Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Op de coolblue site werd ik doorverwezen naar een marktplaats advertentie en zag meteen de laptop die ik wilde. Zoveel korting dat ik zonder aarzelen een mail heb gestuurd.

Mailtje gestuurd om een laptop te kopen van de coolblue 2e kansjes en kreeg al een reactie voor ik het verstuurd had.

De klantenservice was heel vriendelijk en makkelijk te begrijpen. Er werd alles voor mij geregeld en het enige wat ik hoefde doen was betalen.

Precies wat je verwacht. Simpel om te bestellen en de reviews bij de producten helpen je goed.

Ruim assortiment en redelijke prijs. Duidelijk productbeschrijving en nuttige reviews op de website over de producten.

Erg makkelijk en snel contact zowel via chat als telefoon. Werd kundig geholpen. Ook bij de eerste zending retour sturen. Zoals ze zelf zeggen, doen ze daar echt niet moeilijk over en regelen een gepaste oplossing. De telefonist was deskundig en wist waar die het over had. Een winkel waar ik komende tijd vaker ga bestellen.

Super snelle levering en geweldige service. Alles word leuk en grappig overgebracht, en zeer goede aanbiedingen!

Op zondag avond besteld en maandag, al in huis op een tijd die mij het makkelijkst uitkwam, ook in een leuke doos, die echt gigantisch was, en het aller goedkoopst van alle vergeleken sites met hetzelfde product.

Vragen worden direct beantwoord.

Correct afwerking van het gehele proces, product vlot gevonden, betaling goed en correct, email inzake stand van zaken prima en snelle levering.

Het product: Datacolor Spyder 5 pro voldoet uitstekend.
Op de laptop is het beeld fors verbeterd. Op de desktopmonitor was slechts een kleine aanpassing nodig om 99% sRGB te bereiken.
Prima product voor betere beeldbewerking en een aangenamer beeld op de monitor.

Zeer vriendelijke en overzichtelijke site. Een plezier om te vergelijken. Snelle en goede levering in een vrolijke verpakking.

Apple Ipad Air 32 GB grijs besteld bij Coolblue. De volgende dag opgehaald en het was netjes verpakt. Niet gekozen omdat Coolblue de goedkoopste is, maar wel het duidelijkste in de omschrijving van het product en de garantie van 2 jaar, wat bij Coolblue gewoon vermeld staat.

Volgende dag kon ik het pakket bij de lokale supermarkt ophalen. Het geheel was netjes en beschermend verpakt.

Goed aanbod voor diverse range aan produkten (smartphones met accesoires, koffers, speelgoed, etc etc) en de prijs is 9 vd 10 keer ook 1 van de goedkoopste.
Verder erg snelle levering (bijna altijd de volgende dag, zelfs een keer wat besteld op zaterdag en geleverd op zondag zonder extra betaling). En eigenlijk nooit verzendkosten (ik zou zo even niet weten bij welk bedrag je wel zou moeten betalen, maar boven de 18 euro niet)

Levering bijna altijd de volgende dag. Aflevering op zondag ook mogelijk (vaak ook gratis).
Verpakking ook goed: coolblue doos die ruim verpakt is met goede bescherming.

Bij contact snel antwoord en ook naar tevredenheid geholpen.
Enige wat beter kan is als een product niet voorradig is en je vraagt wanneer het wel op voorraad is, krijg je niet echt een duidelijk antwoord.

Coolblue heeft een mooie website en zijn aardig in de winkel. Maar ze houden zich niet aan de afspraken van tijdige levering. Zaterdag bestelt met de garantie dat zondag geleverd zou worden. Op PostMNL kwam al direct maandag levering te staan, dus zondag bellen naar Coolnlue. Ze komen zeker tussen 13.30 en 15.30 op zondag. Niemand dus, zelfs op maandag, vrij genomen van het werk, levert Coolblue niet. Vandaag weer aan het werk en jahoor nu komen ze.Staat de printer in de winkel waar ik tot 17.30 uur kan ophalen. Ik ben pas na 18.30 terug in mijn woonplaats. Dus de leveringstijd wordt 1 week, zaterdag kan ik pas naar de winkel.

Coolblue stuurt mooie mailtjes met beloften die ze vervolgens niet waar maken, en dat met een glimlach. Schande!

Gelukkig heb ik sterke invloed op het aankoopbeleid van ons bedrijf en waar men inkoopt. Coolblue staat niet meer op de lijst van preferred suppliers.

Hoi Loon,

Vervelend om te horen dat het niet op tijd geleverd is. Helaas gaat er af en toe iets mis. Excuses hiervoor. Door de omstandigheden van je werk en het ophalen duurt het nu alleen maar langer. Kunt u het ordernummer doorsturen? Dan kunnen wij met u meekijken.

Makkelijke vergelijking kunnen maken tussen de diverse monitoren. Goede vergelijkingsmogelijkheid. Hierdoor snel tot een bestelling gekomen.

Besteld op zaterdag, de garantie dat het zondag geleverd werd. De hele middag te vergeefs gewacht... Zag zelfs op de track-and-trace site van PostNLdat ik niet thuis zou zijn geweest!!!
Uiteindelijk maandagochtend afgeleverd, waarbij ik geluk had dat mijn dochter wat later naar school moest. Anders had ik het alsnog zelf moeten ophalen...

Op mijn mail betreffende de slechte levering, werd serieus gereageerd.

Hoi heer Schrijvers,

Balen om te horen dat de zondaglevering is mislukt. Excuses hiervoor. Heeft u een ordernummer voor ons? Dan kunnen wij met u meekijken.

het bestellen ging makkelijk het betalen nog makkelijker en de levering was snel zelfs op zondag

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd, zoals beloofd de volgende dag in huis. Gewoon geweldig georganiseerd.

Op vrijdagavond besteld op zaterdagmorgen ontvangen, wel jammer dat de track & trace code alleen aangaf dat het pakket was afgeleverd bij de distributeur.

Ik koop vaak bij Coolblue, omdat ik er nog nooit problemen mee heb gehad, ze snel leveren en helder communiceren. Bij de aanschaf van, in dit geval, een televisie was dit op 23 december wederom het geval.

Pakket netjes de volgende dag geleverd. In verband met de kerst ook nog eens gratis avondbezorging. Helemaal prima dus.

Tot ik de tv installeerde en zag dat er een strook van 1 cm van het scherm defect was.

Direct met de klantenservice gebeld, om dit defect te melden. Vriendelijk te woord gestaan en excuses gekregen. Vervolgens een retourformulier gekregen, om het pakket terug te sturen. Omdat het om een nieuw product ging zou ik snel een nieuw product krijgen, maar ivm met kerst kon het iets later zijn. Prima. Het product op 24 december bij het postkantoor afgegeven.

Het pakket is vervolgens op dinsdag 29 december volgens track en trace aangekomen, maar de volgende dag nog geen bericht gehad van Coolblue. De dag daarna gebeld voor de status, waarop ik het verzoek kreeg nog even te wachten.

In het nieuwe jaar nogmaals gebeld. Er werd mij verteld dat ze bezig waren met het onderzoek. De 3S code doorgegeven, waardoor zij ook konden zien dat het artikel afgeleverd was. Wederom de vraag even geduld te hebben.

Op 7 januari krijg ik het bericht dat ze nog even met het onderzoek bezig zijn, waardoor ik nog even wacht met bellen. Op 12 januari kreeg ik dezelfde mail waarop ik ben gaan bellen.

Uiteindelijk blijkt dat het pakket zoek is en Coolblue met PostNL aan het uitzoeken is waar het mis is gegaan. Omdat PostNL niet reageert moet ik blijven wachten op mijn TV. Aangegeven dat het niet mijn probleem is dat danwel PostNL danwel Coolblue mijn pakket kwijt is en dat ik een nieuwe televisie verwacht. De (overigens wel vriendelijke) klantenservice kon me hier niet bij helpen en ook niet doorverbinden met iemand die dat wel kan. Hij zou het wel doorgeven, maar kon niet zeggen op welke termijn ik reactie zou krijgen.

Ik ben inmiddels wel klaar met wachten, vandaar deze review. Een oproep aan Coolblue om mijn klacht naar behoren en zeer spoedig af te handelen en mijn bestelde televisie deze week nog te leveren. Anders is de belofte "service met een glimlach" een beetje een wassen neus.

UPDATE:
Op 13 januari bericht ontvangen dat een nieuwe televisie naar mij wordt verstuurd. Toch nog de afhandeling zoals ik die verwacht had, ook al is het wat mij betreft wel aan de late kant. Waardering van Slecht naar Voldoende aangepast.

Goeie ervaringen met Coolblue. De levering is snel. En bij klachten krijg je snel reactie en volgt een snelle afhandeling.

Snelle levering, goed verpakt, product in orde.

Klachten worden snel opgepakt en afgehandeld.

na bestelling de andere dag netjes bezorgd.het instaleren van de printer was minder werk dan het uitpakken.ik ben zeer tevreden .

bestelling was op tijd afgeleverd.verpakking was zeer goed zoals boven vermeld.het uitpakken meer werk dan het instaleren van de printer.verpakking was voor de printer zeer goed.

12 uur besteld, 8 uur later in huis and ready to use. Top service! Zeker voor herhaling vatbaar coolblue.

Alles is top, zelfs als je iets terugstuurt, krijg je altijd je geld terug zonder opgave van reden.

Was echt verrast over de snelheid van het afhandelen en versturen van je bestelde product. mijn eerste bestelling was een SSD die ik om 23.30 bestelde en ik de volgende dag voor 12.00 binnen had. Daarom nu een LCD besteld, want het kost mij nog meer tijd dit te kopen in de winkel. Eveneens scherp geprijsd!

Verpakking net als mijn SSD in een mooie blauwe doos verpakt maar nu was de doos 20x groter ivm ik een LCD tv besteld heb. Goed inpakwerk zodat er niets onderweg kapot kan gaan.

Ook de klantenservice (via chat) was snel en klant gericht. Had contact over een verlate levering ivm de gladheid in het noorden. Coolblue excuseerde en maakte mij blij met een korting bon van 10 euro voor het ongemak. Gewoon heel netjes!

Ik ben heel tevreden over coolblue. Heb steeds een correcte bestelling gekregen en alles is altijd heel goed verpakt.

Perfecte, snelle levering, zelfs op zaterdag kanje uw pakket laten toekomen bij je thuis.

Heb nog geen problemen gehad, maar als die service even goed is als de rest, is coolblue de place to be om bestellingen te doen.

SSD besteld die de volgende dag netjes werd afgeleverd. Wat eerder was dan in eerste instantie werd aangegeven. Prima!

Scorekaart voor Coolblue.nl