Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Allereerst is de bestelling op de juiste datum en tijd geleverd. Daarna met probleem werd het snel opgelost via de klantenservice.

Probleem met laptop en goed opgelost. Pluim voor Coolblue service.

Mooie website, geinige gimmicks hier en daar. Verkoopt ook de meer obscure telefoons (Wileyfox e.d.)

Levering kan ik niet over klagen, het ligt vooral aan PostNL of het product op tijd aankomt.

Prima ervaring. Snelle levering en goede prijs. Netjes verpakt ook. Niets op aan te merken.

Producten vinden gaat makkelijk, bestellen en betalen eveneens. Tot nu toe heb ik nog nooit problemen gehad met een levering. Ideaal is de bezorging op zondag.

Perfecte website waar door ik makkelijk het juiste product kon vinden en bestellen, super makkelijk!!

22:15 's avonds besteld en de andere dag al binnen

Al meerdere keren iets besteld bij Coolblue. Zijn vaak snel in levering, veel keus, makkelijk in retourneren

Elke aankoop die ik bij Coolblue heb gedaan was prima. Zeer snelle levering, je wordt perfect op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Binnen een dag heb je je product en bevalt het niet dan stuur je het terug en binnen een aantal dagen heb je je geld weer terug.

Bestelling ging snel en foutloos. Prima dus.

De website is prima. Wij hebben echter van tevoren ook gebeld over informatie over het product. Wij hadden namelijk grote twijfels over de betrouwbaarheid en kwaliteit. De telefonische verkoper heeft ons overgehaald voor dit product te kiezen. Achteraf gezien kan ik concluderen dat degene die we toen gesproken hebben, ons volledig verkeerd heeft voorgelicht en niets over het product wist. Zo moesten we volgens Coolblue een extra slang aanschaffen, die later overbodig bleek. Ook andere informatie bleek niet correct.

Van tevoren hadden wij Coolblue gebeld en ook gevraagd of de aangeschafte wasdroger zou worden aangesloten. Ons werd verteld dat de machine volledig werkend zou worden aangesloten. Coolblue gebruikt Dynalogic om producten af te leveren. Klantvriendelijkheid kent deze firma niet. En zij weigerden de machine ter plekke te installeren en aan te sluiten. De wasdroger werd alleen neergekwakt. Wij kregen tweemaal een niet werkend product geleverd en dat moest tweemaal worden opgehaald.Deze leverancier maakt vaak gebruik van andere partijen om goederen op te halen of af te leveren. Er komt dan een gammel oud busje bij je aan de deur die verwacht dat de droger al bij de deur staat, zonder dat er maar een spoortje water inzit. De aan ons geleverde drogers hadden als euvel, dat ze het water niet weg pompten :-/ Vervolgens weigeren zij de machine mee te nemen ofwel van de eerste verdieping naar beneden te halen. Elke keer ging de afspraak (gemaakt via Coolblue) mis. Elke keer een vrije dag kwijt. Bellen naar Coolblue of Dynalogic heeft totaal geen zin. Ze geven elkaar de schuld en weigeren het onderling op te lossen.
Het telefoonnummer van Dynalogic is een betaalnummer, wij zijn ondertussen al een flink bedrag hieraan kwijt.
De bezorgers gaan bij het sjouwen zeer amateuristisch te werk en onze trap is inmiddels op diverse plaatsen beschadigd.
De website van Dynalogic heeft veel functies die bijna allemaal niet werken. Foto bezorger bijna nooit zichtbaar. Route niet zichtbaar etc...
Dynalogic is werkelijk in staat alles fout te doen wat ze maar fout kunnen doen. Nog nooit heb ik zo'n slechte bezorgservice gezien.

Wij hebben ondertussen een flink aantal producten bij Coolblue besteld en waren tot nu toe altijd zeer tevreden over de service. Deze keer hadden wij echter een zeer negatieve ervaring. De klantenservice van Coolblue is altijd heel aardig en klantvriendelijk. Ook zijn ze heel goed in hun verontschuldigingen aanbieden. Echter:
- Ze bellen nooit terug, al maak je die afspraak.
- Elke keer krijg je een ander aan de lijn, die niets van je probleem weet
- Ze zijn erg goed in afschuiven naar leveranciers en fabrieksgaranties.
- Ze laten je zelf problemen hun leverancier oplossen (bellen niet voor jou) en de leverancier schuift alle schuld naar Coolblue.
- Mijn nette, maar kritische review over de levering en aangeschafte Beko wasdroger werd door Coolblue nooit geplaatst.

Op 8 Oktober 2015 bestelden wij de droger. Op 8 januari had ik mijn geld weer terug. Inmiddels bij Witgoedhuis een Bosch wasdroger aangeschaft en geleverd gekregen.

Hier de bijbehorende productreview:

Update 18/1/2016:
Door support van Coolblue gebeld, ze hebben beloofd de problemen aan te pakken en kwamen hierin serieus over. Ook hebben wij een korting ter compensatie gekregen. Daarom de rating van de klantenservice verhoogd.

Hoi Bloksel. Dankjewel voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat onze leveringen zo moeizaam zijn verlopen. Uw punten zijn valide en dit zijn signalen die wij meer opvangen de laatste tijd. We zijn al bezig om dit glad te strijken en op te lossen. Het niveau van bezorgen moet gelijk staan aan de rest van onze diensten. Zouden we een order- of retournummer mogen? Dan kunnen we nog het een en ander nalopen. Hartelijk dank alvast.

Beste Coolblue,
Zelf vinden wij het ook heel vervelend hoe het is gegaan. In het verleden hebben wij juist zeer goede ervaringen gehad met julllie product experts in de winkel in Rotterdam. Het ordernummer van deze bestelling was 14322172. Het is een flink dossier, dus veel leesplezier :-)

Bloksel, bedankt voor u ordernummer. En nogmaals wat ontzettend vervelend hoe de hele situatie gelopen is. Het heeft ons zeker wat tijd gekost maar we hebben alles op een rijtje gezet en we komen tot de conclusie dat alles gewoonweg te lang heeft geduurd. Daarin is het jammer dan het omruilen van het toestel en de diverse monteurs het probleem niet hebben kunnen verhelpen. Begrijpelijk dat deze ervaring een zure nasmaak heeft gegeven.

Daarin kijken we graag nog mee naar een oplossing en zullen we morgen daarover telefonisch contact met u opnemen.

Op de coolblue site werd ik doorverwezen naar een marktplaats advertentie en zag meteen de laptop die ik wilde. Zoveel korting dat ik zonder aarzelen een mail heb gestuurd.

Mailtje gestuurd om een laptop te kopen van de coolblue 2e kansjes en kreeg al een reactie voor ik het verstuurd had.

De klantenservice was heel vriendelijk en makkelijk te begrijpen. Er werd alles voor mij geregeld en het enige wat ik hoefde doen was betalen.

Precies wat je verwacht. Simpel om te bestellen en de reviews bij de producten helpen je goed.

Ruim assortiment en redelijke prijs. Duidelijk productbeschrijving en nuttige reviews op de website over de producten.

Erg makkelijk en snel contact zowel via chat als telefoon. Werd kundig geholpen. Ook bij de eerste zending retour sturen. Zoals ze zelf zeggen, doen ze daar echt niet moeilijk over en regelen een gepaste oplossing. De telefonist was deskundig en wist waar die het over had. Een winkel waar ik komende tijd vaker ga bestellen.

Super snelle levering en geweldige service. Alles word leuk en grappig overgebracht, en zeer goede aanbiedingen!

Op zondag avond besteld en maandag, al in huis op een tijd die mij het makkelijkst uitkwam, ook in een leuke doos, die echt gigantisch was, en het aller goedkoopst van alle vergeleken sites met hetzelfde product.

Vragen worden direct beantwoord.

Correct afwerking van het gehele proces, product vlot gevonden, betaling goed en correct, email inzake stand van zaken prima en snelle levering.

Het product: Datacolor Spyder 5 pro voldoet uitstekend.
Op de laptop is het beeld fors verbeterd. Op de desktopmonitor was slechts een kleine aanpassing nodig om 99% sRGB te bereiken.
Prima product voor betere beeldbewerking en een aangenamer beeld op de monitor.

Zeer vriendelijke en overzichtelijke site. Een plezier om te vergelijken. Snelle en goede levering in een vrolijke verpakking.

Apple Ipad Air 32 GB grijs besteld bij Coolblue. De volgende dag opgehaald en het was netjes verpakt. Niet gekozen omdat Coolblue de goedkoopste is, maar wel het duidelijkste in de omschrijving van het product en de garantie van 2 jaar, wat bij Coolblue gewoon vermeld staat.

Volgende dag kon ik het pakket bij de lokale supermarkt ophalen. Het geheel was netjes en beschermend verpakt.

Goed aanbod voor diverse range aan produkten (smartphones met accesoires, koffers, speelgoed, etc etc) en de prijs is 9 vd 10 keer ook 1 van de goedkoopste.
Verder erg snelle levering (bijna altijd de volgende dag, zelfs een keer wat besteld op zaterdag en geleverd op zondag zonder extra betaling). En eigenlijk nooit verzendkosten (ik zou zo even niet weten bij welk bedrag je wel zou moeten betalen, maar boven de 18 euro niet)

Levering bijna altijd de volgende dag. Aflevering op zondag ook mogelijk (vaak ook gratis).
Verpakking ook goed: coolblue doos die ruim verpakt is met goede bescherming.

Bij contact snel antwoord en ook naar tevredenheid geholpen.
Enige wat beter kan is als een product niet voorradig is en je vraagt wanneer het wel op voorraad is, krijg je niet echt een duidelijk antwoord.

Coolblue heeft een mooie website en zijn aardig in de winkel. Maar ze houden zich niet aan de afspraken van tijdige levering. Zaterdag bestelt met de garantie dat zondag geleverd zou worden. Op PostMNL kwam al direct maandag levering te staan, dus zondag bellen naar Coolnlue. Ze komen zeker tussen 13.30 en 15.30 op zondag. Niemand dus, zelfs op maandag, vrij genomen van het werk, levert Coolblue niet. Vandaag weer aan het werk en jahoor nu komen ze.Staat de printer in de winkel waar ik tot 17.30 uur kan ophalen. Ik ben pas na 18.30 terug in mijn woonplaats. Dus de leveringstijd wordt 1 week, zaterdag kan ik pas naar de winkel.

Coolblue stuurt mooie mailtjes met beloften die ze vervolgens niet waar maken, en dat met een glimlach. Schande!

Gelukkig heb ik sterke invloed op het aankoopbeleid van ons bedrijf en waar men inkoopt. Coolblue staat niet meer op de lijst van preferred suppliers.

Hoi Loon,

Vervelend om te horen dat het niet op tijd geleverd is. Helaas gaat er af en toe iets mis. Excuses hiervoor. Door de omstandigheden van je werk en het ophalen duurt het nu alleen maar langer. Kunt u het ordernummer doorsturen? Dan kunnen wij met u meekijken.

Makkelijke vergelijking kunnen maken tussen de diverse monitoren. Goede vergelijkingsmogelijkheid. Hierdoor snel tot een bestelling gekomen.

Besteld op zaterdag, de garantie dat het zondag geleverd werd. De hele middag te vergeefs gewacht... Zag zelfs op de track-and-trace site van PostNLdat ik niet thuis zou zijn geweest!!!
Uiteindelijk maandagochtend afgeleverd, waarbij ik geluk had dat mijn dochter wat later naar school moest. Anders had ik het alsnog zelf moeten ophalen...

Op mijn mail betreffende de slechte levering, werd serieus gereageerd.

Hoi heer Schrijvers,

Balen om te horen dat de zondaglevering is mislukt. Excuses hiervoor. Heeft u een ordernummer voor ons? Dan kunnen wij met u meekijken.

het bestellen ging makkelijk het betalen nog makkelijker en de levering was snel zelfs op zondag

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd, zoals beloofd de volgende dag in huis. Gewoon geweldig georganiseerd.

Op vrijdagavond besteld op zaterdagmorgen ontvangen, wel jammer dat de track & trace code alleen aangaf dat het pakket was afgeleverd bij de distributeur.

Scorekaart voor Coolblue.nl