Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Overzichtelijke website. Goede keuzemogelijkheden voor het zoeken van een geschikte laptop en zelfs (gratis - heel hollands) geleverd op zondag!

Snel geplaatste bestelling, grappige site, makkelijk aan te maken en te regelen, overzichtelijk en handig

De betaling liep snel en vlot. Voldoende mogelijkheden om te kunnen betalen. Top & goed.

Een goede en snelle tablet met de laatste besturingssysteem Marshmallow 6.0!

Al diverse keren wat besteld bij coolblue en altijd erg tevreden. Voor 0:00uur besteld is daar ook echt de volgende dag bezorgd en ook de klantenservice is echt top!

Pakketjes waren goed verpakt. Veel productbescherming in de doos en doos goed dichtgemaakt.

Ik kon mijn bestelling snel plaatsen, en mijn product was makkelijk te vinden op de site

Ik dacht dat mijn bestelling de dag ervoor niet eou geleverd worden omdat het dan zaterdag was maar ik kreeg het toch

De klantenservice is supergoed ik kon alles vragen en ik heb op alles een duidellijk antwoord gekregen

Coolblue is makkelijk en overzichtelijk en geven altijd goede informatie bij de producten die ze aanbieden.

Ze bezorgen zelfs gratis op zondag wat altijd de volgende dag in huis is prima dus

Ze staan altijd voor je klaar in de winkels mijn laptop werd zelfs gratis gerepareerd.

Lekker snel geleverd en zelfs op zondag.
Deze service is prettig als je iets snel wilt hebben

Op zondag geleverd

Ik vond het zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen als je weet wat je wil

Om 23:25 een bestelling geplaatst en deze werd de volgende dag keurig bezorgd. Bestellingen voor 23:59 worden echt de volgende dag bezorgd!

Stevige doos met voldoende dempend materiaal.

klantenservice is top. Altijd een oplossing beschikbaar

Toen ik de bestelling zaterdag rond 3 uur had geplaatst, kreeg ik direct een mailtje van coolblue dat mijn bestelling in behandeling was genomen en enkele uren later ontving ik ook meteen een mailtje met daarin de T&T code van postnl. Alles was bij hun verwerkt en hebben dit zeer snel gedaan. Ik zou het dan ook op zondag ontvangen door de geweldige zondags-service van coolblue en post nl.

Het is een fantastische service natuurlijk dat je je pakketje op zondag kan ontvangen. Het enigste wat misschien wel handig zou zijn om te vermelden is dat de verzending niet via het sorteercentrum gaat en dus ook niet vermeld word als onderweg met de bezorger op de track website van post nl. Voor de rest prima, snel verstuurd en snel ontvangen!

Tevreden zoals altijd. Van het heel brede aanbod met competitieve prijzen tot de snelle levering.

Het winkelwagentje is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Het selecteren van een afleveradres of afhaalpunt is gemakkelijk en snel. Er is een goed overzicht voor je overgaat tot de betaling zodat je goed weet wat je exact aan het kopen bent.

Ik had gekozen om de producten te laten leveren op een afhaalpunt omdat ik bij vorige bestelling al had gemerkt dat dit merkbaar sneller is dan thuis te laten afleveren. Daarbovenop hoef je niet thuis te blijven tot de koerier is langsgekomen. Na mijn bestelling ontving ik een email om te zeggen dat mijn pakket de volgende dag vanaf 16u zou beschikbaar zijn op het afhaalpunt. Uiteindelijk was mijn bestelling al beschikbaar vanaf 10u 's morgens.

Ik kon gemakkelijk betalen met veel mogelijkheden. Ik koos voor creditcard en dat was zo gepiept.

Ik had het product rond een uurtje of tien savonds besteld, en het was er de volgende dag al! Ik heb eigenlijk gewoon niet op het pakketje hoeven wachten. Zo'n snelle service kan ik oprecht waarderen.

Groot beschikbaar aanbod. De levering ging uiterst snel. Alleen jammer dat Coolblue geen American Express creditcard accepteert.

Keurige verzending en super snel.

Een vlugge en logische doorloop door de verschillende bestelling schermen op de site van "coolblue"

Snelle levering, in een merkloze "coolblue" doos, de omgeving moet niet weten welk wardevol toestel aangekocht is.

Gelukkig geen ervaring met de klachtenserice

Heel tevreden over het product! Het was makkelijk te bestellen en werd snel de volgende dag geleverd. Het product was goed verpakt en alles was helemaal naar verwachting.

Goede service. Levering wordt netjes op de afgesproken tijd geleverd. Ik raad deze webshop zeker aan!

Snel, effectief, goed geregeld,Snel, effectief, goed geregeld,Snel, effectief, goed geregeld,Snel, effectief, goed geregeld,Snel, effectief, goed geregeld

Het begint inmiddels al een begrip te worden. Althans, wanneer ik online wil shoppen is de eerste zoekterm in Google, Coolblue. Misschien komt het door het 'stoute jongetjes imago', wellicht gewoon door de service of de optie tot bizar snelle levering.

Laat dat dan een punt van aandacht zijn. Coolblue is afhankelijk van distributeurs. En tot nu toe is dat binnen mijn ervaring de zwakste schakel. Iets dat voor mij concreet inhield dat ik een dag langer moest wachten omdat de bezorger van PostNL weliswaar een rijbewijs heeft, maar niet het visueel vermogen om een twee meter lange man te spotten in het volle licht. Het zij zo. Kan gebeuren, maar ligt buiten de directe schuld van Coolblue.

Het gezochte product was gelukkig heel gemakkelijk op de website van Coolblue te vinden! En daarna een supersnelle levering! 's Middags rond 16:00 u. besteld en de volgende dag al in huis!!! Super!!! Ik ben tevreden!

Omdat er bij mijn Kobo Arc Tablet in eerste instantie sowieso een veel te zwakke oplader was meegeleverd, waardoor er tè weinig krachtstroom was om het tablet 'wakker te schudden' (even voor de goede orde, 't tablet heb ik nooit bij Coolblue besteld maar recent gewonnen), is mij vervolgens door een medewerker van Libris Klantenservice geadviseerd eventueel zelf een krachtiger type oplader te aan te schaffen. Maar aangezien ik zelf van huis uit niet zo technisch ben, heb ik gelukkig d.m.v. de benodigde info van Libris i.c.m. de juiste productomschrijving bij Coolblue het juiste product gemakkelijk kunnen vinden en bestellen.

Scorekaart voor Coolblue.nl