Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenHet is plug en play. Lees even de quick start volg de drie eenvoudige stappen en klaar is kees.
Router op de begande grond, extender op de eerste etage en voila; 5G op zolder dubbel zo snel als voor de plaatsing van de extender. Dik tevreden.
Zaterdag besteld maar zondag niet in huis. Dag later was er niemand thuis dus volgende dag pas naar postkantoor om op te halen.
Beste GoudviZZ,
We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet is bezorgd. Dit is absoluut niet de bedoeling. Kunt u het ordernummer doorgeven via geenglimlach@coolblue.nl of wilt u contact met ons opnemen via onze Social Media kanalen? We kijken graag wat we voor u kunnen doen. Groeten, Coolblue
-vele betaalmogelijkheden
-duidelijk werd het bestelde artikel gevonden/overzichtelijke site
-gewoon hoe een website hoort te zijn,perfect
De website is overzichtelijk. Rustigevend en over het algemeen gewoon fijn te gebruiken. De e-mails die ze sturen zijn altijd informeel en dat vind ik erg prettig. Geeft het gevoel als je een band hebt met de winkel.
VerzendingAltijd volgende dag thuis als het product op voorraad is. Als je er vroeg bij bent kan je zelfs op dezelfde dag laten bezorgen. fantastisch
KlantenserviceIn de winkel informatie gevraagd. Uitgebreid geholpen door vriendelijke medewerkster. Wist veel van de producten en de winkels zijn gewoon fantastisch
Zoals gewend bij Coolblue goede en snelle service.
Zaterdagmiddag de router besteld en zondagmiddag de oude router weg kunnen doen omdat de nieuwe router al geïnstalleerd was!
Zie toelichting.
KlantenserviceIn het verleden al 2 maal zonder problemen de Lifeproof Nuud hoes van mijn iPhone 5S om kunnen ruilen.
Van begin tot eind, van de vraag welke heb ik nodig tot vergelijking, van prijsvergelijking hier en in het buitenland, van dat moet hem worden tot bezorging en track en trace er kan er maar een de beste zijn.
VerzendingNiet alleen de logistiek is uitstekend ingericht. Ook aflevermoment zeer nauwkeurig. Op de verpakking is duidelijk nagedacht. Zeer sympathiek.
KlantenserviceDe beste klantenservice is die die je niet nodig hebt. En dat is deze.
vandaag besteld morgen in huis!! Coolblue maakt het waar.
al bij verschillende bedrijven besteld met dezelfde slogan maar ze falen bijna allemaal
Mooie makkelijke site, alles makkelijk te vinden met voldoende info. makkelijk te betalen COLE site.
VerzendingSnel en goed verpakt en in goede staat aangekomen.
Bestelling ging prima, de betaling ook. Afhandeling niet, heb niets ontvangen, zie ook toelichting hieronder.
VerzendingProduct zou volgens volgsysteem van coolblue en PostNL bezorgd zijn (op 7-2), heb echter niets ontvangen (laptop ter waarde van 400 EUR). Klacht ingediend bij coolblue, geen idee hoe lang dit gaat duren.
KlantenserviceKlacht is in behandeling genomen, voortgang (nog) onbekend. Heb akelig voorgevoel hierover, hoop op spoedig reactie.
Hi Carin,
Wat ontzettend vervelend om te horen dat er wat mis is gegaan bij de levering van uw bestelling. Maakt u geen zorgen, wij gaan hier voor u achteraan. We zien dat onze collega's die in contact staan met de bezorgdiensten naar aanleiding van het pakketonderzoek inmiddels contact hebben opgenomen met PostNL. Zodra we meer weten nemen we direct contact met u op.
Groeten,
Coolblue
Prima overzichtelijke site, snelle levering, uitgebreid aanbod, en over het algemeen ook erg concurrerende prijzen.
VerzendingBinnen 1 dag geleverd, en op zondag nog wel.
Even zoeken naar scherm grootte en prijs klasse en eigenlijk al direct een keuze gemaakt. Nog even de specificaties bekeken en toen de bestelling geplaatst
VerzendingGoed verpakt, snel geleverd, Even laten aklimatiseren en batterij opgeladen en werkte direct zoals je mag verwachten.
Hele duidelijk productomschrijvingen en de vergelijkingsoptie is super. Het proces van bestelling ging ook gemakkelijk.
VerzendingBinnen 1 dag geleverd!
KlantenserviceRetourneren gaat anders dan ik normaal gewend ben. Uiteindelijk is het gelukt en het wordt duidelijk uitgelegd, alleen even wennen.
Site geeft aan, vandaag bestellen = morgen bellen. Ik heb een Nexus 6p besteld met Vodafone abonnement, dit duurde daardoor niet één dag maar 10 werkdagen. Dat waren ze alleen vergeten te melden waardoor er een afleverafspraak was gemaakt en alles. Toen ik bericht kreeg dat die niet door ging werd er elke dag beloofd, nadat ik Coolblue belde, dat ik binnen 24 uur meer zou weten. Elke dag is dat niet gebeurd. Vervolgens heeft de daadwerkelijke levering van de telefoon 4 weken geduurd. Dat het langer duurt kan gebeuren, de informatie voorziening hierover was dramatisch. Ik heb minimaal 10 keer gebeld om informatie te krijgen en die informatie klopte praktisch nooit.
Coolblue is een site met mooie voorwaarde en maakt mij normaal altijd tevreden.
Nu het niet gaat zoals het standaard zou moeten gaan leek coolblue het heel moeilijk te hebben met juiste informatie en haalbare belofte.
Van de vele die ik heb gesproken ga misschien 20% juiste informatie en snapte de frustratie na een paar weken tijd. Sommige andere werknemers probeerde zich er erg makkelijk van af te doen of beloofde een compensatie die nooit is aangeleverd.
Hoi meneer de Ruijter,
Wat vervelend om te lezen dat een simpele bestelling zo mis is gegaan, onze excuses hiervoor. Wat betreft de compensatie willen we graag voor je kijken of er iets mogelijk is. Zou je een link van deze pagina samen met een ordernummer naar ons willen toesturen middels een privébericht via onze algemene Coolblue pagina? Alvast bedankt.
Vriendelijke groeten,
Coolblue
Helaas gaf 1 van de medewerkers via de mail verkeerde informatie.
Medewerker beloofde volgende dag levering maar dit was niet mogelijk.
Kreeg mail met tijdsbestek en werd netjes gebeld dat ze in aantocht waren met mijn product
KlantenserviceKlantenservice zou beter op d hoogte moeten zijn over levering.
Geen beloftes maken die je niet kan leveren
Heldere leveringsprocedure, goede leveringsverloop, goede productomschrijving. Regeling voor betaling is prima op eigen behoefte te maken.
Het ging allemaal zoals je dat verwacht met een bestelling on-line.
Prima alles was helder en duidelijk voor mij. Zoals je het verwacht.
In de doos verpakt in luchtkussentjes, m.u.v. onderzijde.
Om de schokken tijdens vervoer te dempen zou het apparaat rondom verpakt moeten zijn.
Het was een snelle afhandeling en ik kon alles goed vinden ik ben zeer tevreden over alles
VerzendingDe Verzending was zeer snel ook qua thuis brengen in de afgesproken tijd zeer tevreden
KlantenserviceKlantenservice zeer tevreden snel gebeld om een afspraak te maken wanneer het product thuis zou worden geleverd worden.
Vooraf veel hulp en goede adviezen m.b.t. de keuze van (in dit geval)een juiste printer.Aflevering was zoals gepland
De bestelling was makkelijk te vinden ik hoefde alleen maar Iphone 5c bumper in te typen en je kreeg het meteen in beeld. Het is een goeie prijsje omdat het goeie kwaliteit is.
VerzendingDe levering was uitstekend, Coolblue stuurde je een mail als de bezorger onderweg was, Stuude een mail toen het verzonden was etc. Het kan niet beter!
KlantenserviceDe klantenservice is ook uitstekend, Ze zijn erg vriendelijk, reageren super snel & geven je goeie informatie over het product.
Het was gemakkelijk om voor de eerste keer een bestelling te plaatsen. Alles wordt erg duidelijk aangegeven.
VerzendingProduct was goed verpakt, werd op de juiste tijd en geleverd en voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.
Ik heb een werkelijk uitstekende keuze gedaan door de HP Color Laserjet MFP M477fdw te kopen. Vlot geïnstalleerd, goed ondersteund onder Linux door de laatste hplip-software. Misschien ga ik er nog een voor kantoor kopen! Maar de details kloppen niet: de printer doet niet mee met de inruilactie en de doorverwijzing naar HP klopt nu al een week niet.
KlantenserviceIk heb hier erg uitgebreid over gecommuniceerd (Twitter DM, e-mail) en dat verliep niet prettig.
Mijn keuze was mede gebaseerd op een inruilactie waar ook de producent bij betrokken was. Maar: sinds vorige week zaterdag (bestelling) en nu werkt de link van Coolblue richting HP niet (nooit gecontroleerd?) en bovendien is inmiddels 'mijn' printer uit het inruil-assortiment gehaald.
Coolblue (niet de klantenservice) is mij financieel weliswaar afdoende tegemoet gekomen, maar ik vind het absurd dat na een week de informatie op de website nog steeds niet klopt.
Dit past m.i. niet bij een prijswinnende webwinkel.
En op maandag is de hele inruilactie geschrapt! #inpakkenenwegwezen