wil onze schade betalen, MAAR wij moeten wel dik bij gaan betalen om weer een vervangend product in huis te krijgen.
Even rekenen;
Wij kochten een 2ekansje van het merk Siemens (top bedrijf, top service, mooie producten)
Het product was €781,66 en wij hebben betaald €583,=
Dat betekend dat wij €198,66 korting hebben gekregen.
Als wij hetzelfde product in huis willen krijgen, dan moeten wij €781,66 minus €50 coulance is €731,66 betalen.
€731,66 - €583,= €148,66
Wij moeten dus €148,66 BIJBETALEN om een vergelijkbaar vervangend product in huis te krijgen en dat terwijl het product nog 100% in garantie zit.
Ruben gaf aan dat dit het eerste voorstel van hun was en dat het mijn goed recht was om hier niet mee akkoord te gaan.
Ik heb Ruben vriendelijk gezegd dat wij dit handjeklap verhaal niet accepteren.
Coolblue heeft ons bijna 4 dagen met waterschade weg laten rotten, niemand die even belt, niemand die mondeling excuses over brengt, niemand die even laat horen hoe erg zij hebt vinden. Iedereen verschuild zit achter Twitter/Klantenservice/etc. niemand die naar voren stapt en zegt;
Zeg, wij vinden dit een ongekend vervelend probleem en wij zullen er alles aan doen om u schadeloos te stellen.
Nee Coolblue komt doodleuk met de "oplossing" dat wij maar even €150 bij moeten betalen voor een andere machine....
Nee, wij gaan geen handjeklap doen.
Ruben gaf aan dat hij verder niet kon en mocht beslissen. Ik heb Ruben daarop gevraagd/verzocht om teruggebeld te worden door iemand die wel kan en mag beslissen. Hij zou dit doorgeven en prompt wordt ik 30min. later gebeld....
Het is Ruben, hij heeft overleg gehad met een collega en wij krijgen €100 korting op een vervangend product.
WHOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Het is weer de messenger, het is weer Ruben en niet iemand die kan en mag beslissen. Coolblue wil toch, tegen de wens van de klant in, handjeklap doen.
Nee bij Coolblue werken ze met messengers en de Managers verschuilen zich daar achter.... Het is Ruben die het vuilen werk op mag knappen en het is Ruben die naar voren wordt geschoven om deze lastige klant te bellen.
Blijft toch vreemd dat een messenger belt, een messenger die niet kan en mag beslissen. Het bevorderd het klant contact niet en levert onnodig veel ergernis en vertraging op om tot een goede oplossing te komen.
Uiteindelijk heb ik Ruben aangegeven dat wij over het voorstel van €100 tegemoetkoming(!) na willen denken, maar eigenlijk was het voor mij al duidelijk;
Wij kunnen hier niet mee akkoord gaan!
Het is Coolblue dat verantwoordelijk is voor het transport, het is Coolblue die garantie geeft, het is Coolblue die eindverantwoordelijk is, het is Coolblue die zorgt dient te dragen voor reparatie en/of vervanging van het product.
Coolblue naar veel mailen/twitteren/handje klap/gezeur/gezeik neemt u aub uw verantwoordelijkheid en zorg dat wij als klant volledig schadeloos worden gesteld en dat voor zowel de waterschade als de wasdroger.
Uiteindelijk zijn wij een klant en wij als klant hebben hier, net als jullie, niet om gevraagd en uiteindelijk zijn wij wel diegene die met de problemen en de rotzooi zitten.
Net nog even een leuk filmpje zitten kijken;
Volgens Pieter staat het merk Coolblue voor "obsessieve focus op klanttevredenheid".
Toch blijkt het in de praktijk net even anders te zijn.
Kort samengevat;
Coolblue levert een defect apparaat dag nog volledig onder garantie valt, stuurt je naar de producent, producent zegt "= kapot en niet te repareren" , Coolblue zegt vervolgens;
Jammer joh, graag gedaan van de waterschade en jullie moeten nog wel even dokken voor een nieuwe machine!
Thanx Coolblue!
Er is reeds informatief contact geweest met onze rechtsbijstand, want volgens ons zitten de regels rondom "garantie,conformiteit en recht op een deugdelijk product" toch niet zo in elkaar als Coolblue voor doet willen stellen.
Alstublieft Coolblue, komt met een eerlijke, nette en menselijke oplossing.
Duidelijke informatie op de productpaginas en producten zijn doormiddel van de filters makkelijk te vinden.
Goede, duidelijke stappen bij het bestel en betaalproces.
Vrijdag iets voor 23:00 besteld, product werd netjes dezelfde avond nog ingepakt en klaar gezet voor verzending. Ik heb het product de volgende dag in ontvangt mogen nemen.
Vanmorgen rond 11:30 uur een capture card besteld t.b.v. mijn PS4, en aangezien ik deze (zoals met alle spielerei) graag zo snel mogelijk wilde hebben koos ik voor "Coolblue vandaagnog", waarmee het pakket dezelfde dag nog binnen zou moeten zijn. Het koste een paar euro extra maar inderdaad, rond 20:30 (afspraak tussen 18:00 uur en 22:00 uur) stond de bezorger voor de deur.
Al met al zoals gebruikelijk bij Coolblue een snelle en juiste levering, en aangezien de prijs dit keer prima in lijn lag met andere aanbieders heb ik geen spijt dat ik hier mijn capture card besteld heb.
Zoals hierboven vermeldt heb ik op de levertijd van het product niets aan te merken. Om 12 uur 's middags besteld en dezelfde dag om half 9 's avonds had ik het in huis.
Maar, omdat je als Nederlander toch wat te zeuren moet hebben heb ik toch nog 2 aanmerkingen.
Zo strookt het inzicht wat je in de status van de bezorging zou moeten kunnen krijgen via de website van de bezorgende partij (Dynalogic) niet helemaal met hetgeen wat Coolblue op de website aangeeft. Met de eigen track & trace service zou je redelijk nauwkeurig moeten kunnen zien waar de bezorger is, en hoe laat hij het pakketje af komt geven, maar zelfs nadat ik een SMS gekregen had (keurig!) dat de bezorger over een uurtje bij me zou zijn, was hij volgens de website van Dynalogic nog steeds niet bij zijn eerste adres geweest. Of dit een "fout" van de bezorger was (bijv.: pakketje niet afgetekend in zijn systeem), of dat het aan het systeem van Dynalogic zelf lag weet ik logischerwijs niet, maar dit is een verbeterpuntje.
Waar ik iets meer moeite mee had is dat de overdoos van Coolblue beschadigd was, en dat er hierdoor ook een klein deukje in de verpakking van mijn capturecard was ontstaan. Gezien het alleen zeer lichte schade aan de doos betreft en het product verder goed verpakt was (en correct werkt) zal ik hier niet té zwaar aan tillen, maar toch is het wat mij betreft het vermelden waard.
Kabeltje besteld om mijn nieuwe Macbook met de USB-C aansluiting te kunnen gebruiken op kantoor. Bestellen ging totaal niet. Vier keer geprobeerd, waarna twee uur later bleek dat er 1 bestelling gelukt was. Geen error, maar direct terug naar de winkelwagen, dus het was allemaal erg vaag.
VerzendingDe verzending werd later dezelfde dag (woensdag) bevestigd. Gelukkig maar, want ik zat met smart op de kabel te wachten. Helaas donderdag niets binnen. Klantenservice gemaild, die bevestigde dat de kabel dan echt vrijdag binnen zou komen. Uiteindelijk was dat niet geval en is de kabel pas afgelopen maandag afgeleverd.
KlantenserviceKlantenservice was vrij snel (4 uur) maar het antwoord bleek dus niet te kloppen.
Gemakkelijke, toegankelijke site, waarbij je goed kunt filteren. Bestellen gaat gemakkelijk. coolblue niet altijd de goedkoopste, maar deze keer was de prijs overal hetzelfde.
VerzendingKoelkast werd keurig op tijd geleverd. Op de dag zelf kon ik zien wanneer ik de chauffeur kon verwachten. Op de site moet wel duidelijk vermeld worden dat de koelkast die mee teruggaat eerder uit moet.
Zoals een webshop hoort te zijn. Duidelijk, overzichtelijk en voor 23.59 besteld morgen in huis, of toch niet?
KlantenserviceDit gaat over eenmalige ervaring met de klantenservice van Coolblue over een droger die ze kwijt waren. Wat er intern bij Coolblue of bij de transporteur fout gaat interesseert mij om eerlijk te zijn niet. Ik had 578 euro betaald om een droger de volgende dag in huis te hebben, daarvoor heb ik ook het product bij Coolblue besteld en niet bij een goedkopere aanbieder van hetzelfde product. Ik was benieuwd hoe laat mijn zending werd geleverd dus ging ik naar de track en trace site. Zending geannuleerd, raar hierover ben ik niet geïnformeerd. Nu vind ik het niet erg dat er wat mis is gegaan, kan gebeuren, het zou alleen wel fijn zijn als ik hierover geïnformeerd word en natuurlijk wil ik de dag daarop of die daarop wel gewoon een droger in ontvangst nemen. Maar goed, de droger is dus kwijt maar van een probleem van Coolblue en de transporteur wordt nu een probleem van mij gemaakt want ik krijg te horen dat er een onderzoek is gestart en op de vraag wanneer ontvang ik dan wel mijn betaalde product wordt geantwoord dat ik maar moet afwachten. Nu zie ik dat het bestelde product gewoon op voorraad is in het magazijn, voor 23.59 besteld morgen in huis, dus ik moet wachten op een zending die kwijt is? Wat Coolblue gaat doen met de droger die ze kwijt zijn moeten ze zelf weten. Het gaat mij niet om de specifieke droger die ergens in Friesland of Limburg staat maar om een droger die gewoon op voorraad staat bij Coolblue. Ik heb geprobeerd dit verhaal aan verschillende personen van de klantenservice uit te leggen maar totaal niet oplossingsgericht, moest ik maar wachten totdat de transporteur de zending weer had gevonden. Toevallig was ik de volgende dag vrij om de zending in ontvangst te nemen en de rest van de week moest ik weer vrij nemen de droger te ontvangen maar ook hierop werd een mooi politiek antwoord uit het boekje gegeven, oftewel afwachten. 5 dagen na de bestelling kreeg ik een happy mail van de transporteur. We hebben je zending gevonden en morgen kunnen we je zending leveren! Jahoor whoehoe bedankt Dynalogic prutsers ik ga morgen wel weer een paar uur eerder van mijn werk naar huis. En kom op Coolblue, als jullie een zending kwijt zijn stuur je toch gewoon hetzelfde product uit voorraad naar je klant, zeker als hier specifiek naar wordt gevraagd. Kunnen jullie en de transporteur daarna een uitgebreid onderzoek doen naar wat er mis is gegaan zonder daarmee een tevreden klant lastig te vallen.
Ik heb een Kobo Glo HD gekocht via Coolblue 2Kans. Het bestellen en betalen ging heel soepel en snel.
VerzendingDe bestelling werd zoals afgesproken binnen een dag geleverd.
KlantenserviceOp de site van Markplaats Coolblue 2ekans stond dat de Ereader perfect was en geen mankementen vertoonde. Helaas heeft de Ereader defecte pixels. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Coolblue. Ze hadden geen Kobo Glo HD 2ekans meer op voorraad. Ik kon wel een nieuwe krijgen, maar dan moest ik 27 euro bijbetalen. Ik begrijp dat ik voor een nieuw product moet bijbetalen, maar ik vind 27 euro best veel. Voor mij is dat geen oplossing, omdat dan juist het voordeel van het aanschaffen van een product via 2ekans weg is. Ik kon dan net zo goed het product nieuw hebben aangeschaft. Helaas werd er door Coolblue niet meegedacht aan een andere oplossing. Ik ga het product terugsturen, want ik wil geen product houden dat defecte pixels heeft.
Ik heb hier meerdere producten besteld, waaronder mijn telefoon. Het beviel me altijd goed, en ik heb maar 1 keer een dag vertraging gehad bij de verzending (niet de schuld van coolblue zelf). Ik vind het wel jammer dat de prijzen niet altijd de laagste zijn, maar service kost wast extra.
VerzendingBijna altijd de volgende dag bezorgd.
KlantenserviceIk heb hier enkele keren heen gebeld, ook voor een kleine vraag, en ze hebben altijd vriendelijk beantwoord. Het is ook erg handig dat je tot 12 uur in de avond kan bellen.
Zeer duidelijke site, zeer veel verschillende soorten producten op voorraad, bestel- en betaalproces verloopt vlekkeloos
VerzendingOp zaterdag besteld, zou zondag geleverd worden, product is na 5 dagen nog steeds niet aangekomen.
KlantenserviceMac Mini op zaterdag besteld, met als leverdatum zondag. Op zondag is PostNL niet geweest. Op de site van PostNL staat sinds zondag 'Zending nog niet verwerkt'. Maandagochtend mail gestuurd, geen reactie. In de middag gebeld, zou onderzoek worden ingesteld. Vervolgens na mails van mijn kant geen reactie. Vandaag op Facebook ze 48 uur de tijd gegeven om het aankoopbedrag op mijn creditcard te retourneren. Weer het bericht dat er eerst een onderzoek wordt ingesteld. Niet leveren is niet mijn probleem, maar dat van de leverancier.
Ik heb al meer dan 100 particuliere bestellingen bij Coolblue geplaatst. Incidenteel gaat er weleens iets fout, maar dat is altijd te wijten aan PostNL. Onbegrijpelijk dat er nu geen enkele reactie volgt. Ben ik totaal niet gewend van ze. Als ik echter aan het lijntje word gehouden dan is mijn geduld snel op.
Update 5 oktober:
Afgelopen donderdag een pakketonderzoekformulier ingevuld, waarna ik vrijdag teruggebeld zou worden. Niet gebeurd. Zaterdag, na zes dagen, werd onverwacht het pakket geleverd. Op het formulier werd gevraagd of indien het pakket toch geleverd zou worden, ik het zou weigeren. Ik heb het pakket dus geweigerd. Het is vandaag maandag, geen reactie. Net Coolblue gebeld, medewerker vroeg me aan de lijn te blijven, zodat hij het kon gaan uitzoeken. Na 8 minuten werd de verbinding verbroken.
Makkelijke website, overzichtelijk en niet altijd de goedkoopste maar heb goede ervaring met ze dus een paar euro extra is dat wel waard.
VerzendingHier een nieuwe Samsung Led TV gekocht en had nog een vraagje of ik de oude muurbeugel van de vorige kon gebruiken en binnen een uur via FB antwoord gekregen. Bestelling netjes de volgende ochtend al in huis. Aansluiten en werken!
Duidelijke webshop en vertrouwlijk prijs misschien iets hoger dan bij andere maar krijg je wel service voor terug
Ga zo door enzo....
Goed verpakt kreeg keurig sms dat het verpakt en verstuurt werd👍
KlantenserviceBij z1 defecte camera gehad en defecte knoppen onlangs dat ik al 4 weken in gebruik had werd er goede service met oplossing geregeld hier stopt de service niet bij de deur geweldig