Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenDuidelijke en overzichtelijke site
Betatingsmogelijkheden ruim voldoende
En levering zoals afgesproken
En het juiste product afgeleverd
Goede vergelijkingstool, erg snelle levering (besteld op zaterdag, zondag geleverd), goedkoop, en flink wat reviews die helpen de juiste keuze te maken.
VerzendingErg snel, ook in het weekend!
Ik bestel al enkele jaren bij Coolblue. Bij een garantiegeval werd niet gezeurd en een week nadat ik een defecte autocam had op gestuurd kreeg ik een compleet nieuwe. Nu heb ik een SSD besteld, eerst goed naar een uitleg filmpje bij coolblue gekeken waarin duidelijk werd uitgelegd hoe je een harddisk in je laptop moest vervangen. Ook kreeg je daarin een goede tip om je de data van je oude naar de nieuwe HD (SSD)om te zetten. Ik heb alles telefonisch besteld en de verkoper ging nog eens na checken bij hun TD of ik niets vergeten was. Een dag later werd het paketje bezorgd en drie uur later (met data overzetten) had ik weer een supersnelle laptop.
VerzendingZoals beloofd in een dag bezorgd
KlantenserviceIn een woord SUPER, zowel de klantenservice als de klachtenservice
Ik heb al meerdere keren bij Coolblue producten besteld, en ze zijn altijd heel erg betrouwbaar en het bestellen zelf is erg gemakkelijk en duidelijk. Nog nooit problemen gehad met Coolblue!
VerzendingAls je het voor middernacht besteld, heb je het de volgende dag in huis! Erg fijn, net zo effectief als zelf naar de winkel gaan voor wat je nodig hebt, maar makkelijker aangezien je gewoon lekker thuis kunt blijven.
Hartstikke tevreden, supersnelle bezorging, prima website. En natuurlijk de heerlijke coolblue stijl er gratis bij
Supersnelle levering; goede en duidelijk info vooraf en tijdens leveringsproces. Mail toen product gearriveerd was.
VerzendingLaten bezorgen bij Bruna ; makkelijk op tijd die mij uitkwam opgehaald
Excellent customer support and delivery times. Best online shop in whole Netherlands I ever bought from !
KlantenserviceI lost my password and they were kind enough to process my order via phone and send me a link that allowed me to pay without even logging in to their website.
snelle levering
en als je advies nodig bent geven ze goed advies
en linken je niet gelijk aan het duurste artikel
goed geleverd en snel
Klantenserviceze geven een eerlijk en professioneel advies
en dat ze niet het duurste product naar voren schuiven
Na veel onderzoek kwam ik steeds weer terug bij Coolblue daar hadden zij op dat moment niet hetgeen ik zocht ,nl een bepaalde MEDION laptop.Zouden e-mailen wanneer in voorraad. Een paar dagen daarna kreeg ik bericht.
Ik bestelde 's avonds om 10h 30, betaalde met een bankkaart en reeds de ochtend daarna rond 9h30 werd het pakket afgeleverd, geheel volgens de belofte, het leek alsof ik hem achter de hoek even had gekocht ! Perfect geregeld.
Makkelijk mijn artikel teruggevonden in de webshop, bij alternatieve producten werd netjes weergegeven welk artikel ik nog meer kon aanschaffen. Dit maakte dat ik zeker was van mijn koop!
Ik heb 2 aanlopen gedaan bij Coolbleu. Allebei perfect afgehandeld. Zelfs toen ze mij niet konden helpen , kreeg ik de volgende dag een -met de hand geschreven -excuus kaart. Zo ver gaan ze bij Coolbleu. Altijd levering binnen 24-uur. Zelfs op zondag. Waarom zou je nog de deur uitgaan? Ik niet in elk geval! Toppertje!!!!
VerzendingZoals ik al eerder meldde is de levering perfect. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden via sms of email. De hele dag thuis zitten is er dus niet meer bij.
KlantenserviceIk praat liever met iemand van Coolbleu als met een ongeinteresseerde verkoper in een zaak als Media Markt. Daar loopt iedereen met een sjachereinige kop. En hebben nooit geen tijd. (Ik ben bezig 《waarmee》even verderop staat mijn collega. Zoeken, zoeken en dan inpakken en weg wezen. Een 3 voor Media Markt een 9 voor Coolbleu !!
Ruim assortiment, interessante userreviews, aantrekkelijke prijzen. Beter bestaat gewoon niet. Ik kom altijd eerst naar Coolblue...
Top website. Kon makkelijke een keuze maken bij het bestellen van een tablet. Duidelijke adviezen. had nog genoeg keus na het inschakelen van de filteropties.
VerzendingSnelle afhandeling van de order en de volgende dag in huis.
Monitor besteld. Na tijdje afwegen welke het zou worden gekocht bij Coolblue. Met gratis verzending en snelle levering een van de goedkoopste. Eenvoudig, snel en duidelijk. Doen wat ze beloven.
VerzendingMonitor geleverd, zat gewoon in originele doos. Geen probleem voor mij, scheelt weer belasting op het milieu.
Enige puntje van verbetering was de levering, waar Coolblue niet direct invloed op heeft, maar de postbezorger belde niet eens aan maar bracht het pakketje direct naar de buren. Daarom geen 5 sterren voor dit.
Het enige wat lastig ging: ik moest flink zoeken welke inktpatronen bij mijn printer passen. Dit heb ik via andere websites uitgezocht. Daarna was bestellen een fluitje van een cent!
Verzendingvoor middernacht besteld en de volgende dag al in huis, prima!
Dit is een Coolblue review.
Coolblue, vroeger nog PDAshop daar bestel ik al 10 jaar ondertussen.
Tijd voor een review dus.
Ik heb even in mijn geschiedenis gekeken en ik zit al over de 5000 euro aan gadgets heen die ik hier besteld hebt, van telefoons tot wijnglazen.
Als je zoveel besteld gaan dingen opvallen .
De website is altijd helder, kan mooi de producten met elkaar vergelijken (al gebruik ik soms ook de tweakers pricewatch tegenwoordig). en bestellen (zelfs met abonnementen) gaat altijd keurig. Maar drukken op de knop en het is onderweg.
Ben ook al een paar keer in de winkels geweest (sneller / makkelijker) (soms ben ik de hele week overdag niet thuis om pakketten aan te nemen, dan is een winkel ergens in nederland best wel fijn om te hebben).
In de winkel zelf krijg je wat te drinken aangeboden, en terwijl je wacht tot er een medewerker beschikbaar is hebben ze heerlijke relaxfauteuils om in te zitten totdat je geholpen wordt. En altijd met succes.
Ook bij problemen denken ze met je mee tot de beste oplossing.
Alle manieren van leveren geprobeerd:
Gewoon in de winkel langsgaan (voorraad spul).
In de winkel laten bezorgen. (zelf ophalen).
Thuis laten bezorgen (gratis door de weeks)
Thuis laten bezorgen (zondag)
Thuis laten bezorgen (gratis avond)
Thuis laten bezorgen (avond)
Thuis laten bezorgen (Zelfde avond)
Ophalen bij het postkantoor.
Wat ik ook kies, het lukt altijd en zoals afgesproken.
Als je het dezelfde avond nog laat bezorgen kan je de bezorger tracen waar hij rijdt zodat je nog beter weet wanneer het pakketje aankomt (al was de trace de laatste keer stuk, pakketje is trouwens mooi optijd dezelfde avond nog aangekomen).
Aangezien je zoveel opties hebt om je product in handen te krijgen, kan ik alleen maar 5 sterren geven. (ook als ik nog heel laat bestel 23:45 dan nog gaat het goed).
Als je zoveel besteld kom je ook wel eens in aanraking met de klantenservice.
Ik zal 2 ervaringen wat verder toelichten:
De wijnglazen:
Ik had voor kerst avond nog 6 rode en witte wijnglazen nodig, wij zouden het kerstdiner doen en we wilde toch wel een goede indruk achter laten en een fantastische avond neer zetten. En een goed aangeklede diner tafel helpt daarbij. dus ik 2 dagen van te voren de spullen besteld. 8 witte/8 rode/ 8 champagne glazen pakket besteld. En ja hoor volgende dag een pakketje aan de deur, Helaas 2 glazen gesneuveld (heel klein, maar toch schade).
Meteen gebeld natuurlijk voor een oplossing. Omruilen ging niet meer optijd, maar we mochten de glazen gewoon gebruiken, en na kerst werden de 2 gebroken glazen omgeruild voor 2 nieuwe. (zo simpel kan het zijn)
De laptop:
Een nieuwe laptop gekocht voor mijn vriendin (1400 euro).
Bij binnenkomst meteen aangepakt maar eenmaal aan de oplader staat er 115 volt op de buitenkant van de laptop. En op een geaard stopcontact geen problemen. Maar in mijn huis bijna geen geaarde stopcontacten (staat nog op de to-do lijst). Dus ik naar de winkel met een extra verleng snoer omdat ik er al vanuit ging dat er in de winkel alleen geaarde stopcontacten aanwezig zijn. Maar natuurlijk is in een nieuw bedrijfspand de elektriciteit veel beter aangelegd dan bij mij thuis. dus ook geen resultaat. Laptop werd toch omgeruild voor een nieuwe! Maar bij thuiskomst natuurlijk hetzelfde probleem. Na wat verder onderzoek van mijzelf. Laptops vallen niet onder consumer elektronica maar onder zakelijke apparatuur (ook gaming laptops). Daarom mogen fabrikanten ervan uit gaan dat de elektronica altijd in een geaard stopcontact gestoken zal worden.
Wat weer besparingen oplevert. En de buitenkant netjes geaard is als dit aanwezig is, echter met een ongeaarde aansluiting krijg je last van overspraak en komt er een hoge maar ongevaarlijke spanning op te staan, die je goed kan voelen maar ook kan horen!.
Ondertussen een snoer neergelegd vanuit de keuken naar de bank, zodat we iets van aarding hebben voorlopig. en extra prioriteit om alles te aarden in ons huis!
En top van coolblue dat de laptop gewoon wordt omgeruild. no matter what!.
Oja en sorry dat ik jullie een open gemaakte doos heb terug gegeven terwijl de schuld in mijn woning ligt!
Mede vanwege de aftersales van Coolblue betaal ik graag wat meer om in ieder geval zeker te zijn van goede service!., Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar met zulke service hoef je dat ook helemaal niet te verwachten!.
Snelle support en snelle bezorging helemaal perfect dus! De site is ook goed en overzichtelijk.
In de webshop een 17,3 inch laptoptas besteld. Betaling ging mis vanwege de vele doorverwijzingen en mijn browser aan hijacking dacht. Per telefoon de betaling alsnog kunnen regelen.
Helaas zit er in de webshop een fout, ik werd niet met een laptoptas voor een 17,3 inch verblijd, maar met eentje voor een laptop van 15,4 inch. Dat gaat niet passen, zie verder klantenservice.
Zoals beloofd; de volgende dag in huis.
KlantenserviceEn hier gaat het fout. CoolBlue beweert "Retouren-we-doen-niet-moeilijk". Het is helaas maar een slogan en niet meer.
Allereerst telefonisch hierover contact gehad en men zou per email alles toezenden. Daar wacht ik nu nog op.
Uiteindelijk dan maar via de website de retour aanvraag aangemaakt. Daarin stond vermeld dat men het ook bij de winkel kon inleveren. Nu woon ik enigzins in de buurt van Amsterdam en dacht; in plaats van bij het postkantoor om de hoek, kan ik het ook daar inleveren. Niet doen!!! De parkeerkosten daar zijn zo hoog, dat je het pakket zelfs goedkoper BETAALD naar CoolBlue terug kan sturen. Tevens blijkt daar ook, dat ik wel de goede code besteld heb, maar dat daar het verkeerde product aan vast zit.
Ik bestel al jaren bij CoolBlue en ben bereid om iets meer te betalen voor een beetje service, maar dit gaat me te ver. Voortaan zoek ik wel de goedkoopste uit.
Toch nog één extra ster voor de vriendelijke dame achter de service balie.
Heel handig dat je ook met diverse betaalsystemen kan betalen. De betaling gaat snel en vlot. Alles word tevens ook mooi uitgelegd op het scherm.
VerzendingZoals het in de reclame's zo mooi beschreven word: Voor 23 uur bestellen de volgende dag in huis.
Zo'n service vind ik geweldig!
Bij mijn eerste aankoop had ik hulp nodig om het juiste product en model te vinden. Daarom heb ik contact opgenomen met de Facebook-Pagina van Coolblue en ze hebben me goed geholpen. Zo heb ik die niet verkeerde bestelling geplaatst. (Misschien een tip voor mensen die geen Facebook of een twitter-account hebben: Maak eventueel een Live-Chat waar je instant kan chatten met een Cool-blue medewerker).
Coolblue is een top bedrijf, met een groot oor naar de klanten. Nadat ik lang opzoek was naar een laptop wat voldoet aan mijn eisen is het uiteindelijk gelukt bij Coolblue. Met behulp van de revieuws en duidelijke omschrijving was de keus dus snel en makkelijk te maken. Ik raad zeker iedereen aan die in dubio zit om even bij Coolblue een kijkje te nemen. Levering was snel netjes optijd en makkelijk te volgen. Naar mijn mening dus helemaal Top!
VerzendingSnel, goed te volgen, onbeschadigd, goed verpakt.