Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Het winkelwagentje is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Het selecteren van een afleveradres of afhaalpunt is gemakkelijk en snel. Er is een goed overzicht voor je overgaat tot de betaling zodat je goed weet wat je exact aan het kopen bent.

Ik had gekozen om de producten te laten leveren op een afhaalpunt omdat ik bij vorige bestelling al had gemerkt dat dit merkbaar sneller is dan thuis te laten afleveren. Daarbovenop hoef je niet thuis te blijven tot de koerier is langsgekomen. Na mijn bestelling ontving ik een email om te zeggen dat mijn pakket de volgende dag vanaf 16u zou beschikbaar zijn op het afhaalpunt. Uiteindelijk was mijn bestelling al beschikbaar vanaf 10u 's morgens.

Ik kon gemakkelijk betalen met veel mogelijkheden. Ik koos voor creditcard en dat was zo gepiept.

Ik had het product rond een uurtje of tien savonds besteld, en het was er de volgende dag al! Ik heb eigenlijk gewoon niet op het pakketje hoeven wachten. Zo'n snelle service kan ik oprecht waarderen.

Groot beschikbaar aanbod. De levering ging uiterst snel. Alleen jammer dat Coolblue geen American Express creditcard accepteert.

Keurige verzending en super snel.

Een vlugge en logische doorloop door de verschillende bestelling schermen op de site van "coolblue"

Snelle levering, in een merkloze "coolblue" doos, de omgeving moet niet weten welk wardevol toestel aangekocht is.

Gelukkig geen ervaring met de klachtenserice

Heel tevreden over het product! Het was makkelijk te bestellen en werd snel de volgende dag geleverd. Het product was goed verpakt en alles was helemaal naar verwachting.

Goede service. Levering wordt netjes op de afgesproken tijd geleverd. Ik raad deze webshop zeker aan!

Snel, effectief, goed geregeld,Snel, effectief, goed geregeld,Snel, effectief, goed geregeld,Snel, effectief, goed geregeld,Snel, effectief, goed geregeld

Het begint inmiddels al een begrip te worden. Althans, wanneer ik online wil shoppen is de eerste zoekterm in Google, Coolblue. Misschien komt het door het 'stoute jongetjes imago', wellicht gewoon door de service of de optie tot bizar snelle levering.

Laat dat dan een punt van aandacht zijn. Coolblue is afhankelijk van distributeurs. En tot nu toe is dat binnen mijn ervaring de zwakste schakel. Iets dat voor mij concreet inhield dat ik een dag langer moest wachten omdat de bezorger van PostNL weliswaar een rijbewijs heeft, maar niet het visueel vermogen om een twee meter lange man te spotten in het volle licht. Het zij zo. Kan gebeuren, maar ligt buiten de directe schuld van Coolblue.

Het gezochte product was gelukkig heel gemakkelijk op de website van Coolblue te vinden! En daarna een supersnelle levering! 's Middags rond 16:00 u. besteld en de volgende dag al in huis!!! Super!!! Ik ben tevreden!

Omdat er bij mijn Kobo Arc Tablet in eerste instantie sowieso een veel te zwakke oplader was meegeleverd, waardoor er tè weinig krachtstroom was om het tablet 'wakker te schudden' (even voor de goede orde, 't tablet heb ik nooit bij Coolblue besteld maar recent gewonnen), is mij vervolgens door een medewerker van Libris Klantenservice geadviseerd eventueel zelf een krachtiger type oplader te aan te schaffen. Maar aangezien ik zelf van huis uit niet zo technisch ben, heb ik gelukkig d.m.v. de benodigde info van Libris i.c.m. de juiste productomschrijving bij Coolblue het juiste product gemakkelijk kunnen vinden en bestellen.

Coolblue is de afgelopen maanden uitgegroeid tot mijn webshop waar ik alles bestel. Ze zijn vaak niet de goedkoopste maar komen wel betrouwbaar over. De info op de website klopt en ze bezorgen altijd snel en goed verpakt. De paar euro's die je duurder uit bent compenseren ze door een geweldige service.

Heel snel, en ook op zondag, dat is een extra plusje

Het artikel was gemakkelijk te vinden en gaf voldoende informatie. Afronding van de bestelling verliep eenvoudig, snel en vlekkeloos

Zeer snelle verzending. Zoals Coolblue zegt: "De volgende dag thuis bezorgd."

Na de installatie werkte mijn apparaat niet zoals ik het verwacht. Via de klantenservice zeer goede adviezen verkregen, waardoor het apparaat naar behoren werkt

Duidelijke uitleg en helder betalingsproces dus ik ben zeer tevreden met de gegeven service en opvolging

Levertijd was de volgende werkdag wat ook beloofd was op de website. product in goede staat ontvangen.

Goede toelichting en reviews op de site, eenvoudig bestelproces en juiste betaalopties en een snelle levering.

Goed overzichtelijke website, alles werkt snel en duidelijk. Snelle levering en goede klantenservice. Kortom alles wat je nodig hebt.

Eerste levering mislukt omdat mijn adres niet te vinden was, werd al gebeld voordat ikzelf wilde bellen met excuses en vragen over mislukte bezorgpoging. Dag erna alles netjes in huis.

Zoals hierboven al beschreven werd ik al gebeld voordat ikzelf kon bellen over de mislukte levering, zeer snel pro actief gehandeld van Coolblue. Dat is een fijn gevoel voor een klant.

Al vaak besteld bij coolblue. Altijd goed verpakt en supersnel in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Top service!

Ik wilde graag een thermostaat op afstand te bedienen, maar niet te veel er voor betalen en hoefde niet met veel toeters en bellen. Deze van honeywell is super simpel te installeren en past op de oude!

great quality, good resting position. They keyboard is really worth its price. Though will take a weak or so to get used to the key layout ( due to the split design ). Highly recommended to people who type a lot.

On time as promised. Ordered it in the night at 1040 pm - was home next day at 1 pm.

Bestelling plaatsen ging supermakkelijk. Zeer duidelijke uitleg over bestel en levertraject. Per mail wordt je op de hoogte gehouden van verdere proces.

Je kan op allerlei manieren laten bezorgen. Bij je thuis, maar ook bij de supermarkt om de hoek. Voor mij ideaal, want als ik ergens een hekel aan heb is het dat ik de postbode gemist heb, en ze het morgen nog eens proberen...

Ik vond het erg makkelijk,ik had mijn keuze al gemaakt het werd de HP 15-af122nd laptop,had nog wel wat vragen maar via de klantenservice uitstekend geholpen.

Ik stond verbaast ,pakket zou tussen 15:30 en 17:30 bezorgd worden maar om 13:30 stond post.nl al voor de deur ,uitstekend .

Ik was gelijk aan de beurt,en prima geholpen

Geen problemen qua bestelling, betaling, levering. Laten we zeggen dat Coolblue als firma vertrouwen inboezemt

De bestelling wordt zeer snel in behandeling genomen ook als het laat in d'r avond!. De volgende dag wordt de bestelling ingeleverd.

Erg snel

U krijgt snel reactie. Je bestelling wordt erg snel gestuurd

Scorekaart voor Coolblue.nl