Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Zeer snel geleverd en prima verpakt. Prijs prestatie is bijzonder goed.
Afspraken 100 % goed nagekomen. Prima service.

Onvoorstelbaar snel, s'avonds om 23.10 besteld s'morgens om 9.30 ontvangen.
Alle schakels in dit traject werken uitermaten goed samen.

Op zaterdag bestelling geplaatst en het hele proces verliep soepel en makkelijk. Via de mail goed op de hoogte gehouden.

Op zondag werd het pakketje bezorgd, helemaal tevreden mee. Verpakking was niets op aan te merken, gewoon prima.

Hele goede voorraad, snelle service volgende dag en super retourafdeling binnen 2 dagen nieuw product ontvangen

De site gaf mij een uitstekend overzicht en mogelijkheid tot productvergelijking.
Daarnaast was de afhandeling van de bestelling er prettig. De extra 'wachttherapie' kon ik ook wel waarderen.

Dit is hoe alle betstelling geleverd moeten worden! Een 'window' van enkele uren ipv 0800 tot 2100. Op de dag zelf kun je de levering bijhouden en al een inschatting maken wanneer de levering zal arriveren. Daarnaast krijg je een uur vooraf een geschatte levertijd. Top!

Asus PG279Q aangeschaft, volgende dag geleverd als enige winkel met 24/7 levering voor een aannemelijke prijs.

De doos van het product werd geleverd in een iets grotere doos van CoolBlue zelf, enerzijds overbodig, anderzijds was de aankoop afgeschermd wat gezien de prijs een plus is.

Overzichtelijk site, heldere productinformatie en goede vergelijkingsmogelijkheden van producten. En een gemakkelijk en overzichtelijk betaalproces.

Heldere informatie over het leveringsproces, met tijdsinterval van 2 uur voor de levertijden en tijdige levering. Product in goede orde ontvangen en voldoet aan verwachtingen. Wat wil een klant nog meer?

Geen contact met klantenservice omdat er geen aanleiding toe is. Maar informatievoorziening over en levering zelf prima geregeld.

Gemakkelijke en simpele customer journey. Eenvoudig additionele producten toevoegen en goede informatie met betrekking tot het verzendproces.

Zoals het hoort, netjes de volgende dag geleverd.

product gevonden via marktplaats, een zogeheten 'tweedekansje'. Product was zoals beloofd en werd na een dag thuis bezorgd.

Vlotte en adequate reactie van Coolblue (laptopshop) op de vragen die ik had over mogelijke gebreken. Na bestelling werd het direct de volgende dag thuisbezorgd. Prima.

Zeer heldere bestelprocedure. Eenvoudige betaling mogelijk via IDeal.
Enorme voorraad aan mogelijk te leveren producten.

Snelle levering, scala aan producten. Prachtig toch. Zeker één van de beste webshops. Oh ja, en de prijzen zijn laag genoeg

Volgende dag in huis: wonderful

Supersnelle levering! Zelfs op zondag op tijd in huis. Redelijke prijzen, zelfs voor de enorm goede service en het merendeel van de producten die Coolblue aflevert. Petje af

Volgende dag in huis: prachtig

Coolblue heeft lang niet altijd de laagste prijzen maar ze zorgen er wél voor dat je product blijft werken, dus dat je waar voor je geld krijgt. Koop je altijd bij de goedkoopste aanbieder dan loop je het risico dat je hemel en aarde moet bewegen om je recht te halen.

Overzichtelijke webshops, deskundig personeel, goeie reviews.

Buiten mijn verwachting om levert Coolblue ook gewoon op zondag. Alles is steeds netjes verpakt. Niks op aan te merken.

Op 31 maart 2013 een koptelefoon voor €35 van Sennheiser Adidas gekocht. Toch niet de minste merken. In de advertentie staat dat het apparaat ontworpen is om mee hard te lopen en waterdicht is (regen en zweet). Je kan het zelfs afspoelen onder de kraan. Handig, want ik loop er een of twee keer in de week mee.

Ondanks dat ik netjes de instructies uit het boekje opvolg, werkt één kant niet meer goed op 1 oktober 2013, nog geen jaar later dus. De volgende dag heb ik na één mailtje kostenloos een nieuwe in huis. De oude hoef ik niet eens terug te sturen.

Op 6 februari 2014 gaat ook de nieuwe kapot. Ook deze keer krijg ik kostenloos een nieuwe toegestuurd. Deze gaat iets langer mee: tot halverwege januari 2016. Mailtje gestuurd en deze keer moest ik de defecte koptelefoon opsturen. Op kosten van Coolblue.

Het mailtje dat ik ze stuurde toen de derde koptelefoon kapot ging, was meer op hoop van zegen. Ik had het ding bijna drie jaar gebruikt en vond dat ik mijn geld er wel uit had. Aan de ene kant was ik bereid een nieuwe te kopen maar aan de andere kant: zo snel zou een koptelefoon van Sennheiser/Adidas toch niet kapot moeten gaan bij normaal gebruik?

Tot mijn verbazing kreeg ik het complete aankoopbedrag als winkeltegoed terug. Daar heb ik nu een bluetooth-headset van gekocht bij ze. In plaats van €70 heeft die me dus maar €35 gekost.

In het begin twijfelde ik tussen Bol.com en Coolblue omdat de Philips SHQ7300 die ik wou kopen bij Bol veel goedkoper was en ik had een kortingsbon van Bol. Ik weet nu zeker dat mijn nieuwe headset ten minste twee jaar mee gaat (Coolblue levert standaard op alles twee jaar garantie) en dat ik geen strijd hoef te leveren om mijn recht te halen als het apparaat buiten mijn schuld kapot gaat.

Ik reken aankoopbedragen altijd in euro's per jaar. In dit geval heeft de Sennheiser Adidas me ongeveer €10 per jaar gekost. Had ik 'm in maart 2013 bij een andere winkel gekocht dan was het waarschijnlijk drie keer zo veel. In dat opzicht is Coolblue verreweg de goedkoopste, ondanks dat hun aankoopprijzen dat meestal niet zijn.

Inmiddels ruim 50 bestelling gepleegd bij deze webshop. Altijd keurig netjes de volgende dag geleverd volgens afspraak. Ook de klantenservice is in een woord geweldig. Staan mij altijd binnen een half uur ter woord, ongeacht of het nu maandagavond 23:45 is of zondagochtend 10:00, via zowel WhatsApp als de andere social-media kanalen.

Verder eenmaal per ongeluk verkeerde inkt besteld, open gemaakt, doorgegeven aan Coolblue, keurig geld geretourneerd gekregen evenals een router van 1,5 jaar oud die er mee ophield. Product opgestuurd en binnen 1 week stond het volledige aankoopbedrag op mijn rekening.

Als laatste al meermaals leuke cadeaubonnen gewonnen d.m.v. het schrijven van reviews. Ze weten hoe je de klant tevreden houdt. Niet voor niets dat de rondleiding op hun kantoor erg bijzonder en interessant was om te zien ;)

Altijd keurig de volgende dag in huis, zelfs op zondag, en zelfs als je om 23:55 nog snel wat besluit te bestellen. Evenals een bestelling dezelfde dag nog in huis krijgen met Coolblue Vandaag. Top!

geen enkele opmerking, het was gewoon helemaal goed. vooral de optie om op zondag te laten bezorgen beviel me wel voor dit product

Na miscommunicatie van Bol.com heb ik hetzelfde product op Coolblue besteld op zaterdagmiddag. Product netjes afgeleverd op zondag

Fijne klantenservice, snelle reacties, goede informatie. Erg snelle levertijd. Retourneren is makkelijk. Wanneer je schade hebt snelle hulp. Erg fijn allemaal

Erg snel geleverd, gratis 's avonds afleveren aangeboden door de webshop.

Zaterdag avond om 22.30 een SSD HD besteld, de volgende dag (zondag) in huis!
Snelle bezorging, nette prijzen

Het was heel makkelijk,om het product te vinden en te bestellen.De prijs is eerlijk en zonder verdere kosten.

Beloofd een dag,geleverd een dag, SUPER!!!

Heel vriendelijke en vakkundige klantenservice.

Al tientallen bestellingen gedaan. Het overzicht van alle webshops is precies zoals het hoort te zijn. De verzending en de productverpakking zijn niet te verbeteren. Al het contact dat ik met de klantenservice heb gehad is ook goed. Fouten worden snel opgelost en je wordt vrijwel altijd deskundig geholpen.

Op 30 december 2015 een sporthorloge besteld van TomTom. Site is duidelijk, je kunt gemakkelijk vinden wat je zoekt.

Verzending was goed, absoluut niets op aan te merken. Product was nog voor 12 uur s'avonds besteld, dus gelijk de volgende dag in een mooie blauwe doos ontvangen. Top!

Helaas. Dit is ook de reden waarom ik deze review schrijf.

Het bestelde sporthorloge bleek defect te zijn. Kan gebeuren. Het viel mij op dat het product ineens niet meer op voorraad was op de site. Op voorhand daarom telefonisch contact met Coolblue gehad over het defect, en dat ik het product graag gerepareerd wilde hebben (of anders omgeruild), ik hoefde mijn geld niet terug. Dit was geen probleem. Ik kreeg per e-mail instructies over hoe te handelen. Ik had vervolgens nog telefonisch nagevraagd of het product compleet ingeleverd moest worden, of alleen het defecte onderdeel. Ik heb zelf namelijk 10 jaar bij de klantenservice voor een grote consumentenelektronicawinkel gewerkt, en weet uit ervaring dat dit soms meeweegt in de beoordeling. Mij werd verteld dat het product compleet ingeleverd moest worden, omdat de fabrikant vaak alles nodig heeft bij het testen. Dit dus gedaan op aanraden van de medewerker die ik gesproken heb (let wel; dit druist tegen mijn eigen ervaringen in, een winkel is dan veel eerder geneigd te gaan voor een credit/DOA regeling bij de leverancier omdat dit de makkelijkste weg is om de klant te "helpen", ik kreeg ook niet het idee dat er uberhaupt een reparatietraject gestart was).

Enkele dagen nadat ik het product opgestuurd heb, stond het aankoopbedrag ineens op mijn rekening. Dit was voor mij behoorlijk schrikken, want dit was niet wat afgesproken was. Diezelfde dag heb ik contact opgenomen met CoolBlue, om na te vragen hoe dit mogelijk was, want nu heb ik nog geen apparaat, en een nieuwe bestellen kon niet meer. Eerst werd mij telefonisch meegedeeld dat herstel niet mogelijk was. Vind ik knap, aangezien het apparaat nog niet eens bij de reparateur was. Telefonisch werd ik gerustgesteld, en er zou alsnog een verzoek gedaan worden om het apparaat te laten herstellen (het apparaat was volgens CoolBlue nog onderweg naar de reparateur??), en als dat niet mogelijk was zou gekeken kunnen worden voor omruil door de reparateur zelf. In de avond kreeg ik nog een e-mail van deze medewerker om deze afspraak te bevestigen (heel netjes). Ik was weer gerustgesteld. Er werd aangegeven dat dit ongeveer 3 weken zou duren, daar had ik uiteraard vrede mee (een goede oplossing).

Intussen had ik zelf (ook op basis van mijn eigen ervaring met de reparaties van TomTom) contact opgenomen met de TomTom helpdesk, om de situatie voor te leggen. TomTom gaf aan dat als ik het apparaat nog in mijn bezit had, ik het apparaat gewoon naar TomTom op kon sturen, en dat zij het apparaat dan konden repareren, of evt. vervangen als reparatie niet mogelijk was. Direct hierop nog CoolBlue gebeld, om aan te geven dat ik het apparaat graag terug wil als het bovenstaande allemaal niet ging lukken (als laatste redmiddel). Dit was ook geen probleem.

Nu zijn we inmiddels 3 weken verder. Ik had nog niets gehoord, dus ik heb zelf gebeld. Ik zou teruggebeld worden, want de afspraken konden nergens teruggevonden worden. In een korte e-mail werd medegedeeld dat het apparaat gecrediteerd is. Tja... dit wist ik natuurlijk allang. Op de e-mail(s) die ik vervolgens op de hele korte reacties van CoolBlue stuurde is niet inhoudelijk gereageerd, enkel in de trend van : "We begrijpen dat... en het product is gerecrediteerd". Zeer frustrerend.

Ik heb het idee dat ik tegen een muur heb gepraat. Ik laat het hier verder ook bij, maar ik kan er niet goed tegen als afspraken niet nagekomen worden, en ik vind het ernstig vervelend als er niet inhoudelijk wordt gereageerd op mijn e-mails.

Het product is trouwens op het moment van schrijven nog gewoon leverbaar bij TomTom (zelfs via TomTom webshop zelf!) en andere webshops. Inmiddels ook contact gelegd met een andere webshop, dus waarschijnlijk ga ik het product daar nu bestellen.

Beste,

Wat vervelend dat dit op deze manier loopt. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling en zeker niet de manier waar op we dit normaal af zouden moeten handelen. Heeft u een order/retournummer voor ons? Op die manier kunnen we namelijk kijken hoe we dit verder wel voor u kunnen oplossen. We horen graag van u.

Beste CoolBlue,

Het ordernummer is 15414838 en retournummer is 1190356

Levert wat ik besteld heb en bezorgt het prima op tijd al de volgende dag.

zoals gezegd prima op tijd

Scorekaart voor Coolblue.nl