Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenSnelle levering.eenvoudig betalen.
Veel reviews.over producten.Gratis retouneren.
Uitgebreide webshop.Problemen worden snel verholpen.
Track en trace.
Eenvoudig bestellen en betalen. Duidelijke meldingen dat product is opgestuurd en track en trace. Kortom, prima!
Coolblue heeft snel geleverd en informeert de klant goed over de status van de bestelling.
VerzendingLevering is probleemloos verlopen.
Het vinden van het mobiel hoesje en vergelijken was makkelijk. Account aanmaken, betalen enz.hetzelfde. Zo moet het zijn.
Gemakkelijk en snel te bestellen ditmaal een laptop via 2e kans van coolblue met flinke korting
VerzendingTop ! Werd de volgende dag al verzonden. En kon al meteen aan de gang met de laptop!
KlantenserviceUitstekend! Had probleem met wat software en werd netjes geholpen, moest helaas wel de laptop opnieuw installeren. Maargoed had dan ook 30% korting erop!
website is erg overzichtelijk, kan kon snel mijn bestelling plaatsen.
om 15.00 uur opdracht verstuurd en om 21.45 uur al in huis, en dat voor slechts
€ 9,95
---
ik heb geen contact gehad met de klantenservice
via sms kun je precies weten hoe laat je bestelling bezorgd word, dit was precies op tijd die doorgegeven was.
Snelle levering van een super product. Aansluiten en installeren fluitje van een cent. Zeer tevreden.
VerzendingPrima product met een simpele wijze van installeren.
KlantenserviceVragen worden prima beantwoord en er wordt gezocht maar een passende lossing.
Het was gemakkelijk om te bestellen en te zoeken. Erg leuke vormgeving op de site en de verpakking.
Verzendingleuke verpakking en duidelijk te traceren via track en trace.
Hele snelle levering van het juiste product en dat zonder verzendkosten! Fijn dat ik het pakket kon ophalen bij een Post.nl winkel in de buurt en de dus de buren niet hoefde lastig te vallen.
Zeer snelle verzending, tegen scherpe prijzen.
Ook al eens iets verkeerd besteld, retour zending ook snel geregeld en mijn geld terug.
Goede verpakking, gewoon top.
KlantenserviceAl vaker vragen gesteld over diverse producten, altijd snel een inhoudelijke reactie met duidelijke antwoorden (ipv een verwijzing naar de website van de fabrikant)
Werd vriendelijk en deskundig geholpen, in de Coolblue winkel, in Rotterdam.
Bij binnen komst werd ik begroet en werd iets aangeboden, tijdens het wachten.
Tijdens de bestelling, kon ik al mijn vragen kwijt en werd kundig beantwoord.
Telefonisch contact gehad n.a.v. enkele vragen en vervolgens in hetzelfde gesprek de bestelling gedaan. Netjes de volgende dag ontvangen. Bijbetalen gebeurde aan de deur; verliep allemaal vlotjes en er kon gewoon gepind worden. Order was degelijk verpakt. Niks op aan te merken.
Gemakkelijk te bestellen duidelijke revieuws en snel in huis! Volgende keer weer coolbleu voor laagste prijs checken.
De site was heel goed ingericht en de informatie was uitstekend duidelijk en overzichtelijk! Het plaatsen van een bestelling was gemakkelijk en super fijn dat Coolblue zo snel producten kan leveren!
VerzendingDe levering was erg snel, en de service was prima!
Een winkel met genoeg keuze. Zaterdagavond bestelt en zondag in huis zelf kan ik het niet sneller.
Het product (telefoonhoesje) was makkelijk te vinden en snel te selecteren naar type telefoon. Het betalen ging zoals gewoonlijk snel en gemakkelijk via Ideal.
VerzendingSuper snelle levering, na het bestellen op een zondagavond. Veel webshops versturen het pas maandag, nu was m'n telefoon nog eerder van een hoesje voorzien
Bij de gespecialiseerde applewinkel waar ik normaal mijn spullen haal, koos ik een nieuwe macbook en die was niet op voorraad en moest besteld worden. Ook een ander model was niet op voorraad. Die avond keek ik op de site van Coolblue, waar ik al vaker iets besteld had. Ik was goedkoper uit, er was een ruimere keuze aan accessoires, ik kon een verzekering afsluiten en de volgende dag kon ik mijn nieuwe macbook 13inch retina ophalen bij de supermarkt die hier op loopafstand vandaan is. De klantenservice is top, de mensen zijn vriendelijk en kundig. Bezorging is gratis. Oja! Hij was nog iets goedkoper ook! Ik zou niet weten waarom ik ooit nog naar die andere winkel zou gaan en waarom ik er überhaupt heen ben gegaan. Coolblue regeert!
Dikke kus voor Coolblue en mijn nieuwe macbook :-)
Voor mijn aankoop heb ik contact opgenomen met klantenservice om advies te vragen en ik ben erg goed geholpen. Ze hebben me het vertrouwen gegeven dat ik ook met vragen over installatie/ overzetten gegevens ed bij hun terecht zou kunnen. Uiteindelijk was dat niet nodig omdat alles bijna vanzelf gaat bij Apple spullen.
Ik bestelde een chromecast. jammer dat er geen keus was (of leek te zijn) qua kleur maar verder zeer helder en snel kunnen bestellen. 23:45 begonnen en kwam er achter dat als ik voor 23:59 bestelde ik hem de volgende dag (op zondag) al in huis zou hebben. Dus snel bestellen en 5 minuten later klaar. Mijn pa gebeld. ja die wilde er eigenlijk ook wel een. Ik zou hem voor hem bestellen. Onderhand al 23:55. snel bestellen en ja hoor 23:58 klaar.
Ik kreeg om 00:30 al een berichtje dat de spullen onderweg waren en een tijd raam waarin de spullen zowel bij mij als bij mijn pa afgegeven zouden worden. Geweldig!!!
Precies op tijd netjes binnen het opgegeven tijdsraam (2,5 uur dacht ik)
Mijn oude Nexus 5 was afgelopen weekend opeens kapot. Natuurlijk net nadat ik een sim-only abonnement had afgesloten. Ik heb mijn Moto G bij Coolblue gekocht omdat ik eerder positieve ervaringen met ze heb gehad. Ze zijn meestal niet de goedkoopste, maar leveren zonder gezeik binnen 24 uur, en hebben een fijne klantenservice.
VerzendingDe telefoon was echt binnen 1 dag geleverd. Ik had de bestelling om 9 uur s'avonds geplaatst, en kwam rond de lunch de volgende dag aan.
Ondanks dat ik het product bij een andere webshop goedkoper kon bestellen, heb ik het toch gekocht bij Coolblue. Dit vanwege mijn positieve ervaringen met Coolblue. Hier heb ik vaker besteld en elke keer was de levering netjes en de service prima. Dat is mij echt wel wat waard!
VerzendingProduct op zondag besteld en maandags geleverd. Lekker snel dus zoals door Coolblue ook was beloofd!
KlantenserviceBij vragen word je netjes te woord gestaan.