Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Bestelling plaatsen was simpel en binnen no time geregeld, de afhandeling maakte me aan het lachen.

Mijn bestelling werd keurig op tijd afgeleverd en was goed verpakt, zonder al teveel poespas. Prima.

Goede service met snelle levering ! Product was ergens anders iets duurder, maar vanwege de goede ervaring toch bij coolblue gekocht.

Netjes zoals altijd de dag erna in huis !

Snelle service en goede ondersteuning door de klantendesk. Ook zelfs per mail een filmpje waarin ik kon zien hoe ik de aangeschafte SDD kon installeren. Prima!

Zeer snel, als altijd.

Telefonisch meteen een kundige medewerker.

Bestellen gaat heel makkelijk, snel en is zeer betrouwbaar!
Duidelijke website en zeer gebruiks vriendelijk.

Leveren gaat zoals aangegeven

Duidelijke site, komen beloftes na en zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice, winkel is erg soepel als er bijv. een verkeerd adres is ingevuld.

Goed verpakt, had met spoed een nieuwe laptop nodig (oude overleden en nodig voor opleiding) en een andere winkel reageerde maar erg traag, daardoor onbedoeld de belofte 'voor 23:59 besteld = morgen in huis' getest door om 23:58 te bestellen. Zoals op de site staat kreeg ik om 00:30 keurig een mail met T&T code en had ik de volgende dag mijn laptop.
Met een eerdere bestelling van een TV een verkeerd adres ingevuld, na een belletje werd dit zonder problemen aangepast waarna de volgende dag ook die gewoon netjes aan kwam op het juiste adres.

Zeer vriendelijke klantenservice, gelukkig niet vaak nodig omdat het bestellen meestal vlekkeloos verloopt. Ook het verkeerd invullen van je adres (vlak na verhuizing...) is geen probleem, ze lijken nummerherkenning te gebruiken want werd al gelijk gevraagd of het om de bestelling van de tv ging zonder dat ik allerlei klantnummers enz. moet oplezen, zeer soepel dus :)

Goede website en goede mogelijkheden om bestelling te plaatsen en af te rekenen en een heldere informatie.

Het is toch geweldig als je vandaag iets bestelt, dat dit de volgende dag al wordt afgeleverd en dat ook nog tegen een concurrerende prijs.

Mij spreekt de correcte levering en de communicatie over de verzending heel sterk aan.

Duidelijk snel en betrouwbaar. De website is redelijk overzichtelijk en je wordt als klant zeer goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Al vaak wat besteld en altijd komt het op tijd aan.

Ze reageren redelijk snel maar voor het oplossen zelf zetten ze niet die extra stap die je zou verwachten.
Leveren ze een product met defect, kan gebeuren. Normaal heb je je bestelling de volgende dag in huis, maar een vervangend product wordt pas opgestuurd nadat het defecte artikel binnen is. Al met al ben je dan ineens een week verder ipv de volgende dag.

zeer goede aanbieding, bestelling verloopt vlot maar daarna probleem met de voorraad/levering. uiteindelijk met enige druk/emails en wachten wel opgelost

de levering was ipv de beloofde volgende dag pas 7 dagen later, door een probleem aan hun kant met de voorraadadministratie

de chat was licht onbeschoft en de email soms vrij traag/bureaucratisch/viel in herhaling. gezegd moet worden dat individuele medewerkers soms wel erg hun best doen bij de klantenservice, en zelfs een kaartje sturen en terugbellen, daarom netto netto toch een goede klantenservice.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback maar uiterst vervelend om horen dat de levering uiteindelijk zo laat aangekomen is. Dat is zeker niet onze bedoeling. Zou u eventueel het ordernummer aan ons door kunnen geven zo dat we met u mee kunnen kijken. Zou u tevens de situatie die voorgekomen is op de chat kunnen toelichten? We kijken graag wat we voor u kunnen doen.

Coolblue

Ik wilde een artikel wat niet op voorraad was. Toen het weer op voorraad was kreeg ik netjes een mailtje. Meteen besteld en de volgende dag in huis. Helemaal goed.

Stevig verpakt en netjes op tijd bezorgd

Alles gaat goed en vriendelijk bij coolblue. Ook wanneer je niet tevreden bent kan je kosteloos terugsturen en helpen ze je hier perfect mee. Top winkel!!!

Altijd de volgende dag mijn pakket binnen, top verpakt en nooit schade.

Ze helpen je met alles waar je maar om vraagt en ben altijd tevreden met hun antwoorden!!!

Prima, de procedure was duidelijk en heb geen problemen ondervonden tijdens het proces van bestellen en betalen.

Hij was binnen op de dag die bij bestelling was aangegeven, zelfs nog een paar uur eerder dan verwacht.

Fijne website en duidelijk over levering.Ga ik terug komen. Ik schrijf deze zin om het vakje vol te krijgen met minimaal 15 woorden.

Snelle levering naar de winkel. Volgende ochtend opgehaald.

Aardige mensen.

Zeer gemakkelijke bestelling. De bestelling was goed te volgen via de mail en track en trace. Verpakking was beetje groot voor product, maar netjes opgevuld.

Overzichtelijke website, bestelproces is helder en van goede informatie voorzien. De levering was snel en conform planning.

Bestelproces zoals altijd zeer gemakkelijk bij Coolblue. Pakket volgende dag netjes bezorgt op afhaalpunt dat ik gekozen heb. Altijd fijn!

T/m de betaling van de eerste laptop verliep de bestelling goed en correct. Geen bijzonderheden

Ik heb vorige week (16 mei 2016) ruim op tijd een laptop besteld i.v.m. een verjaardag a.s. vrijdag (27 mei 2016). Deze laptop bleek defect (er rolde een plastic onderdeel los door de behuizing), en heb ik terug gestuurd.

Aangezien ik i.v.m. die verjaardag z.s.m. een andere laptop wil stuur ik 24 mei een mailtje. "Vladimir" beloofd mij dat ik op 25 mei (vandaag dus) een nieuwe laptop kan verwachten. Aangezien ik geen track&trace code heb ontvangen stuur ik nog een mailtje. Vervolgens hoor ik van "Roos-Marije" dat ik de nieuwe laptop niet op woensdag 25 mei maar op donderdag 26 mei krijg.

En dan krijg ik nu ineens een mailtje dat waarin met geen woord wordt gesproken over een andere laptop maar dat ik mijn geld terug kan verwachten...

Wat een waardeloze communicatie richting mij. Maar ook onderling lopen de processen blijkbaar niet zoals het hoort.

Beste meneer/mevrouw,

Uiterst spijtig om te horen over het verloop van zaken. We willen graag kijken wat hier is gebeurd en hoe we dit voor u kunnen oplossen. We willen verzoeken om het ordernummer via één van onze social media kanalen toe te sturen, zodat we hier naar kunnen kijken. Wanneer u dit doet, is het het handigste om te verwijzen naar deze review. Bij voorbaat dank voor de moeite.

Coolblue

Wat een slechte tv voor die prijs. Beeldverversing is zo waardeloos dat het de hele tijd bij snelle beelden blijft haperen. Dit gebeurd bij me Ziggo kastje en op Netflix van de tv en of Home cinema set. Waardeloze tv die volgende maand weer de deur uitgaat voor een 4k model, hopelijk is die beter. Enige leuks is dat die gebogen is...en daar houdt het ook meteen op.....

Levering is goed

Beste meneer Frans,

Wat vervelend dat uw product niet helemaal naar wens is. Wellicht is het handig om aan te geven dat u twee weken de tijd heeft om het product aan te melden, zodat u het eventueel terug kan sturen en om kan ruilen voor een ander model. Als u hier graag gebruik van zou willen maken, of als u verder nog vragen/opmerkingen heeft, kunt u dan uw ordernummer en/of uw adresgegevens doorgeven? Op die manier kunnen we u het beste helpen.

Coolblue

Al eerder positieve ervaringen gehad bij CoolBlue, ook met ruilen nooit moeilijk gedaan.
Nu ook weer positief. 's-avonds iets voor 23:00u besteld, de volgende dag binnen. Top !

Je werd er gemakkelijk doorheen geleid en kon zelfs met de ING app betalen. Heel goed uitgelegd

Werkt tot nu toe precies als verwacht.

Prettige website, alleen miste ik de optie reflecterend/niet reflecterend (pc monitor) zou een handige toevoeging zijn want daar wilde ik nu juist vanaf.

Aller eerste keer dat ik iets op zondag liet leveren, zaterdag avond besteld en dan al op zondag middag binnen! Super!

Er werd snel gereageerd op mijn gestelde vraag!

Scorekaart voor Coolblue.nl