Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenWinkel biedt de door mij bestelde NAS als verschillende bundels met geschikte Harddisks . Verder is het pakketje netjes op de volgende dag geleverd zoals beloofd.
Verzendingin de bekende coolblue doos geleverd. Harde schijven enkel in envelop verpakt, verder niet door kussentjes beschermd wat ik had verwacht met een dergelijk artikel. Alles werkt echter.
De site is heel duidelijk en de aankoop wordt zeer snel geleverd. Op zondagavond besteld en maandag om half twaalf in huis.
VerzendingHeel mooie tablet.
Ik vind het een prettige site om te bestellen, alles wat je zoekt is makkelijk te vinden.
VerzendingLevering was netjes op tijd en alles was goed ingepakt.
Alle courante betaalmogelijkheden zijn voor handen ook paypal , zonder meer prijs. Zou allemaal secure moeten verlopen en gebeurd zonder fouten ...
VerzendingOn evenaart , als ze zeggen morgen is het er is het er ook zonder fout.
KlantenserviceBij on te vreden of defect , geven ze steeds de blijk het onderste uit de kan te halen en slagen er ook meestal in
Enorm goede website. Altijd snelle levering, voor 23:59 besteld heb ik het de volgende dag altijd in huis. Ze houden zich aan de beloftes die ze maken. Als ik de klantenservice nodig heb, gaat dat snel, goed en plezierig.
VerzendingSnelle levering en goed ingepakt.
KlantenserviceAltijd snel en behulpzaam.
Zeer overzichtelijke website. Bij selectie van gsm worden ook alle bijpassende producten getoond die enkel op dit item passen zoals hoesjes, geheugenkaart e.d. Maw vergissen is niet mogelijk! Levering zoals afgesproken de volgende dag! Ik was zeer tevreden!
VerzendingZeer handige gsm. Beeldscherm en foto's van hoge kwaliteit
Wel slechts 8GB, daarom extra geheugenkaart gekocht.
Printers zijn niet iets dat je dagelijks koopt. Bovendien zijn het ook niet het soort sexy producten waar je op tweakers uitgebreide keuzegidsen voor vindt. Met de keuze hulp van coolblue was ik er echter zo uit. Bovendien was het fijn dat ze je expliciet waarschuwen dat de printer standaard zonder kabel geleverd wordt. (Ik snap niet wat leveranciers motiveert om dit te doen bij printers die alleen met kabel werken maar daar kan CB niets aan doen)
VerzendingKeurig op tijd geleverd alleen was de CB doos alle jezus groot. Ik had een desktop model printer besteld en dit was genoeg voor een opzichzelfstaande multifunctional. Gelukkig was het vooral pakpapier maar een beetje zonde van de verspilling voelde het wel
Product was makkelijk te bestellen informatie over de voorraad klopt. Zoals het op de site stond is het geleverd. Namelijk vandaag besteld, morgen in huis!
VerzendingProduct in goede staat ontvangen en op tijd. Jammer dat er geen papieren gebruiksaanwijzing bij zit. De internet versie is voor mij best pittige kost.
Heel makkelijk die gespecialiseerde websites. Dit maakt het geheel erg overzichtelijk.
Betaling ook makkelijk via iDEAL
Netjes verpakt en zeer snel geleverd
KlantenserviceHad een technische vraag na het uitpakken van mijn product.
Contact opgenomen met de klantenservice. Die kon mijn vraag niet direct beantwoorden( wat begrijpelijk is ) maar ging het uitzoeken .
De zelfde avond nog een complete beschrijving via de mail ontvangen.
Niks dan lof hier over.
Heel veel keuze in alle merken, goede servis en top kwaliteit
De levering is ook heel snel.
Voor de 2e keer een bestelling geplaatst,en van het betalen tot ontvangst van artikel,alles liep perfect.Een meerwaarde is het zondags leveren.Over het kwaliteit van het product ben ik heel tevreden.Klein minpunt de aflevering van het laatste artikel,we stonden te wachten op de bestelling,en hij was in de brievenbus gelegd zonder ons te verwittingen terwijl we thuis waren.
Vriendelijke groeten
Zie onder korte roelichting
Bestelling ging goed! Product ook helemaal in orde en alles kwam netjes op tijd!
Ook de prijs verhouding voor wat je betaald en wat je krijgt is ook zeer goed!
Product was goed, ook een goeie prijs!
KlantenserviceWas gewoon makkelijk te bereiken en ook een ruime keuze op het aantal platformen waar je ze op kon bereiken
Duidelijke en overzichtelijke site
Betatingsmogelijkheden ruim voldoende
En levering zoals afgesproken
En het juiste product afgeleverd
Goede vergelijkingstool, erg snelle levering (besteld op zaterdag, zondag geleverd), goedkoop, en flink wat reviews die helpen de juiste keuze te maken.
VerzendingErg snel, ook in het weekend!
Ik bestel al enkele jaren bij Coolblue. Bij een garantiegeval werd niet gezeurd en een week nadat ik een defecte autocam had op gestuurd kreeg ik een compleet nieuwe. Nu heb ik een SSD besteld, eerst goed naar een uitleg filmpje bij coolblue gekeken waarin duidelijk werd uitgelegd hoe je een harddisk in je laptop moest vervangen. Ook kreeg je daarin een goede tip om je de data van je oude naar de nieuwe HD (SSD)om te zetten. Ik heb alles telefonisch besteld en de verkoper ging nog eens na checken bij hun TD of ik niets vergeten was. Een dag later werd het paketje bezorgd en drie uur later (met data overzetten) had ik weer een supersnelle laptop.
VerzendingZoals beloofd in een dag bezorgd
KlantenserviceIn een woord SUPER, zowel de klantenservice als de klachtenservice
Ik heb al meerdere keren bij Coolblue producten besteld, en ze zijn altijd heel erg betrouwbaar en het bestellen zelf is erg gemakkelijk en duidelijk. Nog nooit problemen gehad met Coolblue!
VerzendingAls je het voor middernacht besteld, heb je het de volgende dag in huis! Erg fijn, net zo effectief als zelf naar de winkel gaan voor wat je nodig hebt, maar makkelijker aangezien je gewoon lekker thuis kunt blijven.
Hartstikke tevreden, supersnelle bezorging, prima website. En natuurlijk de heerlijke coolblue stijl er gratis bij
Supersnelle levering; goede en duidelijk info vooraf en tijdens leveringsproces. Mail toen product gearriveerd was.
VerzendingLaten bezorgen bij Bruna ; makkelijk op tijd die mij uitkwam opgehaald
Excellent customer support and delivery times. Best online shop in whole Netherlands I ever bought from !
KlantenserviceI lost my password and they were kind enough to process my order via phone and send me a link that allowed me to pay without even logging in to their website.
snelle levering
en als je advies nodig bent geven ze goed advies
en linken je niet gelijk aan het duurste artikel
goed geleverd en snel
Klantenserviceze geven een eerlijk en professioneel advies
en dat ze niet het duurste product naar voren schuiven