Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Afgelopen weekend een Synology DS216play besteld en ben zeer tevreden over Coolblue. Coolblue was een van de aanbieders met de laagste prijzen met daar bijkomend een zeer snelle verzending.

Na de bestelling werd het verdere verloop van de levering duidelijk uitgelegd en werd ik van alle informatie voorzien om mijn bestelling te volgen.

Op zaterdagmiddag rond 18:00 besteld en het product werd zondag om 15:00 veilig en snel afgeleverd aan huis!

Product was easy to find, price was standard, customer service was very helpful, i highly recommend cool blue

Fijnste webshop die ik ken. Nog nooit problemen mee gehad en super service.
Voor informatie zijn ze via vele kanalen te benaderen en ook de vele productfilmpjes vind ik een mooie toevoeging voor een dergelijke winkel.

Hele fijne site, heel overzichtelijk en fijn dat er zoveel reviews bij staan. Dit maakte het maken van mijn keuze een stuk makkelijker. Verzending ook super. Volgende dag meteen binnen. Niks te klagen!

In de avond besteld, volgende ochtend gelijk binnen.

Op tijd bezorgd, Product was goed verpakt, Goede voorwaarden om te retourneren als dat nog is.

Was op het moment niet thuis, bij de buren afgeleverd en een briefje in de brievenbus gehad.

Goed op de hoogte gehouden van waar het bestelde product was.

Coolblue was voor de verandering niet duurder. Levering was op tijd en verpakt zoals CoolBlue dit altijd doet. Vond het prettig dat ik op voorhand al zelf een aflevermoment kan aangeven. Zouden andere webshops voorbeeld aan moeten nemen.

Zoals gezegd ging dit goed.

Hazzle free payment options . Good to see paypal as one of the type of payment

Order at 3:00 PM, received it by 9.30 PM

Hazzle free customer service. I was updated all along with the delivery details

Duidelijk omschreven, bestellen ging snel (hoefde geen account aan te maken) en ik kreeg nuttige suggesties wat ik bij kon bestellen.

Supersnel! Rond 23:00 uur besteld en de volgende dag zou het rond 16:00 uur bij de PostNL locatie worden bezorgd, maar was er om 13:00 uur al!

de bestelling was erg makkelijk om te vinden, omdat het in de goede categorie geplaatst was. ook toen ik een fout maakte met betalen was dat binnen 10 seconden opgelost. erg fijne web winkel!

ik bestelde rond middernacht en de bestelling was er de volgende dag om 12 uur al.

de klantenservice was erg vriendelijk, ook toen ik een stomme fout maakte. ik kreeg meteen een linkje naar wat ik moest doen, erg duidelijk

zeer tevreden met de schijf. had hem gekocht voor mijn macbook pro(upgrade). het enige probleem was dat mijn mac hem eerst niet kon vinden. oplossing(http://www.onemorething.n...kend-in-macbook-mid-2012/)

Via de PDAshop een telefoonhoesje gepre-ordered voor mijn Samsung S7 Edge. Dit deed ik een week voor de Samsung S7 Edge zelf uitkwam. Op de website nog wat hoesjes met elkaar vergeleken met de handige vergelijktool. Toen de telefoon uit kwam, waren de hoesjes nog niet op voorraad, wat ik voor zo'n nieuw toestel begrijpelijk vindt. Zodra hij op voorraad was een bericht gekregen en ook toen het verzonden werd. Echt superfijn!

Omdat ik mijn hoesje had gepre-ordered duurde het nog even voor ik hem binnen had. Het mooie is dat ik gelijk een mailtjes kreeg zodra hij binnen was én toen hij verzonden was. De volgende dag had ik 'm gelijk binnen! In de brievenbus in een mooie blauwe envelop. Geen gekke beschadigingen ofwat dan ook, alles gewoon helemaal top.

Bestelling proces werkt prima bij Coolblue, het werkt snel & soepel. De website is erg overzichtelijk en het is makkelijk om je product te vinden. Als je voor een 2de keer besteld gaat het nog sneller omdat Coolblue al je gegevens bewaard.

Kregen een tijds indicatie van precies 1 uur en werd netjes 15 minuten van te voren nog gebeld dat ze er aan kwamen. Koelkast en wasmachine werden op hun plaats gezet en kregen tips over het aansluiten (er ontbrak iets aan onze kant). Na dat dit allemaal geregeld was nam Coolblue alle troep (dozen etc) mee.

Goede service, juist voorgelicht door de klantenservice, duidelijke info, goede retour voorwaarden, gewoon een prima webshop.

Je word goed op de hoogte gesteld van de status van de bestelling.
Wat er beloofd wordt op de website wordt ook waargemaakt.

Vandaag besteld, vandaag verzonden. Op voorraad is ook echt op voorraad.
Natuurlijk zoals gewend van Coolblue uitstekend verpakt in de herkenbare doos.

Helaas werd er een fout gemaakt bij PostNL.
Hierdoor werd het pakket een dag later bezorgd dan verwacht.

Bestelproces ging prima. Na afronding bestelling kwam de mededeling dat er binnen 4 uur contact opgenomen zou worden. Dit werd niet gehaald (besteld rond 23.00u,dus dat kan eigenlijk wel goed uit), maar wat je communiceert moet je waarmaken :).
Telefonische afhandeling in de middag was wel weer prima, duidelijk aangegeven welke zaken nodig waren bij de bezorging.

Prima ervaring, telefonisch een aflevering in de ochtend afgesproken. De avond van te voren een bericht met een exacter aflevertijdstip.
Bij aflevering bleek een simkaart meegeleverd die voor de abonnementsverlenging niet nodig bleek. Dit heeft even wat verwarring gebracht, gaan ze het nummer nu wel of niet naar de nieuwe kaart overzetten.

De websites zijn echt meer dan prima. De humor die ze overal aan toe weten te voegen maakt Coolblue echt uniek. Ze weten wel hoe ze de klant een goed gevoel moeten geven.

Al tig keer hier besteld en alle keren de volgende dag in huis. Altijd uitstekend verpakt en hun dozen zijn geweldig. Wel bij 1 PS4 een veel te grote doos gekregen en deze moest toevallig terug, dus dat was wel een minpunt. Vrij zwaar lopen met zo'n gigantische doos.

De laatste keer met een defecte PS4 prima geholpen over de telefoon (altijd korte wachttijd) en zodra de defecte binnen zou zijn zou de nieuwe verzonden worden. Helaas ging daar iets niet helemaal goed, want de retour afdeling had restitutie geregeld i.p.v. vervanging. Na gebeld te hebben is dat gelijk in orde gemaakt en is de nieuwe verzonden.

Vorig jaar bij een defecte camera van 2 jaar en 1 maand oud contact met ze opgenomen via de telefoon. Daarbij werd me aangeboden om het toestel naar ze op te sturen. Ik heb toen meermaals gevraagd of daar kosten aan verbonden zouden zijn, maar daar zou geen sprake van zijn en over een maandje meer of minder garantie zou niet moeilijk gedaan worden.
Na binnenkomst kreeg ik echter via de mail te horen dat de camera een maand over de garantie heen was (no shit) en dat als ze de camera op zouden sturen ik zelfs onderzoekskosten zou moeten betalen als ik niet akkoord zou gaan met de reparatiekosten. Dit was dus juist wat ik via de telefoon had aangegeven waar ik geen zin in had.

Na een boos betoog met mijn verbazing te hebben gemaild waarin ik vroeg op z'n minst een gratis onderzoek te willen, werd daar gelukkig mee ingestemd.

Na een tijdje ontving ik een mail dat het allemaal wat langer duurde dan normaal en ik of kon wachten of, met bijbetaling, een ander (inferieur) toestel kon kopen van ze. Langer wachten dus.

De volgende dag ontving ik plots een mail dat het gehele aankoopbedrag van de camera als shoptegoed voor mij beschikbaar zou komen. Vanzelfsprekend was ik daar ontzettend tevreden mee. Geweldige oplossing, ondanks dat de camera onbruikbaar geworden was.

Kortom: de intenties zijn goed, maar het een en ander moet nog beter op elkaar afgestemd worden. De een zegt dit, de ander dat. De een weet niet wat de ander gezegd heeft en de samenspraak is soms dus niet goed

Uiteindelijk was het, met horten en stoten, toch een positieve ervaring gelukkig.

Alles bij bestelling, zoals gewend, vlot en probleemloos. Soms met enige humor. Voorbeeld voor anderen webshops.

Gewoon, zoals beloofd de volgende dag (zaterdag). Wel in een heeeeele grote blauwe doos. Zou doos van de oorspronkelijke verpakking niet goed genoeg geweest zijn?

Coolblue heeft goede prijzen, een duidelijke website, ik heb een goede garantieafwikkeling ervaren. Statusupdates zijn vlot en duidelijk.

Defect in een headset na een half jaar. Hoewel ze eerst voorstelden het zelf met de fabrikant op te lossen, hebben ze het na mijn afwijzing verder prima en snel opgepakt. Het defect is geconstateerd en ik heb snel een vervangend product gekregen.

Zoals verwacht. Snelle levering. S avonds besteld, de volgende morgen al binnen 12 uur correct en snel bezorgd. En tegen een concurerende prijs.

Binnen 12 uur thuis bezorgd

Prijs was goed, bestelling was er de volgende dag en was goed verpakt, precies wat ik wilde hebben.

Scorekaart voor Coolblue.nl