Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Gemakkelijk en snel het gewenste product gevonden en besteld (Mijn eerste aankoop bij Coolblue). Netjes per mail op de hoogte gehouden over de gang van zaken m.b.t. de aankoop en de levering.

24-7 levering, zaterdag besteld, zondag in huis!

Bij Coolblue doen ze wat ze zeggen en zeggen ze wat ze doen! Accuraat en betrouwbaar!

iPhone dezelfde dag 's avonds laten bezorgen en dat verliep perfect.

Het uitzoeken, bestellen en betalen gaat zeer eenvoudig via de duidelijke en overzichtelijke website van Coolblue.

Snel en geheel volgens de afspraak

Clear and straightforward site. Very user friendly. Excellent selection of products at competitive prices. Very impressed!

Despite what must have been an enormous Christmas rush for Cool Blue, my product was delivered the following day (24 December) as promised and within the stated timeframe too. Excellent work team. Will definitely be using your services again!

Great delivery and really easy site to navigate with all info you ever need to make a fast decision.

Razendsnel als altijd. Zowel het bestellen dankzij de snelle en makkelijk te gebruiken website als de levering.

Wat een Super firma is Coolblue!! Wij hebben er nu 3x naar volle tevredenheid
iets gekocht! Net voor middernacht besteld, de volgende dag in huis.
Ook de winkels die er zijn, in Nederland, zijn goed. Je wordt er uitstekend geholpen. De prijzen zijn ook goed. Onze volgende bestelling zit er al weer aan te komen!!!! Coolblue.......here we come.......

Website is gebruiksvriendelijk en de bestelling werd snel geleverd. Keurig verpakt. Er werd een mail gestuurd met de trash code, zodat je kan zien hoe laat je pakketje wordt bezorgd.

Product netjes verpakt en werd volgende dag al geleverd.

Shoppen bij Coolblue is gewoon een plezier! Mooie prijzen, geweldige service! En een fikse lading gamification om alles nog leuker te maken.

Gratis verzending én levering op zondag 27 december nadat het product op zaterdag 26 december besteld is rond de klok van 21:00 uur.

Coolblue heeft een goed overzichtelijke website, veel keuze ook. De bestel- en betaalprocedure is makkelijk.

De levering werd snel en correct uitgevoerd.

Goede, overzichtelijke site. Soepel bestelproces. Voldoende betaalopties (en geen extra kosten voor betaling met creditcard). Goede informatie over verloop van bestelling.

Helaas werd een van de producten verzonden zonder extra verpakking, waardoor ik het product in een beschadigde doos ontving.
Bestelling werd netjes op tijd de volgende dag geleverd.

Het product werd niet geleverd in de befaamde blauwe doos maar gewoon in de doos van het product zelf

Product besteld en de volgende dag ontvangen. Doos was in perfecte staat en de prijs was heel netjes.

Uitstekende levering, maar aangegeven werd dat het product tussen 4 en 6 uur 's middags zou worden geleverd; dit werd 2 uur 's middags. Het is positief dat het eerder werd geleverd, maar niet binnen de aangegeven tijden. Dit is natuurlijk slechts een klein puntje dat mij zeker niet dwars zat.

Het product was eenvoudig op te zoeken op de website. Aantrekkelijk geprijsd en via de verschillende betalingsmethoden is de betaling zo geregeld. Wat ik ook sterk vind dat je niet perse een account moet aanmaken. Je kan zo je bestelling doen.

Het track en trace systeem is echt een uitkomst. Je kan de bestelling van verzenden tot bezorging via post.nl digitaal volgen.

Wat ik echt klantenservice vind dat je als waardering korting krijgt bij de volgende aankoop.

de goedkoopste (na vergelijken op kieskeurig/ google shopping) snelle levering, gewoon zoals beloofd op de site.
kieskeurig.nl was/ is niet actueel (uitv. zwart, 100% duurder) en verwees naar bol.com, google shopping verwees naar coolbleu.

snelle levering, gewoon zoals beloofd op de site.

Prima overzichtelijke website, goede sorteringsopties en alles is makkelijk te vinden. Producten die ik gekocht had voldeden aan de verwachting.

Zelfs met de kerstdrukte alles op tijd verzonden

Coolblue maakt het heel makkelijk om producten te vinden, aangezien zij werken met verschillende webshops binnen hun eigen webshop.

Het product was in perfecte staat geleverd en bovendien ook netjes op tijd.

Zoals ondertussen wel gewend van CoolBlue is de website zeer prettig om doorheen te scrollen. Zoekfunctie werkt ook goed, dus ik had mijn product ook snel gevonden. Betaling verliep soepel

Verzending was zeer snel en het pakketje was goed verpakt.

Zeer snelle levering en prima service, kan deze site van harte aanbevelen.
Zal in de toekomst eerst hier kijken als ik iets wil bestellen.

De website is makkelijk te volgen, alle stappen van bestellen tot betalen is heel goed.

De "bescherming" lag boven het pakket (niet boven+onder).

Scorekaart voor Coolblue.nl