Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenHeel fijn dat er video's bij de producten staan en genoeg reviews zodat je een goede keuze kunt maken.
VerzendingSnel afgeleverd en netjes verpakt
Een tijdje terug een bestelling geplaatst voor een robotstofzuiger, oordopjes en een hartslagmeter. De producten netjes de volgende dag binnengekregen. Bestelling verliep vlot, overzichtelijke website. Bewust ervoor gekozen om bij Coolblue te bestellen i.v.m. de goede verhalen over de garantie, dit bleek achteraf zeker terecht te zijn.
VerzendingProducten werden zoals beloofd de volgende dag bezorgd, waren netjes verpakt in een grote doos die opgevuld was d.m.v. luchtkussentjes. Verpakkingen zagen er netjes uit, dus geen deuken of krassen o.i.d.
KlantenserviceDe robotstofzuiger bleek niet goed te werken. Ik woon in Eindhoven dus ben naar de fysieke winkel in Eindhoven gegaan. Daar werd ik prettig geholpen. Ik gaf aan dat het product niet naar behoren werkte, gaf aan wat er precies mis was, en zonder een gevoel van controle werd deze ingenomen en kreeg ik een nieuwe mee die ze gelukkig nog op voorraad hadden. Top service, zoals het ook hoort
Makkelijk om mijn product te vinden en te bestellen. Was mooi op tijd bezorgd, en goed verpakt. Alweer een uitstekende zending van coolblue.
Keurig optijd geleverd, op zondag nog wel! Site overzichtelijk en handig. Met de aftersales geen ervaring.
Makkelijk bestellen, veel aanbod van de producten waarnaar ik op zoek was, goede service. .De bestelling was goed op tijd.
Mijn bestelling werd zeer snel, en zeer netjes geleverd. De prijs van het product is ook zeker goed!
VerzendingSnel, netjes, en goed geleverd. Binnen een dag was mijn pakketje binnen zoals beloofd.
Dé website voor mij. Niet altijd het goedkoopst, maar wel 7 dagen in de week voor 23.59 besteld en de volgende dag in huis. Dit wordt ook altijd weer waargemaakt. Inmiddels meer dan 50 bestellingen via Coolblue gedaan en altijd op tijd en zeer goed verpakt. Enige punt van kritiek is dat er niet eenvoudig gefilterd kan worden op voorraadstatus per winkel, als je direct iets nodig hebt.
KlantenserviceAf en toe contact gehad met de klantenservice. Dit kan tot 23.59 's avonds. Telefonisch vriendelijke te woord gestaan en snel een antwoord, soms wat langere wachttijden meegemaakt. Email (lastige vragen) en chat (korte vragen, sinds kort) werken ook uitstekend. Geen betere klantenservice tegengekomen. Het retour proces is goed ingericht en binnen een week staat vaak het geld weer op je rekening. Bovendien is retourssturen van producten gratis.
Ze krijgen goede beoordelingen, omdat ze snel zijn en een goede prijs hebben. En daarom kocht ik ook altijd bij ze. Maar ik heb ervaren dat ze geen enkele moeite hebben om je volledig te laten barsten als je een serieus probleem hebt!
KlantenserviceIk heb een HP laptop bij ze gekocht voor € 1.500,-. Een Envy 15-j103ed. Prima ding. Maar na 9 maanden heb ik een volledige crash! Zwart scherm, zelfs BIOS niet bereikbaar. Coolblue verwijst me door naar HP. Zij hebben tot 2x toe een reparatie gedaan en iedere keer crasht de laptop na 8-9 maanden! In totaal 3x!!!! Ik heb geen vertrouwen meer in dat ding en eis een andere. Maar HP vertelt doodleuk dat ik nu buiten de garantie zit en verwijzen me naar Coolblue als ik verhaal wil halen. Ik alles uitgelegd. Krijg ik binnen een dag een standaard mail: het is buiten de garantie we kunnen niks voor je betekenen! Wat betekend dan "Alles voor een glimlach"?
Beste Wouter,
Bedankt voor uw feedback. Ontzettend vervelend dat uw onze service als negatief ervaart. Helaas is het zo dat een product vroeg of laat defect kan raken, als dit buiten uw schuld om gebeurt wordt dit binnen de garantie ook kosteloos gerepareerd. Wij kijken graag even mee naar de historie van dit product. Heeft u het ordernummer waarin de betreffende laptop is aangeschaft voor ons? Dan gaan we met u meekijken.
Coolblue
Bestellen en betalen ging gemakkelijk en snel. Gelijk ook maar een account aangemaakt. Alles was overzichtelijk en makkelijk te vinden. En bovendien gratis verzendkosten!
VerzendingIn het eind van de avond besteld, en de volgende ochtend al in een goed en veilig ingepakt brievenbus pakketje door de brievenbus. Precies gegaan zoals stond vermeld op de website.
brede keus in collectie, prijzen mogen soms wat scherper. service is perfect. kwaliteit van bezorgen en product is echt super
Bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Site is overzichtelijk en prijzen zijn redelijk. Daarnaast was verzending gratis.
VerzendingProduct om 23:50 besteld. product werd netjes de volgende dag thuis bezorgd.
Het overzicht was duidelijk en daardoor een makkelijk te maken keuze. De site is erg overzichtelijk en de betaling kon snel afgehandeld worden.
VerzendingJe kan een dag en tijdstip kiezen en er wordt heel netjes tot zeer grondig doorgegeven hoe laat het pakketje geleverd zal worden.
KlantenserviceIk had een verkeerde dag van bezorgen aangegeven en heb via de live chat contact opgenomen, het werd direct en duidelijk geregeld en ook de uitvoering was precies zoals de medewerker ons vertelde.
Coolblue is een uitstekend georganiseerd bedrijf waar je alle benodigde info over je product heel gemakkelijk kunt opzoeken. En bij eventuele vragen krijg je op korte tijd een vakkundig antwoord.
VerzendingDe levering gebeurde stipt op het afgesproken tijdstip.
KlantenserviceDe klantenservice van Coolblue is geweldig!
Mede daarom heb ik al meerdere orders tot grote tevredenheid bij hen geplaatst.
CoolBlue heeft absoluut niet voldaan aan mijn verwachtingen.De dag na mijn bestelling, moest ik er zelf achter komen via track & trace van Postnl, dat mijn bestelling een dag later zou arriveren. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de klantenservice, en daar werd mij duidelijk gemaakt, dat er een 'sorteerfout' had plaatsgevonden en ik mijn tv op de beloofde dag kon ontvangen, maar dat ik de tv daarvoor nog een keer moest bestellen en betalen! Dat leek mij geen goed idee. Op mijn vraag waarom het wel mogelijk was om de tv te ontvangen op de beloofde dag en plaats als ik nogmaals betaalde, vertelde men dat het 2 maal versturen van een product niet meer mocht wegens fraudegevallen in het verleden. Kortom ik werd ook nog even neergezet als potentiële fraudeur. Helaas kon men verder niets voor me doen want ze waren gebonden aan allerlei administratieve procedures. Uiteindelijk de tv een dag te laat ontvangen.
VerzendingVerzending was niet de volgende dag, maar een dag te laat door sorteerfout. Verzending kon alleen nog op tijd worden geleverd als ik nogmaals zou betalen.
KlantenserviceIk heb welgeteld met 9! mensen gesproken en gemaild en niemand leek de 'obsessieve klantgerichtheid' te hebben waar Coolblue zo mee schermt. Als de slogan waar zou zijn zou ik mijn tv op de juiste dag hebben ontvangen nietwaar?
Tip voor Coolblue: zorg dat je je belofte waar maakt m.b.t. tot de aflevering de volgende dag. Ik kan overal een tv kopen maar ik koos juist voor de combinatie tv+aflevermoment. Die combinatie is je product, niet de tv alleen. Daarnaast zou ik Coolblue aanraden om of de afspraken met postnl aan te scherpen of een soort special deliveries afdeling op te zetten, die geautoriseerd zijn om in noodgevallen toch te leveren wat beloofd is. Dan zou de slogan óbsessieve klantgerichtheid' misschien waar te maken zijn. Nu is het gewoon een holle frase.
Snel, efficiënt en voor de juiste prijs geleverd.
Men komt de belofte van snelle levering ook als geadverteerd na!
De andere dag werden de schijf en netwerkkabel netjes en veilig verpakt geleverd.
Snelle service met leuke extraatjes. Vlot bedrijf en simpelweg op alle vlakken minimaal een 7.
VerzendingKon gemakkelijk instellen waar, wanneer en hoe het pakket z'n weg in m'n handen zou vinden. Uiteindelijk via PostNL af kunnen halen bij een postkantoor in de buurt.
waar om is dit veld verplicht? dit moet vrije keuze zijn en geen afgedwongen keuze.
Binnen 5 minuten had ik wat ik wou... Goede externe harde schijf voor een leuke prijs.
VerzendingPlug-and-play, direct te gebruiken. Na unboxen stonden de eerste films er met 2 minuten op.
Heel laat in de avond 23.55 besteld en toch nog de volgende dag geleverd. Prima toch???!!!!
VerzendingIk koop vaker electronica etc bij coolblue. Nig nooit een dlechte ervsring gehad. Alleen positief..
KlantenserviceEenmaal een garantie afhandeling welke met grote tevredenheid is verlopen
Goede en snelle website (makkelijk sorteren en filteren op prijs en opties) en goed overzicht van de voorraad.
VerzendingPrima verpakt en snel geleverd. Als je het echt snel nodig hebt kan het meestal zelfs ook opgehaald worden.