Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Bestellen is bij deze shop een eitje.
Voor 23.59 besteld, morgen in huis.
Gratis (7 dagen per week) bezorgd of op te halen bij bv. Albert Heijn.
Gratis te retourneren.
2 jaar garantie (op mijn gekochte producten).

Wat wil je nog meer?

Naast de razendsnelle verwerking en bezorging, is een bijkomend voordeel dat deze site je constant op de hoogte houdt over de status van je bestelling en de bezorging. Dit heb ik nog niet bij een ander bedrijf gezien.

Prettige site, goed bereikbare klantenservice en wanneer nodig ook fysieke winkels waar je langs kunt. Ook op een aanschaf via hun marktplaats tweede kans kanaal wordt prima support gegeven!

Zaterdag avond besteld, zondag in huis. 100% in orde. Ook retouren worden snel en professioneel afgehandeld.

Via marktplaats 2e kans een asus tablet met toetsenbord aangeschaft. Helaas was het product een drama (toetsenbord dock had een zeer slechte verbinding met het gedockte tablet), helaas kon Asus dit ondanks herhaalde pogingen niet oplossen. Coolblue pakten dit prima op door een vervangend product aan te bieden of door teruggave van het aankoopbedrag. Wederom een tablet via hun 2e kans kanaal uitgezocht (Sony Z2), wel iets duurder, maar bijbetaling was niet nodig! Toen dit tablet later een groot aantal stuck pixels had (bekend probleem bij dit product) werd dit netjes en zonder discussie opgepakt en binnen een week gerepareerd. Geen discussies, gewoon netjes de garantie afhandelen. Super!

Heb een ruime ervaring met coolblue en mag zeggen dat de service ernstig is verslechterd. Na een aantal smartphone te hebben besteld die het thuis niet deden en ik tot 2 maal toe moest retourneren had ik het eigenlijk voor gezien moeten houden. Desondanks heb ik wederom een bestelling gedaan voor een tablet met abonnement. Eenmaal in de winkel kon de bestelling niet worden afgerond vanwege allerlei technische problemen met de provider en kon ik dus vertrekken. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice, waar ik een nogal lauwe reactie kreeg die klonk als jammer maar succes verder. Service niveau is ernstig afgenomen, ik kan coolblue niet langer aanraden. De voorsprong die ze hadden ontwikkeld op concurrenten zijn ze in rap tempo aan het kwijtraken. Gaat aan zijn eigen succes te onder. Onbetrouwbaar, niet doen'

Zie hierboven, tot 2 maal toe levering van defecte smartphones. Het ging daarbij om dezelfde bestelling in een eerder stadium. Had eigenlijk toen al af moeten haken.

Zie mijn verhaal t.a.v het proces. Lauw, ongeïnteresseerd, mechanisch. Ook nog belangrijk om te vermelden dat de zegel vd verpakking van de tablet was verbroken. Wat betekent dat de verpakking reeds open was geweest. Hier werd ook vrij lauwtjes op gereageerd, namelijk dat dit gangbaar was bij coolblue enz. Slap verhaal kreeg ik te horen, lijkt me geen goede zaak. Als ik een product koop verwacht ik een splinternieuw en ongeopend artikel.

Beste Brian,

We vinden het echt heel erg vervelend dat we je vertrouwen zijn kwijt geraakt. We proberen een hoog niveau van service na te streven. Een niveau dat we in jouw geval duidelijk niet hebben gehaald. We doen er alles aan om dit soort incidenten te voorkomen. Uiteraard nemen we dit soort reviews mee om onze processen te verbeteren. Hopelijk gaat het ons in de toekomst lukken je vertrouwen te heroveren.

Coolblue

Snel gevonden, kortingscode ingevuld en direct de rest afgerekend.
Zelfde dag nog een bevestiging gekregen van verzending.

Binnen een dag geleverd op de gevraagde plek. Prima service

Wilde bij CoolBlue een nieuw abonnement voor mijzelf afsluiten.

Alles leek prima te verlopen, werd na 10 minuten al teruggebeld om het een en ander te bevestigen. MAAR. Toen begon de ellende pas... Na 5 dagen nog steeds geen verzendbevestiging te hebben gekregen ben ik maar eens gaan bellen (dit had natuurlijk eerder gekund...), wat bleek? Mijn order was niet goed klaargezet en dus nooit bij de bezorg afdeling gekomen. Na dit belletje werd mij beloofd dat het toestel de volgende dag bezorgd zou worden. TOP! Althans... Dat dacht ik. Een uur later weer een email van CoolBlue. Verzending geannuleerd... Nummerbehoud niet correct ingevoerd door een telefoniste. Toen maar besloten dat er genoeg geklungeld is door CoolBlue. Voor mij voorlopig geen orders meer hier.

Er is niet geleverd. Ik heb na een hoop gezeur mijn order geannuleerd.

CoolBlue belt snel terug maar vergeet hierdoor blijkbaar de helft.

Beste Mitchell,

Sorry voor al het gedoe, helaas konden we je order inderdaad niet uitleveren, omdat de medewerker vergeten was je nummerbehoudgegevens te vragen. We gaan de betreffende medewerker hierop aanspreken.

Coolblue

Bij Coolblue een nieuwe vaatwasser besteld omdat de oude was overleden. Op zich een heldere website, makkelijk bestellen, voor 23.59 besteld, morgen in huis, en voor vrijstaande vaatwassers gratis installatie. So far so good.

Tot de eerste levering. Keurig op tijd de volgende dag (zaterdag), maar toen bleek de vaatwasser beschadigd. Goed, kan gebeuren, en de koerier gaf het gelijk netjes aan na het uitpakken (werd toen ook pas duidelijk), en ook dat we hem konden weigeren. Het is toch een nieuw product dus zonde als die al beschadigd is, dus inderdaad geweigerd. Gelijk met Coolblue gebeld over wanneer de volgende geleverd kon worden. We hadden de eerste levering specifiek op zaterdag gedaan i.v.m. werk (je kunt een vaatwasser immers moeilijk op werk laten bezorgen), dus of het nu dan 's avonds doordeweeks zou kunnen. Ja hoor! Dat kon zelfs maandagavond al! Prima!

Toen begon de ellende al een beetje. Het mailtje met bevestiging zei namelijk vervolgens "levering op maandag tussen 8.00 en 18.00". Nou nee dan zijn we dus niet thuis, dus maar weer even bellen. "Ja hoor, maandagavond kan!" Volgende mailtje: dinsdag tussen 8.00 en 18.00. Kon natuurlijk ook niet, dus maar weer bellen: deze medewerker deed eens een keer geen valse beloften, maar zei gewoon "we zullen nog wel eens zien wanneer de vaatwasser wordt bezorgd!" Redelijk onbeleefd, dus opgehangen en nog een keer proberen. En ja hoor! Toen kon het opeens weer maandagavond. En een mailtje dat het bevestigde! Dus zo geschiedde.

Vervolgens de levering en installatie... Weer keurig op tijd (18.20 ofzo), maar de mensen van Dynalogic (Coolblue doet de levering dus niet zelf) weigerden de vaatwasser te installeren. Reden: hij moest onder een aanrechtblad en de kraan en afvoer zaten in een aanrechtkastje en dat mochten ze niet doen (voor de duidelijkheid: het is echt geen inbouw vaatwasser, maar hij staat gewoon in de keuken onder het aanrecht). Toen ik vroeg of de meeste mensen hun vaatwasser dan los midden in de keuken hadden staan, moesten ze een beetje glimlachen en snel weer weg voor de volgende levering. Dus wel een nieuwe vaatwasser, maar nog niet aangesloten... Wel keurig de oude meegenomen.

Nou heb ik niet helemaal twee linkerhanden, maar water aan- en afvoer wil je toch niks mis mee doen. Na wat proberen kreeg ik het helaas niet goed voor elkaar, waarschijnlijk omdat de koeriers met de oude vaatwasser ook een paar stukjes afvoer hadden meegenomen die ik helaas nog nodig had (dat hadden ze wel gemerkt als ze hem wél hadden aangesloten natuurlijk...). En ook op de kraan paste het niet helemaal goed.

Verder bij klantenservice...

Dus weer bellen met het verhaal dat de vaatwasser niet was aangesloten ondanks belofte op website. "Oh meneer wat vervelend. Ik zet het gelijk door en morgen wordt er contact opgenomen om een afspraak te maken voor een monteur!" Twee dagen later maar weer gaan bellen, niks. Vier dagen later een mailtje van Coolblue of ik kon vertellen wat er mis was gegaan. Nogmaals uitgelegd, "we nemen contact op met Dynalogic", niks meer.

Een paar dagen later weer een mailtje gekregen zonder oplossing, alleen dat ze bezig zijn te achterhalen wat er intern mis is gegaan (alsof mij dat uitmaakt). En een paar dagen later weer... Maar nog steeds geen oplossing geboden, in plaats van dat ze gewoon even een monteur sturen en hun interne zooi zelf oplossen.

Samenvattend: de klantenservice van Coolblue is heel vriendelijk over de telefoon en mail, maar ze zijn vergeten dat klantenservice ook inhoudt dat je oplossingen biedt. Ze doen mooie beloften die ze niet nakomen (tot drie keer toe) en vervolgens houden ze je aan het lijntje tot zelfs de bedenktermijn is verlopen.

Beste Pepijn,

Vervelend om te horen dat je bestelling zo is gelopen, we willen je voor dit verloop onze excuses aanbieden. We willen je bedanken voor de uitgebreide review, we gaan de casus op twee manieren meenemen. Allereerst gaan we onze eigen processen onder de loep nemen, het is echt niet de bedoeling dat er toezeggingen gedaan worden die vervolgens niet worden waargemaakt. Daarnaast gaan we terugkoppeling geven aan de vervoerder Dynalogic over de plaatsing en installatie van onze witgoedproducten. Hopelijk bevalt de machine goed en kunnen we in de toekomst je vertrouwen in Coolblue herstellen.

Coolblue

Daarvoor dat Coolblue grootse plannen heeft om een glimlach op mijn gezicht te toveren, had ik vandaag en gisteren niet echt een reden om te lachen.
Het begon allemaal met mijn bestelling die ik om 11:15 in de ochtend via de webshop plaatste. Zoals vaker bij mijn eerste bestelling in een nieuwe webshop besloot ik om PayPal als betaalmethode te gebruiken en van hun levering op dezelfde dag gebruik te maken (Coolblue (Same Day) Delivery). 738,95 EUR en bijna twee uur later dan opeens via e-mail de melding dat mijn betaling is afgekeurd en of ik via een andere betaalmethode het totale bedrag nog een keer wil overmaken. Ik moet hier even voor alle duidelijkheid aan toevoegen dat ik al meer dan 6 jaar PayPal gebruik voor bestellingen zowel binnen als buiten Nederland, en dat dit de eerste keer is dat een bedrijf mijn betaling afkeurt. Vaag, dus snel de telefoon gepakt en Coolblue gebeld. Nou, ze konden mij niet helpen en ik moest maar op een andere manier betalen. Jazeker, ik ga snel nog een keer 740 EUR overmaken terwijl de eerste betaling al via PayPal was afgeboekt. Ik ken PayPal, voordat dat bedrag weer op mijn bankrekening staat (want ja, het zal toch echt wel eerst worden afgeboekt) ben ik minimaal een week verder. Op mijn vraag of zij dit samen met hun externe PayPal-partner konden oplossen of mij in ieder geval konden vertellen waarom de betaling werd afgekeurd, wilde men niets zeggen. Lekker transparant. Dat geeft je echt een fijn gevoel, hoor.
Nou, dus toch maar even met PayPal aan de lijn. Het was inmiddels al rond 13:30 en ik had al zo'n vermoeden dat mijn bestelling waarschijnlijk niet meer op tijd zou worden geleverd wink-emoticon. De medewerker van PayPal was een erg toffe gast die heel snel een account manager erbij haalde die blijkbaar als contactpersoon voor Coolblue fungeert, of iets in die geest. Hij zou contact opnemen met Coolblue en het allemaal recht trekken.
En dat deed ie ook! Het duurde wel even, maar vele telefoontjes, whatsappjes en e-mails met Coolblue later (elke medewerker van Coolblue vond het wel "Erg vervelend!" voor me... zucht...) kreeg ik de bevestiging dat mijn betaling was goedgekeurd. Het ging dus blijkbaar wel, maar dat moest ik dan wel allemaal zelf uitzoeken, want Coolblue deed echt zippo voor mij. Geen enkele poging om mij ook maar ergens mee te helpen of tegemoet te komen. But wait, there is more... we zijn er nog niet helemaal!
Vervolgens weer contact gezocht via Whatsapp om te achterhalen wanneer het pakket nu daadwerkelijk de deur uit gaat en wordt geleverd.

"Pakket gaat vannacht de deur uit!"

"Echt??"

"Echt meneer!"

Echt niet, dus. Vanochtend maar even op de website in mijn account gespiekt, en ja hoor: status nog steeds niet aangepast. Great! Dus maar weer contact opgenomen met Coolblue via Whatsapp (je zou haast denken dat ik het leuk vind...). Eigenlijk tientallen keren verdeeld over de hele ochtend, want ik bleef maar vage antwoorden krijgen over verzendtijd, de trackinggegevens enz. "U krijgt het pakket uiterlijk vanavond!" en uiteindelijk, vele berichten verder een "U krijgt de trackinginformatie uiterlijk 15:30". Toen wist ik het eigenlijk al. Een Coolblue (Same Day) Delivery, want die kunnen slechts tot 15:00 worden besteld op de website. Alleen heb ik er nu dus kennelijk NIETS meer aan. Sterker nog, nu krijg ik het pakket nog later, namelijk vanavond, en is er voor de zoveelste keer onjuiste/valse informatie verstrekt aan mij. Niks gisteren verzenden. Lekker pech gehad.
Twee vrije dagen voor niks, Coolblue. TWEE VRIJE DAGEN! Echt waar, bedankt! Het zal jullie vast geen zak uitmaken (al doen jullie wel de hele tijd alsof via je mailtjes en berichten). Enorm veel gedoe voor mij als klant om JULLIE poep op te ruimen (ja, want ook jullie PayPal-partner is JULLIE probleem en mag niet het probleem van je klanten worden). Constant hetzelfde geautomatiseerde en schijnheilige geleuter van jullie medewerkers die echt geen zak uitvoeren om het probleem voor mij op te lossen. Geen tegemoetkoming, helemaal niks. Jullie zullen denk ik wel begrijpen dat ik dus ook echt nooit meer bij Coolblue ga bestellen en jullie ook nooit en never ergens zal aanbevelen.
Er kan altijd wel een keer iets misgaan, dat gebeurt iedereen - sure. Maar laat het dan niet aan je klant over om je zooitje vervolgens op te lossen.

Twee keer levering gemist. Toen ik vroeg wanneer precies wordt geleverd kreeg ik creatieve hoogstandjes zoals "Wij leveren z.s.m." of helemaal niets te horen.

Er wordt redelijk vlot gereageerd via Whatsapp of e-mail, maar de medewerkers lijken helemaal niets te weten (of zijn gewoon lui!) en laten je alles lekker zelf oplossen.

Beste Fred,

We vinden het echt oprecht heel erg vervelend om te horen dat je bestelling zo gelopen is. Dit is uiteraard echt niet de ervaring die we willen bieden. We hebben je bestelling opgezocht en we gaan evalueren waar het mis is gegaan en als er fouten zijn gemaakt door individuele medewerkers deze er op aanspreken, want we willen een probleemloos bestelproces bieden.

We zien dat je het product inmiddels hebt teruggestuurd. Hopelijk ben je bereid ons een tweede kans te geven zodat we je de volgende keer een levering kunnen bieden waar je wel blij van wordt.

Coolblue

Een van de betere webshops die ik ken. Je krijgt continu updates over de status van je bestelling via de mail en telefoon.

Het toetsenbord is van uitstekende kwaliteit. De doos was wel al open geweest, maar alles was verder goed afgedekt.

Vandaag bestelling geplaatst, voor ruim 512 Euro. Alhoewel geld daarvoor gewoon afgeschreven is, krijg ik de melding na enkele uren dat de order geannuleerd is, omdat de betaling niet in orde is. Geld is wel degelijk afgeschreven. Weg geld, weg bestelling. Klantenservice reageert al enkele uren niet. Al 3x iets naar klantenservice gestuurd. Nieuwe bestelling plaatsen kan wel. Nee dank je, ik ben niet zo gek om nog eens zo'n bedrag kwijt te raken. Een schandalige manier van handelen. Ik lees nu trouwens hier op Tweakers dat er meer klachten zijn. Coolblue schijnt dit vaker te doen.

Alhoewel je wel volop kan bestellen, reageert de klantenservice niet op mijn klachten. Ik ben ruim 512 Euro kwijt, en moet maar afwachten wat Coolblue er mee doet. Waardeloze, onbetrouwbare zaak.

Beste DJBM,

Het klopt inderdaad dat we controles uitvoeren bij sommige betalingen, over de meespelende factoren kunnen we helaas geen uitspraken doen. Met creditcard en Pay-pal betalingen wordt veel gefraudeerd, hierdoor moeten we controles uitvoeren. Hierdoor worden er in sommige gevallen betalingen onterecht afgewezen. Dit lijkt in jouw geval gebeurd te zijn, hiervoor willen we onze excuses aanbieden. Het bedrag van in dit geval 512,- euro wordt dezelfde, of volgende dag teruggeboekt. We gaan er van uit dat, dit nu ook het geval is. Als dit niet zo is, horen we het graag van je.

Coolblue

Mijn printer had er ineens geen zin meer in dus printer besteld bij Coolblue op zaterdagavond. Om 23:30 netjes een bevestiging gekregen maar de bevestiging van levering op zondag kwam er niet. Zondag contact opgenomen met klanten service. Wist het ook niet maar geen zorgen hij zou maanden komen. Met dit verschil dat ik maandag heel de dag aan het werk ben.
Waarom het precies mis was gegaan konden ze niet bevestigen, erg jammer.

Doos met printer werd blanco geleverd zonder extra doos er omheen.
Nu zijn zit wel erg grote dozen, dus kan mij dit indenken dat niet voor elk voormaat een doos voorradig is! Verzending kwam dus een dag te laat waarbij we dus extra rekening mee moesten houden. Nu is POSTNL ook niet meer wat het geweest is. (het grote geld) i.p.v. de perfecte service. Logistiek is de bezorging op maandag van 08:00 t/m 21:30, Dat noem ik nog eens plannen!
Kan ook tussen een bepaalt tijdstip (uiteraard) maar dit kost je extra euro's.

Ze waren zoals gewoonlijk erg vriendelijk en beleefd, maar bleef toch met een bitter gevoel achter. Niet echt een happy feeling dus dit keer.
Erg jammer wel een tegoed van €10,- gekregen maar had toch liever mijn printer bezorgd gekregen. En dit als grootste en oudste fan van Coolblue.
Fouten of vergissingen worden gemaakt. Dus alsnog een voldoende.

Zaterdagavond besteld, via paypall betaald. Prima. Zelfs belofte dat het op zondag wordt geleverd. Bijzonder.

AP op zaterdag besteld. Week erna nog niet binnen. Blijkbaar een issue met postNL maar ik heb de problemen.

Ze zijn heel aardig, maar ik heb nog steeds geen vervangend product.

Beste Hans,

Je pakket had uiteraard gewoon zondag geleverd moeten worden en je had zeker geen week op je pakket moeten wachten. We gaan kijken waar het is misgegaan en zorgen dat dit soort van vertraging niet meer voor kan komen. Je geeft in je review aan dat je na een week je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen. Is dit nu wel het geval? Als je je bestelling nog steeds niet hebt, zou je dan een mail naar klantenservice@coolblue.nl willen sturen? Sorry voor de te late levering en hopelijk tot de volgende keer!

Coolblue

Heb hier al vaker besteld. Vooralsnog tevreden met Coolblue.

Bij retournering van een product heb ik deze mogen houden, terwijl ik het geld wel teruggestort kreeg. Het ging hier uiteraard niet om een nieuwe TV, maar een smartphonecase. Toch prima service. Zoiets blijft wel hangen.

Verzending is prima. Tot nu toe is levering altijd volgende dag. Zelfs op zondag. Producten netjes verpakt in een smurfblauwe doos. Luchtzakjes voor de opvulling.

Mijn ervaring met de klantenservice is beperkt. De communicatie is wel vlot.

TV besteld op vrijdag middag die de volgende dag keurig werd afgeleverd zoals ook op de webpagina vermeld stond.
Klantenservice niet ingevuld omdat ik daar nog geen contact mee heb gehad, en hoop eerlijk gezegd dat hij het blijft doen en het ook niet nodig zal zijn.

Kreeg netjes mail en SMS over wie de transport verzorgde en dat ze me op hoogte gingen stellen omtrent het tijdstip.
Tijdstip kwam ook netjes overeen werd een half uur van te voren op de hoogte gesteld.
TV werd niet binnen gebracht maar goed dat is standaard bij mij thuis woon op de vierde verdieping en geen lift.

Eerder heb ik al verschillende dingen besteld bij Coolblue, tot nu toe altijd ok, snelle levering.

Deze keer een mac mini besteld. Coolblue is hier niet de goedkoopste, maar wel erg praktisch aangezien ze direct afleveren bij post-nl punten die tot 21:00 open zijn. (Ik werk tot 19:00, dus dat is handig voor mij.) Betaald via Paypal. Volgende dag een mailtje met “Betaling geweigerd”. Vreemd, want de betaling was wel afgeschreven en voltooid volgens Paypal. Klanten service gebeld van Coolblue, die konden/wilden niet uitleggen waarom de betaling nou precies geweigerd was. Ze zouden het geld dezelfde dag nog terug storten. Dus ze hadden het geld wel gewoon gekregen, het was niet geweigerd. Als ik de mac mini eventueel evengoed nog zou willen, zou ik via Ideal kunnen betalen, dan zou het geen probleem zijn.

Aangezien ze het geld dus al gewoon binnen hadden, was het probleem denk ik de verzekering die op een Paypal/Creditcard betaling zit. Als je betaalt met Ideal sta je kennelijk zwakker als consument als er iets mis gaat, en kan Coolblue je waarschijnlijk makkelijker in een eindeloos kastje-muur-TNT verhaal sturen. Alles voor een glimlach :P

Geld had ik wel weer snel terug. Dezelfde dag was het al teruggestort op Paypal, twee dagen later terug op creditcard. Nu de mac mini maar bij Mediamarkt besteld, voor 30 euro minder. Blijkt dat je daar een internet bestelling ook gewoon in de winkel af kunt halen. Net zo makkelijk eigenlijk :D

Medewerker van de klantenservice wou niet eerlijk vertellen wat er nou precies mis was. Betaling was wel weer snel teruggestort.

Beste Thrax,

Vervelend om te horen dat je bestelling niet door is gegaan. Over de precieze redenen voor afwijzingen kunnen we geen uitspraken doen, omdat de check dan zijn effect verliest. Wel is het zo dat er veel fraude met Paypal-betalingen plaatsvindt, waardoor dit soort controles moeten plaatsvinden. Het gevolg hiervan is dat de goede in sommige gevallen onder de slechten lijden. Uiteraard nemen we iedere feedback op dit systeem, met het oog op verbeteringen, mee. Bij deze willen we dan ook onze excuses voor deze ervaring aanbieden en hopen je ondanks dit voorval een volgende keer weer te kunnen helpen.

Coolblue

Er klopt iets niet, niemand kan mij antwoord geven wat niet klopt maar wel ruim 650,- gereserveerd op mijn creditcard door coolblue maar ik zou niet betaald hebben?? O ja en niemand kan mijn direct antwoord geven wat er niet klopt bij coolblue, om het nog gekker te maken ik krijg een mail dat ik niet betaald heb maar ze hebben wel gebeld om het abbonement aan te vragen bij Vodafone gekoppeld aan het gekochte product. De jongen aan de klantenservice telefoon doet wat hem opgedragen is, best erg dat je in die functie de ontevreden klanten niet door mag verbinden naar de persoon die wel de klant meer kan vertellen.

Medewerker mag niet doorverbinden met een persoon die d klant wel antwoord kan geven op vraag klant als hij zelf geen antwoord kan geven.

Beste Montee,

Vervelend om te horen dat je geen antwoord op je vraag hebt kunnen krijgen. We gaan onderzoeken hoe we dit in de toekomst beter kunnen communiceren. Je betaling met creditcard is niet mislukt, maar intern afgewezen. Over de precieze redenen voor afwijzingen kunnen we geen uitspraken doen. Wel is het zo dat er veel fraude met creditcardbetalingen plaatsvindt, waardoor dit soort controles moeten plaatsvinden. Het gevolg hiervan is dat de goede in sommige gevallen onder de slechten lijden.

We kunnen ons voorstellen dat dit niet een geheel bevredigende verklaring is, omdat we met betrekking tot deze controles vaag moeten blijven. De techniek achter de controles is dat, het bedrag inderdaad kortstondig gereserveerd wordt. De terugboeking is in dit geval dezelfde dag gebeurd.

Wel gaan we je feedback meenemen, in zowel de controle van betalingen als het verdere verloop. Je had namelijk na de afkeuring van de betaling niet gebeld moeten worden voor je abonnement.

Coolblue

Als je de subshops van coolblue kent is dat makkelijker met het vinden, maar de zoekfunctie doet het best goed, dus uiteindelijk is het nog best makkelijk via de hoofdwebshop

Review achtergelaten adv een mail van hen met de vraag daar toe. Met de telefoon die ik heb besteld ben ik helemaal tevreden, maar de screenprotectors die ik er bij had besteld waren een ramp (zelfs voor screenprotectors). Dit laten merken in de review waarna ik een mail kreeg dat ze het jammer vonden dat mijn ervaring zo negatief was met daarbij ook een 10 euro kortingscode.

Bestelling verliep zonder problemen. Snelle levering, bezorgtijd werd duidelijk van tevoren aangegeven (in tijdblok van 2 uur). Genoeg updates met de status van de levering. Alles helemaal in orde.

's Ochtends de bestelling geplaatst, begin van de avond al binnen! Helaas voldeed het product niet aan mijn verwachting en heb deze retour gestuurd. Dat is echt allemaal meer dan prima geregeld bij Coolblue!!

Verzending was uitstekend, denk dat daar bij Coolblue weinig over te klagen valt.

Omdat mijn bestelling retour ging contact gezocht per whatsapp. Kreeg binnen 10 min antwoord. De retour aanvraag was dan ook zo geregeld!

Ze hadden de videocamera van mijn keus op voorraad, hij is op tijd verstuurd en exact bezorgd volgens de bezorgafspraak. De camera deed het.
Ik waardeer de creativiteit van coolblue om je als koper gerust te stellen.
Maar omdat ik erg tevreden ben heb ik geen ervaring met de klantenservice.
Maar ik ga zeker vaker bestellen bij coolblue want een webwinkel die doet wat ze beloven, met een enorm assortiment en leuke prijzen is voor mij een goede webwinkel.

Ik kon gratis laten bezorgen op donderdagavond tussen 1800 en 2130. De koerier smste dat hij kwam en hij kwam op tijd.

Vindt CoolBlue het belangrijk dat een klant tevreden is? Helaas niet!
Een eerste kennismaking met CoolBlue en wat mij betreft de laatste keer.
Ik bestel een wasmachine die de volgende dag wordt geleverd. In de middag (een hele dag aan huis gekluisterd) wordt een apparaat geleverd maar dit blijkt (na 2 trappen opgesjouwd te zijn en uitgepakt) een droogtrommel te zijn van Beko.
Na contact met CoolBlue is er geen begrip voor dat deze fout is gemaakt en na ontvangst van een mail met een nieuwe order, zelfs geen excuus. Ik moet nu weer een dag thuis wachten en heb geen wasmachine! Cool blue vindt dit geen reden om excuus te maken. Wat mij betreft mogen fouten worden gemaakt maar maak in elk geval excuses en zorg dat je het vervelende gevoel bij de klant weghaalt. Tenslotte wordt de belofte “vandaag besteld, morgen in huis” niet waargemaakt!
Ik heb de order geannuleerd, met zo’n bedrijf wil ik geen zaken doen.

Het goede apparaat die ik besteld heb, is niet geleverd. Of de fout bij de koerier ligt of bij Cool Blue is niet duidelijk maar mijn klacht richt zich op de afhandeling van Cool Blue in deze.

Beste Agnes,

Wat ongelofelijk vervelend om te horen hoe slecht dit is verlopen en nóg erger, hoe het is afgehandeld.
We willen je heel graag onze excuses aanbieden, want we balen er keihard van hoe dit is gelopen.
We hopen dat je ons de kans geeft om je in de toekomst toch een keer op de Coolblue manier te verwonderen.

Scorekaart voor Coolblue.nl