Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegen10x B met voor alle punten een 10: Bezoeken, Bekijken, Bespreken, Bestellen, Betalen, Bezorgen, Bewonderen, Behandelen, Bedienen en Bezigen.
Verzending10xB
Klantenservice10xB
Prettige webshop, vriendelijke klantenservice, snelle levering, probleemloos afrekenen en de kwaliteit van hun spullen is zoals altijd top!
VerzendingOp Nieuwjaarsdag besteld, gelijk de zondag erna in huis. Top!
KlantenserviceGeen problemen gehad met de levering o.i.d., maar ik weet uit ervaring dat CoolBlue toppers zijn!
Snel en simpel bestellen. Verschillende categorieën ik heb bij laptop shop simpel een mooie laptop uitgezocht en de volgende dag was die in huis.
VerzendingDe laptop die ik had besteld zat in een apartedoos maar zat er niet echt vast in hij rammelde alle kanten op.
KlantenserviceSuper service ik had men verkeerde adres opgegeven ze hebben het gelijk aangepast.
Bij muurbeugelcenter.nl een tv-beugel Valueline VLM-MFM31 besteld. De bestelling van deze muurbeugel is goed verlopen.
VerzendingDoorgaans, is mijn ervaring, worden bestellingen binnen een dag geleverd. Bestelling is op 5-1 om 22.20 uur gedaan en werd op 7-1 geleverd. Hiermee is deze keer niet voldaan aan de gestelde levertijd (voor 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd).
Mogelijk is de oorzaak hiervan gelegen in de gladheid in het noorden van Nederland op dat moment. In dat geval kan ik begrijpen dat dit een situatie van overmacht is.
Goede ervaringen met de klantenservice.
Voldoende informatie en ervaringen om een keuze te kunnen maken. Pakket werd op tijd bezorgd.
Recent bij Coolblue de Dirt Devil M607 Spider besteld. Product was de volgende dag binnen. Bij eerste gebruik bleek er een defect in te zitten, de stootbumper werkte niet. Alles verzameld, naar de winkel gegaan (Eindhoven) en netjes een nieuwe mee gekregen. Ik was al tevreden, alleen vond ik het de moeite om dit toch even te benoemen
Zoals gezegd het pakketje was de volgende dag, netjes verpakt, binnen.
KlantenserviceBij eerste gebruik bleek er dus een defect te zijn, spullen kunnen verzamelen, naar de winkel en daar een nieuwe meegekregen.
Ik doe geregeld aankopen bij Coolblue, omdat dit bedrijf een goede naam heeft qua service en je bovendien zeer snel je gekochte waren in huis hebt, zelfs op de zondag. Ook zijn de websites overzichtelijk en is het assortiment zeer uitgebreid.
Van Coolblue's after-sales service heb ik nu gebruik moeten maken vanwege een Asus router die het na een jaar begaf. Alhoewel ik over de afhandeling in zijn geheel redelijk tevreden ben, heb ik toch een aantal punten van kritiek die ik hieronder zal omschrijven.
De levering van nieuw bestelde producten is vrijwel altijd de volgende dag, zelfs op de zondag. De bestelde waren zijn eigenlijk altijd goed beschermd verpakt.
KlantenserviceVanwege een defecte Asus router heb ik deze ter reparatie aangeboden bij Coolblue. Over de afhandeling heb ik de volgende verbeterpunten voor Coolblue:
1. Na de aanmelding via de site kreeg ik op de mail aanwijzingen hoe ik het apparaat terug moest sturen. Wat hierbij opviel is dat werd verwacht dat de apparatuur in de originele verpakking teruggestuurd moest worden. Voor reparaties kan m.i. niet verwacht worden dat de originele verpakking nog aanwezig is. Hier werd uiteraard ook niet moeilijk over gedaan, maar het staat toch een beetje vreemd.
2. Tijdens de afhandeling kreeg ik geregeld mails toegestuurd waarin de status werd vermeld. Heel goed! Echter bevatte de mail ook een link waar ik de status via de website kon volgen. Deze pagina bleef gedurende de hele afhandeling leeg. Na navraag bleek dat dit kwam omdat ik het apparaat destijds niet via mijn account heb besteld. Misschien is een aanpassing in de software nodig om alsnog de factuur en alle gegevens die daarbij horen, zoals de reparatiestatus, te relateren aan het account waarmee de reparatie is aangevraagd. Hier wordt immers naar een factuurnummer gevraagd.
3. De tijdsduur van de gehele afhandeling vond ik wat aan de lange kant. De aanvraag is vlak voor de kerst gedaan en het pakketje is de eerste de beste werkdag na kerst verstuurd. Vandaag, 21 januari, kreeg ik een blauw pakket met daarin een Asus-router. Ik was blij verrast dat het om een splinternieuw exemplaar ging, maar ik was wat minder te spreken over de tijdsduur van de afhandeling.
Kortom: al met al blij met mijn nieuwe router, echter kan aan het proces van reparatieafhandeling nog het één en ander verbeterd worden.
Makkelijk te vinden, ook fijn dat je tv's met elkaar kan vergelijken. En de plus en minpunten overzichtelijk naast elkaar kan zien
VerzendingJe kan goed aangeven wanneer je hem wilt ontvangen.
Een wifi repaeter gezocht, de keus viel vanwege de reviews op de Tp-link RE200, snel besteld en betaald met iDEAL. Bestelling perfect uitgevoerd alleen het product zelf valt tegen. Bereik niet zo geweldig in nieuwbouwwoning.
VerzendingZondag namiddag besteld en maandag ca. 12:00 uur ontvangen. Kanniebeter!
Altijd een snelle levering, altijd vandaag besteld morgen in huis (bij producten die op voorraad zijn). Een echte aanrader!
Het hele proces gaf mij een glimlach. Snel en overzichtelijk.
De site gaf mij alle informatie die ik nodig had. Verder het bestellen en betalen was overzichtelijk en betrouwbaar
Heel snel geleverd. 's avonds een monitor besteld en de volgende dag in huis. Keurig verparkt.
Ik bestel altijd graag bij Coolblue. Behalve de relatief lage prijzen en de tijdige bezorging waardeer ik de persoonlijke tint van de bestellingen ook zeer. Zo kreeg ik bijvoorbeeld een handgeschreven kaartje bij de bestelling van een stofzuiger. Bij Coolblue gaan ze gewoon net wat verder dan bij andere webshops, en dat waardeer ik. Ik word vrolijk van Coolblue.
VerzendingLevering is net als bij vele andere webshops een dag na het bestellen, door PostNL. Fijn dat je tot middernacht kan bestellen om het de volgende dag binnen te krijgen.
Buiten het feit dat ik al jaren tot grote tevredenheid shop bij Coolblue, word ik toch iedere keer weer blij verrast.
Zo bleek de, als pakketje aangemerkte verzending, fijn in de brievenbus te passen.
Daarnaast heeft men ook altijd die subtiele humor doorgevoerd, wat een aankoop steeds weer tot een fijn iets maakt (je vergeet bijna dat je geld heb uitgegeven :-) ) Coolblue, ga zo door!
Het feit dat een pakketje afgestemd wordt op het artikel dat verpakt wordt, is zowel efficiënt, effectief én fijn voor de klant zelf.
Heel wat anders dan die enorme dozen waar een klein pakketje in zit of een pot supplementen, waar maar 30 stuks in zit terwijl er makkelijk 120 in hadden gekund. Ik noem maar wat.
coolblue is een erg fijne winkel met ook nog eens erg fijne prijzen.
je kan er zelfs tot middernacht iemand aan de telefoon krijgen. ongelofelijk gewoon.
ze hebben mij toen goed geholpen met de aankoop van een nieuwe tv
levering erg snel en super verpakt
Klantenserviceik vertelde al tot middernacht iemand aan de telefoon kunnen krijgen is toch gewoon fantastisch
Proces verloopt gewoon simpel: website werkt duidelijk, bestellen duidelijk en ontvangen maar. Ook prettig is dat er geen verplichting is een account te maken.
VerzendingMeestal volgende dag in huis als voor 23:00 besteld wordt. Dit vind ik sowieso bijzonder. Wanneer dit ook geldt voor zaterdag vind ik dit extra bijzonder. Bij Coolblue geldt het zelfs voor zondagen... Wat kan ik nog meer verlangen?
KlantenserviceMeerdere mogelijkheden om te benaderen en ook een nette en vlugge response.
Een kleine aanmerking is dat ik eens een cadeaukaart had gebruikt en het artikel had geretourneerd. Het geld werd netjes teruggestuurd (+ klantenservices), maar logisch zonder de waarde van de cadeaukaart. De waarde van de cadeaukaart kwam op mijn 'account' te staan (die ik niet had). Om deze waarde te kunnen besteden, heb ik contact op moeten nemen met de klantenservices waarbij zij netjes hielpen en een bestelling aanmaakten voor mij, waar de waarde van het bedrag afgetrokken werd.
Hoewel dit lovenswaardig is qua klantenservices, is het naar mijn mening omslachtig dat ik niet gewoon een nieuwe cadeaukaart (dit is gewoon een code die per mail verzonden kan worden) kreeg en geen andere keuze had dan de klantenservices te gebruiken.
De klantenservice op zich is uitstekend, maar het genoodzaakt zijn om er gebruik van te maken, is misschien een klein minpuntje.
Wat verder genoemd mag worden, is dat de klantenservice de gegevens erbij weet te halen zonder een hele lijst vragen te stellen: ik had per whatsapp contact opgenomen en naar de waarde van de cadeaubon gevraagd. Mijn telefoonnummer was genoeg voor Coolblue om te weten over wie het ging, over welke bestelling het ging en wat de waarde van de cadeaubon moest zijn. Dit is een natuurlijk een duidelijke plus.
Had een samsunglader nodig ter vervanging van de andere laders die er mee opgehouden zijn. Dit exemplaar heeft een standaard lengte kabel Wat mij betreft mocht die iets langer zijn maar is wel voldoende. Kabel zelf voelt erg degelijk aan en is lekker dik. Ik kan er een S2, S3 enn een S6 mee opladen. Een S4 laadt die ook op alleen ik vrees dat mijn usbport kapot is daarom kan ik je geen zekerheid geven. Beetje prijzig maar wel Garant dat het een goede en snelle oplader is.
De websites van Coolblue zijn over het algemeen erg toegankelijk en vrijwel altijd lukt het mij het gezochte product te vinden. Vaak kan er gezocht worden op,- niet alleen voldoende, maar ook de juiste-, specificaties. Betalen gaat even makkelijk. Handig is ook dat er een toelichting opgevraagd kan worden over de betekenis van die specificaties door op het er bij staande vraagtekentje te klikken Dit keer ging het om een interne 2,5" interne SSD voor een laptop. .
VerzendingZe maken het gewoon waar hoor:Voor 23.59 u besteld had ik de bestelde SSD de volgende dag gewoon, goed en netjes verpakt-, zoals altijd van Coolblue-, in huis. Wat wil een mens nog meer?
KlantenserviceIn het verleden wel eens gebruik moeten maken van de klantenservice omdat het product (buiten de schuld van Coolblue) niet goed functioneerde. Het contact met de klantenservice verliep prima; hoffelijk, gericht op een bevredigende oplossing, die er dan ook kwam en snel ook! Voor dit product geen contact met de klantenservice gehad.
Snelle levering, duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding!!
Gewoon TOP! Ze doen precies wat er op de site staat!
Precies geleverd zoals aangegeven!
KlantenserviceGewoon goed!
vriendelijk,deskundig en een zeer goede service, ben blij met coolblue, ga altijd eerst naar deze site om mij goed voor te bereiden
Super, goed, overzichtelijk. Snel besteld, supersnelle levering. Goed op de hoogte gehouden via e-mail. Gratis verzending en bij niet goed, gratis retour.
VerzendingZondagavond laat besteld, maandagmorgen al in huis.
KlantenserviceJe wordt overal per e-mail van op de hoogte gebracbt. En weet ook al heel snel de (ongeveer) afleveringstijd.