Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Goede prijs en makkelijk te vinden de GoPro Hero 4 Silver. Ook de SD card was fijn dat ze als bundel aangaven.

Lekker snel in huis + tracking code van PostNL

Coolblue was zeer colant tegenover mijn teruggebrachte Karcher 3, die had ik teruggebracht omdat het niet beviel, dat was geen enkel probleem om terug te brengen zonder gedoe of vragen.

Nu heb ik deze ssd gekocht voor mijn vriendin haar pc.
Die start nu binnen 12 seconden op ipv 6 minuten

Besteld laat op de avond en de dag erna nog bezorgd.
Prima levering. Geen enkel punt van verbetering nodig.
Prima service.

Laat in de avond besteld: Dag erna in thuis

Geld terug van mijn karcher 3 zonder gedoe vragen of moeite.

Bestel en afleverproces is gewoon goed. Op zaterdag besteld met de verwachting dat deze op maandag verzonden zou worden. De bestelling kon echter op zondag al bezorgd worden.

Sneller geleverd dan verwacht. Netjes verpakt.

Duidelijke complete website, ruimte keuze.Goede prijzen en eerlijke reviews.
te maken selecties is ook handig.

Had verkeerde kleur besteld, wijziging gelijk doorgegeven via een chatsessie en werd aangepast.

Bij het bestellen werd mij een "Tweedekans" aangeboden, een product dat al geretourneerd was en gerepareerd is. Omdat ook op dit toestel een garantie van twee jaar zit heb ik daar voor gekozen. Erg overzichtelijke webshop en simpel bestelproces. Bonuspunten voor de wachttherapie!

Levering was op tijd, product kwam in goede staat aan. Alles was netjes verpakt.

Duidelijke website met goede filter- en sorteeropties. Overzichtelijke specificaties, duidelijke productfotos en genoeg recensies. Wel staan productpagina's (te) vol met aanbeloven combinaties/producten.

Het product werd de dag na het bestellen meteen geleverd. Het was verpakt in een stevige bubbeltjesplastic-envelop. Bij het openen van de doos van het product was het (harde) plastic waarin het product geplaatst was echter gebroken, waarschijnlijk door het vallen door de brievenbus.

Product niet in magazijn, geld via e- mail, daarna uitstekend geholpen met een alternatief door een medewerker

Levering snel, bij niet thuis kon ik het afhalen bij decsupermarkt. Post nl geeft niet de mogelijkheid direct het aflevermoment en locatie te bepalen. Dit kan pas na eerste bezorging, en ja van te viren wist ik al dat we niet thuis zouden zijn

Coolblue heeft een aantal prima Websites voor verschillende soorten apparaten. Ik vind er altijd snel hetgeen ik via internet al heb gekozen. Ook de keuzehulp met filter ogelijkheden op allerlei features gebruik ik regelmatig.

Next day delivery via een uitstekende vervoerder (Dynalogic). De locatie was real time te volgen en de bezorger was vriendelijk en zette de grote doos voor me in de huiskamer.

Zeer gebruiksvriendelijke website, bij elk artikel wat ze verkopen is een goede beschrijving van het product te vinden met plus- en minpunten, waardoor het juiste product voor jou snel gevonden is. Makkelijk betalen via ideal en een fantastische klantenservice voor als het product alsnog niet bevalt! Helemaal super dus.

Verpakt in een mooie coolblue envelop met beschermd folie aan de binnenkant zodat je product niet beschadigd

Snelle maar toch ook deskundige reacties van de klantenservice, via meerdere platformen te bereiken.

Makkelijk bestellen en betalen, juiste informatie. Zeer betrouwbaar. Altijd snelle en keurige levering. Klantenservice is goed bereikbaar bij problemen. Kortom, prima webshop.

Breed genoeg assortiment, goed webshop met duidelijke beschrijvingen, bliksemsnel verzendingen, en erg leuke pakketdozen :)

"s avonds besteld, volgend dag in huis. Kan gewoon niet beter.

Zeer coulant en aardig. Eindelijk een webshop/bedrijf dat echte customer service begrijpt. Top marks!

Goede service, de laptop werd snel en op tijd geleverd. Nergens problemen gehad en altijd op de hoogte

Goede prijzen, snelle levering en een uitstekende klantenservice.
Producten worden bijna altijd volgende dag geleverd, ook op zondag.

Netjes ingepakt en zeer snel geleverd, helaas levert postNL niet altijd op de aangegeven tijd.

Altijd vriendelijk en reageren erg snel

zeer eenvoudig op te zoeken en te bestellen,goede site heel overzichtelijk
voldoende keus en een goede beschrijving .

speaker setje besteld voor de computer.zeer snelle levering
goed verpakt en werkt prima

zij weten precies wat te doen en luisteren naar cliënt.
heel efficient.

Waar de meeste webshops grijs, saai en sober zijn weet Coolblue met een paar simpele ingrediënten een hele net verzorgde webshop neer te zetten, die met de nodige droge humor zelfs bij de zuurste besteller nog een lach bezorgd.
Ze zijn niet overall en altijd de allergoedkoopste, maar voor een paar euro meer de garantie dat ik het ook écht morgen of vandaag in huis heb ben ik de laatste die klaagt.

Waar heel veel webshops met grootse kreten slakend verkondigen dat als ik nu bestel het morgen in huis heb, maar je dagen later bericht krijgt dat het product niet voorradig is, springt Coolblue er bovenuit. Alle bestellingen tot op heden kwamen de volgende dag perfect binnen.
Vorige week had ik opeens tijdens een belangrijke opdracht een videokaart nodig (oude kaart overleden), diezelfde dag laten komen voor 10 euro extra bezorgkosten voor 22.00 in de avond. En verdomd:
Precies om 21.58 (!!) stond de bezorger voor mijn deur met mijn producten. Getekend en zelfs dat was naadloos en perfect verzorgd omdat ik zowel bezorgstatus als tijd als de handtekening heb gezien op de track and trace site. 200% perfect.

Nooit contact met de mensen in kwestie gehad.

Alles voor een glimlach! Dat klopt ook. duidleijke website met product informatie, levertijd, Prima bezorging, prima service

Ik was zelf niet thuis, maar buurman kon pakketje in ontvangst nemen. Daardoor geen geknoei met nieuwe bezorg afspraken etc

Geen klacht en geen contact dus ga er van uit dta dat goed zit.

De betalling was prima, via eigen bank.
Leveren kon ook op werkdagen na 18:00 uur maar die optie heb ik nergens kunnen vinden, dus een vrije dag moeten nemen.
Maar de levering was prima, met een berichtje dat ze er over 30min zouden leveren, top

Zie verhaal hier boven.

Overzichtelijke website en erg snel verzonden. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je aankoop

avatar van mad
mad Karma 3,47K

Snelle levering, zondag besteld maandag geleverd. Echter kreeg ik 'vroeger' steeds een mail over de update, kreeg ik deze keer niet, alleen dat deze verstuurd is.

Bestelling twee keer gedaan omdat ik een verkeerde betaalmethode had geselecteerd, na chat contact, direct omgezet en bedrag van order A naar order B gezet en zo de order toch ontvangen de volgende dag per post (oortjes). Uitzonderlijke situatie, goed opgelost.

Scorekaart voor Coolblue.nl