Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Buiten het feit dat ik al jaren tot grote tevredenheid shop bij Coolblue, word ik toch iedere keer weer blij verrast.
Zo bleek de, als pakketje aangemerkte verzending, fijn in de brievenbus te passen.
Daarnaast heeft men ook altijd die subtiele humor doorgevoerd, wat een aankoop steeds weer tot een fijn iets maakt (je vergeet bijna dat je geld heb uitgegeven :-) ) Coolblue, ga zo door!

Het feit dat een pakketje afgestemd wordt op het artikel dat verpakt wordt, is zowel efficiënt, effectief én fijn voor de klant zelf.
Heel wat anders dan die enorme dozen waar een klein pakketje in zit of een pot supplementen, waar maar 30 stuks in zit terwijl er makkelijk 120 in hadden gekund. Ik noem maar wat.

coolblue is een erg fijne winkel met ook nog eens erg fijne prijzen.
je kan er zelfs tot middernacht iemand aan de telefoon krijgen. ongelofelijk gewoon.
ze hebben mij toen goed geholpen met de aankoop van een nieuwe tv

levering erg snel en super verpakt

ik vertelde al tot middernacht iemand aan de telefoon kunnen krijgen is toch gewoon fantastisch :)

Proces verloopt gewoon simpel: website werkt duidelijk, bestellen duidelijk en ontvangen maar. Ook prettig is dat er geen verplichting is een account te maken.

Meestal volgende dag in huis als voor 23:00 besteld wordt. Dit vind ik sowieso bijzonder. Wanneer dit ook geldt voor zaterdag vind ik dit extra bijzonder. Bij Coolblue geldt het zelfs voor zondagen... Wat kan ik nog meer verlangen?

Meerdere mogelijkheden om te benaderen en ook een nette en vlugge response.

Een kleine aanmerking is dat ik eens een cadeaukaart had gebruikt en het artikel had geretourneerd. Het geld werd netjes teruggestuurd (+ klantenservices), maar logisch zonder de waarde van de cadeaukaart. De waarde van de cadeaukaart kwam op mijn 'account' te staan (die ik niet had). Om deze waarde te kunnen besteden, heb ik contact op moeten nemen met de klantenservices waarbij zij netjes hielpen en een bestelling aanmaakten voor mij, waar de waarde van het bedrag afgetrokken werd.
Hoewel dit lovenswaardig is qua klantenservices, is het naar mijn mening omslachtig dat ik niet gewoon een nieuwe cadeaukaart (dit is gewoon een code die per mail verzonden kan worden) kreeg en geen andere keuze had dan de klantenservices te gebruiken.

De klantenservice op zich is uitstekend, maar het genoodzaakt zijn om er gebruik van te maken, is misschien een klein minpuntje.

Wat verder genoemd mag worden, is dat de klantenservice de gegevens erbij weet te halen zonder een hele lijst vragen te stellen: ik had per whatsapp contact opgenomen en naar de waarde van de cadeaubon gevraagd. Mijn telefoonnummer was genoeg voor Coolblue om te weten over wie het ging, over welke bestelling het ging en wat de waarde van de cadeaubon moest zijn. Dit is een natuurlijk een duidelijke plus.

Had een samsunglader nodig ter vervanging van de andere laders die er mee opgehouden zijn. Dit exemplaar heeft een standaard lengte kabel Wat mij betreft mocht die iets langer zijn maar is wel voldoende. Kabel zelf voelt erg degelijk aan en is lekker dik. Ik kan er een S2, S3 enn een S6 mee opladen. Een S4 laadt die ook op alleen ik vrees dat mijn usbport kapot is daarom kan ik je geen zekerheid geven. Beetje prijzig maar wel Garant dat het een goede en snelle oplader is.

De websites van Coolblue zijn over het algemeen erg toegankelijk en vrijwel altijd lukt het mij het gezochte product te vinden. Vaak kan er gezocht worden op,- niet alleen voldoende, maar ook de juiste-, specificaties. Betalen gaat even makkelijk. Handig is ook dat er een toelichting opgevraagd kan worden over de betekenis van die specificaties door op het er bij staande vraagtekentje te klikken Dit keer ging het om een interne 2,5" interne SSD voor een laptop. .

Ze maken het gewoon waar hoor:Voor 23.59 u besteld had ik de bestelde SSD de volgende dag gewoon, goed en netjes verpakt-, zoals altijd van Coolblue-, in huis. Wat wil een mens nog meer?

In het verleden wel eens gebruik moeten maken van de klantenservice omdat het product (buiten de schuld van Coolblue) niet goed functioneerde. Het contact met de klantenservice verliep prima; hoffelijk, gericht op een bevredigende oplossing, die er dan ook kwam en snel ook! Voor dit product geen contact met de klantenservice gehad.

Snelle levering, duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding!!
Gewoon TOP! Ze doen precies wat er op de site staat!

Precies geleverd zoals aangegeven!

Gewoon goed!

vriendelijk,deskundig en een zeer goede service, ben blij met coolblue, ga altijd eerst naar deze site om mij goed voor te bereiden

Super, goed, overzichtelijk. Snel besteld, supersnelle levering. Goed op de hoogte gehouden via e-mail. Gratis verzending en bij niet goed, gratis retour.

Zondagavond laat besteld, maandagmorgen al in huis.

Je wordt overal per e-mail van op de hoogte gebracbt. En weet ook al heel snel de (ongeveer) afleveringstijd.

Makkelijk om het product te vinden waar ik naar zocht door de zoekfunctie. Daarnaast vond ik het positief dat ik producten met elkaar kon vergelijken, waardoor ik een goede afweging kon maken. Ook fijn dat er gerelateerde producten werden aangegeven. Daardoor het juiste telefoonhoesje bij kunnen bestellen. Het proces is gemakkelijk verlopen. Helder doordat ik een account heb en dus nogmaals de status kan checken.

Levering is goed verlopen. Super snel verzonden, rond de 2 uur besteld en om 4 uur de verzendgegevens al binnen. Het product was tevens goed verpakt. Makkelijk dat er een verzendcode wordt gegeven van PostNL, hierdoor kon ik het pakket goed volgen.

Handige site. Makkelijk zoeken en snel geregeld. Hier bestel ik vaker! Dat ik het nog niet eerder heb gedaan is me een raadsel.

Dit was echt top! Dat ze op zondag komen leveren is al fijn, dat je je pakket kunt traceren kende ik ook al, maar dat Coolblue op de ochtend van levering een sms stuurt met de verwachtte levertijd (een kader van twee uur) was helemaal perfect. In plaats van de hele dag thuis te moeten zitten en het pakket in de gaten houden, wist ik nu binnen welke uren het zou komen.

Coolblue.nl heeft alle zaakjes op orde. Complimenten. Ook de sectie Coolblue Tweedekansje op Marktplaats kijk ik regelmatig.

Ik had 3 opties (beamers) klaar laten zetten in Utrecht.
Ik heb de hele dag beamer 1 mogen testen en vervolgens beamer 2 mogen proberen. Werd niet moeilijk over gedaan, en werd goed geholpen met de keus.
Ik koop eigenlijk bijna alle elektronica bij coolblue wegens de uitstekende service. Ik heb eigenlijk nog nooit (en al veel gekocht) iets vervelends meegemaakt bij coolblue. Kortom: favoriete webshop voor elektronica.

Omruilen van producten, alsmede garantie is echt uitstekend.

Alles is makkelijk te vinden op de site en het bestelproces is eenvoudig. Verder word je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling

Bestelling is goed verpakt en werd naar verwachting geleverd.

Op zoek naar een Access point. Coolblue had er genoeg. Prettige website. Genoeg meuk. Uiteindelijk een mooie Linksys gevonden.
Betaling en verzending zoals verwacht van Coolblue. Niets op aan te merken.
De geleverde access point was alleen al wel open geweest. Verpakking zag er prima uit hoor, maar clips om de kabels ontbraken en omdat er nergens beschreven staat wat er in de doos hoort, weet je ook niet of je iets mist (zoals bevestigingsmateriaal o.i.d.)

Daarnaast had het Coolblue gesierd wanneer ze de access point een factory reset hadden gegeven zodat ide SSID weer naar default ging en ik niet hoefde te raden naar de inloggegevens.

Hoewel ik tevreden ben, vind ik het geleverde meer iets voor Coolblue's tweedekansjes.

's Avonds besteld, de volgende dag geleverd door TNT Post

Top toestel. Buttery smooth stock android. Geen troep of bloatware. Prachtig scherm. Sterke batterij (vooral standbytijd). Prachtig design. Aluminium versie zeker goed bestendig tegen krassen. Geweldige implementatie met Google apps zoals: agenda, drive etc. Kwaliteit van deze telefoon zeker gelijk aan een 6s Plus of in mijn geval zelfs beter.

Zowel de bestelling bestellen en betalen gaat net zo snel en makkelijk als de verzending. Ik heb al mijn bestelde producten van Coolblue al een dag later ontvangen, en zelfs op zondag. Al met al een zeer goede webshop.

Twee producten online besteld en de volgende dag afgehaal in de fysieke winkel in Utrecht. Enthousiaste medewerker vroeg ook nog of ik vragen had over de producten (verrekijker en een externe flitser voor mijn DSLR).

Makkelijk op de website te vinden en je word goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Inderdaad voor 23:59 besteld, dan de volgende dag in huis.

Het was heel eenvoudig te bestellen, de prijzen zijn correct en evenwaardig met de officiële prijzen op de website van het merk zelf. Wat ik ook heel handig vond zijn de vele specificaties waarop je kunt zoeken en de zoekhulp. Dit was voor moj heel behulpzaam!

Ik had het product op zaterdagavond besteld, op zondagvoormiddag werd het al geleverd. Supersnel en ook heel tof dat er op zondag ook geleverd wordt! Hele tevreden van!!

Het zoeken en bestellen was zeer eenvoudig, de prijzen zijn concurrerend.
Uiteraard snelle levering op zondag.
Ook de klantendienst is super behulpzaam (uit voorgaande ervaring)

Mijn bestelling werd op zondag geleverd, veel kan ik niet zeggen hierover.
Snel en goed verpakt.

Bij een voorgaande bestelling had ik wat vragen, de klantendienst is uitstekend.
Bij Coolblue ben je geen nummer maar een persoon waar de medewerkers actief meezoeken naar oplossingen indien nodig.

Scorekaart voor Coolblue.nl